Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vraaanyek
Én venném, de ha valaki vett, szóljon, hogy elfogadható minõségû-e! 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Szerintem, ha kilövik a multi akkor a Redinest automatikusan 100% teszik véglegesen. De valószinüleg az soká lesz és szerintem még balancolni is fognak még jódarabig. Csak új cuccok meg eventek nem lesznek már.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
valószínûleg a 4. részig mûködni fognak.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azt hiszem a BW store-ban is ennyi, kérdés melyiknél olcsóbb a posta.

A szervereket biztos nem fogják még jó ideig lelõni. Meg azért még mindig sokan vesznek pénzért is pakkokat, jó az nekik.

Arra viszont kíváncsi vagyok, lesznek-e esetleg további balance-ok, de leginkább eventek. Mert hogy azt mondták a Reckoning megjelenésekor, hogy lesznek. Azt el tudnám képzelni, hogy UR-t kapunk a Commendation Packban. Remélem inkább ez a helyzet, és nem az, hogy a korábbi állításokkal ellentétben "bezár a bazár", és nem lesz további aktív támogatás.

Origin ID: masteroHUN

találtam egy replica normandy sr2-t elég olcsón 33 dollár kb 6000ft
replica

hát pedig megvettem a battlefield 3 premiumot is de mégis ezzel multizok az helyett.Amúgy ha lesz köv. részhez multi ezek lehetnének benne.
-Többféle játékmód pl assault vagy mint a quake wars ban vannak kísérj egy jármûvet, foglalj el ezt azt..stb vmi változatosabb mert ez a 10 körön kereszüli szaladgálás a semmiért..
ha nem mass effect lenne már rég nem multiznék vele
-Nagyobb, változatosabb mapok, nekem nagyon hiányoztak a városi pályák turian/asari/salarian homeworld amik vannak nem vmi jók.Salarian pl csak az stg base,turiannal csak a holdja a paleven.
Nagyon hiányoltam pl a qurian homeworld-öt egy db sincs róla, citadellbõl szintén nincs egy darab se,omegaból sincs,vagy eden prime esetleg, de lehetett volna geth anyahajó..stb
-Karakterfejlesztés nem rossz de a páncélokat nem lehet testre szabni, jó nyilván nagy munka lett volna mert nem egy faj van benne de ezek az armor bonuszok helyett lehetne inkább páncélalkatrészeket unlockolni ahogy az egyjátékosba is.
-Ember vs ember hát talán jobb is hogy nincs ahányféle képesség van sztem sokan baszták volna ki az ablakon a gépet pláne az ilyen vangard féle kaszt miatt, jó az ember vs ai de lehetne több ember is (nagyobb pályákhoz), meg vezethetõ jármûvek pl mekó,gunship..stb

Õszintén szólva ha ezek benne lettek volna ebbe a részbe még fizetnék is a multiért nekem megérné de ez így kevés a mostani lehetne sokkal jobb is, egy idõ után már annyira monoton hiába az eventek.

Vraaanyek
Végülis az is igaz, most, hogy mondod 😛 amúgy meg szerintem még mindig elég népszerû a multi, hogy egy jó darabig fent maradjon 😊

Semmi szerintem. Az Extended Cut dlc-vel lecsökkentették a szükséges readiness mennyiségét, ami a "jó" befejezéshez kell. Azt hiszem, hogy 3000-re. Annyit meg multi nélkül is össze lehet hozni.
Vraaanyek
És amúgy ha idõvel kinyiffan a multi, akkor mi lesz az SP-féle galactik readiness-el???

pff, akkor tényleg semmi értelme nem volt a banner contestnek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

"That's all, folks!"

Reméljük azért nem lövik le a multit még egy darabig. Az egyik kedvenc multis játékom.

Úgy néz ki ez volt az utolsó event. Sexbotot meg jól lenerfelték.

