22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Egy darab bomba? Mondom felrobbantjuk a galaxist :DDDD -
RamsayBolton #7801 Nyilván, ha az első részben életben maradt, akkor szerepelni fog, ha pedig meghalt Virmire-ön (a 2. rész "gyári beállításokkal" játszva ), akkor nem. Tehát, ha valaki csak ME2 mentést importál Genesis DLC nélkül ott nem lesz Wrex. -
RamsayBolton #7800 Én valahol azt olvastam, hogy aki nem importál mentést annak lesz egy képregény a játék elején, amiben megválaszthatja az 1-2 rész főbb eseményeit. Ala Genesis DLC a 2. részben. -
Cef #7799 "Egy szó mint száz érdekel hogy mi lesz a "végső megoldás" a Reperekre."
Ha érdekel, az eddigi információk alapján valami ilyesmi lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A fegyver neve Crucible, egy ágyú, ami a relék elvén működik, csak hajók helyett lövedékeket lő ki, bármilyen célpontot ki tud lőni bármekkora távolságról. Tehát a galaxis egyik végén lévő crucible ki tudja lőni a galaxis másik végén portyázó reapert, feltehetőleg egyszerre többet is.
-
Az azér erős lenne, ha a demoban csapattárs wrex, a fullban meg nincs benne, nem gondolod? :DSDASD -
A demóval te nem játszottál? Mert abba ott virít aktívan Wrex. -
Ezzel is növelve az újrajátszhatóságot! :D -
A videóban többször is mondja a faszi, hogy nem importált mentést az előző részből, hanem egy teljesen új játékot kezdett... Így persze, hogy senki sincs a hajón a második részből, mert olyan, mintha meghalt volna.
Mass Effect 2 is ilyen volt, ha nem importáltál mentést az első részből. Férfi Shepard-ként Ashley maradt életben (Kaidan meghalt) és Wrex is meghalt. Női Shepard-ként Kaidan maradt életben, de Wrex itt is meghalt. Szóval gondolom itt is ilyesmi dolog lehetséges, de majd jövő héten kiderül...
Az első rész szereplői mindenképp visszatérnek (Garrus, Tali, Liara, Ashley vagy Kaidan - Wrex szerintem nem - lévén, hogy a második részben sem volt benne, ha nem importáltad a mentésed).
Csak a második részbeli új szereplők hullottak el.
Ha importálod a második részből a mentésed - és mindenki túlélte azt az öngyilkos küldetést - akkor találkozhatsz velük és így teljesen új élményt fog nyújtani a játék, mintha csak egy sima Új játékot kezdenél mindenféle előzmény (mentés) nélkül! -
Abban a szobában ez van:
-
Mindent elsöprő kőkemény elektromágneses sugárzás, ami megsüt minden elektromos rendszert a galaxisban (a mag buzerálása esetleg, ismét? :D), viszont letérdel tőle minden civilizáció, hiszen agyonvágna minden technológiát.. -
Nah, elolvastam már az Evolution képregényt is. elég... a nagy Illusive Man rendes neve Jack Harper?! Csak egy sima Han Solo-s arc volt a sok közül? Jó, hogy e két képregény elolvasása nélkül eset neki az ME 1-2 tavaly.
A Reaper szuperfegyver szerintem a Citadella rejtett zugában van, ahova a Keeperek útja vezet. Ott lesz majd egy Switch Off gomb. -
ha 1. részben Liara volta kiszemelt 2.ban Mira , 3.ban meglékelhetem Asht? :D -
szemtől szemben tuti nem fognak felállni egymással szemben . trükk kell ehez . -
A haestromon gyűjtött adatokból rájönnek, hogyan robbanthatják fel a galaxis magját, majd amikor itt van minden reaper, megsemmisítjük a tejutat. Easy enough..
Amúgy, szerintem, valami BSG-s befejezés kéne. "The cycle cannot be broken" - ez jelentheti azt is, hogy a szerves élet előbb utóbb a Reaperekhez vezet, és ha meg is állítjuk őket valahogy, előbb vagy utóbb újra megjelennek, végzetszerűen, hiszen egy intelligens faj valamikor létrehoz egy olyan szintetikus életet, ami potenciálisan kiirthatja az egész galaxist. (a'la geth) -
akkor feleslegesen "szúrtam" Mirandát?:D -
mkfdd #7787 madárinfluenza -
Mass Effect 3 Complete Tour of the Normandy
Sokat változott a hajó... Nekem a Cerberus-os féle hajó jobban tetszett, mint ez az Alliance féle változat. Kár, hogy egy társ sincs a második részből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Garrus megint a lövegek kallibrációjával b@szakodik - ezt a viccet benne is hagyták a játékban. Liara pedig megkapta Miranda "szobáját". -
Prof William #7785 Nem sokon múlt de megálltam a Normandy videó megnézését. Inkább majd személyesen derítem fel. :)
Más.
A szuperfegyókról...
Nagyon szupernek kell lennie, mert pl egy nagy ágyú kilő egyszerre (ha nagyon jó) 10 reapert... és? Még van pár (száz?) ezer rajta kívül akik pusztán a létszámfölényükkel leradírozzák a löveget.
