22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Sir Cryalot #2441 talán inkább shepard "flémel"
-
Evoluti0N #2440 Don't feed the troll. Az egyetlen kapcsolata az emberekkel az, amikor flamel és visszareagálnak rá. Ne okozz örömet neki. -
Sir Cryalot #2439 Valakinek kontextusba kell helyezni a dolgokat, ti nem juttok 1-ről a kettőre. LOL. -
sanya200 #2438 Csak tudnám minek járnak ide ilyen emberek, erre verik vagy mi? -
Sir Cryalot #2437 "talán el is hagyhatnád a topikot, nem?"
de , csak még beírom, hogy
pussy ass shepard!
-
Pares #2436 Igazad van, többet nem is nyúlok ehhez a szarhoz. Meggyőztél. Most, hogy teljesítetted Szent Küldetésed, talán el is hagyhatnád a topikot, nem?
Ui.: Már a Fullánkom is kéken világít... Troll Alert. -
Sir Cryalot #2435 hja! És a szemérmetlen lopkodást még szóvá sem tettem!
-
Pares #2434 Pofád lapos puttana. -
Sir Cryalot #2433 Ebből is látszik mennyire de mennyire felszínes over the top az egész univerzumuk. -
sanya200 #2432 Tessék, ti is folytatjátok ugyanazt:D
Bedobtam egy témát de még mindig itt tartunk. -
ZSOOLT2 #2431 Még így is jobb lenne, mint Ashley/Kaidan...... -
MrAndree #2430 Bizony. :D Bár kíváncsi lennék, hogy akik szerint Liara nem ember és nem nő és így az nem leszbikus kapcsolat azok vajon akkor is románcoltak volna vele ha lapos a mellkasa és férfi hangon beszél, minden egyéb pedig ugyanaz benne... -
sanya200 #2429 de hát ő nem ember
-
RAMyMamy #2428 és akkor erre mindjárt valaki bevágja, hogy deakkorsememberésegyneműekblabla és kezdődik a körforgás elölről... :D -
Értem én, és én is szivesebbe nézem, de ez nem változtat azon a tényen hogy ugyanugy homoszexuális kapcsolatot nézünk, hiszen két ugyanolyan nemüröl van szo -
sanya200 #2426 Tessék akkor bedobok egy új témát, szerintetek lesz hatása annak hogy ki milyen múlttal rendelkezik?Volt erről valami pletyka nem?Ara gondolok hogy az egyben ugye 3 féle múlt közül lehet választani, lehetsz árva vagy katonagyerek...stb meg háború hős, vagy túlélő.
Végül is lenne értelme mert akkor minek lehetne választani múltat az egy elején, csak úgy poénból? -
sanya200 #2425 Hát ne haragudj de mint férfi szívesebben nézek leszbiket mint a ... -
Az lenne... de ezzel nem lenne semmi gond. :D -
Liara és nöi Shepard románca akkor is homi kapcsolat lesz mégha te azzal probálod hitegetni magad hogy ö nem ember, persze férfi szemnek kevésbé zavaro mintha férfi shepard és Garrus kapcsolatát kéne szemlélni ebben a formában. -
sanya200 #2422 Hát valamiről beszélni kell nem?Hírek meg amúgy sincsenek nagyon. -
Senki, de senki nem kotelezi a jatekost, hogy homoszexualis kapcsolatot letesitsen a jatekban. Ez csak egy lehetoseg, amelyet valami fejes kitalalt, a tobb penz - vagy jelenlegi negativ reklam miatt (a negativ reklam is reklam). Az esetleges homo jelenet nem lesz benne egy atvezeto animacioban sem, se introba, se hatterzajkent nem jelenik meg. Csak akkor lesz elerheto, ha ezt a jatekos akarja. Innentol kezdve, akit nem erdekel, nem probalja ki. Akit igen, az majd megteszi.
Ha pedig valaki attol fel, hogy az eddig jol leplezett elfojtott homoszexualitasa most majd utat tor a jatek ilyen lehetosege miatt, az ne jatsszon a jatekkal. Bar tok mindegy, hogy mi fogja elohozni az illetobol, egesz eleteben nem lehet tagadni. Vagy ha igen, szornyu egy elet lesz az.
Hihetetlen mennyire tulreagalja ezt mindenki, foleg a XXI. szazadban, amikor a teveben, a zeneiparban, a sportban es szinte mindenhol elfogadott dolog mar ez, sot, lassan trendi lesz sajat nemhez vonzodni. -
sanya200 #2420 Az én karakterem sose lesz homi bármilyen párbeszédet is nyomnák le.Egy csajból sehogy se lesz homi, de ha azt vesszük leszbi se hiába kavar liara-val, csak akkor lenne leszbi ha emberi nővel kavarna, de liara nem ember. -
Megvolt a tagadas. Most van az alkudozas. Kovetkezo fazis az elfogadas. -
Pares #2418 Felőlem xenofília is jöhet, csak ne "férfi"+"férfi", könyörgöm neeee! Vagy ha már beleteszik, akkor annak a pár ferde hajlamúnak a fél játékon keresztül kelljen könyörögni, hogy elinduljon az a deviáns romantika szál... -
RAMyMamy #2417 komolyan, annyira nevetséges, hogy milyen hisztit levágnak itt egyesek...
bezzeg, ha csaj-csaj dologról lenne szó, mindenki csorgatná a nyálát... -
Barnez #2416 Undorító! Gyerekek, nekem tök mindegy, hogy lesz-e a játékban buzulás, mert leszarom, nem választom úgyse! De azért ilyen képeket ne rakjunk be! A jó ízlés határát már rég túlhaladta ez a pár kép. Komolyan hányingerem lett... 

-
bendáj17 #2415 :D nem semmi -
Pares #2414 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! -
RAMyMamy #2413 álmodj :D -
RAMyMamy #2412 
jöhet még... max PM-ben
-
Így kell indítani egy napot! XD
-
Not f*cking funny! Most már látom, egészen a játék megjelenéséig más téma nem lesz. Sőt lehet hogy ez egy új minigém lesz. Szar a mékózás meg a bolygó szkennelés? Nesztek, itt a büntetés!
-
Istenem mondd, hogy ezeket a képeket egy lány csinálta!
-
sanya200 #2408 Be is fejeződhetne lassan, pedig most akartam aludni de így nehéz lesz. -
Prof William #2407 ÁÁÁÁÁ a szemem a SZEMEM! -
cdr74 #2406
Elkezdődött...
-
...vagy, direkt szivarogtatjak ki, hogy megnezzek a gyors reakciokat a mozgasban levo jatekrol, amelyre aztan a hivatalos bemutatoig/konferenciaig/stb tudnak reagalni. Ha mas nem, szoban fel tudnak keszulni azokra a kerdesekre, amelyet a kameras video kapcsan a kozosseg felvetett, legyen az kritika vagy dicseret. -
morzsi555 #2404 Ezek szerint nem kerestél rá a youtubeon :D nyakkendő toll gomb -
Hát elég kemény feltételek vannak, velem is írattak már alá titoktartásit. Ha meg kikerül egy mobilos-kézikamerás felvétel az nem véletlen, elég feltűnő tud lenne ha valaki rögzíti a dolgokat. Ha meg kikerül lenyomozzák ki volt az. -
morzsi555 #2402 Le vagy maradva, youtubeon kerese rá a "spy camera"-ra. Erősen kétlem, hogy mindenkit megmotoznának, levetkőztetnének, átröntgeneznének, stb egy demo vetítés miatt.