22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Coolfire #7882 Ennyit tudtunk tenni a közösségért.:))
Ettől függetlenül szerintem is lesz olyan,aki nem fogja látni a feliratot.:) -
Na ez a spoileres cucc nagyon jó lett! aztán majd amelyik jómagyar "jobbágy-vásárló" (warez) troll ennek ellenére csak azért is tolja az anyagot, azt meg tripla lábbal kell kivágni! :P :D -
Coolfire #7880 Megkértem Maximust,hogy tegyen be egy gombot,és egy feliratot nekünk. -
Coolfire #7879 A legegyszerűbb megcsinálni gombostól,feliratostól és megkérni egy modit,hogy rakja be.Mindjárt utánanézek. -
Cef #7878 Ezt a spoiler gombot támogatom, nem tudom, hogy a moderátoroknak kell-e írni ez ügyben vagy a témaindítónak. -
Coolfire #7877 Esetleg azt meg lehet csinálni,hogy egy spoiler gombot betenni,és nagy lóbaszó betűkkel kiírni,hogy használják is.Kb. 50%-ban be is jönne,de az is valami.:)) -
Coolfire #7876 De valóban kellene egy addigra,mire a wirágboltos működni fog,v. a legál játék kijön. -
Coolfire #7875 Ha az akarnék lenni,már jeleztem volna.Sajnos nincs elég időm figyelni a topikra.Máskülönben elvállalnám,mert imádom ezt a sorozatot.:)) -
En is ezt a taktikat kovetem, nincs mas megoldas...ha megjelenik a jatek, vege a topik latogatasanak. lol. -
Bhalage #7873 blasto ? :o
a hanár ?
:D:D:A:SD:A:SD -
hivatalos megjelenési napig ne reméljen hozzá senki törést, origines, addig csak nézegetheti a fájlokat és törölheti vele a seggét aki letölti érdemi dologra nem képes, lásd syndicate példája... -
jelöltesd magad akkor hg-nek, mondjuk én parest is bírnám hg-nek tuti seggbe rúgná azt aki spoilerezik makró nélkül :D -
nem baj az, legalább a nyelvi fájlokat át tudják futni blastoék addig is :))) -
mester1987 #7869 A petíciót már lezárták ami a bannerba van. Bár még van 10 nap a megjelenésig. -
mester1987 #7868 Sajnos igen, decemberben is mi volt a Batman vagy az L.A. Noire-nál :D -
Cef #7867 Szerintem majd kicenzúrázzák. -
Coolfire #7866 Teljesen jogos.:) -
Prof William #7865 Biztos forrásból tudom, hogy Tali maszkja mögött egy hatalmas Trollface lesz. -
Pont ezert, a maradek 7 napban elleszek (megprobalok legalabbis) TIM szemszine, Tali arca vagy Reaper eredetrol szolo eszmefuttatasok es theorycraftok nelkul. Erdekes volt olvasni rola, de inkabb nem kockaztatom meg, hogy valaki - nem topiklako, hisz ok is kerulik a spoilereket - kozbeszur a beszelgetesbe egy spoileres infot/kepet buszken, a mellet dongetve, hogy o mar vegigjatszotta amig nekunk hozza a postas. Nem fogja nekem egyetlen idiota sem leloni azokat a poenokat, amelyeket jatek kozben talalok. Szanalmas vagy sem, regota varom, hogy befejezodjon a tortenet, de magam akarom megtapasztani, elso kezbol, premier planban :)
Minden jatek premierrel elszabadul a pokol, ezt nincs HG, aki kezben tudja tartani. Jobb inkabb tavolmaradni az egesztol, az a tuti modszer itt az SG-n. -
Van warez topic! Ott a linkje a banner alatt... -
Coolfire #7862 Én már régen mondom,hogy hg kell ide,mert el fog szabadulni a pokol.Nem mindenki olvassa el a banner alatt,és főleg nem fogják betartani a "spoiler-szabályt".:) -
Coolfire #7861 Egyelőre nem áll fent ez a veszély,mivel még nem működik.:) -
mester1987 #7860 Szívesen, mondjuk ezt is jó tudni; mi vár a topikra :) -
Kosz az infot. Azt hiszem a kovetkezo egy hetben nem kell a topikot latogatni, mert jonnek a wiragboltosok warezhuszarok holnaptol, es felek, hogy esz nelkul nyomjak a spoilereket, foleg hazigazda nelkul. -
Prof William #7858 Ezzel még ki is békülnék.