---------------------------------------------------------------------
March 12, 2013
---------------------------------------------------------------------

Commendation Pack Weapons
- The following weapons have been added to the ultra rare pool of cards
- N7 Valkyrie Assault Rifle
- N7 Eagle Pistol
- N7 Crusader Shotgun
- N7 Hurricane SMG
- N7 Valiant Sniper Rifle

http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/9544143/2#16242915

köszi szépen, imádom a soundrackeket

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

király vagy ilyen érdekelne, a méretét megmérem mekkora legyen csak az alja-teteje volt az ami nem tudtam hogy nézzen ki, fejbe nem tudtam összerakni a dolgot<#idiota>Én nyílvánvalóan egy mass effect díszdobozt akarok amibe mind3 részt belepakolom a dobozával együtt <#buck>
Érdekelne milyen papírt használtál hozzá nekem vmi kemény papír kéne azért meg nem tudom kifér-e az egész egy a4-es lapra bár nem valószínû.Pm-ben segíthetsz ha van egy kis idõd meg a psd is érdekelne köszi<#buck>

MerlinW
Negatív.

[merlinw.org]

Ryder62
Acsikat nem lehet valahogy resetelni?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
jaja.

Gondolom nem annyira bírja a játék a modolást.

Mert mint írtam, ha betöltök egy armor modot akkor is beszaggat pl Vancouver vagy a Mars. És lényegtelen hogy mennyit meg milyen méretû pakkokat, ha texmodot használva indítom a játékot akkor bizony egyes helyszíneken akad a játék.

Kíváncsi vagyok hány pályán fog beszaggatni. <#idiota>

Egyébként meg már a könyveknek is neki kéne állnom. Az elsõ könyvet olvastam még csak.

Az semmi, de én a Mass Effect mániám miatt elõrendeltem a könyvet és szépen meg is kaptam. Na mindegy így legalább fenn van a polcon a sorozatban, de nem nagyon éri meg a papir árárt sem amire nyomtatták...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Haj, míg rájöttem miért hívják Kai Leng-et "cereal killer"-nek... XD
Bár ne tettem volna és igen olvastam ezt a Casey kijelentést is. Fájt is, sokaknak.

Gondolom azt még se írhatta, hogy egy nagy rakás **** az egész. Kiemelte a két dolgot, amit tudott. Kai Leng badass, olyannyira badass, hogy Anderson gabonapelyhét is felzabálja, amikor betör hozzá. A könyv meg valóban egy vicces átvezetés az ME3-ba. Pontosabban egy nagy vicc az egész.

Tényleg igérték, hogy korrigálják a könyvet és újra kiadják. Aztán jól nem csináltak semmit.

Uh, én csak most találtam rá erre az örökzöld klasszikusra:

Casey Hudson ‏@CaseyDHudson
"Finished my final review of the #MassEffect Deception novel . A really fun lead-in to #ME3! Kai Leng is a badass. January 31 release."

https://twitter.com/CaseyDHudson/status/101362747836604417

Casey Hudson ennyire ismeri a saját mass effect univerzumát, egyáltalán nem tûnt fel neki a rengeteg logikai baki a könyvben...

Szia Sanya200
Nem tudom ez segít-e, de itt egy minta. Régebben csináltam jópár diszdobozt magamnak. Ez a Star Wars I-III diszdoboza (minta). Tehát 3 normál méretû DVD tok megy bele. De Lazán modosítható. Az eredetim az PSD-ben van csak az úgy 30 mb. De mintának ez is jó Photoshopban átalakítható.
Spoilerbe teszem, hogy ne OFF-olja a topikot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

texmodot használsz gondolom, nálam a második résznél van ilyen nagy mértékû fps drop, pedig csak me3 alap femshep arcának textúráját akarom használni <#rinya> (elsõ résznek semmi gondja nem volt vele)
asszem 1,5 hónap után nem lesz meg egy challange 😄
sajna csak hétvégén volt idõm platinára, de nehezen jött össze a csapat, randomba meg esélytelen
mer vagy kidobnak vagy egy középszerû játékos mint én nehezen oldja meg
de sebaj 😄
majd a kövi challange, ha lesz (bár nem hiszem h ne lenne, mer különben minek volt a Banner contest?!)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

3 collector fegyver van + 1 protean.
Ryder62
Én most a smartek féle textúra moddal akarok majd nekiesni a játéknak.

