22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mike01010101 #1160 Mar írtam, "fércmű" az iróniának szántam, poénnak. (csak nem jött be)
Az akciórészek "cső" mivoltát viszont komolyan gondolom. Bemész egy szobába, jönnek az ellenfelek, addig nem mehetsz tovább míg ki nem nyírsz mindenkit, utána egy adott irányba haladsz tovább a következő "szobáig" ott megint jönnek, meint kinyirsz mindenki stb, stb. Ez már 1997-ban se volt túl sok mondjuk a "fade to black" cimű játékban, (idősebbek még emlékezhetnek rá.) Én 2010-ben a világ egyik legjobb fejlesztő csapatától többet várnék. -
Pares #1159 Csak ezt a fércmunkát nem értem. Mert nálam ennek a szónak a jelentése egy bugos, hibákkal teli és inkonzisztens elemeket tartalmazó játékkal kapcsolatban jut eszembe (mint pl.: KotOR:Sith Lords...). Én is látom a hibáit a ME sorozatnak, ezeket ki is fejtettem nem is egyszer, de azért az ilyen kifejezéseket pöppet erőseknek tartom, főleg úgy, hogy ott olyan játékokat soroltál fel, amik úsztak a bugokban, stb. -
Szthomas #1158 "Te meg az álszenteskedésből" : elég sötét lehet a lelked, ha már el sem tudod képzelni, hogy valaki valamit pusztán jó szándékból mond. De tényleg befejeztem, mert úgy is azt hozod ki az egészből, hogy hülye vagyok, naiv, álszent, képmutató és hasonlók. Bocs a többiektől ezért a sok üzenetért. Ilyen témában több nem lesz! -
mike01010101 #1157 Vissza a játékhoz: hidd el, én is szeretem a ME sorozatot, nem véletlen fordítgatom, meg minden de ugyanakkor látom a hiányosságait is és ennek is hangot adok. És valahol az is természetes, hogy magamban - és néha ennek fórumon is hangot adva - más játékokkal összehasonlítom. -
Pares #1156 Ez most véletlenül ment el válaszként... Különben sem vagyok "olyan típus", csak látom egyesek nem bírják megérteni, hogy a vitában egymás hozzászólásaira válaszolnak a felek... -
Szthomas #1155 Na ja, állandóan idézgetsz és furcsa módon pont akkor, amikor te mást gondolsz. Na ne nevettess! Imádsz provokálni másokat, de én nem kívánok ebben részt venni! -
Pares #1154
-
Szthomas #1153 Imádom az olyan embereket, akikkel próbálsz kedves lenne, próbálod megérteni őket és végül mindig az a végkifejlet, hogy hülye vagy! Persze, hogy ismerek ilyen embereket, de marhára nehéz megemészteni azt, hogy az ilyen embert mi vezeti arra, hogy ennyire... na nem folytatom, mert nem éri meg! -
Pares #1152 Állandóan? Válaszoltam a hozzászólásodra, normális hangnemben, és hol volt a kötekedés? Vagy neked az ellenkező vélemény már kötekedés? Na ugye.
Hogy honnan veszed, hogy mindig az enyém az utolsó szó, azt se értem, de mindegy.
"Mi a fasz van? Ugye nem gondoljátok komolyan?! Ne nevettessetek gyerekek!".
Felőlem tekintheted ezt akár minek, akár hirtelen felindulásból elkövetett bűncselekménynek, mindenesetre a véleményem nem változott meg az alább elhangzott (szerintem) döbbenetes jelzőkről. Eleve az első mondat a helyzetre vonatkozott, nem személyre. A második mondatra kiderült a válasz (miszerint ironikusan gondolták), a harmadik mondatban megfogalmazottak még nem váltak valóra sajna.
"Vegyél már vissza magadból te is!"
Te meg az álszenteskedésből.
