Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ilyesmire gondolok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ja akartam múltkor is kérdezni akarok egy díszdobozt csinálni tudtok vmi vázlatot mmint hogy milyen legyen hogy hajtogassam össze tudjátok mire gondolok sztem.

Ryder62
Hivatalosan nem is.

Kell egy kis buhera.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ja ezt a recon mine-t érdemes használni?Salari infihez.Bár akkor az energy drainbõl kell pontot levonni nemtom megéri-e.Az energy drain hasznos pajzsot leveszi utána egy headshoot vmi sniperrel és annyi is😄

Ryder62
EA

Következtetés: Nem lesz semmilyen ultimate/complete kiadás ami tartalmazná a 3 játékot és az összes dlc-t.

Pedig nem te lennél az egyedüli aki megvenné hidd el. De az EA-nak így jobban megérti hogy 2-3 évvel a kiadás után is ugyan olyan áron adják a dlc-ket mint újonnan. Ha kell vedd meg egyesével õket.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

megveheted ugyanúgy csak a 2. részt átállítod addig angol nyelvre akkor telepíti.

Prince23
Azok a DLC-k magyar nyelvterületen nem is érhetõek el.

warezzel lehet csak végigjátszani

Azért jó lenne ha leáraznák már a 2. rész dlc-it a shadowbroker még mindig 800 pont az arrival 560.. erre már nem akarok költeni hogy pluszba megveszem õket.Majd csak lesz egy ultimate pack az összes résszel meg dlc-vel meg mindennel, mivel a 3.hoz se lesz már több.Kihagyott ziccer bioware hogy elõbb adták ki a triology-t dlc meg minden nélkül sztem többen megvették volna ha minden benne van.

Jók az armor és weapon DLC-k, nekem megvan mind.
Szerintem észerûbb azt megvenni, mint MP-s packot. Több ME3 DLC meg már nem lesz.

me2-höz talán veszek dlc-t ahhoz egy sincs eredetibe, a dragon age egyik része sincs meg origibe sajnos

Jó lesz majd Dragon Age 3 dlc-hez 😊 Esetleg Mass Effect 4, vagy valamelyik új Bioware játékhoz. Mondjuk az még odébb van 😄
Azt nem tudom mi a fenét csináljak 320 bw ponttal annyi maradt a múltkor sajnos 800 pontot ha vettem volna nem lett volna meg az 1200 így annyit vettem amennyi a dlc volt de nem tudom hova elkölteni, megvan minden a játékhoz,fegyver pack,skin pack...stb

Olyan, mint Ilos vagy a Suicide Mission.

joceruza
Nagyon szépen köszönöm! <#worship>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Igen. Ha azt elkezded, onnan már nincs visszatérés, tehát elõtte intézz el minden mást.
Time played: 522H 33M 3S

Szerintem a hétvégi event rendszert nem veszik ki, továbbra is autómatán fog menni, ahogy eddig. Az egy hetes mostani cucc a tortákkal a játék egy éves születésnapjára készült, ha jól tudom, hivatalosan ezzel búcsúztatják a ME3-t. Am az ezüst packba nekem is Valkyre volt.
Ami az Arsenal meg Reserve packot illeti, azt irja "nagyobb" eséllyel dob ezt vagy azt. Tehát egyikbõl is eshet a másik, nem ad garanciát hogy "csak" az fog esni. Tényleg PSP-t érdemes venni, annak akinek csak az új cuccok hiányoznak, de aki még nem sokat játszott és a karakterek/fegyók/stb többsége még hiányzik, az inkább sorba haladjon.
joceruza
Helló! Mivel nem erõsségem az a angol,így nem tudom. A "Priority: Cerberus Headquarters" után már csal a földre enged menni. Ez a vég? Rengeteg más küldetés marardt...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kinek melyik a kedvenc karaktere?
-Salarian Infiltrator (Sniper+hurricane)gyorsan visszatöltödik az energy drain, gethek ellen a legjobb talán, most épp javelin-el tolom.
N7 shadow brutál hurrican-al nehezebb szinten bepakolok egy paladint is.
-soldier n7 destroyer és geth juggernaut, de a juggernauthoz nem tudom milyen fegyó illene.
-Vangardból az asarit szoktam szintén hurrican-al esetleg egy tartalék pisztoly
többit annyira nem szoktam vagy csak elvétve, engineerbõl a quarian meg demolisher

azért kösz, még nézelõdök, hogy mi lehet

Hát, így látatlanban más ötletem nincsen...

Origin újraindítás/reinstall, így elsõ körben...

Semmit.

És tegnap, vagyis a hiba megjelenése óta nem töltött le az Origin frissítést a játékhoz, ami esetleg a hibát okozza?

Más programnál még nem vettem észre.

@Harbinger:
Win7

Sziasztok ma vettem meg a játékot Originen és miután elindítom azt írja ki közvetlen még a fõmenü elõtt, hogy az Origin nem fut így a játék bezár. Keresgéltem a bioware fórumon, de nem találtam rá megoldást. Valaki találkozott már ezzel, és sikerült megoldania?

