Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Szerintem is egy jó coop többet ér egy sima sp-nél föleg mivel ebbe a részbe ugyis csak többnyire lövöldözni fogunk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
Azért jó lenne egy coop, akár mellékszereplõvel is. Baldurs gate 2 meg neverwinter nights is story központú volt, még is ott volt a lehetõség 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

koschwarz
összeszámolhatom egy kezemen, hogy az eddigi 2 részben mennyiszer használtam a közelharcot. szerintem az eredmény 1 lenne 😄 egyszerûen NEM adta magát a közelharc.
ha annyira nagy fícsõrnek akarják ezt az omniblade-et, akkor a készítõknek olyan helyzeteket kell teremteniük, ahol lehet vagy kell használni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hihetetlen hogy meg mindig a coopon megy az agonizalas
total felesleges a coop egy ilyen jatekba ahol egy darab foszereplo van, totalisan dominalja a tortenetet, a tobbi "tars" csak golyofogo/csicskás/ágyas
bevezetni a 3ik reszre megegy ilyen kaliberu szereplot badarsag lenne es nem is volt rola szo.

vagy ti akartok lenni a csicskuszok? nem ertem.

ez egy tortenettorientalt single player jatek, ahol mindenki vegigtolja a sajat tortenetet..

anti hero

machinarium
Amúgy hogy témában maradjak, ne legyen multi, hanem majd dlc formájában jöjjön egy co-op és akkor majd aki akarja, megveszi, akit meg nem érdekel, az meglesz nélküle is, de legalább nem megy most a single rovására.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

machinarium
Mindketten helytelenül írtátok <#nevetes1>
A sorszámnevek után (ha számjegyekkel írjuk õket) pontot teszünk: 1. osztály, 3. sor, 1978. évi, a 10–12. oldalon stb.
A pontot a toldalékokat kapcsoló kötõjel elõtt is megtartjuk: 3.-nak futott be, a 8.-ba jár, a 10.-kel... <#papakacsint>

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

így van <#eljen>
Doom 4
Nyugi, csak egy kis nyelvtan. ^^

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

ha szerinted ez kötekedés, akkor gratulálok...
penge96
Te most mit kötekszel? Nincs jobb dolgod, mi?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ha mással nem is, cheattel/trainerrel biztos lehet majd
nem jól írtad, az meg 2-kal (másodikKAL)
Renjike
2. al nem 2 vel 😊 jól írtam én szerintem 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

broman191
Majd menjen youtube-ra hogy "Mass Effect 3 Done Quick (Omni-Blade only)"<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Doom 4
Én csak azért is megpróbálok majd egy olyan végigjátszást, hogy ahol lehet csak Omni-Bladet használok. <#mf1>

broman191
Ez így már-már MMO RPG-nek hangzik. 😊 Az Omni-Blade-hez tényleg lehetne több animáció, ellenféltõl függõen is, persze a folyamatos akció feláldozása nélkül, kellõen gyorsan folyamatosan (láttam a legutóbb linkelt videóban hogy az egyik kari class-nak lehet dupla blade-je is, ha egy is ilyen erõs akkor kettõvel milyen lesz...just call me Wolverine Shep bitches, come get some!!!44 <#idiota>) mert az Assassin's Creed-ben például itt-ott meg is csaphattak az enemy-k közben, úgy meg már nem poén élvezkedni a kivégzésen hogy közben sérülhetsz...sajnos a Mass Effect-be ezért nem illenének az ilyen instant kill animációk, túlzottan folyamatos az akció, túl sok az enemy egyszerre, és ugye ennek megfelelõen csapatos harc, nem egymagad elõre, leszúrkálva mindenkit, mindent vagy semmit alapon. Csak látványosabb fícsör a puskatus helyett, de folyamatos omnis ölögetésre nem kell építeni, annyira sokat nem fogod tudni használni az ellenség arcába futva hogy feltûnjön a különbözõ animációk hiánya az biztos, a nehézségi szint garantálja. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nem 3 akart az lenni? (amúgy helyesen: 2-vel / 3-mal)
amirõl beszélsz/beszéltek, az már inkább mmo kategória lenne, nem sima multiplayer/co-op. én még mindig ellenzem a multit ebbe a játékba, szvsz tök felesleges, majd a 3. rész után csináljanak egy tisztességes, direkt internetes mókára kihegyezett játékot az ME univerzumában és kész. szvsz különben sem megoldható lenne az az ötlet, hogy csata közben csatlakozik hozzánk 2 haver, mert a játék (ha nem több, mint) felét csak a mászkálás, a párbeszédek teszik ki, nem pedig az akció.
Renjike
igen a 2. al sokat . de úgy értettem h ott arra mész amerre akarsz meg mindenki csinálj a maga dolgát de multiba hülyeség lenne 😄