Már próbálgattam, vicces dolgokat tud mûvelni. Vancouver és Mars beszaggat (ha egy adott irányba nézek, fps drop keletkezik)

Thessia, Rannoch, Omega, Cerberus HQ, Earth végsõ, meg még pár pályán amit gyorsba megnéztem semmi baj.

És tök mindegy hogy hány pakkot töltök be meg milyen méretût, volt hogy csak Liara default armort töltöttem be mégis 50 fpsre zuhant Marson.

Egyenlõre hanyagolom az ilyen olyan enb meg hasonló modokat, örülök ha kevés pálya fog szaggatni a textúra moddal 😛

grata
nekem turi ghost lett meg, de nem fexik igazán 😄

Nyitottam egy PSP-t és egy Collector volt benne. 😊
Assuming direct control!

Benyomtam neki az egyetlen Collector fegyvert a rifle-t. A powerjai elég jók, combat roll helyett pedig ahogy elrepül nagyon hasznos és látványos.

genndy
Persze hogy meg lehet, 800 pont. <#wow1>
"Amit külön pénzért is adhatsz, ne csak a Collector's Editionhoz add!" - EA

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

az a collector editionhoz járt nem tudom meglehet-e venni külön.

meg a from ashes, amiben javik van
nem lesz több ez az utolsó, multihoz se lesz már.. ahhoz azért adhattak volna még mert így egy idõ után meg fogják unni a játékosok.

JethroHUN
Lesz még vmi single DLC a játékhoz? Eddig van ugye: Omega, Leviathan, Citadel
Ha nem akkor lehet neki állok megint az egésznek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Megy a cinematic mód a frissített játékon is<#buck>
cinematic mod
Elõtte

Utána

joceruza
Ok!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Voltaképp az ME3 mentési rendszere egy végtelen loopra tesz, ha végigtolod a játék visszatesz a Cerberus ostro melõttre, és neki mehetsz újra vagy a kihagyott küldetéseknek, aztán ha végig vitted újra.

MerlinW
Igen.

[merlinw.org]

joceruza
Tehát akkor a "Priority: Cerberus Headquarters" elõtt toljam ki mert ezután már máshová nem enged menni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

MerlinW
Idõrendben az utolsó harc elõtt játszódik, de ez csak a legvégén levõ 1-2 mondatból derül ki. Egyébként különálló cucc, a fõszáltól úgymond független. Tehát ahogy neked jól esik.
Lévén az összes DLC a játék megjelenése után jelent meg, mindegyik úgy lett megcsinálva, hogy minimális legyen a kapcsolat.

[merlinw.org]

joceruza
Attól függ hogyan jobb.

MerlinW
Persze végigjátszás után készül egy mentés az utolsó küldetés elõttrõl, így utólag is megcsinálhatod, ha a most inkább a sztorira vagy kíváncsi.

[merlinw.org]

joceruza
Köszönöm! <#worship>

MerlinW
Mindent a vége elõtt. Utána már csak stáblista van😊

[merlinw.org]

joceruza
A Citadel dlc-t a vége elõtt kell kijátszani,vagy lehet utána is?

Legfeljebb a nuke laucnherrel.<#buck>

gyerünk kelj fel még van esély<#idiota><#nevetes1>

nem ekkorát akarok<#idiota>
csak példa volt olyasmi díszdobozt akarok mint pl az me3-é vagy tomb raideré csak nem tudom hogy néz ki felülrõl hogy hogy nyomtassam ki<#conf>.Szétszedni nem fogom ami van<#nevetes1>

genndy
Így ez egy tök zárt doboz ám... Meg 5-5cm? Az kb. egy dobókocka mérete <#circling>
CD-DVD borítós oldalakon biztos találsz segítséget.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.