22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Dobnék linket, de a facebook Mass Eggect 2 officiel csoport képei között lehet őket megtalálni, nagy Légió, Garrus stb. képek -
RAMyMamy #3640 erről tudsz adni képet? én nem találom -
A filmnek van külön topikja. -
cdr74 #3638 " ..Great day at #SDCC! Doing the panel on the #masseffectmovie tomorrow. If you have movie questions for us, send them to @legendarynews..." -
RAMyMamy #3637 hajnali 2 után, hulla fáradtan nézd már el nekem, hogy 2x írtam egy szót :P:P -
Köszi, így értem, bár én inkább jópofa akartam lenni, mert 2x írta hogy vektorosan. -
(a vektoros minta nagyítható, míg a raszteres (jpg, stb)azokat ha nagyítod pixelesek lesznek. -
Megcsinálni meg tudnám (gyakorlás nem árt) csak kedvem nincs neki állni, meg pólót csináltatni. Mondjuk MAKO mountain Climbing team poló az adná, bár az új minták amik vannak a boltjukban azokat már nehéz reprodukálni, mert nagy minták, brutálisan effektezve, torzítva. -
Hogyan? Vektorosan?
-
RAMyMamy #3632 ha gondolod, megcsinálom én neked vektorosan valamelyik logot nagyban, vektorosan - persze ingyen :) -
cdr74 #3631 Az sima, ilyen BW-s interjús cucc volt (enemies vagy mi), amivel ugyan az volt a baj, mint ezzel az élő adással, hogy nem a videó spoilerez, hanem a csávó, mert közben nyugodt hangon önti magából az infókat úgy, hogy véletlenül se maradjon senki se kételyek közt.
Nem a szárnyas idegenek látványa volt spoiler, hanem h elmondta h ők a collectorok, akik mindenkit begyűjtenek szépen sorba, és Shepre fáj a foguk és ők az ellenség a 2-ben stb. stb., már nem emlékszem teljesen, de tényleg a főszál nagyrésze oda lett :) És ilyen videóból volt még vagy 11 fent..
Nekem ez a hozzáállás fura volt, ezért is nem néztem a 3-ról semmi mozgóanyagot, de mostmár tom tényleg ilyen a BW, szóval többet semmit! :) -
A launch trailer a legrosszabb fajta:D Azok ölnek...kritikus, katartikus momentumok vannak bennük amiket jobb lenne nem látni. -
cdr74 #3629 Mondjuk a 2-vel is igy jartam. Vmi tok laza hivatalos videot neztem meg, nem volt 3 perc, de abban a terminatoros vegen kivul minden benne volt...:):) -
Mondjuk gondoltam a low-budget megoldásra, lemásolok egy mintát, aztán azt pólóra megcsináltatom:) De eddig kedvem nem volt coreldraw-val szarakodni:) -
cdr74 #3627 Ha neked is annyi lenne, hogy lemesz a sarokra es uzsipenzbol megveszed teged se nagyon erdekelne, csak ezeket a szobanovenyeket :) -
cdr74 #3626 eddig nem nagyon neztem semmi mozgokepet me3-rol, gondoltam belenezek ebbe, erre nem telik el 20mp siman betolja a spoilert, szal ennyi volt:) -
Azért egy két Arkham city tagyót összeszedtem volna:) Meg N7 polót:D -
cdr74 #3624 Utolso kerdest is hogy ellotek mar...:) -
Vedd azt, hogy 50 képregénybuzinak szólt a műsor, első kérdés a románcolásokkal kapcsolatban... azon röhögtem is, "marha fontos kérdés volt" -
A workbenchnél a pisztoly volt király kinézetre, a csávó puskája eléggé klasszik shotgun utánérzés:) Jóféle:) Jó is, hogy szoldzsör az alap karakter amit viszek:) -
cdr74 #3621 Kicsit csoves volt a kozonseg, a hangulat kb. mintha nalunk kiallt volna a Lidl parkoloba bemutatot tartani...:) -
RAMyMamy #3620 azaz, fasza volt a heavy melee attackje
dejó puskája volt a végén a csávónak, nekem is kell :( -
Adept, gépkarabély szakosodással valószínűleg. -
RAMyMamy #3618 végre nem a soldiert mutogatják -
Kb 40 perc és élő műsor: ITT Facebookról van a hír. -
Pares #3616 OMG, a véééégeeeee!!! A vééééégeeeeee!!!
-
én tudom, de a droidok nem babonásak -
bendáj17 #3614 mik nincsenek itt :D -
Jó kis akciót hirdettek meg:)LINK -
pokot ölni nem szabad mégha asszony akarja is mert szerencsétlenséget hoz:) -
A vidámságból mivel sosem elég:) A vége priceless:)
-
RAMyMamy #3610 
-
Szerintem is. Élből elvágva minden családi vita. Ki a halál akar vitatkozni egy droiddal. Csak tegye ami boldoggá teszi az urát és mindenki elégedett, lehet a melóra/küldire koncentrálni. Win-win szituáció.
Meg hamár egyenjogúság, akkor a nők is kaphatnak maguk mellé Műmacsó2000-et, aki sosem felejti el a szülinapokat, szeret mosogatni és pókotelnyomni, mindig meghallgatja őket, valamint 20-tól 50-esig szabadon állítható a mérete... -
Nem tudom hogy volt, de az EDI féle női droidok a jövő...
/hímsoviniszta megnyílvánulások off -
Nem úgy volt, hogy idén már élő nővel csak a buzik tolják?!?! :D Retró? -
sikerb #3606 Igen nektek az AssEffect című játék kéne inkább, nem ez : ))))))) -
Túl mainstream... -
sikerb #3604 : )))))))) -
Valódi nők már so last year -
sikerb #3602 Hát gyerekek öröm benneteket nézni, hogy még egy game topikban is arról megy a diskurzus, hogy ki kit dughatna meg meg, hogy joker miért nem fogja edi-re kiverni : )))))) ez óriásijó