22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #3561 Mit nem értesz ezen, te jó ég. Liara nem golyófogó, nem az első vonalban harcol, nem is igazi katona, ezért van könnyebb védőruhában, meg aztán sokat is hadonászik.
Vega golyófogó, kömínyfiú, katona, túlélő típus, nehéz páncél.
Kérdés? -
cdr74 #3560 Most akkor döntsd már el, hogy szerinted golyófogó vagy nem?:) -
Pares #3559 Liaráról írtam. Vega meg golyófogó. Szerintem ez egyértelmű. Ő a kömíny harcos. -
ferenc001 #3558 Még csak 107 (108?) éves, még nőhet neki plasztika nélkül is :D -
cdr74 #3557 Ha Vega-ról írsz, akkor nézd már meg a surranóját, abba te nem futsz sehova.
Mellesleg a nanoszút "kicsit" más.. -
Mondom az első részhez képest lett nagyobb mellbősége. A páncélok szebbek, ezt nem is vitattam:) -
Pares #3555 Krájzisz Nanoszút valakinek mond valamit? Maximum armor? Az animációt láttátok róla? -
Pares #3554 Az első rész jellegtelen páncéljai után elmentek abba az irányba, hogy minden csapattársnak legyen egy sajátos kinézete, ez mellett pedig úgy gondolták, hogy egy Adept, aki sokat hadonászik, meg amúgy sem golyófogó tank, aki a frontvonal első sorában rohan előre az ellenséges tűzbe, annak jó egy olyan védőöltözet, ami látszólag nagyobb mozgékonyságot biztosít. Na már most így kábé nulla információnk van ezeknek a könnyebb páncélzatoknak a tulajdonságairől, csak ránézésre lehet akár mit is írni. Ránézésre meg nem biztos, hogy átjön az, hogy ez egy 23. századbeli nanotechnológiával készült csúcsmodern űrruci. -
Az első részhez képest. -
cdr74 #3552 ne lol -
Pares #3551 Nekem speciel így ránézésre abszolút semmi bajom nincs Liarával külsőleg. Szerintem a mellbősége se természetellenes. -
Pares #3550 ? -
cdr74 #3549 Persze, különben nem lenne vihető szál a 3-ban, kb. mint a 2-ben a tanács meg ezek, fix és kész. -
Liarán átskinnelték a Shadowbrokeres ruciját, plusz extra sallang, plusz szilikon (miéééértttt?????, ((dragon age 2-ben is hányadékul néztek ki a DD mellmérettel)))
Kaiden viszont marha jól el van találva, aki rajzolta az zseni. -
cdr74 #3547 Hogyne lenne már golyófogó, úgy van "reklámozva", hogy beeszi mindazt a találatot, amit te nem akarnál bekapni. -
Pares #3546 Hát Garrus és Tali is visszajön mint full-time csapattárs, szóval még bármi lehet. -
Pares #3545 Nem golyófogó... Különben is, szerintem ha már szájfáj, akkor könnyen elképzelhető, hogy akár nanotechnológiával vagy mittudomén mivel gyártották ezeket... -
cdr74 #3544 Nekem is Wrex, de inkább Grunt az, aki hiteles erre a posztra, de azzal, hogy bki meghalhatott, maguk alatt vágták a fát a 3-ra. -
Gruntra mondtam volna, hogy tank, mert ha berongyol valahova ott nem marad semmi, de eddig ez a csóka nekem nem nyerő:) (az nem probléma ha nem dugható karakter, a 2. részben szinte mindenki az volt...ebből visszavehetnének...) Hátha jóféle személyiséget kap:D -
cdr74 #3542 Az Liara...ehh... -
Pares #3541 Persze ez még mindig nem ME1 féle műanyag doboz, de szerintem kinetikus védőpajzsok vagy mi a fenék korában megfelelnek a célnak, bár ez csak személyes vélemény. -
cdr74 #3540 Biztos beerőltetik Grunt\Wrex helyére, mint golyófogót, de ez akkor is láma verzio sztem.
