22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #400 ŐŐŐ, például mint a Hammerhead? :) -
Valamilyen formában biztos lesz, szerintem a kerekeket le kéne cserélni valami légpárnás vagy antigravitácios megoldásra és akkor az a nevetséges fizika nem volna annyira szemet szúró. -
Bhalage #398 remelem lesz MÉKÓ!!!++ -
bendáj17 #397 á nagyon durva szám lenne. -
bendáj17 #396 köszi még nem próbáltam ki de mindenképp kifogom :D -
sanya200 #395 Persze kis angol humor egyetlen ember elég lenne a reaperek ellen és már menekülnének is , inkább belerepülnek a napba minthogy meglássák Mr.Bean-t:) -
Akik leszálltak azok meg rögtön földbe gyökereznek. -
Pares #393 Ez a tökéletes légvédelem a Reaperek ellen. Hangosbemondókon ezt leeresztik, a Reaperek minnyá' meggondolják magukat, hogy az emberek tényleg annyira veszélyesek-e... -
Pares #392
-
Pares #391 Ez egy nagyon jó ötlet! Egyébként öngyilkosságra (ha már ellenség nincs a környéken) megfelelő módszer a gránát is.
Huhúúú, hogy én régen mennyit használtam a Presidiumot, mint lőteret... -
Akár a csata közben szólhatna ez a zene is. XD -
Pares #389 Hát azt ígérgetik, hogy a 3-as hangulata sötétebb és humorosabb is lesz... Kíváncsi vagyok. Ha már London, akkor egy kis angol humort is belecsempészhetnének. Meg egy pár feketét is. Egy jó kis faviccet is eltudok képzelni valami epikus csata közepette... XD -
Computer Art Forumon is kint voltak, csak hát sajna nem fértünk be a terembe mert nagyon érdekelt volna!
És innen is látszik hogy mi is tudunk méghozzá nem is keveset, még a videó játékipar terén is. -
ZSOOLT2 #387 Ezzel meg is van a magyarázat arra, hogy mi történik, mikor olyan mentést próbálunk importálni az ME3ba, amiben meghalt Shepard az előző részben:
Conrad Vernerként kell játszani, sőt, lesz két csapattársad is:
A batarián "őrült próféta" az Omegáról, és a volu "Biotic God" Illumról.
Persze, saját magad leszel a főellenség, de ez csak a játék végén derül ki, ez lesz a nagy csavar, kb. mint a KOTORban.
Úgyhogy a játék végén meg kell ölnöd magad, ami nagy kihívás, mert a Mass Effectben nem lehet beugrani a szakadékokba... -
Amúgy azt a bemutató videóval kapcsolatban sehol sem említették meg, hogy a Digic Pictures csinálta, róluk csupán annyit kell tudni, hogy magyar cég.
További munkásságaik.
Nekem pl az is új volt, hogy a Dragon Age 2 videóját is ők csinálták.
Maximum respect nekik
-
Pares #385 Szívesen. 
Utána néztem. És rosszul emlékeztem. Conrad a ME2-es N7-es páncélt viselte.
Egyébként meg remélem meghagyják a 2-es részben bevezetett moduláris páncélokat. Csak kibővíthetnék még több opcióval és úgy, hogy a csapattársaknak is lehessen úgy csinálni, mint nekünk. Az fasza lenne. -
sanya200 #384 A tökön rúgás se rossz megoldás akkor bezzeg beszól hogy jobb páncélt kellett volna vegyen:)
De mikor elkezd lebarmozni az a szemét hát a tökeit ellőttem volna szívesen.De az ilyen pillanatok teszik naggyá a játékot mennyit röhögtem ezen a részen is csak kár hogy kevés ilyen szitu van benne. -
Te hülye vagy xD
De grat és kösz, szereztél egy jó percet nekem
!
-
Pares #382 Azt se kell megmagyarázni, hogy hogyan jutott egy N7-es ruhához. Hisz ha a 2-esben megcsinálta Shepard első részben látott N7-es páncélját, akkor a 3-as részben megcsinálja Shepard második részben látott N7-es páncélját.
-
Pares #381 Anyut úgy lehet felhívni, hogy felállsz a géptől és odamész a telefonhoz... :D
Egyébként meg azért mutatják sötéten az N7-es fickó arcát, mert az nem Shepard, hanem Conrad Verner. Az elsőben csak basztatott egy kicsit, kapott érte egy pofont is. A másodikban már lábon is lőttem. Most rajta a sor. Hatalmas bosszúvággyal szövetségre lépett a Reaperekkel és a trailerben azt látjuk, amint elégedetten lép el az ablaktól a felpörzsölt Földet látva. Egyértelmű. Conrad Verner lesz a főellenség...
