22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• sanya200
    persze még javítják nyilvánvalóan a motort csak arról volt szó hogy ebből készült már a ps3-as verzió is.Ennél már csak az lenne jobb ha a maximumot kihoznák a motorból mert a pc simán elbírná meg úgye nekünk nincs fix hardveres korlát max újítani kell a gépet.
  • Prince23
    így van, vagy is inkább csak módosított. meg különben is a me2-ről van szó. nem nézhet úgy ki, mint ahogy ki fog nézni a me3 elkészültében :S
  • sanya200
    Szerintem is annyi az egész hogy frissítették az unreal engine-t a legújabb verzióra majd még abba is bele-bele piszkálgatnak.
    Nem crytek vagy source engine fog futni alatta csak egy frissebb unreal.
  • bendáj17
    majd kiderül remélem megfelelően lesz optimizálva.
  • ZSOOLT2
    A Mass Effect szinkronszínészeivel készült interjú [angolul]
  • haxoror
    Én a Fallout 2-vel és egy szótárral kezdtem az angol tanulást, itt a bizonyíték hogy a játékok igenis hasznosak! :)
  • Doom 4
    Hogy is volt Dalek-kel?
  • Bence94
    "új motor" vagyis egy frissebb unreal engine 3
  • Kmarha
    Kodály köröndön a CBA melletti kis könyvboltba van :) Még nem néztem meg mennyiért
  • Doom 4
    Tök nem érdekel az új engine, csak jöjjön mááár! Még egy év ! Lehet lefagyasztom magam azt kiolvasztatom magam amikor megjelenik, csak nehogy úgy járjak mint Cartman...

Na jó persze azért jó lesz, hogy javítanak a grafikán, de ez nem is volt kérdés...
  • wedge31
    " Tulajdonképpen készítettünk egy új motort a harmadik részhez "- ez elég egyértelmü de ettöl még lehet vakitás majd egy év mulva kiderül.
  • Prince23
    picit másképpen fog kinézni. de semmivel sem lesz jobb, újabb, állejtősebb pl a PCtől vagy xboxostól.
  • lolSL
    újnak azért túlkapás nevezni, gondolom beleforgatták az aktuális unreal enginebe és kész
  • Prince23
    Annyira azért nem új. Csak pár karakter néz ki élethűbben. pl. jacob
  • Pares
    Akkor most a PC alatt is ez az új motor fog futni? Gondolom igen...

Én csak azt remélem, hogy ezt is olyan jól optimalizálják, mint a 2-est.
  • wedge31
    Mégis új motor lesz a játék alatt.
  • bendáj17
    nincs mit :)
  • adam0615
    Tuan kiadónál is meg lehet rendelni.
  • SZEG007
    bookline
  • vg
    Kösz, megnézem ott is.
  • bendáj17
    én egy alexandria könyves boltban vettem meg.
  • MrAndree
    Neten.
  • vg
    Ma voltam Aréna Pláza könyvesboltban, ott nincs Mass Effect könyv. Átmentem 576-ba, ott éppen tömte az arcát a jóember, majd miután megkérdeztem, hogy lehet itt kapni, jól fogatta a szemét, és "ee-ee" nyögéssel tudtomra adta, hogy ilyenről nem is tud, ilyen nincs is. Ha olvasod, egy idióta vagy, menjél kecskét legeltetni!

Nem tudja valaki, hogy lehet megvásárolni a könyvet?

• MrAndree
    Még akkor se fogja őket érdekelni ha garantálod hogy mind az 5000 aláíró meg is fogja venni a játékot...
  • Barnez
    Hát szerintem, ha az 5.000 aláírást elérjük, akkor le is zárom a petíciót. Aztán felvesszük az EA Magyarországgal a kapcsolatot.

http://www.facebook.com/pages/Mass-Effect-3-magyar-feliratert/149566898429012
    Aki csak tudja, ajánlja az ismerőseinek köszönöm!
  • penge96
    10.000 minimum, de valszeg úgyis leszarják :D
  • Fec papa
    Mennyi aláírás kell hogy elküldjék az EA-nek?
  • Pares
    Nem :)
  • Prince23
    Hivatalos:

Coop, multi támogatás nem lesz
  • Glutamin
    OFF:
    Én érettségire már angolból és németből is középfokon voltam. Persze nem kötelező fiatalon nyelveket tanulni. De most szólok, hogy egy értelmesebb munkahelyen úgy néz ki az állásinterjú nyelvi része, hogy telefonkonferencia 2-3 külföldi kollégákkal egy recsegős szaggatós szar minőségű vonalon, ahol ők a túloldalon egy kihangosított telefonba beszélnek felváltva. Na kb ilyen szituban kell megfelelni. Erre mondják, hogy tárgyalóképes szint. Ezért lenne fontos, hogy ilyen korban az ember ne legyen lusta/kényelmes.
  • Slashice
    Chris Priestley pedig elmondta, hogy a különböző "idézetek" nem minősülnek hivatalos állásfoglalásnak. A játék még mindig fejlesztés alatt áll, és hivatalosnak majd az számít, amit kézhez kapnak a játékosok.

DE tény, hogy kevés az esély egy multiplayerre. Sőt, szinte tuti nem lesz. De biztosat csak akkor tudunk, mikor kézhez kapjuk.
  • Slashice
    Jogos. Elfelejtettem leírni, hogy ahhoz, hogy valaki tanulni tudjon az angol beszéd, magyar szövegből, ahhoz már rendelkeznie kell egy erős közepes nyelvtudással. És ha igényesen van lefordítva a játék, akkor rengeteg kifejezést, szófordulatot meg lehet tanulni belőle.