te játszottál már simsszel? 😊
Renjike
érdekes videó minden osztálynak megvan a maga kivégzése , fegyverek nem lesznek korlátozva csak a slotok amennyit vipelhetsz , történet spilerek , és karakterek 😊)) szép jó videó 😊

Renjike
túl bonyolult dolgokat írsz le , ne csinálj simset a mass effectbõl.
Multiplayer-t meglehetne oldani de aszerintem az összes nevesebb ember hadjuk ki belõle , legyen Blue Sun , Cerberus , Alliance , Geth , és kész ezekkel egy TDM szerû el tudnék képzelni a pajzs visszatöltési mód meg egyebek jól szuperálnának , Haloban is nagyon szuperül meg van csinálva . fegyver moddolás ugyan olyan szinten mint single playerben majd elviselhetõ lenne , a coop része a játéknak meg missziókra lesz osztva nem lenne célszerû a szabad mászkálás hülyeség is lenne max 1 free foam részleg ami 1 helyen zajlik és ott választod ki mire mész . a többi felesleges.
szakadó testrészek nem illenek a játékba , Omni Blade is tökéletes de valami nagyobb nyomot tényleg hagyhatna.

Doom 4
Jó oké, de azért nem értana, vagy legalább ellenségtípusokhoz más fájta, értem ez alatt, hogy mondjuk egy krogant máshogy öl meg mint egy cerberus katonát.

A SP:C-vel meg nem játsozttam de néztem róla videókat, biztos jó lehetet. 😄

Kopiati
A coop lényege is az egyediség, vagy a jó sztori, amit csak a Splinter cell Conviction stílusában tudok, elképzelni, hogy külön történet külön szereplõkkel.

Azért ez nem Assassins Creed, hogy 100 féle egyedi kivégzés legyen😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Doom 4
Érdekes videót kaptam el a masseffect.hu chat-ján volt belinkelve.

Doom 4
Na hát két dologhoz szeretnék hozzászólni.

Az egyik az Omni-Blade, ami jól néz ki, de valahol azt mondták, hogy sokkal jobb lesz a sérülésmodell a játékban, akár testrészek is szakadhatnak le a lövésektõl. Namármost amiket eddig láttunk videók, ugyan úgy sérülnek az ellenségek, mint eddig és legalább a pengétõl keletkezhetne valami látványos sérülés. Ami a Bladet illet, szerintem nagyon, jó hogy van, de kicsit overpoverednek érzem, hogy jóformán a sima ellenfelekhez elég csak közel menni és 1-hit-kill. Én alapból, hiányoltam egy komolyabb, összetettebb közelharci rendszert, hogy legalább egy mozdulatsort hajtson végre Shep, ne csak a puskatussal üssön. Most berakták ezt a pengét, de én úgy csinálnám, hogy minden ellenséghez minimum 3-4 kivégzési animációt csinálni, mert így hamar unalmassá válhat.

Aminek minden formájának örülnék. Nyilván való, hogy ha csak egy tdm-ctf típusú játékot nézünk azt a fõmenübõl külön, opciónál lehetne elérni, a co-op már más tészta.

Szerintem az is megoldható lenne, hogy a fõsztorit is co-opba csináljuk. A pályákon ügye, aki csinálta mondjuk a játékot az lesz Shepardal, a másik két ember meg kiválasztja magát. A Nomandyt meg lehetne csinálni egy lobby résznek is és akkor csak az akcióra mész a haverokkal, de akár azt is meglehetne, hogy mondjuk, mind a 3 játékosnak ilyenkor megvan a maga kis története és azt bonyolítja, ilyenkor szabadon járkálhatnak a galaxisban, ha meg egy küldetésre talál valaki, vagy a fõszálat kéne, folytatni akkor kap mindenki egy jelzést, amit elfogad, utána mindenki oda ugrik és kezdõdik az akció. Most ezt csak így rögtönöztem, de akiknek ez a szakmáljuk biztos ki tudnak találni valami mást is. Amúgy egy külön co-op résznek is örülnék akár DLC formában is.

