22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
fable 3-ban meghalhat az ember? lol eddig fel se tünt:) -
Jah, ahova a hulla érkezik, zsupsz megjelensz full élettel:)
Igen jó a rendszer, de valahol hiányzik a medigél-es gyógyulgatás... -
"Meghalok, erre egyből újjáéledek.. wtf?"
Nem nagyon ismerem a játékot, de mi, respawnolsz? :DD
Amúgy sztem pl a me2-nek jó a sebzés rendszere. Pár golyó és Shepard már mondja is a "low shield" mondatocskát. Még pár golyó és nem is látsz nem is hallasz. Néha képesek voltak meglepetéseket okozni az ellenfelek. -
Lásd Fable 3:D Meghalok, erre egyből újjáéledek.. wtf? Nehézségi szint... NORMÁLIS, hah persze... -
A fejlesztők tanultak a hibáikból. :D
-
A COD MW2 übernehéz fokozatán káromkodtam mert ott néha már tényleg bosszantó mód leltem halálom, de megcsináltam:D -
Evoluti0N #2515 Van benne valami. Régebben sokkal többet káromkodtam játszás közben, mint mostanság :D. -
-
bendáj17 #2513 frankó kép. -
sanya200 #2512 Már végigvittem:D
Ha lehet így mondani, épp pár nappal ezelőtt fejeztem be az egyet, és elkezdtem a 2-t.Érdekes volt hogy importáltam a mentést bejött ugyan úgy a képregény de nem kellett döntést hozni,mert a mentésből adódóan automatikusan átvette , de az utolsónál mégis választani kellett hogy ki legyen a tanácstag.De csak ott.
A kép is egész jó.Köszi:D -
cdr74 #2511 -
cdr74 #2510 Lehet volt már: "..Mass Effect Genesis, the interactive motion comic that allows you to choose Mass Effect 1 plot outcomes as you watch, is now available for the PC and Xbox 360. Now Mass Effect 2 players can experience all the choices from Mass Effect 1 if they never played the game.
Mass Effect Genesis costs 320 BioWare or Microsoft points and can be found in the Mass Effect 2 launcher and on Xbox Live..." -
Jacob zsoldos, azt szolgalja aki tobbet fizet. Neki az IM csak egy megbizo, teljesen mind1 mi a feladat, csak legyen meg a penz. Miranda mar mas teszta, o lojalis, bar a legvegen - ha ugy alakitod - siman felmond IM-nek, szal annyira azert o sem elvakult "bologatojanos". Bar ketsegtelen, ot nehezebb atallitani. -
sanya200 #2508 Attól hogy megcsinálod még lehet nem loyális, ha épp Jack oldalára állsz. -
Nem hiszem, ha megcsinálod a lojalitás küldijét akkor tuti nem. -
sanya200 #2506 Pedig izgalmas lenne:D
Azért az elején még annyira nincsenek oda érted se miranda se Jacob, ha utasította volna őket illusive man hogy tegyenek el láb alól megtették volna.Jacob is szól hogy amíg úgy teszünk ahogy azt illusive man gondolja nem lesz probléma.Persze nem ezekkel a szavakkal de a lényege ez volt.
Persze a végére már változhat a helyzet ott már maga miranda is elárulja illusive man-t.Azért erre tényleg kíváncsi leszek hogy ellenség lesz-e vagy barát mert elvileg a mi oldalunkra áll a 2 végén, már ha magunkkal vittük legyőzni a repaert, ott szépen felmond illusive man-nek.Más kérdés hogy mi van akkor ha valaki nem őt viszi.Akkor meg ellenség lesz? -
Amúgy szvsz. teljesen logikus, hogy ha te vagy a domináns alfahím/leszbinőstény a csapatban, akkor a többi hely csak dögös nőknek, okostojás/harcigép idegen lényeknek, robotoknak/nem organikusoknak és esetleg dominanciában problémát nem jelentő nyomorékoknak (mint joker) van fenntartva. EZ így korrekt! :DDD
Nem vezet jóra, ha folyton megkérdőjelezik vezetői pozíciódat és/vagy riválisok bukkannak fel... -
első részben simá őt hagytam ott meghalni a bombával, inkább a csaj élje túl, azt meg lehet dönteni
-
sanya200 #2503 Én a falloutot csak fps nézetbe toltam, valahogy nem tudtam megszokni a tps nézetet. -
Bhalage #2502 igy van! F3 egy normalis TPS nezettel naogny tuti lenne, de ahogy csuszkalnak az emberek, lepkedes helyett OMG, felelmetesen szar, de kozben a jatek istencsaszar! (de legalabb van fps nezet igy eszre sem venni ezt a ordas hibat-. -
Bhalage #2501 ezt a romanbuzit az osszes vegigjatszasomban hagytam elporladni, nemszimpi a srac :o -
DE -
Ez már annyira unalmas, még fél éve poén volt, de most már rohadt fárasztó. -
Első Gameplay! ITT! -
RAMyMamy #2497 akkor így -
Shemale pl :D -
sanya200 #2495 De az kaiden, de csak vagy ő vagy ashley lehet a 3-ban , játékostól függ hogy melyiket hagyta életben az első rész folyamán.
