22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• penge96
    Hibátlan
  • Bhalage
    azaz! ASS EFFECT :D
  • SZEG007
    kizárt dolognak tartom hogy ilyesmik bekerülnek, de eleve nem is valami ür simset akarok játszani, meg különben is itt mi mozogjon a ruhákon full testpáncélban vagyunk. Nehogy már az legyen a cél hogy a karakter fellibbenö szoknyája alá belássunk mint valami japán játékban
  • Ryder62
    Egyrészt szerintem ilyen nem lesz benne. Más részt meg a konzolport miatt úgyse lehetne kikapcsolni. Manapság már annak is örülni kell ha a grafikát tudod állítani low és high között.
  • sanya200
    De a bal oldali kép tetszik oda van írva hogy ASS, persze az M nem látszik de pont ezért poén:D
  • bendáj17
    teljesen jól mondod.
  • sanya200
    Tényleg nem kutya.Szívesen megsétáltatnám:D
  • Marci0115
  • sanya200
    Végre valami jó hír, ezek szerint akkor kicsit továbbfejlesztik a karakter generátort.Ideje lenne mert eddig semmiben nem különbözött az első résztől, ugyanazok voltak benne, csak szebben.
    Azért kíváncsi leszek hogy néz ki majd a karakterem a me3-ban.Jó lenne ha kerülne bele valami jófajta fizikai motor amiben már a ruhák is mozognak ahogy fúj a szél..stb vagy a haj is dinamikusan mozog.Nagyon sokat tudnak dobni a hangulaton az ilyen kisebb dolgok is, meg persze a gépigényen is dobnak egy nagyot ha benne lesz.De ezt ki lehet kerülni akinek nem bírja a vasa az ki tudná kapcsolni ezeket az effekteket.
  • Sir Quno Jedi
    Witcher 2-ben a törpéknek pl. SZÁLANKÉNT van a szakálluk. Megfelelően nagy felbontásban nagyon durván fest, ilyet még nem láttunk azelőtt!
  • ZSOOLT2
    Casey Hudson írta a Twitteren:

"We've got some improved technology that will allow us to do longer hair. Haven't worked out the new styles yet though."

Magyarul fejlesztettek a haj megjelenítésen, és lehetőségük lesz hosszabb hajformákat is berakni.
  • RAMyMamy
    nekem van
  • Fpocok
    Ezen jót nevettem :D

Én a végén mindig felrobbantottam a bázist... lehet, hogy akkor meg kellene hagyni inkábB?
  • sanya200
    Hát ilyen mentésem nekem soha nem lesz az tuti:D
  • Ryder62
    Ha Shepardunk az alábbi 20 rossz döntést meghozza akkor megkapjuk a lehető legrosszabb mentést amit importálhatunk majd a ME3-ba.

Így biztos kipusztulunk :D
  • sanya200
    Pedig úgy lenne az igazi, mondhat bárki bármit de az egy hihetőbb volt, közelebb álltak hozzám a karakterek...stb bár nem játszottam annyiszor végig mint a 2-t de ennek csak az az egy oka van, hogy az egyben sajnos a mellékküldetések helyszínei annyira sivárak semmitmondóak, nincs nagyon változatosság.De itt nem a történetre gondolok hanem a helyszínekre, van vagy 40 mellékküldetés aminek a 90%-a egy elhagyott bolygón játszódik amin van 2 barakk és kész.Ráadásul a barakkok is totál ugyan úgy néznek ki.Csak egy példa:Mikor Duran hadnagyot kell megmenteni egy bolygón ahova a szövetség rakta le őket a kalózok miatt.De egyszer csak megjelent a rekni és maradtak 3-an.Na de most a csaj azt mondja hogy 90-en voltak és volt össz-vissz a pályán 3 barakk amiben talán elfértek max 10-en.A többi ember hol aludt kint a szabadban?Meg úgy semmi tereptárgy egy klotyó vagy bármi, semmi és ez eléggé zavaró számomra.Maga a bolygók is ilyenek csak hegyek semmi más, sehol egy fa vagy folyó vagy mittudomén, még azokon a helyeken se ahol megvan hozzá a feltétel,írják hogy x millió lakos van itt meg ott de sose látni rá utaló nyomot.Ha ezeket még megcsinálták volna normálisan azt hiszem a gép mellett őszültem volna meg.Sokat tud rombolni a hangulaton az ilyen félkész munka.
    Az egyben a karakterek a szituk hihetőbbek a 2-ben meg a helyszínek kidolgozása páratlan.Legalábbis az egyhez képest.
  • cdr74
    Attól mert nem konstans csapattárs és nem repül veled, még jó dolgokat lehet kihozni belőle, az más kérdés mit húznak ki a kalapból.

