22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• MrAndree
    A francokat nem nőnemű, mellei vannak, női hangon beszél, tehát nő. Az idegensége kimerül annyiban, hogy kék.
  • sanya200
    Ja a Mass Effect 4 meg már vetekedni fog a 3d sex villával nem?
  • MrAndree
    Egészségedre. :D Én kihagyom, de ettől függetlenül nem zavar ha van benne mivel nem kötelező így nálam fixen nem fog előjönni. Viszont baromira nevetséges amikor felnőtt emberek siratóasszonyok módjára viselkednek "fúj buzik, én nem veszem meg!".
  • Cef
    Nézzük a jó oldalát, lesz leszbi opció is (és már nem csak Liarával).
  • RAMyMamy
    hát hogyne :DDDDDDDDDDDDDD

én a pasi-pasi románcot tuti ki fogom próbálni...
  • Renjike
    de attól még tuti h mannája van .....
  • Renjike
    ha nem teccik hogy bennevan szard le :D nem lesz megszabva hogy seggbekell rakatnod a kapitányt xdd
  • sanya200
    Nem, mert Liara nem nőnemű, vagyis nem teljesen.Csak annak néz ki de azért a 2-t ne hasonlítsd össze.Liara egy idegen lehet és nem ember, és az egész egy fikció a buziság meg nem az.
  • PiszkosFred
    Minden csoda harom napig tart, majd megnyugszik minden homofob, es ujra a jatekhireke lesz a foszerep.
  • sanya200
    Remélem sokan tiltakoznak és kiveszik belőle.Jó oké úgyse venném észre hogy benne van mert sose használnám de akkor is már a tudat is zavaró hogy benne van.Igaz női karakterrel mentem eddig is de sose volt gyomrom thane-hez meg úgy senkihez se, kivéve Liara-t.
  • MrAndree
    Azért feltételezem, hogy amikor Liara (aki ugyebár nőnemű) ágyba ugrott a női Sheppel akkor senkinek nem volt problémája.
  • Ryder62
    "Nem buziszimulátorral akarok játszani hanem egy normális játékkal."

Mér nem dlc-ként adják ki? Így mindenkinek jó lenne. Aki akarja 800 bioware pontért megvásárolhatná a gay effect dlc-t.
  • sanya200
    Azért képesek időt és energiát fektetni ebbe az opcióba, ez elég szomorú.Persze nem kell használni ezt az opciót, aki meg igen annak meg úgy kell.Akkor inkább fejlesztenék a rendes egészséges kapcsolatokat.Most csak azért belerakni hogy a buzik is megvegyék, ez már szánalmas komolyan mondom.
  • sanya200
    Már nem azért de ki lesz az aki ezt használja is?Erre én se tudok mit mondani ez már nekem is sok.Azért ennyire nem kéne, na.Csak azért mert vannak ilyen emberek a világon még nem kéne belerakni egy játékba se.Én a szülök helyébe tiltakoznék, meg írnák levelet a kedves ea-nak hogy elmehetnek oda.Nem buziszimulátorral akarok játszani hanem egy normális játékkal.
  • MrAndree
    Hát igen borzalmas is, mivel egy fejlesztő fog mindenki mellett ott állni és pisztolyt nyomni a fejéhez, hogy elő is hozza őket. Érdekes módon nekem eddig összes BW játékomban amiben volt pasi/pasi románc egyszer se tűnt fel magában a játékban, csak fórumokról meg innen-onnan tudtam meg. Szóval még csak nem is feltűnő egyikben se. Akit meg a tudat zavar, hogy lehet arra már inkább nem mondok semmit...
  • Kindred Blades
    Sebaj, a gyereknek akkor ezt sem veszem meg.
    Nem költök arra tíz ezer forintot, hogy buzulásra bátorítsák a kölyökmet.
  • BoneDragon
    Jézusom....
    Erre inkább nem írok semmit.
  • cdr74
    Inkább csinálnának Jokernek egy Vasbárós páncélt, hogy zúzhasson a végjátékban.
  • cdr74
    Ha nem venné el az agyat és az időt mástól engem nem zavarna, főleg ha jól elássák, de így...
  • lolSL
    lesz homogay szál áááááááááááá 2011ben kell a ratyikra is fejleszteni annyian vannak a kurva életbe
  • PiszkosFred
    A 27. oldalon van egy dekorativ leanyzo, kezeben egy bot/kard/stbnek latszo targgyal. Elkepzelheto, hogy lesz kozelharci uto-szuro-vago fegyver a harmadik reszben? Volt errol valami info mar eddig? Mert Vanguardkent mindig kivancsi voltam ra, hogy egy charge utan milyen lenne, mondjuk elokapni valami penget.. :)

