22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én is végigvittem már egyszer, de a többihez (lesz legalább még 2-3) megvárom a magyarítást.
Mundjuk én is ME fan vagyok...
-
HJ #21199 Azért gondolod ezt, mert elfogult ME fan vagy. Ezzel persze semmi baj sincs. De az átlag játékos nem így gondolkodik, hanem ha valamennyire tud angolul akkor már végigvitte, a többiek meg már megunták a magyarításra várakozást és már régen mással játszanak. -
RAMyMamy #21198 én nem hiszem, hogy olyan kevesen fogják újratelepíteni a magyarítás elkészülte után:)
másrészt, nálam fent van tavaly október óta, de csak azért, mert néha szoktam multizni haverokkal. egyébként a single része annyira nem izgat már, bár még a dlc-ket nem láttam, úgyhogy azokat jó lenne majd magyarul megkukkantani. -
HJ #21197 Hát igen... nagyvonalakban a ME3 elérte az "életciklusa" végét. Az átlag gamerek szeritem már le is törölték a gépükről, a fanatikusok még talán játszanak vele néha, de összességében ki lehet mondani, hogy ennyi volt benne. 1 éve jelent meg, új DLC-k se jönnek már.
Amikor megjelenik a magyarítás hozzá (idén vagy jövőre vagy valamikor) akkor majd kicsit újra reflektorfénybe kerülhet, bár az eddigi tapasztalatok alapján egy kifutott játékot elég kevesen fognak újra feltelepíteni csak a magyar fordítás miatt. Ez a realitás. -
Arra, hogy szállítás drágább, mint maga a termék, inkább nem mondok semmit, elvből sem rendelem meg ME.hu-ról... majd beszerzem valahogy, de ez már mindennek a teteje, basszus lassan már egy tetves 3DTV-t nincs pofája senkinek kihozni 1400 forintért... :D -
És ez magyar? -
IMPHUN #21194 Mass Effect Képregény
Limitált ideig rendelhető! -
Basszus de gyorsan telik az idő, nem rég még csorgó nyállal vártam, hogy majd fél év múlva megjelenjen végre a játék, emlékszem még, amikor 2011 ősze fele közölték, hogy december helyett 2012 tavaszán jelenik meg a játék, aztán, mire észbe kaptam a kezemben volt, most meg több mint egy év eltelt, lecsengett az egész (bár teszem hozzá szerintem életem legjobb játéka lesz mindig!), ma meg már az új részt várjuk :P ...mindjárt nyugdíj gyerekek 
-
Én nem játszottam az 1-gyel (most teszem), és marhára jó volt, hogy ME2ben kijött a DLC, amivel lehetett képregényben játszani. Nagyjából sejtettem mi volt ugye, de azért egész más. Nyilván, ha a 3asban akarod megérteni a 2es alapján az egészet, az nem ugyanolyan, mint a 2esben az 1es alapján. :) -
Evoluti0N #21191 Tulajdonképpen főleg a Wii U tulajok miatt készült (csak átportolták PC-re - szinte 0 költés, plusz bevétel) , mivel arra a platformra csak a 3. rész jött ki és így meg tudják hozni a döntéseket a korábbi részekben is, ahelyett, hogy a gép által generált előzményekkel játszanának. Az 1. részből is jött anno egy hasonló (meg gondolom most is a Wii U tulajdonosoknak), mivel ugye PS3-ra nem jött ki eredetileg az első rész, csak nem rég, már a 3. rész megjelenése után jelent meg rá. Gondok voltak az első rész forgalmazási jogaival, mivel a Microsoft tulajdonában voltak, ugyanis az első rész megjelenésekor még az övéké volt a Bioware és logikus módon PS3-ra nem jött ki emiatt az első rész. Mondjuk azok számára, akik nem játszottak az első 2 résszel, nem hiszem, hogy sokat nyom a latba, hogy képregény formájában döntéseket hozhatnak az első 2 részben. Azt se tudják, hogy ki kicsoda :D -
Asszem PS3-ra nem jelent meg az 1, csak már 2, és főleg nekik készült, mivel ugye így nem tudtak karaktert áthozni az 1-ből. De kiadták minden platformra.
Csak akkor lehet érdemes pénzt adni érte, ha nincs meg az 1, de 'importált' karakterrel akarnál játszani. -
sanya200 #21189 ja venni nem érdemes ha maradt felesleges úgy megéri, ha másra nem tudnád költeni.De amúgy megveheted úgyis hogy csak 320 pontot, levonják a hitelkártyádról. -
Negritis #21188 köszi, akkor nem veszek pontot h ez meglegyen :D -
sanya200 #21187 nem játszható vagyis hát félig meddig mert interaktív képregény , annyi a lényege hogy a fontosabb döntéseket meghozhatod, ez is arra van gondolom aki nem tolta végig a 2-t, öreg hiba mondjuk aki nem de lényegtelen.De nekem jól jött mert pont 320 pontom volt amit semmire se tudtam elkölteni :D -
Negritis #21186 és akkor ez miért játszható? :D
meg mér 320 pont? :D omfg ... -
sanya200 #21185 képregény formájában meséli el a 2. részt. -
Negritis #21184 a genesis 2 dlc mit takar?! -
-
Coolfire #21182 Köszi szépen.:) -
ZSOOLT2 #21181 A From Ashest érdemes minél előbb megcsinálni, mert új csapattagot kapsz.
Leviathan: a játék közepe felé, de igazából mindegy.
Omega: ezt is akármikor elvégezheted, de hangulata miatt talán legjobb közvetlenül a Citadel elleni Cerberus támadás után.