Ha gyors sorozatgyártással MINDEN elérhető hajóra olyan ágyút rakunk ami a Normandynak is volt a collectorok ellen akkor van esély egy jó kis kétoldalú űrcsatára d akkor is nagyon-nagyon sok hajó kell, hogy valamit el lehessen érni.
Egy szó mint száz érdekel hogy mi lesz a "végső megoldás" a Reperekre. -
HA jól hallom, az elején, Sheapard szobájában, a Dark Star (Illiumi?) klub zenéje megy
Abban a szobában ahol Kasumi lakott (jobb oldali kilátó vagy vmi) ott az billiárd asztal lett volna?
-
A szaporodás, amire az asarik minden fajjal képesek. A fajok közötti szexuális kapcsolatok más téma. -
Cef #7782 Azt hittem ennél azért több lesz a hajón az átalakítás, de egyébként jól néz ki. -
Cef #7781 Hát azért ekkora baromságot nem csinálnak, van egy kis különbség a kettő között, egyébként olvastam a szpoilereket, a citadellából nem lesz szuperfegyver. -
Kindred Blades #7780 Ó, játszottam az első résszel, de ha Te is, bizonyára emlékszel, hogy példának okáért az asari volt az egyetlen faj, aki képes volt fajok közötti szexuális kapcsolat létesítésére, s látva a második részt, amondó vagyok, az első részben felépített lore-t nem kezelik szentírásként. :)
@szomferi
Köszönöm szépen, feljegyeztem. :) -
Prof William #7779 Valamennyi idő eltelhetett a 3-ik részig na meg mivel Shep már nem viselkedik távirányítós autó módjára, valamint hogy az emberiség a kihalás szélén van... az ilyen dolgok azért fel tudják dühíteni az embert... -
RamsayBolton #7778 A Normandy elég jól néz ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott a pókerasztal. A hangárból megoldott vásárlás is über. Tiszta ME1 feeling. Remélem importált mentéseknél lesz, aki eteti a halakat és ott lesznek a hajó makettek.
Ami még tetszett: "Diana Allers, she doesn't have to be on your ship, you can kick her off." -
RamsayBolton #7777 Multiban nem működik azt írták, youtube-on. -
RamsayBolton #7776 Nem is te lennél, ha nem kötnél bele.
-
Pares #7775 Whoaaa! 
-
Ez nagyon jó!
nem jutott volna eszembe hogy csipával ki lehet szedni a vezetőt az Atlasból. Nem szoktam sinperrel menni. Vajon ez működik multiban is? Az lenne a nagyon kemény, akinek még fent van. kipróbálhatná. Widowval biztos 1-2 lövés a pilóta max.
-
Az új videóban mintha öregebb/duhüsebb is lenne. -
Engem azért mostmár zavar az hogy előrendeltem, semmiféle extrát nem kapok hozzá, meg kell várnom a 9ikei megjlenést, másoknak meg van a full játék és spoilerozgatnak belőle.
Legalább a demót tölthettem volna le előbb, az nem lett volna olyan nagy kiváltság. -
Elég rossz példa egyébként is, mert a citadel egy mass effect relay, amit a reperek építettek, netalán nem játszottál az első résszel ? -
Pares #7770 Nem lesz ilyen, biztosíthatlak. -
" A Mass Effect - Deception c. regény angol verziójának nem túl szerencsés megjelenése, és mostani újraszerkesztése miatt nekünk is felborult a menetrendünk. Így rövidebb várakozás után sztázisba tettük a Deception c. regény kiadását. Amint megérkezik az angol kötet javítása, két-három héten belül meg is jelenik a magyar verzió. "
:(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a titkos Protheans fegyvert kell majd a Mass Relay-be irányítani és az összes kaszát kicsinálja... :DD -
Barnez #7768 Új videók:
Normandy körbejárása
Atlas vezetése
-
Barnez #7767 Szerencsére nem William C. Dietz
a vezető forgatókönyvíró, hanem Mac Walters (Mass Effect 2).
-
nos, BF3-nál úgy volt, hogy előbb ki kellett lőnöd az Origint, utána jött ez:
Vezérlőpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok fül --> Helyi hálózatok beállítások gomb --> pipáld ki az oldal alján a Proxykiszolgáló részt, és innen választasz egy neked tetsző proxyszervert, leokézod
ha ezzel megvoltál, elindítod az Origint, lefuttatod a dátumellenőrzést (persze csak ha lesz, ha nem akkor felteszed a játékot és örülsz a fejednek :D), amint lefutott, ki is lőheted a proxyszervert azzal, hogy kiveszed a pipát a Proxy négyzetből, és mehet a móka
-
mindjárt beírom
-
Ohh...szabadság...szép is volna :D:D -
ZSOOLT2 #7763 Esetleg pontos leírást, vagy linket tudsz megadni arról, hogyan lehet proxyt beállítani?
Szerintem sokan vannak, akiket érdekelne.