22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Masseffect.hu:
ME 3 magyarítás: Üzenet a fordítóktól a közösség felé -
Ne is álmodjatok új ME-ről.
2010-ben jött a ME2, 2012-ben a ME3.
Jövőre, 2014-ben nem fog új ME jönni. Hiszen új motor, új textúrák, új történet, új karakterek, egyszóval az egész játék új lesz.
Inkább jöjjön 2015-ben vagy 16-ban de ütős legyen.
Szvsz én 15-re tippelek mivel az EA nem arról híres hogy tengernyi időt add a fejlesztőknek. -
Dragon Age 3 biztos előbb kijön mint a Mass Effect új része, de talán, ha játékbemutatót gameplay-jel nem is, de néhány információt elhintenek róla. Nah de ez hamarosan úgy is kiderül... -
Én nem hiszem hogy jövöre lesz uj Mass Effect, hiszen még csak most váltottak az uj Frostbite motorra, azért a fejlesztöknek megtanulni az uj toolkitek használatát az nem 5 perc, mégha veterán játékfejlesztökröl is van szo.És ugye ott vannak még az uj konzolok is ami plusz fejtörést fog okozni a fejlesztöknek. Hamarabb fogunk mi egy uj Dragon Aget látni, mint Mass Effectet. -
Evoluti0N #21236 Nem iszom alkoholt, de legyen, ahogy te mondod. :) -
vg #21235 Már a harmadik rész megjelenése utáni hónapokban elkezdték készíteni, mikor látták az eladásokon, hogy sikeres. Erre ihatsz egy sört.
100%, hogy jövőre lesz új rész.
-
Evoluti0N #21234 Szerintem az a jövőréből lesz pár év. Nem hiszem, hogy olyan gyorsan el fog készülni. -
vg #21233 Reálisan gondolkodva? Most, mikor az új konzolok miatt is óriási a játékosok figyelme a expo iránt, akkor az lenne a reális gondolkozás, hogy már a jövőre megjelenő játékokat elkezdik reklámozni. Nem? -
Evoluti0N #21232 Persze, hogy korai. Én is szeretném, ha mondjuk tudnánk róla valamit, de reálisan gondolkodva, nem sok esély volt rá. -
Nektek legyen igazatok! :D én drukkolok ennek :P -
De ez Gamestar hír. Ez tuti fake szokás szerint!
-
vg #21229 Várjuk meg az EA (június 11. (kedd), 00:00) konferenciát, ott meglátjuk. -
Mint azt írtam, sajnos korai még a ME4 bejelentés :S :S -
Az már most biztos, hogy nem lesz az. -
Evoluti0N #21226 Nem hiszem, hogy bármit is be fognak még jelenteni a Mass Effect "4"-gyel kapcsolatban, én inkább a Dragon Age Inquisition-nel kapcsolatban várok bejelentést. Mondjuk például, hogy nem lesz Xbox One exkluzív. -
Nem lenne rossz ha bejelentenék, de remélem nem úgy fogják beharangozni hogy már majdnem kész... Egy rendes játék fejlesztéséhez szerintem minimum 2-3 év kell. Persze ha csak annyit mondanának hogy az új rész mondjuk ekkor és ekkor fog játszódni és valamit elhintenek a fősztoriról, na az tényleg nem lenne rossz. -
vg #21224 Xbox one-ra bejelentenek 15 új játékot, köztük 8 teljesen új franchise-t. Talán köztük lesz. -
Szerintem sajnos még nagyon korai az új ME bejelentés... :S de én lennék a világon a legboldogabb, ha tévednék :P -
vg #21222 Talán jövő héten már több értelme újra a játék végéről vitatkozni, mikor esetleg-talán bejelentik az új ME játékot az E3-on és lesz információ, hogy merre viszik tovább a történetet. -
Hali!
