22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Azon kívül hogy sok minden igaz amit mond, nem csak a dlc, a digitális kiadás ára, több mint a dobozosé. Meg ami számomra is vicc, a digitális "gyűjtői" kiadás... art book pdfben vagy mi?
Azoknak akik még mindig akarják felfogni miért keltett ekkora felháborodást ez a dlc, nekik ez a válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEM azért mert day-1, NEM az ára miatt, hanem mert egy szemét húzás volt ez a kiadó részéről. Maga a tény hogy prothean csapattárs, már megmozgatja a fantáziád, és kényszerít arra hogy megvedd. Nem úgy hat, nem az jön le ebből, mint pl Zaeed egy plusz tag nem oszt nem szoroz, vagy veszem vagy nem. Hanem az hogy ott a gondolat, mi van ha mégis fontos a játék történetéhez... Alattomos húzás egy kiadó részéről, hogy biztos + profitot (az alap játék bevételei mellé!) akarnak beszedni, azzal h befolyásolnak. -
Ittvannak a képek az összes bonus armorról ami a játékban "eddíg" lesznek.
KATT -
Tudom, hogy téged nem zavar, ha szarrá szopatnak a nagy céget, de mást talán igen.
amúgy meg VÓTMÁ. -
Megmondom őszintén, hogy nem érdekel, most már k.rvára unalmas a DLC körüli mizéria! lépjen túl rajta mindenki...ez van! inkább legyen már március 9.!!!!!!! -
DLC mizériával kapcsolatban egy nagyon jo video TotalBiscuit-töl
elég hoszu, de jobban öszefoglalja a Day 1 DLC körüli problémákat:
-
Március 1-től lehet a tényleges rendelést leadni. -
Quattro88 #7516 Hello!
A CD Galaxis-ban rendeltem elő a CE-t,azt nem tudja valaki a tényleges meg rendélést mikortól lehet leadni,mert eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést és nem szeretnék lemaradni róla.
Meg azt hogy 9.-én szállítják ki vagy előfordulhat hogy 1-2 nappal előtte,mert általában 8.-a körül kapok fizetést.
Azért kérdezem ezeket mert nem szoktam előrendelni,általában megjelenés után veszem meg vagy aznap személyesen.A válaszokat előre is köszönöm. -
Ha előrendeltem február elején konzolokszervize.hu-n a CE-t, akkor az már ténylegesen meg is lesz, tehát olyan nincs, hogy elfogy pénteken délutánig, és már nem kapom meg?? :P -
ferenc001 #7514 Nem csak lehetséges, hanem azok is. -
Coolfire #7513 Nem tudom,mire gondolsz,de méretük ennyi.:) -
az lehetséges hogy az ME2 Cerberus kódos DLCk a Normandy Crash site (62 MB) , Zaeed dlc (498 MB) Hammerhead DLC (474 MB) Cerberus Weapon and Armor (17.8 MB) és Cerberus Arc Protector (4.4 MB)? -
nemtudom én most inkább nem is nyomom , várom h online legyen a cucc. -
pite9 #7510 lehet :) az én Shepem ellenben egy seggfej, xenofób és seggfej döntéseket is hoz :D bár azért a 2-ben igyekeztem életben hagyni az embereket, mert az én shepem mindig a lehető legjobban végzi el a küldetéseit 

-
Kindred Blades #7509 Pedig az a legjobb móka. Egy igazi seggfejet játszani, aki ellenben értékeli az életet, és jófiús döntéseket hoz. Vagy épp egy szenteskedő alakot, aki rettentő kedves, de mindenki elpatkol körülötte. -
Nálam is dettó, bár, ha épp nem az Arrivalt akarom tolni nem számít, ugye? Egyébként a BioWare és ME oldalak se jönnek be. Biztos Harbinger átvette az irányítást. :D -
én nem mondtam hogy a végigjátszásom renegát csak hogy a pontok maximumon vannak a 2. részben bázist én is odaado ma cerberusnak . minden meg lehet oldani renegát módon is hogy túlélje ez meg az :) PL wrexet lehet fenyegetni , Sarent is , a tanácsnak párszor beszólni , megszakítani az adást és hát a kedvencem a riportert leütni :DD -
pite9 #7506 bocsi de ha jól értelmezem a leírást akkor pontosan mi renegade a végigjátszásodban a pontokon kívül? az a lényeg hogy a döntések és a pontok némi párhuzamot mutassanak... bár ez a te dolgod:)
nálam: wrex halott, ashley halott, rachni queen halott, tanács halott, Sarent én nyírtam ki, Anderson a Councilor, ja és persze a cerberus megkapta a bázist és Legion-t is