Mindegy hagyjuk. Van jobb dolgom is, minthogy mások "segglyukáról" vitázzak...
ui.: Itt a lehetőség, tiéd lehet az utolsó szó... -
mike01010101 #1151 Hagyjad, ő az a típus aki nem bírja elviselni, ha nem az övé az utolsó szó. Szerintem mindannyian ismerünk ilyeneket a személyes környezetünkből is. -
Szthomas #1150 Imádom, hogy állandóan belém kötsz. Neked semmi sem jó! Bocs hogy megpróbáltam kulturáltan viselkedni! Remélem boldog vagy, hogy mindig tiéd az utolsó szó. Gondolom nem fogsz meghazudtolni most sem...
Mellesleg olvasd vissza, hogy miket írtam, én sem örülök az off-nak, de ezért nem kezdek el anyázni meg "Mi a fasz van? Ugye nem gondoljátok komolyan?! Ne nevettessetek gyerekek!". Vegyél már vissza magadból te is!
-
Pares #1149 Mindez szép és jó lenne, ha a Falloutnak meg minden másnak nem lenne saját topikja. A flamere meg senki se kíváncsi. És mi lett a másik véleményből? Egy off vita... De felőlem. "A lényeg, hogy kulturáltan tegyük ezt..." -
sanya200 #1148 Meg felesleges is bőven változhat még a megjelenés időpontja meg attól hogy kint van nem érünk vele semmit.Max látjuk hogy jé kint van kb ennyi.Amúgy meg még borító sincs szerintem akkor meg mit raknának ki egy dobozt égő földdel?Én nagyon várom a játékot ha 1 játékot tudnák megvenni idén akkor is a me3 lenne az.Sőt ha -1 játékot tudnák megvenni akkor is
-
adam0615 #1147 Hát lehetséges de pl. a Diablo 3 is kint van és arról sincs semmi infó csak az hogy 2011-ben jön. -
Szthomas #1146 Az talán még korai lenne... -
adam0615 #1145 Én csodálkozok hogy pl. a CD Galaxis még nem rakta ki a Mass Effect 3-at az előjegyzési/megjelenési listájára. -
Szthomas #1144 ... és pont. Részemről én befejeztem ezt az értelmetlen vitát.
Legyünk már kicsit türelmesebbek egymással... -
Szthomas #1143 Egyetértek. Oké, hogy Mike és páran eltértek a topiktól, de észlelték, hogy miről van szó. Másrészt más véleményét ennyire leugatni...
Mindenki vegyen vissza magából és nyugodjon le! Nem értem, hogy miért ne lehetne civilizáltan beszélgetni. Én megértem, ha valaki a Fallout-ot vagy bármi mást jobban favorizál, mint a Mass Effect-et. Ez az ő véleménye, az ő tapasztalata. A lényeg, hogy kulturáltan tegyük ezt... -
Pares #1142 Olvastátok az utolsó hivatalos Cerberus Daily News posztot?
"Historians and astronomers alike are abuzz tonight over a new paper published by Dr. Amanda Kenson of the University of Arcturus. Her team claims that by testing the dust trapped in the gravity wells around a mass relay, and comparing its composition to that of dust clouds in the same system, scientists can create a timeline of when the relay passed through the dust. Her conclusion? “Only a small fraction of the mass effect relays date back 50,000 years,” she writes, “The majority are far older, indicating they were created by a species predating even the Protheans.” Dr. Aurana T’Meles of the University of Serrice met the information with skepticism: “While Dr. Kenson’s methods appear sound, the asari tried a similar procedure centuries ago and discounted it. What civilization could have spanned the galaxy for not thousands, but millions of years? If this were the case, we should have found mountains of evidence of their passing. Where is this species now?”
Kezdenek tapogatózni? -
Pares #1141 Írhatja is. Nincs betiltva (egyelőre). Nekem meg speciel a Te azon posztod tűnik eléggé offnak, megspékelve pár érdekes jelzővel. De mindegy hagyjuk. -
Pares #1140 Ha senki se erőltetné a véleményét, akkor sehol se tartana ma az emberiség. Különben sem erőltettem senkire semmit, csak kifejtettem a véleményem, hogy szerintem miért nem illik ide rohadtul a posztja az illetőnek. Ennyi. -
mike01010101 #1139 Nem is ezzel volt a gond, ez a te véleményed, elfogadom, de a
"Most ez kit érdekel? A játékhoz semmi köze, off, és flamekeltő, trollkodás..." már inkább a kultúrálatlan és személyeskedőnek tűnő kategógia. Ilyen alapon bárki írhatná bárki bejegyzésére, hogy "kit érdekel", de akkor minek fórumozni -
Minden játéknak vannak fanatikusai, gond csak az ha ez még elmebajal is párosul.
