22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
2!!! -
Na, a 2-at bannerbe, most! :) -
2. -
Lehet válogatni:
-
Elég, ha Sopronig eljut
-
Akkor mindegy. :/ -
Az kicsit több mint 800Km, Budapesttől. A eddig ballonok nem repültek még 200Km-t sem.
-
De szerencsétlenek ezek az amerikaiak... burgonya lövő puska... lol Arra képtelenek hogy leszedjék a fáról. -
A berlinit akár erre is fújhatja a szél. :D -
figure85 #7473 27-én Londonban, 29-én Berlinben küldenek majd fel kettö-kettö ballont. -
nem tudom ki lett a nyerő, én erről találtam jó minőségű képet, ezért a szöszit raktam rá :DD -
BlackWolf #7471 [URL=http://gamepod.hu/hir/mass_effect_3_egy_fan_landolt_a_space_project.html]landolhatott volna itthon is egy ^^[/URL] -
Pares #7470 Ideje bekapcsolnod a humor és szarkazmusért felelő implantátumaidat. -
Testre szabhatóság videó. -
Ideje bevenned a gyógyszereid Pares... -
Pares #7467 Az enyém a legjobb, bárki bármit mond. -
Pares #7466 Nyugodt vagyok. És akkor is nekem van igazam. Bebebebebebe...
-
Én hasonlót "csináltam" pár hete és engem leróttak érte. 
Én a vörös FemShep-et tenném rá, az hivatalos... meg nekem is az jön be. -
Biztos, hogy van valamilyen mód a visszaállításra. -
kérdésem a multis karakterekkel kapcsolatban:
lett egy krogan harcosom, de a fortification powert nagyon okosan teljesen félreértettem, azért elbaktam. persze ne játszhatatlanul, de mivel a meelee nekem annyira nem fontos, ezért jobb lenne úgy használnom, hogy be van kapcsolva és soha nem "sütöm ki" (purge), ami szerintem ilyen közelharci helyzetekben amúgy is macerás. többet értem volna a fejlődési fában pl. a 20%-kal erősebb powereknek, amíg aktív a fortfication.
lényeg a lényeg, egyáltalán nincs semmi módja a visszacsinálásnak? vagy lehet egy másik krogant is "nyerni" vagy ha megvan egy ilyen karakter, akkor az kész, ennyi, nem jön több??
ha a véglegesben is pl. elbakok egy karaktert, akkor az úgymarad szegény? :D -
A hivatalos szavazas alapjan nem voros lett a hivatalos female Shepard? Azt kellene akkor mar a szoszi helyett.
Bar en abbol a kepbol csinalnek bannert, amit itt keresett par napja valaki, es jott ket link is valaszkent (Shep all a romok kozott es nez fen az egre) -
most akkor a szőke csaj lett a nyerő? -
ZSOOLT2 #7460 Link volt már róla, de beágyazva a fórumra még nem láttam:
-
DOES NOT COMPUTE!!!
-
Durván jó, én kitenném! -
Vagy csak visszaemlékszik, egy videó keretein belül, ezért van a kezében protián fegyver:), egy protián, még ép épületben, tehát 50000évvel korábban. -
Elég régi már ez a banner, mit szólnátok ehhez?
-
Én azon gondolkoztam, hogy lehet nem egy hajójuk volt, amit... végülis kilövünk? Mindegy, most újra visszem a 2-t is. Szóval, nem biztos, hogy az az 1 hajójuk volt, lehet egy másik egy begyűjtésen volt. Plusz az Arrival-ban is mintha a kábult Shepard Collectorokat látna. Bár maga a DLC jelent meg a játék után, végig játszása jóval előbb esedékes.
Meg lehet már sokan tudjék ,de a múltkor senki nem adott kész választ Conrad esetére: Paragon/Renegade. A Wikiben írja, hogy bugos. Nálam Paragon módnál a 2-ben olyan, mintha Renegade-esen intéztem volna el, de ha Renegade-es vagyok vele az 1-ben ,a 2-ben fel se tűnik. -
OK majd megnyugszol. XD
Nem értetlenkedek csak meglepődtem. De úgy néz ki ezzel csak én vagyok így. Sajnálom.
