Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most épp az ME2vel csinálok egy renegát engineer csajt, felbuzdulva Negritisen. Ha eljutok a 3ig, akkor kipróbálom. 😊
Egyetlen hibája hogy minden indításnál be kell tölteni a pakkokat és indítás után sokat kell várni míg bejön a menu. A játékindítás utáni töltés attól függ milyen méretû és mennyi modot töltöttél be.
Pozítívuma hogy nem kell telepíteni, ha nem tetszik akkor normál modon indítod a játékot. Még az is jó hogy a pályák pakkokra vannak osztva (pl Surkesh, Thessia stb) így ha ott jársz történetben elég akkor betölteni ha meg elhagytad azt a rész többet nem kell tölteni.
Ugyan van egy komplex csomag ami az összes pályát tartalmazza de nem látom értelmét (kb 20 db van benne)
Mert ha azt használja az ember akkor minden indítás után vagy 10 percet várhat de minek töltsön be pályákat feleslegesen ha azok odébb vannak vagy már teljesítve lettek.
Ezzel kb ME2 szintû lesz a graf max egy kicsit szebb.
Szvsz így kellett volna kinéznie alapból.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egy repair install-t próbáltál? nálam egyes dialógusok némulnak el random. De pl. Shep ésLiara már nem Glyph-et követik. Kíváncsi vagyok a Reaper Tuchankán látszik-e már.
Volt olyan hogy Ashleyvel eldobattam egymás után három infernot és abból 2-nél nem volt hang. Nagy robbanás effect, minden cerberus lángol de semmi becsapódás hang.
Nagyszerû. Valamelyik patch elbaxta a játékot, mert nyáron mikor legutóbb végigvittem minden okés volt.
Adepttal nyomom és hát itt bõven lehet/kell kombózni és elég illúzió romboló hogy eldobok egy infernot majd valamelyik társsal adok neki egy impact shot-ot, és akkorát robban becsapódásnál hogy elvakít a fény de mindez hang nélkül.
Fantasztikus. <#violent>#violent>
Legalább már a grafika szép trololol.<#zavart2>#zavart2>
Most van szép grafika de bugol a hang. Néha kimaradnak hangeffektek, hangnélküli robbanás, stázis, vagy néha az inferno gránát eldobása is hangtompított. Elég idegesítõ.
Fa*om már az ilyen technikai dolgokba, hogy nem lehet megoldani hogy minden jó legyen. <#falbav>#falbav>
Amikor elõször raktam a 2õt insanityra, rémeket álmodtam, annyira nehéznek tûnt. Most meg (mert most is elkezdtem) nem értem, mit paráztam. Egyszerûen ki lett ismerve a játék. 😊 De pont az volt benne a jó, hogy rájönni a dinamikára, aztán ment a kaptafa.
Persze én is szeretem az adeptet, bio robbanások stb. De azzal már annyit nyomtam, a könyökömön jön ki. 😄
Emlékszem az ME2t elkezdtem enginerrel, aztán speckónak felvettem a reavet, mert addigra már volt, és gyakorlatilag bioként toltam végig. Akkor untam bele egy kicsit a bioba, mert mindegyikkel azt csináltam (kivéve soldier 😄).
fõleg h szegény shep az 1-2ben nagyrészt hackel meg minden 😄
és a 3ban is van ilyen dolga bõven
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mondjuk amilyen nehéz, nem árt elõtte maxra fejleszteni a combatot.. Néhányadik szintûen pedig az nagyon messze van, fõleg ha az ember nem arra gyúr.
Nem tudom, az elején mire kellene menni, amivel hatékonyan meg lehet csinálni a néhány pályát, hogy legalább 7-8. szintû legyek. De majd kitalálom.
ME2ben adrenalin rush maxolással kezdve van értelme, itt erõsen kétséges. 😊 Hiába húzom fel a skillt, ha utána sok a cool down. Stb. Mennyivel könnyebb is volt a sentinel és az adept. 😄
Ellenben minden kasztot ki fogok próbálni minden részben (kivéve a soldiert ugye)
Pont ma kezdem el a 3-at, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz így dlc-kkel.
Nem olyan egyszerû, mint ME2-ben, ME3mal biotikus kombókkal ki lehet húzni simán az elsõ szinteket (meg ugye végig), viszont a soldierral nem egyszerû, fõleg, hogy sok fegyver nem is lehet nála az elején (meg ami van is szar 😄), különben meg még az adrenalin rusha sincs.
Hm...az Adept/Sent túl könnyû, ez meg túl nehéz.
Origin ID: masteroHUN
Ami ezt az smg témát illeti... én Huri-t volus kezébe szoktam adni, mert ha elég ugrik pl egy Banshee, hiába húz fel a csöve, mire kiürül a tár, még mindig csak a fejét lövöm. Viszont most hogy bejöttek a shoti és ar könnyitõ modok, már M-22-vel is van sztem simán 200-as CD (de 190-nél se gáz) és közelharcba sztem hatékonyabb mint a Huri. Meg azon nevettem hogy az új Exe pisztolynak is 200-as volt a cd-je és platinán a Hunter fél pályáról (Rio) megvolt.
Nem ez a "gond"? Vagy a balansz-al nem állítottak azok érténé? Sokat kérték mert pár röhejesen magas volt.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
furcsáltam is hogy miért számolja a reaper pontokat hogy pl cannibalból 150.000/50000 mikor már rég megszereztem.
de milyen platform?
PC-n nekem egyik masteryvel se látok gondot
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
mondjuk ma még nem léptem be
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez meg ilyen durva vagy nem is tudom rá mi a legjobb szó.Nincsenek szép élei a festés is csak durva nincs másik csak ez?
Pedig listázva is van a DLC-im között az Argus és az N7 set.