Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
namost, az elsõ részben túlmelegedés volt. erre a 2. részben lehetett hõtároló betétet cserélni, kvázi kiküszöbölték a túlmelegedéses problémát. mi ezzel a baj? abszolut illik az univerzumba.

ha jól értem amit kifogásolsz: NEM tölténytárat cserélünk, hanem hõtároló betétet.

igaz, hogy a gyakorlatban ez egy szimpla reload-ot jelent :D

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Optimus Prime
Az overheat-es megoldás azért volt jobb, mert sci-fisebb feelinget adott. Nekem sose jön be mikor a high-tech jövõben fénysebesség fölötti utazással meg nano izé meg minden és az átkozott fegyverek még most is majd puskabort és töltényt használnak.
A 2-ben legalább megmagyarázták, úgy ahogy miért lett így. Játékmenet szempontjából lehet jó, de engem jobban érdekel hogy a játék univerzumába is passzoljon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Doom 4
Szerintem meg sokkal jobb az újratöltés. Engem kimondottan idegesített az elsõ rész túlmelegedése. A másik meg az elsõ részben illetve a könyvbõl kiderül, hogy ott sincs végtelen lõszer. Úgy kb. 4000 lövedéket tud kilõni egy tárból, de ez függ attól is, hogy milyenek a környezeti viszonyok (szél) illetve a távolságtól, mert egy fém tömbbõl vágja le a fegyver számítógépe az éppen megfelelõ nagyságú darabot.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Magiszter
Hát, anno tetszett az egy, bár tényleg voltak benn logikai bukfencek. Aztán jött a kettõ ott a párbeszédek tetszettek nagyon, meg az "instant action" a szövegek közben. Tényleg jobban rágyúrtak az akcióra ami nem is volt baj, de azaz éles kanyar az 1-résszel szemben viszont nem jött ki jól. Milyen már: Az elsõben a fegyverek nem használtak lõszert. El is volt magyarázva hogy miért. A másodikban meg hirtelen bele kellett rakni a tárcserét... oh bocsánat... hõtároló betétet. Nah ez volt nekem a legnagyobb "Ezt most miért kellett így elba...ni!" dolog benne. Gondolom a harmadik részben visszatérünk az elöltöltõs puskákra, vagy csak szimplán dárdát használunk... De nem dárda lesz, hanem plazmanyaláb, koncentrált erõtérbe zárva.

SZEG007
mi a jo az elsö rész RPG elemeiben az hogy elit katonaként nem tudsz löni egy assault puskával csak ha pontokat raksz rá, vagy az iszonyat gagyi inventory, esetleg a nagy felfedezés egy random generált bolygon, ahol az égvilágon semmi nincsen, igy belegondolva tényleg az a legjobb rész...

Trololololo

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jennifer Hale interjú. Nem szolgál túl sok újdonsággal a 3. résszel kapcsolatban, viszont annál többet tudhatunk meg a színésznõrõl...

PiszkosFred
A vicc az, hogy az "rpg" es "rpg elem" nem az, amire te gondolsz, ennel fogva a mondatodnak vajmi keves ertelme van. Sejtheto, hogy mit hianyolsz, de ha mar "szarozol", legalabb fogalmazd meg jol es pontosan a velemenyedet, ugy talan meg erdemben is kapnal ra valaszt...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

koschwarz

ugyan olyan szar lesz akár a 2. rész volt. Az elsõ rész a legjobb.
Ez a 3. is csak egy szar akció játék lesz nem egy rpg, ahogy a 2 is az volt. Szétbaszták azzal hogy ilyen szar akció játékra billent a súly,nincs benne már rpg elem
broman191
Az biztos, hogy könnyebb ronda karit csinálni, mint szépet, eleget állítgattam az enyémen is, mire ilyen szép lett, nem bántás, tudom kicsit ortopéd, Istennek valahogy jobban megy a teremtés...:D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nem akarok senkit megbántani, de errõl a képrõl nekem EZ jut eszembe. :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

SZEG007
nem is neked kell tudnoi hogy mi a friss hir, a magyar hiroldalak buták néha ez van.

semmi off nem volt benne, hiszen a témához kapcsolódik
Elnézést.Nemakartam offolni.Gondoltam "Muzyka szerint egyáltalán nem kizárt, hogy tovább folytatják a nagy sikerû sorozatot, hiszen még rengeteg potenciál van benne, ám Shepard parancsnok története véget ér a Mass Effect 3-mal. " ez a hír h lesz még folytatás jó hír.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SZEG007
csak a bioware forumon lévö srácok jobban gerjednek a vörösre, mint a szökére, az egész "szöke ribancot csináltak Shepardbol" duma csak kamu.
A lényeg az hogy már elégedetten csöpögtetheti a nyálát a bioware forum törzsgárdája a dobozképre, mi halandok, meg kreálhatunk saját karaktert, még talán a játékkal is végzünk mire ezek eljutnak a doboz kinyitásáig:P