Nem ez lenne az elsõ magazin amelyik segget csinál a szájából pár plusz eladott példányért és némi hírverésért. Ettõl persze még lehet igaz, de amíg ki nem áll egy bioware-es arc és közli, hogy "igen lesz multi, méghozzá ilyen..." addig annak kezelem a magazin írását ami: pletykának.

Why so serious?

broman191
"Jöttment újságírók" szoktak h.lyeségeket beszélni, csak nem ilyen szinten...várjuk ki a végét. 😊

<#eljen>
Elõször is a hivatalos fórumon nincs nagy felhajtás a multival/coopal kapcsolatban. Másodszor az égvilágon sehol nem olvastam hivatalos forrásból származó alátámasztó nyilatkozatot, miszerint lesz benne multi/coop. Csak néhány szarkeverõ oldal a szenzációhajhászás miatt elkezdte néhány pletykával telifosni az étert. Ennyit látok én. De ha tényleg van olyan hír, újdonság, ami a Biowaretõl származik, és nem valami jöttment újságírótól, akkor linkeljétek be pls, és visszavonom amint írtam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renjike
mármint 10 órás 😊

Renjike
a szivembõl szóltál 😄 . és ne jáccunk kicsitben egy külön 10 es coop is jöhet 😄

Prince23
Attól még jöhet egy külön 3-5 órás sztori hozzá, amit online lehet tolni coopba. Egy melléksztorit simán kitalálhatnak, nem véletlen a 3 és félhónapos csúszás sem.

Az Xbox World címlapján meg ugye ki van téve a exkluzívként, szal ez már hivatalos. nem csinálhatnak a szájukból segget.

SZEG007
nem tudom mi a problémátok a coop játékmodal, senki nem fog kötelezni hogy haverokkal együtt toljátok.

irdatlan faszsag ez a coop, csinaljanak egy RENDES single player jatekot, oszt kész!

anti hero

Fenrir
Nem azzal van most is tele?

A halál csupán a kezdet...

Nem, nem mondták. Annyit mondtak, hogy minden játékuknál gondolkodnak a multiplayeren de eddig még nem találtak rá módot hogyan tegyék bele. Ha egyértelmûen közölték volna, hogy lesz koop Me 3ban akkor már rég azzal lenne tele az internet.

Why so serious?

Kopiati
A Coop nem csak pletyka, egyik E3-as videóban is mondták hivatalos arcok (lusta vagyok megkeresni)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Prince23
Ezt már nyugodtan elkönyvelheted, valamilyen multiplayer támogatás lesz benne.

egyelõre nem tudni miben nyilvánulna meg ez. de a pletykák szerint 3 fõs coop lesz.

Prince23
Ez nem az a pálya, ahol benga mechákat kell szétvernünk?

Renjike
kicsit átalakították de szerintem csak ötlettervnek szánta.

Persze, hogy kamu, eleve ott van felül kiírva, hogy "blue sons trooper". Valaki fogta ezt az ME 2 képet és rá photoshoppolta a multis neveket.

Why so serious?

broman191
Lehet fakerék, fõleg hogy ez a pálya egy ME2-es mellékküldetésben volt, pont ez a hely a kezdése...

Hát én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amíg nekem nem mutattok egy hivatalos forrást, vagy legalább csak egy csöppet is megbízhatót, ami nem a százszor kivesézett idióta pletykákat szajkózza újra, addig én abszolút nem hiszek a multi létezésében.

Az omni-melee meg igen is jól néz ki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

csöppet sántít az me2-es, cerberusos HUD, de érdekes...
fotóbolt!!!
Ilyen formában valóban jó lenne.

Why so serious?

Photoshopból. 😊

Why so serious?

honnan?😊
Prince23

Prince23
Én ezt a Mass Effect 3 coopot úgy képzelem el, hogy olyan lesz, mint a Convictionban. Egy külön, 3-5 órás történettel. remélem ilyen lesz... nem pedig a single részt lehet majd tolni online. Ahhoz ne nyúljanak. maradjon egyszemélyes. valamit csak kitalálnak, ha ubiéknak sikerült...