Szerintem kisebb-nagyobb szívességeket lehet majd "behajtani" rajtuk, ott lehetnek mikor szükséged lehet rájuk, és ez majd árnyalja kicsit a dolgokat, de nem fog nagyon beleszólni a főszálba. Kicsit máshogy, vagy könnyebben lehet dolgokat megoldnai, bár én itt főleg nem harci segítséget várnék el, de valszeg ez lesz.

Magyarul cameo-zni fognak csak. Igencsak hasonlóra számítottam, főleg miután az első rész döntéseinek kezelésére tett tipem is bejött.... bár azok közül is a leggagyibb verziók sajna... Nem arról van szó, hogy határokat húztak a sztoriban, lehetőségekben, hanem hogy sokszor buta megoldással és igen szoros határokat húztak a fősztorira. Pl. a tanács "viselkedése", vagy Shep halála kompletten. Teljesen hiányzott a sztorikezelés, helyette baltával és faékekkel alakították, "magyarázták" meg, hogy ez most miért is van így és jó neked.

Más megoldás amúgy sem lehetséges, mivel a 3-ra hozni kell a sztorit, a 2. miatt 2 adagnyit is, remélem ezért is a csúszás, és hogy lesz is még legalább 1x 2-3 hónap.

Abban biztos vagyok, hogy grafika, szinkron és harcrendszer terén egy újabb, már-már tökéletes szintet fog képviselni a 3. rész. De hogy a világ nem lesz olyan hihető és érett, mint az 1-ben az biztos.
  • sanya200
    Ebben egyetértünk, semmi értelme nem lenne ha nem lennének benne, akkor az egész mentés meg minden amit eddig csináltál kutyakakit se ér.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem az az elgondolás tűnik hibásnak, hogy asszonták a kettőben gyűjtöd a csapatot, ezért nincs értékelhető fősztori. Ez önmagában okés. Gondolná az ember, hogy majd az 1-2-ben összegyűlt és életben maradt csapattagokból tudsz gazdálkodni a végső harcban a harmadik részben (és az mekkor kewlság lesz), pl. úgy, hogy több csapat nyomulhat párhuzamosan bizonyos szituációkban (így tudod kb. az összes karit felhasználni, hiszen ütőképes osztagokat tudsz összeállítani, ha jól kombinálod őket és nyilván lehetnek feladatok amire specializáltan összeállított osztag kellene). Node ahogy a dolgok alakulnak, úgy tűnik ez baromira nem így lesz. Akkor meg minek szenvedett az ember velük...ááh... EZ így fals. ÉN minden általam életben tartott karira igényt tartok! Szenvedtem értük, kellenek!
  • sanya200
    Hát azért van amiben jobb, az rpg elemek jobbak a társak is valahogy hihetőbbek,sokkal életszerűbb az egész.A 2-ben inkább az akcióra mentek rá, meg azért a történet se az a hű de nagy szám. legalábbis a főszálat illetően.Túlságosan nagy hangsúlyt fektettek a társak küldetéseire, ami nem lenne baj ha nem hanyagolták volna el a főszálat.Nekem egy kicsit rövidnek tűnt a történet a 2-ben, kevesebb fordulat dráma...stb volt benne mint az egyben.
  • Pares
    Például?
  • sanya200
    persze ramy nem is azt mondtam hogy teljesen szabják át az egészet, csak 1-2 dolog nem lett benne valami jó, az rpgg résszel-párbeszédekkel semmi gond.Csak az irányítás fura kicsit,meg egyedül az nem tetszik hogy tulságosan egyformák az épületek-bányák-bolygók.Ledobnak egy kietlen pusztára amin van pár hegy és ennyi, sehol egy tereptárgy fa, bokor akármi, és ez a játék 3-át simán elveszi hogy egy kietlen pusztaságban szenvedsz a meko-val.Igazából úgy lett volna tökéletes az első rész ha olyan irányítása lenne mint a 2-nek meg egy kicsit változatosabb helyszínek lettek volna benne.Ha az első 2 rész legjobb elemeit összeraknánk kapnánk egy szinte tökéletes játékot.
  • RAMyMamy