Citadel: Rannoch után, mikor minden csapattagot felvettél, és találkoztál a korábbi csapattagokkal is (megoldottad a hozzájuk kapcsolódó feladatokat). -
Coolfire #21180 Haliika!
Lenne egy amatőr kérdésem:
milyen sorrendben a legjobb játszani a single DLC-ket?
Bocsi,de nem bírok többezer hsz.-t végigolvasni,ergo vki. röviden és tömören leírná nekem?
Köszike!:) -
Igen.
De azért vedd meg akkor már azt is, most már igazán olcsó :) -
Látom más is kedvet kapott a triológia újrajátszásához. :) Az első rész sajnos nincs meg eredetibe, de attól még elfogadja majd a 2. rész a mentés importálást? -
sanya200 #21177 tököm kivan ezzel az originnel, elkúrodott a me3 most meg rakhatom újra, az még nem is lenne gond de megint mire leszedi az összes tetves dlc-t hozzá
-
bendáj17 #21176 Köszi szépen a választ, minden világos :) -
e!
amelyiknél fel van tüntetve, hogy "Progress-Sensitive Mission", azt kell csak megcsinálni "időben", többinél teljesen mindegy. -
bendáj17 #21174 Egy kérdés a mellékküldetéseket bármikor lehet csinálni vagy érdemes minél hamarabb, nehogy eltűnjenek? -
Darun #21173 A videóra csak annyit reagálnék, mivel hasonlóképpen gondolkodtam én is, valószínű hogy vele értek egyet.
KP: az eredeti végét tuti hogy nem értették, mert az nem mondott el semmit. Vagyis annyit igen, hogy vége és szevasz. Ahogy a videóban is elhangzik, a csapattársak meg a fajok lógtak a levegőben. Frankón lehetett találgatni hogy akkor most wth? Emlékszem, itt is ez ment. És amit nem értenek az emberek, az hogy tetszene nekik?
Merlin: látom sikerült kiragadnod egy mondatot a videóból, kár hogy a kérdést ő maga válaszolja meg rögtön utána, aminek következtében értelmetlen amit írtál. -
Azt,hogy rakhattad volna spoilerbe,mert meg a destroyt sose valasztottam;)
Mondjuk jo sokara fogom,addig el is felejtem,amit irtok errol. -
Anyám... "Vajon miért nevezik Shepard-ot juhásznak?" Mert a juhász angolul shepherd...:) Shepard egy angol családnév. -
Tegnap befejeztem első trilógia végigjátszásomat. Egy élmény volt.
Mondjuk a 3. rész játékélményét kicsit rontotta hogy kb csak a felét értettem, na de majd a köv. végigjátszásra rágyúrok az angolra.
Igazából egy bajom van a végével. Destroyt választottam és ugye egy lehangolt lassú zene szól a háttérben miközben mutatja a reaperek, relék pusztulását.
Megnéztem a MEHEM modot újra és 5:22-től kezdődik a következmények bemutatása. Szvsz az alá berakott suicide mission zenéje telitalálat, hiszen egyfajta pörgést sugároz, és nem utolsó sorban a győzelmet. Sokkal jobban illik egy ilyen zene ezekhez a jelenetekhez, mint az alap, ami olyan lehangolt, depressziós érzést sugároz, mintha a pusztulásunkat, halálunkat mutatná be a vége videó.
Ti mit gondoltok erről?
-
sanyiiiii #21169 Néhol igaza van néhol hülyeséget beszél, összességében felesleges volt meghallgatnom de legalább nem csöndben reggeliztem
-
sanya200 #21168 én nem teljesen értettem de hát angolul nem sokat tudok szóval teljesen csak a honosítás után fogom érteni. -
KP27 #21167 megnéztem és nem értek egyet vele. az emberek nagy része pontosan értette a végét. nem az volt a gond, hogy nem értik, hanem hogy nem tetszett a játékosok nagy részének. -
-
prológusból semmire nem fogsz rájönni, ugyanis olyan 20-as szint környékére kezdenek megmutatkozni különböző karakterek erősségei
na meg akkor szerezheted meg a specializációdat is.
-
Ok,majd atmegyek,bar kb. Mind1 melyik topik all. :) Olvastam,kik a tap karik,talan pont azert nem is veluk akartam nyomni,ugyis csak veteran. De majd meglatom,kiprobalom prologra mindet. ;) RPGsebb valami speckobb karit valasztani,es ugy operalni,mint egy ultra tap mindent tudoval (ladd sentinel me2) -
Nah legyőztem Kai Lenget, akkorát tanyált hogy még a föld is beleremegett -nem éreztétek? XD -
leállítás itt is marad, másképp nem is működne 
annyi a különbség, h harci HUD felhozása után az egér jobbra-balra elrángatása helyett egy gombnyomással aktiválja a számodra szimpatikus képességet, konkrétan az egérrel megfelelő helyre való klikkelést emulálva. -
"itt leírtam hogyan és miként lehet csapattársak képességeit "gyorsgombokra" berakni, ég és föld a különbség így a pofozkodás pörgősségében"
Én speciel jobban szeretem leállítani a játékot, körbenézni, kicsit elemezni a helyzetet hogy hogyan lehet a leghatékonyabb csapást bemérni a társakkal. Utána szépen kijelölöm az ellenfeleket a választott képességekkel majd go. Főleg durvább helyzeteknél nagyon hatásos.
Sztem így élvezetesebb, mint hogy megállítás nélkül végigdarálni. Főleg hogy a legjobb kombókhoz időzítés is kell.