Ehhez viszont tényleg igényes fordítás kell, az első rész ilyen volt. A második rész nagyon-de-nagyon össze lett csapva. És akkor finoman fogalmaztam...

Ugyanakkor szerintem senkitől nem várhatjuk el, hogy egy olyan játékban, ahol idézek "mai modern, ineraktív mozi/kalandjáték, RPG szerű elemekkel és real-time TPS csapatharccal" valaki szótárazni kezdjen, ugyanis, ahogy sanya is kifejtette, mire elkezdené megérteni a mondatot, már 3-al előrébb tart a szöveg.

És akkor azokról nem is beszéltünk, akik olyanok, mint én, vagy Coolfire, akik megfelelően tudnak angolul (az enyémen azért még van mit csiszolni, amolyan közép szint felső foka kb), mégis inkább szeretnek magyarul játszani. Semmi szégyenkezni valónk nincs a nyelvünkkel kapcsolatban.

Azért ne egy ilyen játéktól várjuk már el, hogy az emberek megtanuljanak angolul... ebből a játékból NEM lehet megtanulni angolul. Ahhoz az olyan klasszikus régi, Maniac Mansion és Zak Mckracken féle játékok az alkalmasak. De ilyeneket ma már nem gyártanak, sajnos.
  • sanya200
    Én meg sose tanultam angolt nálunk még német volt a kötelező abból is érettségiztem le közepesre, angolból mégis többet megértek.Igaz 5 éve érettségiztem de azóta egy betűt nem néztem németül ,sok angol sorozatot nézek magyar felirattal pl fringe, clone wars,stargate...stb.DE ebből nem lehet teljesen megtanulni angolul ahhoz hogy valaki tudjon me-vel játszani úgy hogy abban a pillanatban megértse amit mondanak minimum középfokú de inkább perfekt nyelvtudás szükséges ami nem kis idő mire megtanulja, de én munka mellett most hogy tanuljak még angolt is tanfolyamra nincs pénzem és egyedül meg elég nehéz lenne, akár a neten keresztül is.Persze jó sok kifejezést megtanultam már hallás után már nagyjából értem hogy ez vagy az a mondat mit jelent de amilyen gyorsan elkapkodják az angol feliratot is a játékban addig nem lehet megérteni.Mire egy mondatot lefordítanék addigra már 3-4 mondattal előrébb van a szöveg szóval esélytelen kiszótárazni egy párbeszédet így.Ismerek olyat aki semmit de tényleg szinte semmit nem tud angolul akkor ő most már ne is játszon csak mert nem érti meg, de ő meg se fogja venni majd csak akkor ha lesz hozzá honosítás és ez valahol érthető mert úgy nincs értelme játszani hogy totál nem értesz semmit max a történéseket kikövetkezteti.Akinek volt rá lehetősége angolt tanulni annak szerencséje van nekem se általánosba se a gimibe nem volt választási lehetőségem csak németet lehetett tanulni, most meg már mikor az ember dolgozik örül ha hazaér kinek van már kedve ereje ahhoz hogy nekiálljon még tanulni is.
  • Sir Quno Jedi
    Őőőő, a ME tulajdonképpen egy mai modern, ineraktív mozi/kalandjáték, RPG szerű elemekkel és real-time TPS csapatharccal. Most ebbe hogyan férne bele bármilyen multi ökörség?!?! A sztori a lényeg.

Max. úgy van értelme, hogy a csapattagjaid helyére bármikor ki-be konnektálhatnak élő emberek (meccsmékin) és a piff-puff részt együtt is végigtolhatjátok. TALÁN. Merthogy full co-op mód a sok mászkálós-dumálós rész miatt reménytelen is lenne. HACSAK úgy nem, hogy józsi x küldire megy a z bolygóra, béla meg y küldetésre a w bolygóra és utána összetallálkozhatnak, avagy kérhetnek egymástól segtséget, erősítést stb. és közös/osztott pénzük, inventoryjuk és bázisuk/anyahajójuk van. A szerzett infót, fegyókat, cuccokat, tagokat megoszthatnák utána stb.
  • Coolfire
    Nem is tudnám benne a multit elképzelni.Az nem illik ehhez a játékhoz szerintem.
    A multi az FPS játékoknak való,és egy-két jobbféle stratégiának.
    A játékhonosításról meg már kifejtettem a véleményem.
    Felsőfokú angolom van,mégis jobban szeretek,mint a hozzám hasonló emberek nagy többsége,az anyanyelvemen játszani.
  • bendáj17
    szerintem is jobb ha nincs multi.
  • SZEG007
    véltlenül nem te vagy smore006 a Bioware forumon?
  • Kindred Blades
    Nem lesz.
    A BioWare számtalanszor, számtalan helyen (cikkek, riportok, weboldalak, kishírek, fórum) cáfolta, pontosabban érvelt is, azzal, hogy a Mass Effect Shepard története, erre koncentrálnak, a játék fejlesztésére fordítható erőforrásokat nem osztogatják szanaszét.
    Ennyi a történet.

Egyébként nem is baj. :)
  • Doom 4
    Na jó térjünk vissza ME3-ra. Most akkor lesz vagy nem lesz multi? Illetve ha lenen ti milyen tudnátok elképzelni?
  • Doom 4
    Helyes :)