Más:
Na végigolvastam Invasion képregényt. Jó cucc volt, lesznek érdekességek itt a játékban. -
Pares #7453 -
Pares #7452 Jaj ne hogy Te is értetlenkedj. Egész biztosan nem csak úgy ott teremnek majd, mind derült égből villámcsapás. Mellesleg a Reapereken is lehettek, vagy akár más titkos Reaper bázisokon is rejtőzködhettek, lehet a képen pont egy ilyen van. Kitudja. Amíg nem jelent meg a játék, nem tudjuk, mi történik benne, és hogyan, addig nincs értelme felháborodni, hogy hurrdurr a kettes végén felrobbantottuk őket hurrdurr ez hogy lehet ez hülyeség hurrdurr plotholeplothole hurrdurr... -
Belkar #7451 Nem tudom volt-e már de a német Gamestarosok kipróbálták a játékot és Spoileresen összefoglalták a véleményüket:
Here's a summary:
-15-20 hour-long main quest
-Around 40 hours playtime in total- side missions are vital to amass enough opposition to the Reaper threat
-90 minutes of cutscenes
-No loose ends or cliffhangers, the game is truly an appropriate end to the trilogy with a very intense and touching finale
-More than 100 scenes, conversations and/or events change depending on our choices after importing a save-game from ME2- from something small like someone thanking us for completing a mission to bigger repercussions which would be to spoilerous to write down- you are definitely going to feel the consequences, and not always like them
-SPOILER: In order to rally allies, we search for a cure for the Genophage, build a Prothean weapon, disarm a Cerberus bomb before it destroys half of a moon, and are even inserted virtually in a computer program
-If and how many of these quests we complete influences how the game ends, and who- individually and globally- survives
-While the game can be enjoyable for newcomers as well, because the game is strong on its own mechanically and story-wise, it is recommended to play the first two entries to make more sense out of the wealth of information that the game builds on
-There's an interesting sequence after the end credits
-The „Role-Play“ mode of the game (In contrast to „Action“ and „Story“) feels very much like ME1
-The game gives you more opportunity to customize your Shepard. Each class has 8 talents with 6 levels each, and up from Level 4 there are two branches to choose from to level up each individual talent differently. Weapon customization is also a factor and noticeable, but the effects (which have both pros and cons) are only marginal
-Balancing isn't optimal
-The game is noticeably more difficult up from „Medium“, which makes using the correct weapon mods and talents integral to survive. Shepard also shoots more accurately in cover.
-The AI, on the other hand, is still not very advanced
-SPOILER: You are going to visit Krogan ruins, a Geth ship and the Turian moon Palaven, among others
-There are multiple turret sections which aren't very well directed
-Despite the shortcomings in level design, which are similar to ME2, the game is constantly thrilling, spectacular and dramatic- largely thanks to the well-presented story and dialogue- and there are lot of small and large choices again to ponder on
-Scanning isn't nearly as repetitive as before, because it works a lot quicker now and incorporates a new mini-game where you have to navigate your ship away from Reaper threat
-The new melee option is fun, but a little overpowered
-Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody
-Great dynamic soundtrack and sound-effects
-Our progress in the war effort is constantly trackable on a terminal on the Normandy
In summary, the game builds on the strenghts of ME2 and takes some notes from ME1 to create the most compelling experience in the franchise yet. -
Nem értetlenkedek, mindenki tudja hogy mi az eredetük. Egyszerűen spekulálunk. :) -
Tiszta off, de megmagyaráznád a mottódat, mert igazából nem teljesen vágom. ^^ ("A BF3 a legjobban kiherélt PC-s játék a MW2 óta." ) -
Nincs bajom az MMOkkal... bár jelenleg egy sincs olyan, amivel játszanék. Talán GW2.
Drukkolok, ha lesz "emeememó" ME MMO :D -
Hoz_Hun #7447 Ebből is látszik mekkor multis betyár vagyok. Tulajdon képpen csak az Assassin's Creed-del szoktam néha multizni (meg PC-n left 4 dead, nagyritkán). Demóval meg még soha. Ezért nem tudom, hogy is van ez.
De ha nullázódik akkor jó, akkor nem kell előre törnöm magam. A multi nálam amúgy is csak egy szükséges rossz. -
Sanszos, se beta se demo eredmenyeket, karaktereket nem szokas tovabbvinni. -
Bocsanatot kerek akkor, felteteleztem a kerdesed stilusabol, es abbol, ahogy kiborultal a multkor a 2500 Ft-s DLC miatt, hogy az MMO-t nem tartod jo otletnek.
Biztos, hogy lesznek meg single jatekok a ME univerzumban, de valoszinu, hogy mas stilus, es mas platformokra. Jo par helyen pedzegettek - hivatalos nyilatkozat nincs errol termeszetesen -, hogy a triologia utan elkepzelhetonek tartanak egy mmo-t. De az meg jo par ev, elobb eljuk meg a ME3-at es a kiegjeit. -
IGEN? -
Igen. :D