22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Slashice #440 Jaja! Nehogy úgy járjunk, mint a Hot Pursuitnál, hogy a sok warez miatt a fejlesztő beintett és a DLC-k csak X360-ra és PS3-ra jelennek meg (mert eléggé gyér lett a PC-s eladások száma, nem éri meg nekik a DLC-t átkonvertálni, hisz ha a játékot kevesen vették, a DLC-t még kevesebben fogják). -
mike01010101 #439 Ha most elkezdtek gyűjteni rá, csak összejön 10 rongy jövő karácsonyig :) -
bendáj17 #438 én is meg fogom venni csak legyen rá pénzem. :) -
sanya200 #437 Én mindenesetre meg akarom venni csak az a kérdés lesz-e rá keret sok idő még megjelenik:( -
Arra is kell gondolni, hogy manapság inkább az FPS játékok a favoritok. Legalábbis ebből a gamer tipusból sokkal több van, mint hc gamerből. -
mike01010101 #435 Nehéz elképzelni, hogy lesz bárki aki EZT a játékot nem veszi meg. Ha jövőre csak egy játékot vennék, az ez lenne (meg a witcher2, meg a DA2:))
Főleg ha esetleg honosítva jelenik meg. -
HG majd ráér nyáron, hiszen télen jön ki úgy is :S -
Coolfire #433 Jogos.Ezért írtam a technikai topikot.:)Kell majd egy visszalink is.:)
Sok topikban bejött már ez.:) -
Pl. ha kell baner, fejlécbe ez-az, én úgyis mindig beteszem, szal. pusztán azért nem kell hg. Az igaz, hogy én sem vagyok ott mindenhol, mindig, mindenkor...
Majd ha megjelenik és indul a warezvonat, akkor viszont kell hg, hogy gyorsan tudjon takarítani modik nélkül is. Addig felesleges szvsz. -
Egy pöccs házigazda aki megmondja mit mondjál... -
hg? -
Addig jó amig nincs hg. -
Coolfire #428 Lassan kell egy hg.
Majd ha lesz,megnyitom a technikai részleget is,hogy ne ez legyen megjelenéskor agyon warezolva.:) -
bendáj17 #427 majd sikerülni fog. -
sanya200 #426 Hát ez az én is gyakran szembesülök ezzel a problémával:)Ötlet van tudás még nincs annyi:) -
Pares #425 Nekem van egy ötletem, csak rá kell még jönnöm, hogyan valósítsam meg... XD -
dolgoztam.. de nem találtam elég éles képet reaperről, ami illett volna a mostani minőségéhez, úgyh ezt most passzolom, sok sikert a többieknek :) -
Pares #423 Itt van egy nagyobb verzió is:
IJIazz már dolgozik a kettő egyesítésén.
-
Coolfire #422 Mind1,az a lényeg,hogy ott van.:) -
Azt már betették előttem. -
Coolfire #420 Látom,a petíciót is.Kösz.:) -
bendáj17 #419 jó kis képek lenne 2 az egyben :D -
Pares #418 A legjobb lenne a kettő kombinációja, amin a Reaperek is meg Shepard is rajta van. Egyébként a most betett bannerben lévő jelenet, meg amit én csináltam itt alul, ez a kettő nagyon epic. -
Pares #417 És ehez mit szóltok? Én is kísérleteztem egy kicsit a Photoshopban:
-
Evoluti0N #416
-
Barnez #415 Köszönöm szépen! -
Dalek? -
sanya200 #413 nagyon fasza köszi.Esetleg lehetne rajta egy reaper is? -
köszi. -
Beraktam. -
most én is készítettem gyors egy bannert a teaser-ből kivágott kép alapján :)
-
Nincs is szebb, mint egy Dalek vs. Reaper összecsapás. -
:D :D :D -
:D :D :D -
Én azért kíváncsi vagyok, hogy Londonban belefutunk-e ebbe:
Mer ha igen, akkor van esélyünk a rapperek ellen! -
Barnez #405 Ja bocs, itt a link a képhez: http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2010/12/Mass-Effect-3-feature.jpg -
Barnez #404 A neten találtam ezt a képet, egyenlőre bannernek jó lenne. Még egy kérés: A téma létrehozója nem tudná a bannere belinkelni a petíció linkjét?
Előre is köszönöm! -
sanya200 #403 Ez így van:) -
haxoror #402 Nézőpont kérdése, szerintem az a jobbik oldal :P -
Hát én csak azt mondom jó kis történet lesz ez (remélem).
Kiváncsi leszek mit hogyan oldanak meg benne.
De hogy a Reaperek megszállják a Földet az azért durva lesz.