Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
sanya200 #1346 Hát mondjuk én is úgy vagyok vele hogy általában, vagy legalábbis nagyrészt azokat a döntéseket hozom mindig.De ez azért van mert nem visz rá a lélek hogy kinyírjam a tanácsot valahogy én mindig is a paragorn hozzáállást kedveltem.Persze mikor hogy használom a renegde-t.Most úgy toltam legutoljára a me2-t hogy ahol lehet renegade vagyok de csak az ellenséggel-civilekkel esetleg de a társaimmal nem igazán.Egyszerűen megkedveltem őket és nincs szívem velük bunkó módon viselkedni.Vagy megtartani a játék végén a begyűjtő állomást.Egyszerűen túl sokan haltak meg, lehet hogy lenne egy reaperünk de mit érünk el egy hajóval?Nem sok mindent meg közel nincs befejezve, és gyanítom hogy illusive man befejezné bármi áron és ugyan úgy embereket áldozna fel csak kicsit diszkrétebben.Bűnözőket vagy hasonló embereket áldozna fel.
A másik dologban igazad van sajnos ez a mai divat hogy minden csak a grafikáról meg a lövöldéről szól.Most hogy így játszok a Dragon Age-el is észrevettem hogy ég és föld a különbség a 2 játék között.A dragon age-ben tényleg élnek a karakterek vannak érzéseik és ha nem figyelsz oda rájuk akkor nem csak annyi történik hogy kicsit megharagszanak.Itt konkrétan akár ellenem is fordulhat vagy meg is támadhat vagy megsértődik és faképnél hagy, a me2-ben ilyen nincs.Nincs ennyire kidolgozva a párbeszéd meg a történet, persze nagyon jó játék szó se róla de tényleg ég s föld a különbség a 2 RPG között.
Sajnos már a DA2-ben is elmennek az akció irányába,hiába lesz szebb vagy akármi szerintem gagyibb lesz mint az egy.És az az egy oka ennek azt egésznek, legalábbis szerintem ,hogy a sok amcsi kölök lassan arra is lusta hogy olvasson vagy megértse a történetet akkor meg minek törje magát bármelyik fejlesztő is ha annyi is elég a népnek hogy mehessen azt lőhessen, kardozhasson vagy akármi.És nagyon úgy tűnik hogy ez így is marad egy ideig.Hiába vannak olyan játékosok mint te vagy én akinek a történet vagy a párbeszéd az első ha azok vannak többen akiket marhára nem érdekel.Ugyan ez van a rep. szimulátorokkal is lassan kihal a műfaj mert lusták megtanulni irányítani azt a tetves gépet.Csak lőni lőni ezerrel más nem érdekli őket.A H.A.W.X. remek példája ennek is,persze vannak hardcore szimulátor rajongók csak hát kb 10-ed annyian.Ezért nincs egy normális NFS vagy másféle szimulátor mert sokkal kisebb a vásárló bázisa.Tulajdonképpen a NFS-ek közül a most wanted meg a hot pusruit 2 tetszett a többi egy kalap szar.De elég a népnek ez is, és ez addig nem fog változni amíg elég lesz annyi nekik hogy lőhessenek vagy ész nélkül száguldjanak a városban mindenféle realitás nélkül.
Sajnos ez van, de majd csak eljön az idő amikor a tartalom fog számítani és a merész ötletek nem pedig az hogy hogy néz ki vagy hogy mennyi embert őlsz le xy idő alatt,persze kell ilyen is de azért egy RPG maradjon már meg RPG-nek és ne egy akciójáték legyen belőle amiben van 2 mondat attól még nem RPG csak hasonlít egy nagyon picit arra a műfajra.