Lehet hogy ez most nem lesz a jelenlegi témába vágó kérdés, de mi a véleményetek a játék végéről? Ti is a köpködők táborát erősítitek, vagy a kevesebb tagot számláló elégedett közönség tagjai vagytok? Ezt csak azért kérdezem, mert minél több véleményt olvasok (olyanoktól akik értelmesen leírják érveiket hogy miért vagy miért nem tetszett a vége nem pedig csak: HÚ EZ SZAR ÉS KÉSZ) annál jobban tisztul és könnyebb a véleményformálás. Mindenképpen újra szeretném játszani az egész trilógiát az összes DLC-vel, de mindenképpen tisztázni akarom magamban a végét hogy mit is jelentett, mivel szerintem sokkal több van benne (erkölcsi, filozófiai kérdések) mint amit sokan mondanak. Nah szóval csak a véleményetek kellene:)
Köszi szépen mindenkinek! -
Evoluti0N #21220 Mondjuk ha minden kód csak egyszer használatos, akkor esélytelen, mivel először is csupán ötöt raktak ki. :S -
Ez mind szép és jó, de már az első percre elkelt az összes kód. Sok facelakót nem lehet lenyomni. -
Evoluti0N #21218 Érdemes figyelni a Bioware Facebook oldalát. Ingyenes Bioware pont kódokat osztogatnak. Az első adagról lemaradtam, de elméletileg lesz majd még. -
Én férfival kezdtem az ME1et is, de a paragon shep az 1ben még melegebb, mint a 2-3ban... Szép szóval "Jedis". :D Aztán már nekem fájt az ahogy beszélt. Femmel meg pont csini. :D
A renegát ágat fogom majd újra férfival.
Egyébként femmel a renegát ág is jó, azt nem mondom. Csak férfival a paragon az nekem néha kiverte a biztosítékot. :) -
Evoluti0N #21216 Nekem volt 1 végigjátszásom férfi Shepard-dal az első és második résszel is, de az összes többi mindasok végigjátszásom Femshep-pel volt, ráadásul a 3. részt férfivel nem is játszottam. -
Jópofa volt. Én fem sheppel tolom az ME1et, és vele tervezem végigvinni a trilógiát. :) -
Evoluti0N #21214 Jennifer Hale (FemShep) interjú kedvenc ME pillanatairól. -
Én is köszi! :) -
RAMyMamy #21212 gondoltam, hogy ezért hagytad ki :) -
Teljesen igazad van, baromira hiányérzetem volt a kis kifejtésemben, de egyszerűen nem jutottam dűlőre, és tényleg!!! :D lehet azért maradt ki hirtelen, mert gyűjtőiben benne volt, és nekem így alapból magától értetődő volt :D köszi a kiegészítést! -
RAMyMamy #21210 azért a "from ashes" is elég fontos, a sztorihoz kapcsolódó dlc szerintem -
Értem, köszi szépen az infót! :) -
Ha ortodox módon csak a sztori érdekel, akkor Leviathan DLC, ha egy izgalmas, humoros és pörgős, de még azért a sztorihoz kötődő élményt, akkor még a Citadel DLC is alap, az Omegát már nagyon megrögzött fanatikusoknak ajánlom, a többi meg már tényleg csak töltelék, habár nekem minden megjelent DLC megvan, de ez én vagyok :P -
Szomorúan olvasom ezt, de hát ez van.. :( Max., ha túl leszek az alapjátékon, majd megkérdezlek benneteket, mely DLC-kre érdemes beruházni.. :) -
RAMyMamy #21206 az csak álom marad, nem fog kijönni ilyen kiadás
úgyhogy hiába veszed meg az alapjátékot 2-3k-ért, ha a sz@ros dlc-k 3-4x annyiba kerülnek... :( -
Az szép! :-) A Rise of Flight_-al vagyok így... :-) Több játékot vettem már meg előre,úgy hogy a fordítás még nincs kész. Akkor meg csak porfogó.. :-) Inkább várok türelemmel... :-) -
Hát, végül is :) ...mondjuk én überfanatic vagyok, megvettem már a mínusz harmadik napon (9-étől élt a játék, 6-án vettem) a gyűjtői kiadást :D :D -
Ez jogos, de amíg nem játszom vele, minek vegyem meg? Másrészt, idővel egyre olcsóbbá válik (főleg, hogy még odébb van a fordítás megjelenése is)... Harmadrészt, így remélem kijön olyan verzió, amiben a lehető legtöbb DLC lesz. Bár, lehet ez csak álom marad... :-) -
Pedig nem lett volna hülyeség megvenni, amikor a normál verzió volt 3000 forint, mert most a gatyesz classics edition van 4500-ért...
-
Én is nagyon várom a fordítást, (Ahogyan a F3: NW fordítását is... :)), mert teljes mértékben szeretném élvezni a játékot! :) Emiatt még meg sem vásároltam.