22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• SZEG007
    Lehet hogy gyér, de biztos több idöt, meg pénzt áldozott rá mint te a tökéletes nöi Shepard segg megalkotására photoshopban, bár értelmét egyiknek se látom:P
  • sanya200
    Hát lehet de ez a liara utánzat elég gyér.
  • PiszkosFred
    Lehet akkor nem vagy tisztaban a cosplay fogalmaval, ha fotoboltot emlegeted vele osszefuggesben :)
  • sanya200
    Jézus, a játékban sokkal szebb.Valahogy nem sok értelmét látom ennek a cosplay-nek.Valahogy Photoshoppal szebbet lehetne csinálni.
  • Sir Quno Jedi
    Gyors Liara:
  • Sir Quno Jedi
    Arcra gáz Miranda:
  • Sir Quno Jedi
    Samara cosplay, de a mellméret nem stimmel vaze?!?!
  • sanya200
    Hát azért ha ott teremne előtted nem válogatnál:D
  • Fenrir
    Ilyen fenékkel inkább Miranda.
  • sanya200
    xD
    Ez tali akar lenni amúgy?Maszk nélkül nem ismertem fel.
  • sanya200
    Ja először azt hittem ruha van rajta de közelebbről már látszik hogy testfesték:D
    Szép darab:D
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Itt a társa
  • sanya200
    Hát a baloldali képen csak ass látszik szóval.
  • Kopiati
    Hát mit ne mondjak nem kéne felvételiznie a csapatba:)

és a fenekén a Mass-ból az M-et elhagyva a hatás is poénabb lenne (Ass-effect:P)
  • Renjike
    leforgatnál vele egy románcot fogadok :D
  • Kopiati
    Egyik új szereplő:)
  • Renjike
    onnan tuti jó képek fognak kikerülni :D amúgy akkor lesz mass effect 3 ról szó ha lesz új hír eddig eléggé szegényes :) szóval ezért nincs róla duma :)
  • Kopiati
    Júl 21-én Comic Con, múltkor pedzegették a Mass Effect facebook oldalán, hogy mennek oda a sok cosplay-es, stb... miatt:) Sanya200 ott vadászhatna Ashleykre:D
  • Marci0115
    mit vársz? nyári szünet van...
  • lilathrone
    Lehet itt valami Mass Effect 3-mal kapcsolatos dolgot is olvasni?
  • Kopiati
    Nem, 2. éves egyetemistaként most van geomorfológiai térképezés terepgyakorlat, aztán 2 kredit az 2 kredit:)
  • penge96
    Csak nem valamilyen érettségi?:D
  • Kopiati
    Nekem a jövőhét lesz a "get a fucking life" terepgyakorlat...
  • penge96
    Beírhatnám, hogy Get a life, de inkább nem. Hopp, megtettem xD (nem komolyan venni)
  • Kopiati
    BC2 az megy itt is, bár havi bontásban 1 hónap játék 1 hónap pihenés alapon űzöm:) A nicknevem az Kopiati, fő a változatosság...
  • RAMyMamy
    majd egyszer
  • Renjike
    á nem most battlefield .hu szerón tolom perpill felvettelek a nickem: Magyar . de mostmár vége az OFF nak
  • sanya200
    Keress más szervert, én megjegyzem ki volt az és cserébe akárhányszor meglátom kinyírom egyből.Utálom az ilyen kis pöcs játékosokat.
    Ramy te mikor jössz bc2-ni?
  • sanya200
    Egyszer végig akarom vinni úgy a 2-t hogy egyszer se halok meg.Bár már így is elég ritka 30h alatt talán ha 5x nyírtak ki.
  • Renjike
    én felveszlek :D de most tanulok Helivel harcolni , de idegesít ahogy felszállok egybőla a csappatársaim VADS al meg rakétávol lőnek rám hogy robbanjon fel és ők szállhassanak be -.-"
  • sanya200
    Hát, ez van.Aki sokat multizik annak jobban megy ez is, fejleszti a reflexeket.Aki akar felvehet barátnak a bad company 2-ben.Sanya200 a nick nevem:D
  • Kopiati
    Igazi MLG vagy:)
  • RAMyMamy
    jól van már, te nagy hardcore gamer :DDDD
  • RAMyMamy
    ja, arra gondoltam én is, insanity vagy mi már a neve, tököm tudja, hogy hány nehézségi szint van
  • Renjike
    én is pont ezért importáltam de Insaneig még mindig nem jutottam el :S
  • sanya200
    Hát valakinek nehéz, csak arra utaltam hogy kicsit unalmas 2x egymás után ugyanazzal a kaszttal.Legalábbis nekem.Mondjuk én amúgy is a legnehezebben tolom és még így is könnyű.Egyedül az eleje nehéz egy kicsit amikor még semmi sincs szinte.Most is már inkább az alapfegyvereket használom nem azokat amik a dlc-be vannak hogy nehezebb legyen,nagyobb legyen a kihívás.Persze 20 végigjátszás után lehet már könnyebben megy.De igazából a F.E.A.R. 3 se túl nehéz még legnehezebben se.Ott csak egyetlen helynél kellett levennem a 7. fejezetbe mert megcsinálhatatlan[/spoiler] frusztráló az a rész amikor egy csomó szörny jön és egy kaput kell kinyitni megvárni még kinyílik majd visszacsukni.De ott kegyetlen nehéz sose fogynak el csak jönnek és még hely sincs hogy mozogjak.Beszorítanak a falhoz aztán szevasz.[/spoiler]
  • Kopiati
    Megnéztem úgy milyen, kellet egy paragon soldierből, renegát soldier...
  • RAMyMamy
    miért lenne felesleges? én pl. hardon tolom egy 2-ből importált karakterrel, ami már az elején elég tápos, de még így is kurvára nehéz a játék