22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Kopiati
    Dobnék linket, de a facebook Mass Eggect 2 officiel csoport képei között lehet őket megtalálni, nagy Légió, Garrus stb. képek
  • RAMyMamy
    erről tudsz adni képet? én nem találom
  • Kopiati
    A filmnek van külön topikja.
  • cdr74
    " ..Great day at #SDCC! Doing the panel on the #masseffectmovie tomorrow. If you have movie questions for us, send them to @legendarynews..."
  • RAMyMamy
    hajnali 2 után, hulla fáradtan nézd már el nekem, hogy 2x írtam egy szót :P:P
  • Különc
    Köszi, így értem, bár én inkább jópofa akartam lenni, mert 2x írta hogy vektorosan.
  • Kopiati
    (a vektoros minta nagyítható, míg a raszteres (jpg, stb)azokat ha nagyítod pixelesek lesznek.
  • Kopiati
    Megcsinálni meg tudnám (gyakorlás nem árt) csak kedvem nincs neki állni, meg pólót csináltatni. Mondjuk MAKO mountain Climbing team poló az adná, bár az új minták amik vannak a boltjukban azokat már nehéz reprodukálni, mert nagy minták, brutálisan effektezve, torzítva.
  • Különc
    Hogyan? Vektorosan?
  • RAMyMamy
    ha gondolod, megcsinálom én neked vektorosan valamelyik logot nagyban, vektorosan - persze ingyen :)
  • cdr74
    Az sima, ilyen BW-s interjús cucc volt (enemies vagy mi), amivel ugyan az volt a baj, mint ezzel az élő adással, hogy nem a videó spoilerez, hanem a csávó, mert közben nyugodt hangon önti magából az infókat úgy, hogy véletlenül se maradjon senki se kételyek közt.

Nem a szárnyas idegenek látványa volt spoiler, hanem h elmondta h ők a collectorok, akik mindenkit begyűjtenek szépen sorba, és Shepre fáj a foguk és ők az ellenség a 2-ben stb. stb., már nem emlékszem teljesen, de tényleg a főszál nagyrésze oda lett :) És ilyen videóból volt még vagy 11 fent..

Nekem ez a hozzáállás fura volt, ezért is nem néztem a 3-ról semmi mozgóanyagot, de mostmár tom tényleg ilyen a BW, szóval többet semmit! :)
  • Kopiati
    A launch trailer a legrosszabb fajta:D Azok ölnek...kritikus, katartikus momentumok vannak bennük amiket jobb lenne nem látni.
  • cdr74
    Mondjuk a 2-vel is igy jartam. Vmi tok laza hivatalos videot neztem meg, nem volt 3 perc, de abban a terminatoros vegen kivul minden benne volt...:):)
  • Kopiati
    Mondjuk gondoltam a low-budget megoldásra, lemásolok egy mintát, aztán azt pólóra megcsináltatom:) De eddig kedvem nem volt coreldraw-val szarakodni:)
  • cdr74
    Ha neked is annyi lenne, hogy lemesz a sarokra es uzsipenzbol megveszed teged se nagyon erdekelne, csak ezeket a szobanovenyeket :)
  • cdr74
    eddig nem nagyon neztem semmi mozgokepet me3-rol, gondoltam belenezek ebbe, erre nem telik el 20mp siman betolja a spoilert, szal ennyi volt:)
  • Kopiati
    Azért egy két Arkham city tagyót összeszedtem volna:) Meg N7 polót:D
  • cdr74
    Utolso kerdest is hogy ellotek mar...:)
  • Kopiati
    Vedd azt, hogy 50 képregénybuzinak szólt a műsor, első kérdés a románcolásokkal kapcsolatban... azon röhögtem is, "marha fontos kérdés volt"
  • Kopiati
    A workbenchnél a pisztoly volt király kinézetre, a csávó puskája eléggé klasszik shotgun utánérzés:) Jóféle:) Jó is, hogy szoldzsör az alap karakter amit viszek:)
  • cdr74
    Kicsit csoves volt a kozonseg, a hangulat kb. mintha nalunk kiallt volna a Lidl parkoloba bemutatot tartani...:)
  • RAMyMamy
    azaz, fasza volt a heavy melee attackje

dejó puskája volt a végén a csávónak, nekem is kell :(
  • Kopiati
    Adept, gépkarabély szakosodással valószínűleg.
  • RAMyMamy
    végre nem a soldiert mutogatják
  • Kopiati
    Kb 40 perc és élő műsor: ITT Facebookról van a hír.
  • Pares
    OMG, a véééégeeeee!!! A vééééégeeeeee!!!
  • Sir Quno Jedi
    én tudom, de a droidok nem babonásak
  • bendáj17
    mik nincsenek itt :D
  • Kopiati
    Jó kis akciót hirdettek meg:)LINK
  • SZEG007
    pokot ölni nem szabad mégha asszony akarja is mert szerencsétlenséget hoz:)
  • Kopiati
    A vidámságból mivel sosem elég:) A vége priceless:)
  • RAMyMamy
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem is. Élből elvágva minden családi vita. Ki a halál akar vitatkozni egy droiddal. Csak tegye ami boldoggá teszi az urát és mindenki elégedett, lehet a melóra/küldire koncentrálni. Win-win szituáció.

Meg hamár egyenjogúság, akkor a nők is kaphatnak maguk mellé Műmacsó2000-et, aki sosem felejti el a szülinapokat, szeret mosogatni és pókotelnyomni, mindig meghallgatja őket, valamint 20-tól 50-esig szabadon állítható a mérete...
  • Különc
    Nem tudom hogy volt, de az EDI féle női droidok a jövő...

/hímsoviniszta megnyílvánulások off
  • Sir Quno Jedi
    Nem úgy volt, hogy idén már élő nővel csak a buzik tolják?!?! :D Retró?
  • sikerb
    Igen nektek az AssEffect című játék kéne inkább, nem ez : )))))))
  • Kopiati
    Túl mainstream...
  • sikerb
    : ))))))))
  • Különc
    Valódi nők már so last year
  • sikerb
    Hát gyerekek öröm benneteket nézni, hogy még egy game topikban is arról megy a diskurzus, hogy ki kit dughatna meg meg, hogy joker miért nem fogja edi-re kiverni : )))))) ez óriásijó