-
nekem ME2ben az ea onlinera nem enged fel beváltani a Cerberus kulcsomat , azt írja a szerver nem elérhető :/ -
nah behalt a multi? -
Rachni queen is él. ezt elfelejtettem. -
na Xboxról váltottam PCre :) az 1. résznek pont most lett vége , Renegát pontjaim maxon voltak , a paragon nemtudom pontosan. Kaidan halott , Wrex él , Liara a románc , a tanácsot megmentettem , Sarent agyonlövettem saját magával :D , Anderson lett az emberi tanácsos.
Ha már a betegségem miatt ki nem mehetek , nekiállok a 2. résznek :)) -
7900?! Eh, de nézem 990 Ft a posta, bár még így is olcsóbb, mint ha az 576-ba venném, ami helyben van.
Eh, mit álmodozok... :( -
Kindred Blades #7500 Normál verzió PC-re a gameshop.hu-n, ott 7900.
CE PC-re már valószínűleg out of stock, de a konzolokszervize 16k-ért, mert ingyenes a házhozszállítás. Helybeni átvétellel viszont a gameshop.hu olcsóbb, ott 15,5. -
Úgy csinálják, hogy újonc is élvezze. De sokkal jobb a hatás, ha ismered "személyesen" a helyeket és személyeket, meg te döntöttél itt-ott mit és hogyan történt. Ég és föld pl. a 2-ben Illium, egy követ nem lehet úgy eldobni, hogy egy az előző részből ismerős arccal ne fuss össze. Persze, ez attól is függ, hogy döntöttél egy-egy személyről.
Nekem az első tetszik. Csak azt a kopasz izét szedjétek le róla. :) -
Megtudná vki mondani,h honnan szerezhető be a legolcsóbban a játék? -
Coolfire #7497 A második kép szerintem is.De mindhárom jó.Majd a "felesleget" elkérem a wirágos topikomba.:)
Más:Kéne ide egy hg szerintem.Sok ember nem fogja elolvasni a banner alatti részt.:) -
Xing #7496 Köszi :) -
Ráadásul sokkal epikusabb lesz a harmadik, ha előtte végigküzdötted az előző kettőt :D -
Youtube: mass effect in 10 minutes, es mass effect 2 in 10 minutes. Ha nem akarod vegigjatszani, akkor ez aranylag kepbe rak. Bar, ha van ra idod, javaslom a vegigjatszast, kivalo jatekmenet es interaktiv tortenetvezetes egyvelege a jatek, kar kihagyni az elmenyt. -
Xing #7493 Sziasztok!
Kell ismernem az előző két részt ahhoz, hogy legyen értelme megvenni a játékot? -
ja, csak mi az? 

-
bazz nincs egy ipari alpinista se ott San Francisco környékén aki fanatikus Mass Effect rajongo, és lehozná? -
második -
Igen, a 2-es nagyon jó kép.
-
ZSOOLT2 #7488 Ha ez itthon történik, már rég kivágták volna a fát, amin fennakad a ballon, függetlenül attól, hogy természetvédelmi terület, vagy védett fa... -
2-esre szavaznek en is, az egyik legjobb es legkifejezobb kep ami keszult a harmadik reszhez. -
Ha ez itthon tortenik es ennyit tokolnek mint azok az usaban, akkor mire lelovik a ballont es leesik a kapszula, kiderul, hogy valaki mar regen felfeszitette a tarolot es kilopta belole a dvdt :) -
Cef #7485 Az elsőre voksolok. -
ZSOOLT2 #7484 Lehet, hogy természetvédelmi terület, azért nem vágták ki a fát. A képeken látszik, hogy sűrűn van sok vékony ága a fának, azt nem olyan könnyű megmászni, és elég magasan is van a ballon. -
simon7108 #7483 nem értem miért nem mászott még senki sem fel...
vagy esetleg a fát is kivághatnák:D