SZEG007
ezt a hirt még hányszor hozzák le a magyar hiroldalak?:)

broman191
Mindegy végülis, az örök ME karim marad úgyis Nigga Shepard. <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Ezen a képen az biztos hogy elég gyogyimogyi nem százas a csaj. <#hehe>

attól, hogy szõke, még nem biztos, hogy aranyos. szerintem kicsit "beteg" nézése volt, ennek a csajnak meg méginkább :D
jó játék a mass effect. nekem bejön. amugy nézzétek meg ezt a linket (facebook app) csak ajánlani tudom :) link

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fpocok
Egy ilyen RPGben én is MINDIG fickóval megyek. De pl egy MMOban jobban szeretek nõ lenni. Nem vagyok perverz.

Elvileg az lesz default benne, amit választottak az emberek. De tuti meg lehet csinálni majd customben a többit is. A 4es nekem is jobban bejön (ha már shep nõi változatát keresi az ember, akkor illõ, hogy minimum olyan színû haja legyen.

szeg: Akkor rajongónak számítok, ha utálom a zenéjét, viszont jól meg**rnám? <#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

koschwarz
nekem férfiként soha eszembe nem jutna, hogy nõi karakterem legyen egy játékban. utoljára talán lara croftot vagy kate archert irányítottam, mint nõi karaktert.

broman191
Nem, csak az "a szõke" elég szerencsétlenül néz ki, túlzottan aranyos a világ megmentéséhez, nem olyan akirõl el tudod hinni képes rá. A reaper-ek szemberöhögik hogy tits or die! :D

Amúgy tényleg kicsit Rihanna-s beütése van, de nekem inkább a Deus Ex HR Jelena-ja ugrott be róla. Ez az arc-haj sokkal harcosabb és szép egyben mint a másik...de hát ilyen fucked up fan ízlések vannak. No Offense. :)

SZEG007
nagy Rhiana rajongo lehetsz:)

broman191
Remélem azért a többi mintát is mellékelik majd a karaktergenerálóban, attól hogy a szõke lesz a default. :)

Nekem így jobban tetszett volna (bár eleve nem volt soha és nem is lesz nõi karakterem):

akkor arról lemaradtam
Utána volt szavazás a hajszínérõl is.

Why so serious?

nem figyeltem, de nem a szõke nyert?
csakmert facebookon ezt írják: "Our amazing new concept artist Patryk Olejniczak has made a special wallpaper of the winning femshep just for you!" kép
Kopiati
még 20 perc bioware tv, fem shep reveal....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SZEG007
Homeworld valoban szuper, és a zenéje egyszerüen zseniális

az egyik nagy kedvencem spehi és gordon után, de inkább mellett <3

btw, remélem, hogy nem cseszik el a játékot... :(
Egy kicsit nagyobb ûrhajó is kéne Shepard alá:

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Õ mindenképpen kell a csapatba:

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Mimasz
Akitõl még a Reaperek is félnek:

Valószínû. Már ha lesz egyáltalán.

Why so serious?

hát kb. :D de nem ep3 lesz, hanem hl3, asszem
Tudod mit, elég Bruce Willis :)

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Gordonnak szerintem semmi dolga éppen, az episode 2t letudta vagy 4 éve, az episode 3al meg majd az unokáink fognak talán játszani.

Why so serious?

Renjike
:)) akkor az , meg a birodalmi flotta a Starwarsból xd

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

az entörprájSZ lenne
asszem S-el (Enterprise), de nem rossz ötlet :)

Renjike
az*

Renjike
meg a enterprice-t is mi? (ha nem így írják bocsi nem vagyok startrekkes )

Esetleg Kayron Jarvist is el hívhatják, meg a Darkstar One-t :D

koschwarz
chuck norris és jack bauer viszont éppen meló nélkül van...monnyuk a reaper horda hanyatt-homlok kotródna vissza a galaxis peremére, ha bármelyikük beszállna a team-be :D

Gordon és Master Chief szerintem még a saját dolgával van elfoglalva, õk nem érnének rá :D (többirõl nem tudok nyilatkozni :C)
Optimus Prime
Mondjuk az aktuális banner, meg úgy az artok a játékról ezt is sejtetik számomra. Én valamiért idõutazásra asszociáltam, az nem jutott az eszembe hogy még állhatnak az épületek 2183-ban.

Csak sci-fi hõsök jöhetnek! :)

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Akkor majd Shephard találkozik a doktorral és a Tardis segítségével a párhuzamos dimenziókból áthoz egy légiónyi Shaphardot + pár ezer Normandyt.