Igazad van Ryder a 2 nagyon szép de azok az árnyékok azok tényleg vacakok főleg a karakterek arcán, nem tudom hogy geforce-on is kockás meg ronda-e de ati-n eléggé gáz. -
" Shepard és Liara, ( meg egy harmadik egyenlöre ismeretlen szereplő ) "
Az ott nem Kaidan ?
-
Mintha én mondtam volna. Nézzd meg a Fallout 3 grafikáját. Hát nem mai. Sőt a mozgás animációk is elég bénák. De akkor is játszok vele mert jó. Sőt hamarosan megint újra kezdem.
A Mass Effect 2 meg sztem nagyon jól nézz ki. Nem kell Crysis grafika. Egyedül az árnyékokkal nem vagyok kibékülve ezért ki is kapcsoltam.
Ezért is mondtam hogy a 3-nak sem kell über grafika. Ha a 2 szintjét hozza bőven jó. -
sanya200 #2492 Hát szó mi szó nálam is szaggat rendesen, de legalább a lehetőség megvan hogy baromi jól néz ki.Később meg ha fejlesztesz akkor meg végigtolhatod még egyszer,szebben.
Persze én se vagyok az a fajta hogy minden a grafika de azért valljuk be sokat dob egy játékon a kinézete, jóval kevesebben tolták volna a me2-t ha pl úgy nézne ki mint a quake 3.Szerepjátéknál meg főképp a karakterek kidolgozása a lényeg engem nem érdekel a többi, a lényeg hogy az arcuk legyen szép és realisztikus,az hogy ilyen-olyan effekt van benne az annyira nem érdekel.Inkább fejlesszék a játékmenetet legyenek új, forradalmi ötletek...stb de azért ha lehet nézzen is ki valahogy. -
Evoluti0N #2491 eléggé*. bocs a sok üziért. Nincs szerkesztés... -
Evoluti0N #2490 Mondjuk a pc only Witcher 2 eléggép megpapikálta, szal az csak mediumon fut :D -
Evoluti0N #2489 Egyetértek. Nem éppen mai konfigomon a játékok 90%-a megy maxon. Szal tök állat. Nem kell fél évente gépet fejleszteni. -
Evoluti0N #2488 

-
Male/Female/Asari
-
Pares #2486 Be kell regisztrálni... de aszongya' nem választásnál: Male/Female/Other... WTF. -
MrAndree #2485 Másrészt nem kell három havonta gépet fejleszteni mert a konzolok szépen lefogják a fejlődést. -
sanya200 #2484 Már láttam de azért köszi. -
RAMyMamy #2483 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fiúkáknak ajándék
-
sanya200 #2482 Ezért utálom a tetves konzolokat.Nem bántásképp de jóval fejlettebb, kidogozottabb, szebb játékok jelenhetnének meg ha nem lenne az a nyomorék konzol.Mert arra is meg kell csinálni a játékot de könyörgöm mit akarnak egy szar 5 éves xboxal, ha nem kellene rá fejleszteni akkor már sokkal jobb játékok léteznének.De kénytelenek lebutítani hogy elfusson azon a szaron is. Nyilván azt meg nem lehet hogy pc-re jobbat csinálnak mert akkor meg menne a reklamáció, de így meg persze hogy nem veszik a pc-s változatot annyian, mivel semmivel nem nyújt többet a másiknál.Ha ez úgy lenne megoldva hogy pc-re sokkal szebb-jobb játékokat csinálnának és nem szar konzolportokat akkor talán többet is el tudnának adni belőle pc-n,mert lenne oka rá hogy ezt vegye meg és ne azt.