Vagy az a kep csak egy dekoracio, semmi tobb?
  • MrAndree
    A hivatalos belejentéskor kb. az összes online oldalon vezető hír volt hogyan indul az ME 3 és mindenhol ott volt, hogy miért. De menjenek a picsába, nyomorék mind. De akkor itt mit keresel, szerintem még ebben a fórumban is le volt írva 50szer...
  • bendáj17
    én se olvasom a gurut eléggé gagyik. na mindegy.
  • TBTPumpa
    nem 04, hanem Q4... 2011 negyedik negyedéve! Amikor a cikk íródott, még úgyvolt, hogy az idén megjelenik!
    1 hete lett áttolva a megjelenés 2012 elejére!
  • cdr74
    megjelenés:2011.04. kemény..:) 10 év után most olvastam újra PCGurut, de soha többet :).
  • vitaro
    Ez a cikk egy vicc. Az egyik oldalon azt írják Taliról, hogy csapattag lesz, a következőn pedig már NPC-ként szerepel. A másik meg, hogy Shepard nem a kutatólabor elpusztítása miatt áll bíróság elé...
  • sanya200
    Mindig is utáltam a pc guru-t pedg régen még olvastam de hónapokkal le vannak maradva a gs-hez képest, főleg játéktesztek terén, jó ha 1-1,5 hónappal később adják le ugyan azt mint a gs.
  • sherlock1
    Nálam rögtön -30%-kal indul a játék, ha ez igaz...
  • Ryder62
    Köszi hogy belinkelted. De a pc guru elmehet a pcsába. Rögtön az első bekezdésben lespoilerezik az Arrival DLC-t. Nyomorék banda. Ezek után végig se olvasom a gyökér cikküket.
  • ZSOOLT2
    Gondolom vásárlói nyomás miatt jönnek be ezek a lehetőségek, én inkább örülnék, ha valamilyen baráti-bajtársi kapcsolat alakulhatna ki a csapattársakkal, már ha pl.Garrussal, Talival, Liarával végigdaráltam 2 játékot is...
  • Pares
    A buziskodás bevezetését én nem nevezném "fejlődésnek"...
  • ZSOOLT2
    Fejlesztenek a csapaton belüli kapcsolatokon is:

PCGuru hír

Hivatalos fórum topikja
  • Pares
    Hát van benne pár érdekes dolog... Például hogy Kaidan-t "még ismeretlen szereplő"-nek titulálják, vagy hogy a ME2-ből azért nem jön vissza csapattagként senki, mert túl sok munka lett volna vele (mintha Tali vagy Garrus nem halhatott volna meg), stb.
  • ZSOOLT2
    Köszönjük a scan-eket!
  • sherlock1

• RAMyMamy
    jaja
  • sanya200
    Tulajdonképpen csak azért toltam végig a Bulletstromot:D
    Amúgy nem nagyon érdekelt volna, mert elég gagyi játék, az ötlet nem volt rossz, de egy idő után unalmassá vált mindig rárugdosni az ellent a kaktuszra.Nincs benne annyi kombináció mint amennyit az ember gondolna.
  • Fenrir
    Bulletstorm-ban is jó a szinkronja, főleg a káromkodások :)
  • MrAndree
    Hát Claudia Black-ről nekem első körben Aeryn Sun ugrik be mint karakter. :) Jennifer Hale meg tényleg Bastila de Shepardnak se rossz.
  • SötétBarom
    Ő Morrigan szinkronhangja, nem? :) Ha igen, akkor jah.. Lávcsi. :)