-
sanya200 #380 Hát végül is engem ez nem érint csak érdekelt nekem a 15 végigjátszás alatt 1x se halt meg.Igaz arra is alig tudtam rászánni magam hogy megnézzem a youtube-on hogy hogy hal meg:( -
sanya200 #379 Hát úgy hogy a fellegvárban találsz egy csövest aki hadnagy volt valami zaboleta hadnagy vagy mi a neve és megszólít hogy adj neki 20 kreditet és akkor elmondja hogy anyáddal együtt dolgozott mikor te még kicsi voltál, és mondja ha nem hiszed el hívd fel.És akkor lehet csak felhívni megkérdezni hogy igaz-e amit a fószer mondott csak pár mondatot beszéltek de legalább fel lehet hívni. -
Evoluti0N #378 Anno a 2. rész megjelenésekor úgy magyarázták a dolgot Biowareék, h akinek meghal a 2. részben Shepard, az számára tulajdonképpen ott zárul le a játék története, ahelyett, h az utolsó résszel zárulna le. -
bendáj17 #377 az elsőbe hogy lehetett nem rémlik nekem? Bocsi hogy nem ide tartozik. -
sanya200 #376 Nekem se rémlik hogy fel lehet hívni nekem nem sikerült, azt hol lehet?Nem lehet hogy kevered az első részel ott tényleg fel lehet hívni de a 2-ben én egyszer se tudtam pedig végigtoltam már párszor. -
bendáj17 #375 hogy lehet? a levelekre se lehet válaszolni nem? -
ZSOOLT2 #374 Hol/hogyan? Nekem nem volt rá lehetőségem az ME2-ben Spacer előélettel, csak az első részben. -
Slashice #373 Na, igen :) Most én is ezen dolgozom :P -
én örültem ha egyszer végigvittem...nem vágytam rá megint, mint az első résznél. (azt 2x játszottam végig, meg 1x kb a felénél hagytam abba) -
Vagy csak kíváncsi volt arra a végkifejletre mint például én. -
Az E-mail után fel lehet hívni "anyut", nekem sikerült.... -
Slashice #369 És azért legyünk őszinték: Az azért elég nagy meló, hogy kinyírod Shepardöt... haverom, aki tényleg nem merült el a ME-ben végigvitte úgy, hogy 3 embere halt meg (nem fejlesztett a Normandián).
Akinek meghalt Shepard, az nagyon durván leszarhatta a játékot. -
Slashice #368 Ha jól rémlik, még Casey Hudson mondta, hogyha valakinek meghalt Shepard az ME2 végén, akkor ott véget ért a kaland :) Pont. -
A big benes csávó engem a Crysisból emlékeztetett Psyho-ra:) angol, kemény legény, mesterlövészpuska... -
sanya200 #366 Pedig a legnagyobb arc, érdekes ódon kb ő örült a legjobban mikor shepard elmegy hozzá.Az emberiség képviselője is csak egy szaros emailt küldött tali se tűnt annyira meglepettnek, minimum elvártam volna tőle hogy a nyakamba ugorjon, ashley-ről nem is beszélek mert úgy fel pofoztam volna hogy csak úgy zörgött volna.Egyedül még Liara örült még le is smárolt de csak azért mert őt fektettem meg az egyben.
A mami is csak egy email-t küldött egy telefont azért már megengedhetett volna elvégre egy kapitány, de akár admirális is lehetett volna ha nem utasítja vissza. -
wrex nálam alapból meghalt, nekem ne pofázzon vazze :D -
Ha normálisan játszottál a 2-vel, akkor nemnagyon halt meg Shepard a végén. Arra szinte már készülni kellett -
sanya200 #363 :)
Persze aki játszott már me játékkal az látja hogy shep vagy legalábbis nagyon hasonlít.Mondjuk az enyémre totál nem mert női karakterrel tolom, az miért nincs benne?:)Adjanak már egy female teaser videót is:) -
sanya200 #362 Persze csak aki meg játszott az első 2 résszel és teszem azt meghalt utána meg ugyanazzal a karakterrel mész kicsit abszurd, mert akkor meg lófiszt nem ér a mentésed ha meghaltál a 2-ben mert a bioware adja a meg hogy mit tettél eddig és a 2-t elnézve ott is ha újat kezdték akkor a rosszabbik oldalával kezdtél hogy wrex meghalt a tanács meghalt...stb -
"Hát mikor néz ki az ablakon az mondjuk nem biztos hogy shepard mert nem látni az arcát "
Mikor jön befelé az ablaktól ,elég jellegzetes feje van(a gyári fejeXD), hogy látszódjon Ő az :) Pajzsa is jellegzetes