Bár a 2-ben amikor Shephard levette Tali maszkját nem kezdett el rémülten üvölteni, szóval nem lehetett túl ronda.
Na meg persze a 23-ik században ha Quarian románcot forgatok a fejemb az első dolog hogy beírom a netes kereső akkori megfelelőjébe, hogy "Quarianok maszk nélkül."
Szeritnem mivel ez az utolsó rész nagy valószínűséggel mutatnak Quariant maszk nélkül. -
mester1987 #7857 OFF: Angol CLONEDVD már van, ahhoz képest, hogy még 1 hét múlva jelenik meg :) -
mkfdd #7856 http://ui20.gamespot.com/2195/talimaskless.gif
trololo -
Ismeros, egy a sok Tali fikcio kozul. Anno a masodik resz vegigjatszasa utan - latva, hogy ott sem derult ki a kis gepeszcsaj hogy is nez ki - eltoltottem jopar orat azzal, hogy felkutattam a neten fellelheto, akkori otleteket es rajzokat Tali es a tarsai arcaval kapcsolatban. Most is erdekel, de talan jobb igy, hogy megmarad egy nagy kerdojelnek. -
mkfdd #7854 fanart:
http://cerberus-network.xf.cz/web/tali_cz_big.jpg -
Cef #7853 Vannak az arcáról koncepciórajzok az artbookban, amiket még Tali dizájnjának a kialakításakor készítettek, de ezeket végül nem használták fel, nem tudom, hogy megmutatják-e az arcukat a harmadik részben. Egyfelől tényleg jó lenne látni hogy néznek ki, de másfelől nem biztos hogy azt kapnánk amit várnánk.
Egyébként direkt hasonlítanak a gethekre, hiszen a quarianok magukról mintázták a gépeiket. No meg az artbook szerint grafikusok a quarianok alapján alkották meg a gethek külsejét, vagy fordítva (ez a szövegrész el van mosódva). -
Bhalage #7852 nos mivel a quarik csinaltak a getheket, ezen azert annyira nem csodalkozom :d -
Szerintem ez maradjon meg Judge Dredd-esen rejtély. Dredd arcát se mutatták meg soha. Nem, nem a Stallone-s filmmel kezdődött a Judge Dredd univerzum.
Amúgy csak nekem fest úgy, hogy kicsit testlakatilag hasonlítanak a Geth-ekre? -
Ez egyike azon keves dolognak, amely evek ota foglalkoztatja a jatekosokat. En a BW helyeben nem mutatnam meg, meghagynam mindenkinek a jogot arra, hogy a sajat kepzeleteben alakitsa ki Tali es a tobbi kvarian arcat. Kivancsi vagyok ra nagyon, de van egy pont, ami utan inkabb jobb nem leloni a poent, es "a tudatlansag aldas" - ahogy az amcsik mondjak kedvenc szolasukban. -
Bar offtopik, de a csapattol decemberben jott ki a Skyrim egyik betetdalanak feldolgozasa, a "Sovngarde Song", azt nagyon erdemes meghallgatni. A Dragon Age muzsika is korrekt nagyon. A Shepard notahoz kell par alkalom, mire "megszokj az emebr fule", de aztan kiderul, egesz kellemes kis pattogos nota az :) -
mk452001 #7848 Remélem nem, mert akkor kezdhetem újra a 2.-t :P -
még egy : ha mirandával lesz valami a 2. részben a Shadow brokerben Liara haragudni fog rám vagy valami hasonló? -
egy kérdés : volt valami hír arról hogy quarian arcot láthatunk-e a 3. részben? :D -
Porsche911 #7845 Nem igazán,azt a spoilert amit láthatnánk meg vagy nem mutatják vagy úgy homályosítják a képet,hogy ne tudd kivenni mit mutat. -
Csak vicceltem. Illusive Man Wikis adatlapjának kutatása óta már úgyis tudom az igazat. :S
Én a régi csapatból Zaeed-ot hiányolom, bár a Wikis lap szerint, ha túlélte a 2-t ő is benne lesz a 3-ba. Amúgy a videót nem néztem. Rúl sokat lő el? -
na CDG-tól ténylegesen megrendelve, vidéki pickpack pontba csak 8-án fog érkezni, addig csak kibírom valahogy