4 évig egy gerem se húzta - mindig keresem az igazit. Szerintem csere esedékes. Én inkább Logitech egeret ajánlok. Egyébként milyen Windows?
Nekem az Alt+Tab megoldás mást javított XP alatt. A játék iszonyúan laggolt, mitha 10 fps-sel futna, valamint a textúrák néha kifodultak.

És csak a Mass Effect-nél csinálja ezt, vagy vagy más játéknál is tapasztaltad a leírtakat? És amikor nem játéknál használod az egeret, akkor nincs ilyen probléma?

Én meg pont azért vettem anno, mert kategóriájához képest jókat írtak róla, meg hogy átlag egér létére játékban is egész tûrhetõ.

Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy négy évig rendben ment, erre most egyszer csak bénázik?

Nálam is elõfordul néha (Logitech MX 620), ha Alt+Tabbal kinézek az asztalra, ott mûködik, meg a menükben is, csak éppen lõni nem tudok, meg az 1-2-3 sem mûködik a billentyûzeten, de 1-2 perc után rendbejön.

Nálam az egér mûködik, érzékeli a forgolódást, a lövéseket, zoomot viszont nem.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Micrososft egér. Még jót nem olvastam róla.

Az alábbi érdekes gondom van:
Tegnap óta játék közben lefagy az egér (Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A). Rohangászok a pályán, erre egyszer csak a karakter beragad egy irányba. A gombokkal a jobbra-balra-elõre-hátra mozgás megy, de az egér nem reagál. Nem világít, nem csinál semmit, mintha be sem lenne dugva. Aztán pár másodperc múlva 1-2 vagy van, hogy 5-10 is újra mûködik.

A gép szerint az egér rendben van, víruskeresõ sem talált semmit. Ötlet?

Végre megcsináltam az evenetet Premiuom is. És mi volt benne? N7 Valkyrie - gondoltam is hogy az lesz.
Egyébként bárki kiszúrta, hogy a mission objective cuccok torták?! Furcsáltam is a héten, hogy olyan fura... izék vannak a computerek, packok és egyebek helyett. Most nézem jobban és lám egy torta.

Szerintem ha az eventek megszünnek, akkor az N7 (promo) fegyók átkerülnek az UR kategoriába.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
n7 fegyókat PSPbõl lehet szerezni leginkább.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A Lancer nekem sincs meg és az nagyon kéne. Amugy az UR fegyok nem nagyon érdekelnek, de a Lancer az nagyon ász.
Karakterek közül nekem megvan az összes és az összes rare cuccom, gear fegyver, fegyver, karakter fullos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ilyen nincs hogy az arsenal pack is karakterfejlesztést dob, az új fegyverek közül a spiritfire meg a supressor van meg és kész, karakterekbõl is hiányzik még 2-3 aztán vettem már vagy 20-25 arsenal meg reserves packot.De azt csinálta hogy kiesett a supressor és a következõ 8-9 packba csak ahhoz volt upgrade....<#idiota>
azt nem tudom az n7 fegyókat hogy szerzem meg ha nem lesz már event.M7 lancer meg a venom meg sincs pedig az m7-et szeretném használni.Meg az upgradek is ezekhez a rare-s cuccokhoz alig vannak.

Igazad van : 291H 36M 46S

Jah, tényleg. Olyan is van. Köszi. 😊 Látszik, hogy már rég játszottam multit ^^

253H 31M 16S
gerey
Hogy állapítjátok meg ilyen pontosan másodpercre? Fõleg a multit külön?
Nekem 249 órát ír az Origin (hacsak nem másodpercre, percre pontosan ennyit játszottam 😄), de az egyben a multi és single is. Emígy pedig úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy már ME3 megjelenése után jött egy frissítés Originen, ahol számolni/írni kezdte a játékidõt. Szóval nem biztos, hogy annyira pontos az adat.
524H 33M 29S

427H 31M 51S...<#kacsint>

nekem csak 55 órám van benne... <#vigyor5>
Az nem reális, az Origin csak augusztus óta számolja az eltöltött játékidõt és vegyesen. Pontosan az N7 HQ-n látni, nekem ~250 óra csak. Bár ezzel lassan megdöntöm a L4D-ekre tölött idõt.

Köszi az infót. Én megtaláltam 😊

Én nekem 390 órám van beleölve az origin szerint.

nem szabad 😄
én abba szoktam néha belegondolni hogy a TELJES Dragonball->DB GT láttam vagy 4x,eddig megjelent Naruto-Bleach-One Piece kb 3x és akkor még a mangák olvasását nem is említem, vagy egyéb sorozatokat 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

353H 10M 16S

Ha belegondolok, hogy mennyi értelmes dolgot lehetett volna ennyi idõ alatt csinálni...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Time played : 83H 28M 40S 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ki mennyit tolt a multival?
Time played: 345H 47M 47S<#taps>

De ott van. Alul egy link, hogy set banner vagy valami ilyesmi. Rákkatintassz és akkor feljön a választható bannerek listája. Persze csak azt választhatod ki, amit már megszereztél.