Az adott játék topicjában mondjuk nem kifizetödő ész nélkül fikázni a játékot, ez is tény. -
Pares #1137 Pontosan a legjobbnak kellett megszólalnia... Pont annak, aki pár hozzászólással ezelőtt a véleményt a segglyukakhoz hasonlította...
[facepalm] -
Pares #1136 Special az 1097-es hozzászólásod eléggé provokatív és flamelőre sikeredett. Ja, és én is a véleményem írtam le. Miért kell ezt mindig leírni... -
mike01010101 #1135 Igen, az egy ide nem illő "elkalandozás" volt. -
Szthomas #1134 Sajnos van benne igazság... Elég sokan vannak úgy vele, hogy: na nehogy már azt gondold és úgy, ahogy akarod, gondold inkább azt, amit én! Hajlamosak vagyunk a saját véleményünket túlértékelni és kicsit erőltetni is... -
Szthomas #1133 Engem inkább csak az zavar a Falloutozásban, hogy marhára nem ide tartozik. Ha jó a játék, ha nem... -
Csak hozza a szokásos formáját... -
mike01010101 #1131 A "fércmű" természetesen ironikus volt. Egyébként meg csak azt írtam le amit gondolok. Egy fórum erről szól. Biztos, hogy Te is írtál már be a fórumba olyat amivel nem értetem egyet de nem hiszem, hogy ilyen stílusban reagáltam volna le. -
Pares #1130 Nagyon kemények, igazad van. Bocsánatot kérek. A "WTF" talán kevesebbeket bántott volna meg... -
Szthomas #1129 Elég kemény szavak ezek Pares! Ne reagáld túl ennyire a dolgokat! Mellesleg most te is úgy mocskolódsz, mint azok, akiket pont elítélsz emiatt... -
Pares #1128 Jó ég, mi megy itt... A Mass Effect nem RPG, fércmű, az akció része "cső", gagyi grafika... Mi a fasz van? Ugye nem gondoljátok komolyan?! Ne nevettessetek gyerekek!

ui.: májki! Nem tetszik, nem kell vele játszani. És főleg nem kell ide olyan flamekeltő posztokat írni, hogy Te a Mass Effect 3-at egyáltalán nem várod, és felsorolsz itt játékokat, amik szerinted jobbak és jobban várod őket. Most ez kit érdekel? A játékhoz semmi köze, off, és flamekeltő, trollkodás...
-
Gruffersten #1127 Ne légy életképtelen, 2006 óta nem divat. -
Szthomas #1126 Sziasztok. Úgy érzem kicsit kezdünk off topikba hajlani! Ez itt Mass Effect 3 topik, erről ne feledkezzünk meg! -
mike01010101 #1125 Egy 2006-os játékról beszélünk ami sok aspektusában még ma is megállja a helyét. A bugokkal nem tudok vitatkozni. De egyébként mérföldeket ver a Gothic 4-re. -
mike01010101 #1124 Mar csinálják a magyaritást a New Vegashoz, akkor állj majd neki ha az kész, zseniális a játék!
-
sanya200 #1123 Nem szóltam le, legalábbis nem abban az értelemben játszottam is vele most is fentvan de azért lehetne szebb is kicsit.Úgyan úgy néz ki mint a 3. rész azért javíthattak volna rajta valamelyest.Persze attól még nagyon jó meg tetszik is csak lehetne kicsit szebb.De én megvárom a magyar feliratot hozzá.Na nembaj majd a fallout 4 talán:) -
Na nehogymá a grafika miatt húzzál le egy olyan fenomenálisan megalomán játékot, mint a New Vegas!
Murva jó játék az, mások száz órákat ölnek bele. Netán el kéne vele kezdeni játszani, ha meg nem megy mer angol, akkor nem kéne róla fals véleményt mondani. :D -
Gothic-tól én a falnak megyek. borzalmas sztem. bugos, idétlen mozgás stb :/