-
Pares #3539 -
Pares #3538 Hát szerintem a soldier kategória + páncél + túlélő típus az igenis megfelel a Tank definíciójának, főleg ha egy géppityut vagy sörétest is nyomnak a kezébe. Liara is bekeményített, nézd meg jobban. Meg Ashley is. -
Csak állítólag, pont, hogy nem tank, hanem túlélő típus, aki nem a tűzerejéről híres, karakterinfó alapján, lehet bennem van a hiba, hogy a túlélő típust a fürgeséggel azonosítom, nem a lassúsággal+nehéz páncélzattal:) Sajnos Liara még pizsamában futkározik :( -
Pares #3536 Én annak örülök legjobban, hogy végre igazi "páncélruhát" kapott Vega, na meg a többiek is leváltották a pizsamákat végre. Vega így első ránézésre Tank típus, a személyiségéről, meg arról, hogy szimpatikus-e, majd akkor érdemes nyilatkozni, ha végre megszólal, és egy Zaeed-féle seggbelövős jelenettel üdvözöl minket első találkozásunk alkalmából. -
cdr74 #3535 A brit faszival a toronyban mi lett? Fényévekkel jobb, mint ez a Majmok Bolygója arc. Nem attól lesz valaki kemény katona, mert 120 kg és <1% zsír + "sármos" arc.
Nagy gondban van a BW, mert kb. az összes klasszik karaktertípust ellőtték már, főleg a 2-ben (akikhez értenek, tudják őket kezelni). Most rebootolják a régi arcokat, felfújják izomba, szájba, csöcsbe stb.. Erre most ez is itt van..
Közben még folynak az anime,film,könyvek,képregények stb. vetületei az univerzumnak, amiket próbál(nak) kézben tartani, a játékot is 100 felé akarják bővíteni. Az idő meg szalad.
Úgy csinál a BW, minhta CSAK az ME3-on és a hype-on múlna, hogy marad-e munkájuk...
Fejetlenség nem hiszem hogy lesz, csak a végén nehogy egyre több szarra bólintsanak rá, mert a kulcs embereknek nincs idejük rendszeresen csekkolni és pozitív irányba tolni a dolgokat\fejlesztőket. Ezzel az új arccal sincs semmi minőségbeli probléma, bárhova jó lenne, csak már tudjuk, hogy a BW mire képes, ezért lóg ki a lóláb.
-
Evoluti0N #3534 Jah, eléggé metroszexuális.
-
bevallom ez az első karakter így a csapattársak közül, aki abszolute nem szimpatikus így külsőre...mint egy igazi nyálas majom, akit tucatjával látni az utcákon. -
A terminátor
-
Ő csak tejeskávé:) -
Roman #3530 Hű, jó nagy darab a faszi, a BioTest teambe beférne, bár a nadrág miatt nem kaptunk teljes képet a futóműről, mert lehet, Tom Platzot alázná oda-vissza.
De lehet bármekkora badass, esélye se lenne a Black lagoon Revyje ellen. Ezt csak azért írom, mert az AIMP3 pont a Red Fractiont játsza mostanság.
Mindegy, megpróbálok keveset gondolni az ME3-ra, annál nagyobbat fog ütni jövőre, ha a BW nem cseszi el... -
Anderson -
Facebookon kibuktak az emberek, hogy a Jersey Shoreból importálták a karaktert, mert olyan "értelmes" arca van. Mondjuk katonás, de Shep fel ilyen izmos, mégis el lehet hinni, hogy kőkemény arc. Most az első résszel játszom, és azért maradandóak az akkori csapattagok, mert olyan elcseszetten ronda az arcuk (ashley, kaiden), hogy teljesen hihető karakterek, nem tökéletesek, míg Vega arca ki van dolgozva, emiatt "tucat" kategória. Mondjuk várom a karaktert, remélem Zaeedhez fel fog tudni nőni:D
A poló amit visel az pedig igazi lenne venném:D -
nálam halott :D -
RAMyMamy #3526 visszatér jacob :::::::DDDDDDDDDDDD -
Pares #3525 Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a csapatban Kötelező Néger. -
Barnez #3524 Reméljük badass lesz! :O -
Itt egy kép a Vega csapattagról, facebook offciel forrásból.
-
sanya200 #3522 barokkos túlzással. xD
Mondjuk a játékban kicsit mintha jobban kiemelték volna egyes tulajdonságait:)