22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
mike01010101 #21120 Mint sztori az első rész a legjobb, mint játék (grafika minősége, poligonszám, animáció, kezelhetőség, felhasználóbarátság, stb) messze a leggyengébb. Ezt bátran ki lehet jelenteni, hiszen ez nem szubjektiv vélemény, ez technikai kérdés.
Ez mindig is fájó pont volt nálam és nagyon örülnék ha egyszer a harmadik rész technológiájával újra megcsinálnák az első részt. Persze ilyen nyilván nem fog történni:) -
Evoluti0N #21119 Bájos arca van. Csak pár kiló mínusz kellene és gyönyörű Miranda lenne belőle. -
sanya200 #21118 csak úgy feszül rajta a cucc
-
Krogan? -
dinomdanom #21116
-
Egyetértek. -
Evoluti0N #21114 Magánvélemény következik: Pedig szerintem az első a legjobb :) -
Na, én meg úgy döntöttem, hogy végigviszem a trilógiát. 1-est nem vittem még végig. Mindig elkezdtem, de aztán meguntam, ME2-t ismertem meg először, és ahhoz képest. De most jó lesz, úgy érzem, már máshogy állok a dolgokhoz. :) -
Én is kb annyit.
Nem nagyon van cím ami érdekelne.
-
mike01010101 #21111 Igazad van és szerintem ez elég komoly kritikája a mai játékvilágnak.
Kicsit off de igazából 3-4 játékot várok igazán a következő egy, másfél évben... -
Evoluti0N #21110 Én is most kezdtem el sokadszorra. Persze találkoztam idén is olyan játékokkal, amik nagyon tetszettek, mint például a Tomb Raider, vagy a Bioshock Infinite, vagy a To the Moon, ami nem idei, de idén játszottam végig, azonban a Mass Effect számomra az a játék, amihez legalább félévente visszatérek, hogy ismét végigjátsszam. :) -
+1
Lassan végére érek az első trilógia végigjátszásomnak.
Január 10.-ke körül szálltam le Eden Prime-on és most hétvégén jutok el Londonba. 3 hónap ME :D Ez még barátok közt is negyed év XD Ráadásul mással nem is játszottam közben.
Ezután tartok egy kis szünetet azt nyár közepe körül megint nekiugrok a trilógiának.
-
HJ #21108 Egyetértek. -
Én csak azt mondom, hogy a jelenlegi minőségbeli tendenciát figyelembe véve nem nagyon lesz játék, ami nagyobb hatással lesz rám a jövőben! 
-
HJ #21106 A Quake is ott van szerintem, de ettől függetlenül borítékolom, hogy kevesen játszanak már a Q1 single részével :) Az eredeti GL Quake verzióról nem is szólva. Pedig nagy királyság és észvesztő vizuális orgia volt az egy Voodoo 1-en játszva! -
Azért a Mass Effect trilógia már bekerült a "hall of game legends-be"! :D -
Már miért kéne? Még a mai napig is írnak néha az ME1 és ME2 topikba, az, hogy ez a játék lassan lecseng az teljesen természetes, semmi sem tart örökké. -
Nem tudom mi a probléma itt kérem szépen.
Nekem ilyen topikok vannak a kedvencekbe: Crysis 3, Far Cry 3, Dishonored, Hitman Absolution, Dead Space 3, Sleeping Dogs stb... Ezek maximum fél éves játékok és a topikok mind kihaltak. Egy-egy kósza hsz jön naponta.
Egyedül a Skyrim topikja pörög a napi átlag 20-25 hsz-al. Anno a Fallout New Vegas topikja is pikk pakk kihalt.
Szóval a ME3 topikja elég jól tartotta magát. -
Meg a sírás miatt fog pörögni: 'nem megy', 'nem jó', 'nekem warez van, azzal mé nem megy', 'milyen hülyék lettek a magyar nevek' és társaik.

Egyébként én is várom a fordítást. -
HJ #21101 Azt hiszem gyakorlatilag kifutotta magát a ME3. A single részt aki akarta már 2-3x végigtolta a dlc-kkel együtt, a multi még megy amíg nem jön valami új multis játék ami elviszi a maradék rajongót is.
Ez a topic majd akkor kezd újra pörögni egy ideig amikor elkészül hozzá a magyar fordítás mert akkor talán lesz aki újrajátssza majd magyarul + pár tucat olyan játékos aki az angol tudás hiányában nem játszotta még végig. -
Evoluti0N #21100 Tudom. Próbáltam a csúnya verziót, de elvakult mass effect fan vagyok és zavart, hogy egyedül ez a dlc nincs meg :D -
Annyit is ér az a DLC, zérót.
