22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• JethroHUN
    Azon kívül hogy sok minden igaz amit mond, nem csak a dlc, a digitális kiadás ára, több mint a dobozosé. Meg ami számomra is vicc, a digitális "gyűjtői" kiadás... art book pdfben vagy mi?

Azoknak akik még mindig akarják felfogni miért keltett ekkora felháborodást ez a dlc, nekik ez a válasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NEM azért mert day-1, NEM az ára miatt, hanem mert egy szemét húzás volt ez a kiadó részéről. Maga a tény hogy prothean csapattárs, már megmozgatja a fantáziád, és kényszerít arra hogy megvedd. Nem úgy hat, nem az jön le ebből, mint pl Zaeed egy plusz tag nem oszt nem szoroz, vagy veszem vagy nem. Hanem az hogy ott a gondolat, mi van ha mégis fontos a játék történetéhez... Alattomos húzás egy kiadó részéről, hogy biztos + profitot (az alap játék bevételei mellé!) akarnak beszedni, azzal h befolyásolnak.
  • orichalcos
    Ittvannak a képek az összes bonus armorról ami a játékban "eddíg" lesznek.

KATT
  • Fpocok
    Tudom, hogy téged nem zavar, ha szarrá szopatnak a nagy céget, de mást talán igen.
    amúgy meg VÓTMÁ.
  • Vraaanyek
    Megmondom őszintén, hogy nem érdekel, most már k.rvára unalmas a DLC körüli mizéria! lépjen túl rajta mindenki...ez van! inkább legyen már március 9.!!!!!!!
  • SZEG007
    DLC mizériával kapcsolatban egy nagyon jo video TotalBiscuit-töl
    elég hoszu, de jobban öszefoglalja a Day 1 DLC körüli problémákat:
  • orichalcos
    Március 1-től lehet a tényleges rendelést leadni.
  • Quattro88
    Hello!
    A CD Galaxis-ban rendeltem elő a CE-t,azt nem tudja valaki a tényleges meg rendélést mikortól lehet leadni,mert eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést és nem szeretnék lemaradni róla.
    Meg azt hogy 9.-én szállítják ki vagy előfordulhat hogy 1-2 nappal előtte,mert általában 8.-a körül kapok fizetést.
    Azért kérdezem ezeket mert nem szoktam előrendelni,általában megjelenés után veszem meg vagy aznap személyesen.A válaszokat előre is köszönöm.
  • Vraaanyek
    Ha előrendeltem február elején konzolokszervize.hu-n a CE-t, akkor az már ténylegesen meg is lesz, tehát olyan nincs, hogy elfogy pénteken délutánig, és már nem kapom meg?? :P
  • ferenc001
    Nem csak lehetséges, hanem azok is.
  • Coolfire
    Nem tudom,mire gondolsz,de méretük ennyi.:)
  • Renjike
    az lehetséges hogy az ME2 Cerberus kódos DLCk a Normandy Crash site (62 MB) , Zaeed dlc (498 MB) Hammerhead DLC (474 MB) Cerberus Weapon and Armor (17.8 MB) és Cerberus Arc Protector (4.4 MB)?
  • Renjike
    nemtudom én most inkább nem is nyomom , várom h online legyen a cucc.
  • pite9
    lehet :) az én Shepem ellenben egy seggfej, xenofób és seggfej döntéseket is hoz :D bár azért a 2-ben igyekeztem életben hagyni az embereket, mert az én shepem mindig a lehető legjobban végzi el a küldetéseit
  • Kindred Blades
    Pedig az a legjobb móka. Egy igazi seggfejet játszani, aki ellenben értékeli az életet, és jófiús döntéseket hoz. Vagy épp egy szenteskedő alakot, aki rettentő kedves, de mindenki elpatkol körülötte.
  • Optimus Prime
    Nálam is dettó, bár, ha épp nem az Arrivalt akarom tolni nem számít, ugye? Egyébként a BioWare és ME oldalak se jönnek be. Biztos Harbinger átvette az irányítást. :D
  • Renjike
    én nem mondtam hogy a végigjátszásom renegát csak hogy a pontok maximumon vannak a 2. részben bázist én is odaado ma cerberusnak . minden meg lehet oldani renegát módon is hogy túlélje ez meg az :) PL wrexet lehet fenyegetni , Sarent is , a tanácsnak párszor beszólni , megszakítani az adást és hát a kedvencem a riportert leütni :DD
  • pite9
    bocsi de ha jól értelmezem a leírást akkor pontosan mi renegade a végigjátszásodban a pontokon kívül? az a lényeg hogy a döntések és a pontok némi párhuzamot mutassanak... bár ez a te dolgod:)
    nálam: wrex halott, ashley halott, rachni queen halott, tanács halott, Sarent én nyírtam ki, Anderson a Councilor, ja és persze a cerberus megkapta a bázist és Legion-t is
  • Renjike
    nekem ME2ben az ea onlinera nem enged fel beváltani a Cerberus kulcsomat , azt írja a szerver nem elérhető :/
  • Marci0115
    nah behalt a multi?
  • Renjike
    Rachni queen is él. ezt elfelejtettem.
  • Renjike
    na Xboxról váltottam PCre :) az 1. résznek pont most lett vége , Renegát pontjaim maxon voltak , a paragon nemtudom pontosan. Kaidan halott , Wrex él , Liara a románc , a tanácsot megmentettem , Sarent agyonlövettem saját magával :D , Anderson lett az emberi tanácsos.
    Ha már a betegségem miatt ki nem mehetek , nekiállok a 2. résznek :))
  • Optimus Prime
    7900?! Eh, de nézem 990 Ft a posta, bár még így is olcsóbb, mint ha az 576-ba venném, ami helyben van.
    Eh, mit álmodozok... :(
  • Kindred Blades
    Normál verzió PC-re a gameshop.hu-n, ott 7900.
    CE PC-re már valószínűleg out of stock, de a konzolokszervize 16k-ért, mert ingyenes a házhozszállítás. Helybeni átvétellel viszont a gameshop.hu olcsóbb, ott 15,5.
  • Optimus Prime
    Úgy csinálják, hogy újonc is élvezze. De sokkal jobb a hatás, ha ismered "személyesen" a helyeket és személyeket, meg te döntöttél itt-ott mit és hogyan történt. Ég és föld pl. a 2-ben Illium, egy követ nem lehet úgy eldobni, hogy egy az előző részből ismerős arccal ne fuss össze. Persze, ez attól is függ, hogy döntöttél egy-egy személyről.