    szerintem sem újítanak egy amúgy is "új" játékon, ráadásul minek? vannak olyan részei az első résznek, amik fényévekkel jobbak a másodikénál
  • bendáj17
    tényleg jó lenne egyben kiadnák.
  • sanya200
    Csak így lenne értelme, legalábbis nekem, én megvettem a me2 ce-t de a dlc-ket nem,megvenném őket de csak egybe nem ilyen szir-szar pontokért.Ha most nekiállnék megvenni a dlc-ket simán belekerülne egy 10-esbe.A teljes játék meg 2000ft sincs így ár/érték arányba baromira nem éri meg.Vagy ha lesz 2.részből ultimate akkor meg most vegyem meg azt is a ce mellé?Utána meg még a 3-at is.Jobb lenne ez a triologie megoldás abba benne lehetne az me1-me2 összes dlc meg a me3.
  • MrAndree
    Ahogy az új Alice mellé is adják a régit, csak ezeknél annyi a különbség, hogy az SC 1 és BW meg az első Alice is marha régi játékok már, míg az ME 1 2007es (2008as PCn), így erősen kétlem hogy rögtön lehetne kapni valami ultimate editiont.
  • Ryder62
    Pontosan.
  • sanya200
    Remélem nem.Volt már pár játék ami ilyen ultimate edition szerű volt, pl starcraft 2, ott is a 2. rész mellé adták az 1-et és a brood wart.
  • Prince23
    Ez csak a ME3 megjelenés után pár hónapra rá, sztem
  • sanya200
    Szerintetek mekkora az esélye annak hogy a 3. résszel együtt kiadják az első 2-t is.Úgy értem hogy lehet hogy triologiaként adják ki.Ennek örülnék de annak még jobban ha az egyet feljavítanák kicsit.Nem nagy változtatásokra gondolok, csak pl a 2-höz hasonló irányításra meg esetleg kicsit szebb grafikára a többi nekem tökéletesen megfelel úgy ahogy van.
  • sanya200
    A vorchák a begyütőknek dolgoztak, a begyűjtök meg ugye a reapereknek.De sztem a vorchák nem tudták hogy tulajdonképpen a reapereknek dolgoznak, bár amennyi eszük van nem is vették észre.Meg baromira nem érdekelte őket.
  • bendáj17
    az tényleg meglepő volt hogy a vorchák terjesztették a vírust
  • sanya200
    Miért ne használhatnák a yagh fajt?Ők nem tudnak a reaperekről meg a hasonló problémákról el vannak szigetelve a többi fajtól.Most miért ne használnák ki ezt a reaperek odamennek ígérnek nekik fűt-fát,aztán ennyi.
  • Kopiati
    A yagh nem úgy agresszív, hogy kiírt mindenkit (krogan) hanem agresszíven önálló, teljesen érthetően mészárolták le a tanács követeit, nem kell nekik mások segítsége. Legalábbis én így látom, hogy nem akarnak odaállni mások oldalára, túl okosak ahhoz.
  • Piszkos  Fred
    Azt is tegyük hozzá, hogy a vorchákat valóban használták a reaperek a második részben, épp primitív mivoltuk miatt - senki sem gondolta volna, hogy ők terjesztik a vírust.
  • RAMyMamy
    de a vorcha egy nagyon primitív faj, azt azért tegyük hozzá
  • sanya200
    Persze tudom hogy van pár de mivel a galaxis nem foglalkozik velük jöhetnek bosszút állni.
    Elnézést az elírásért.
  • Ryder62
    Sztem nem szerepelnek majd és attól hogy agresszív faj még nem a reaper-eknek dolgoznak. Van jó pár agresszív faj még a galaxisban. Pl: Vorcha-k.
  • RAMyMamy
    az yahg
  • sanya200
    Arra azért kíváncsi vagyok hogy a jagh faj szerepel-e majd a 3. részben.Lehet a reaperek maguk mellé állítják őket, mivel amúgy is egy agresszív faj, a tanács küldötteit is megölték.Ha így lesz elég nagy szarban leszünk mellettük még a kroganok is kispályásnak számítanak,legalábbis a fizikai felépítésüket tekintve.Emlékezzetek csak a shadowbroker dlc-re nem egy kis darab ellenfél volt, egykézben simán elbírta a legnehezebb gépágyút is.