Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kell egy kis buhera.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Következtetés: Nem lesz semmilyen ultimate/complete kiadás ami tartalmazná a 3 játékot és az összes dlc-t.
Pedig nem te lennél az egyedüli aki megvenné hidd el. De az EA-nak így jobban megérti hogy 2-3 évvel a kiadás után is ugyan olyan áron adják a dlc-ket mint újonnan. Ha kell vedd meg egyesével õket.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szerintem észerûbb azt megvenni, mint MP-s packot. Több ME3 DLC meg már nem lesz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Szerintem a hétvégi event rendszert nem veszik ki, továbbra is autómatán fog menni, ahogy eddig. Az egy hetes mostani cucc a tortákkal a játék egy éves születésnapjára készült, ha jól tudom, hivatalosan ezzel búcsúztatják a ME3-t. Am az ezüst packba nekem is Valkyre volt.
Ami az Arsenal meg Reserve packot illeti, azt irja "nagyobb" eséllyel dob ezt vagy azt. Tehát egyikbõl is eshet a másik, nem ad garanciát hogy "csak" az fog esni. Tényleg PSP-t érdemes venni, annak akinek csak az új cuccok hiányoznak, de aki még nem sokat játszott és a karakterek/fegyók/stb többsége még hiányzik, az inkább sorba haladjon.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
-Salarian Infiltrator (Sniper+hurricane)gyorsan visszatöltödik az energy drain, gethek ellen a legjobb talán, most épp javelin-el tolom.
N7 shadow brutál hurrican-al nehezebb szinten bepakolok egy paladint is.
-soldier n7 destroyer és geth juggernaut, de a juggernauthoz nem tudom milyen fegyó illene.
-Vangardból az asarit szoktam szintén hurrican-al esetleg egy tartalék pisztoly
többit annyira nem szoktam vagy csak elvétve, engineerbõl a quarian meg demolisher
@Harbinger:
Win7
Nekem az Alt+Tab megoldás mást javított XP alatt. A játék iszonyúan laggolt, mitha 10 fps-sel futna, valamint a textúrák néha kifodultak.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy négy évig rendben ment, erre most egyszer csak bénázik?
Nálam az egér mûködik, érzékeli a forgolódást, a lövéseket, zoomot viszont nem.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Tegnap óta játék közben lefagy az egér (Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A). Rohangászok a pályán, erre egyszer csak a karakter beragad egy irányba. A gombokkal a jobbra-balra-elõre-hátra mozgás megy, de az egér nem reagál. Nem világít, nem csinál semmit, mintha be sem lenne dugva. Aztán pár másodperc múlva 1-2 vagy van, hogy 5-10 is újra mûködik.
A gép szerint az egér rendben van, víruskeresõ sem talált semmit. Ötlet?
Egyébként bárki kiszúrta, hogy a mission objective cuccok torták?! Furcsáltam is a héten, hogy olyan fura... izék vannak a computerek, packok és egyebek helyett. Most nézem jobban és lám egy torta.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Karakterek közül nekem megvan az összes és az összes rare cuccom, gear fegyver, fegyver, karakter fullos.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
azt nem tudom az n7 fegyókat hogy szerzem meg ha nem lesz már event.M7 lancer meg a venom meg sincs pedig az m7-et szeretném használni.Meg az upgradek is ezekhez a rare-s cuccokhoz alig vannak.
253H 31M 16S
Nekem 249 órát ír az Origin (hacsak nem másodpercre, percre pontosan ennyit játszottam 😄), de az egyben a multi és single is. Emígy pedig úgy tudom (lehet, hogy tévedek), hogy már ME3 megjelenése után jött egy frissítés Originen, ahol számolni/írni kezdte a játékidõt. Szóval nem biztos, hogy annyira pontos az adat.
Én nekem 390 órám van beleölve az origin szerint.
én abba szoktam néha belegondolni hogy a TELJES Dragonball->DB GT láttam vagy 4x,eddig megjelent Naruto-Bleach-One Piece kb 3x és akkor még a mangák olvasását nem is említem, vagy egyéb sorozatokat 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ha belegondolok, hogy mennyi értelmes dolgot lehetett volna ennyi idõ alatt csinálni...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Time played: 345H 47M 47S<#taps>#taps>