Nekem az első tetszik. Csak azt a kopasz izét szedjétek le róla. :)
  • zzeN
    Megtudná vki mondani,h honnan szerezhető be a legolcsóbban a játék?
  • Coolfire
    A második kép szerintem is.De mindhárom jó.Majd a "felesleget" elkérem a wirágos topikomba.:)
    Más:Kéne ide egy hg szerintem.Sok ember nem fogja elolvasni a banner alatti részt.:)
  • Xing
    Köszi :)
  • Piszkos  Fred
    Ráadásul sokkal epikusabb lesz a harmadik, ha előtte végigküzdötted az előző kettőt :D
  • PiszkosFred
    Youtube: mass effect in 10 minutes, es mass effect 2 in 10 minutes. Ha nem akarod vegigjatszani, akkor ez aranylag kepbe rak. Bar, ha van ra idod, javaslom a vegigjatszast, kivalo jatekmenet es interaktiv tortenetvezetes egyvelege a jatek, kar kihagyni az elmenyt.
  • Xing
    Sziasztok!

Kell ismernem az előző két részt ahhoz, hogy legyen értelme megvenni a játékot?
  • koschwarz
    ja, csak mi az?
  • SZEG007
    bazz nincs egy ipari alpinista se ott San Francisco környékén aki fanatikus Mass Effect rajongo, és lehozná?
  • Victor1103
    második
  • Ryder62
    Igen, a 2-es nagyon jó kép.
  • ZSOOLT2
    Ha ez itthon történik, már rég kivágták volna a fát, amin fennakad a ballon, függetlenül attól, hogy természetvédelmi terület, vagy védett fa...
  • PiszkosFred
    2-esre szavaznek en is, az egyik legjobb es legkifejezobb kep ami keszult a harmadik reszhez.
  • PiszkosFred
    Ha ez itthon tortenik es ennyit tokolnek mint azok az usaban, akkor mire lelovik a ballont es leesik a kapszula, kiderul, hogy valaki mar regen felfeszitette a tarolot es kilopta belole a dvdt :)
  • Cef
    Az elsőre voksolok.
  • ZSOOLT2
    Lehet, hogy természetvédelmi terület, azért nem vágták ki a fát. A képeken látszik, hogy sűrűn van sok vékony ága a fának, azt nem olyan könnyű megmászni, és elég magasan is van a ballon.
  • simon7108
    nem értem miért nem mászott még senki sem fel...
    vagy esetleg a fát is kivághatnák:D