Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Az hogy kinek jön be a sejtelmes, nyitott befejezés, kinek meg a szájbarágós, egyéni izlés kérdése. A hiszit azért volt, mert már az első rész óta azzal reklámozták a játékot, hogy a döntéseinknek fontos szerepe lesz, ami kihatással van mind magára a játék alakulásra, mind a befejezésre. Ebből szinte nem lett semmi, hiszen renegát karival is választhattad a "kik" befejezést, illetve minden karakternek rendelkezésre állt szinte minden végkifejleti lehetőség. Illetve játék közben... megölted Wrex-et? Nem baj, ott van a rokona, aki kicsit másként néz ki, kicsit más a neve, és ennyi. És ezt el lehet mondai az élő/"robot" rekni királynőről. És még lehetne sorolni. Én személy szerint jobb szeretem egyébként a "szájbarágós" befejezést. Ha már valaki ir egy történetet, vegye a fáradtságot hogy le is zárja, ne az legyen hogy amikor a végére ér az ember, akkor "a befejezést meg képzeld oda magadnak". Ráadásul sok társat három részen át cipeltünk magunkkal, hozzánk nőttek, megszerettük őket. Szerintem érthető, ha az ember szeretné tudni hogy mi lett velük. Más az hogy elképzelem Tali-t, amint végre haza ér a népével és más látni a játékban egy képet róla. Ráadásul nem is hinném hogy olyan egetrengetően nagy munka lett volna.