Citadel Armax Arena-ja kenterbe veri lol -
Evoluti0N #21098 Nah, lol. Meg akartam venni az első részhez a Pinnacle Station-t, de folyamatosan vmi hibát írt ki az Origin. Kapcsolatba léptem a support-tal, leírtam a problémámat és ingyen rárakták a profilomra :D -
Elhiszem! :) -
KP27 #21096 hát pedig hidd el, hogy 4 embert is meg tud izzasztani. én úgy gondolkodom hogy nem a "gép ellen" a lényeg, hanem azon, hogy emberekkel. -
Ez nem az a játék, amivel én multit fogok játszani (gép ellen), de nyilvánvalóan nehéz lenne! :) -
KP27 #21094 játszál multival ha nehézséget akarsz :) -
Ja en aktiv voltam,vegigvittem,kicsit meguntam. De meg lehet jatszom vele,csak valahogy annyira nem fogott meg a 3.resz , akcioja se pont a konnyusege miatt. De jo volt itt lenni;) -
ZSOOLT2 #21092 Bioware ME3 multiplayer vélemény felmérés -
KP27 #21091 Akik multiznak azoknak ajánlanám ezt a figyelmébe:
http://social.bioware.com/forums/forum/1/topic/343/index/16486236/1 -
Evoluti0N #21090 Több, mint egy éves a játék, dlc se jön több hozzá. Érthető, hogy igencsak kihalt lett. Páran még gondolom multiznak, azzal kapcsolatban még megosztják esetleg az élményeiket. Emellett majd időnként felbukkan egy-két ember, akik még csak ezután kezdik el játszani és azoknak esetleg lesz pár kérdése. Ezen kívül már nincs nagyon miről beszélgetni. :) -
Ojajj... szervezhetjük a topik temetését lassan?? :S :S -
Decemberbe, a VGA-n jelentik be tuti, mint a harmadik részt.
#21085:
Nem is a végével van itt a gond..., hanem pusztán azzal, hogy indokrinált állapotban van Shepard, és ezt bizonyítják be a videókban, amit kénytelen vagyok elhinni. és így perpill 50%-os a "megbizhatóságom" a ME 3 sztorija kapcsán. Nem tudom mi van... mert itt tényeket, megmagyarázkodással közöltek. de hát ilyen egy jó sci-fi... emlékszem a Prometheus volt még ilyen....csomó kérdéseket tett fel bennünk. -
Hasonlókat gondolok. -
Evoluti0N #21086 Nem tapasztaltam még ilyent, mástól se hallottam, de azt tudom írni, amit százszor írtam másoknak is: support :) -
Azért nem nézem meg ezeket mert minek?
A történet lezárult. Az EC elött rengeteg kérdőjel volt, akkor ezek a találgatások még elmentek, de miután a játékot még egyszer lezárták szájbarágósan egy DLC-vel, teljesen értelmüket vesztik.
A BW így zárta le a történetet, hiába bizonygatják órákon keresztül hogy Shep indoktrinálodott meg hasonlók, attól még a vég az az marad amit a BW készített a játékhoz.
Szvsz ezeket a videókat azok szülték akik nem tudták túltenni magukat a trilógia végén. Most az Citadel megjelenése környékén is készült egy videó "a fanok még mindig csalódottak" vagy valami hasonló címmel. 1 évvel a játék kiadása után. BSN-en is gyakran látok endinggel foglalkozó topikokat.
Nem fogok ódákat zengeni a végről de már rég beletörődtem: ez ilyen lett, kész. -
Senki nem találkozott ilyennel??????????? Sorry, ha türelmetlen vagyok, de irdatlanul felk.rja az agyam az Origin ezzel... konkrétan letiltott a játékot egyik napról a másikra... még jó,hogy vagy 25 ezret költöttem eddig rá CE-stül, DLC-stül... -
vg #21083 "EC ezek a találgatások értelmüket vesztik."
Kiragadtál egy apró részt ezzel a textúrázással, de miért nem nézed meg az EC dokumentumfilmet?????? Mellesleg, azt senki nem mondta, hogy az egész trilógia álom! Ha megnézed a doksit (és érted is mit mondd az ürge, nem csak a képeket bámulod), utána kicsit elgondolkodol nem fogod azt mondani, hogy "Kész. End of story."
Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen találgatós lett. Szerintem pár hónap és úgyis jönni fog az E3-on az új rész leleplezés/bejelentés. -
elvileg most látszik legalább a link... -
nem akarja betölteni a tetves a képet, a lényeg, hogy az ORIGIN kiírta, hogy nem nincs aktiválva a collectors editionom, és nem is tehetem meg, meg nem fogadja el az aktiváló kulcsomat....