22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    Egyébként visszatérve a tegnapi hírre, miszerint már kedden, azaz 6-án raktáron lesz a játék... az még nem jelenti azt is, hogy már játszhatunk is vele 9. előtt nem??? vagy nincs valami EU-s regisztrációzár a hivatalos 9-i megjelenésig???
  • Prof William
    Lehetséges lesz sztem hogy a ME 3- ban TIM

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha megmaradt a Collector bázis akkor indoktrinált, ha pedig nem akkor nem.
  • vg
    Kiégett a szeme áramütés miatt, azért olyan a szeme mint egy robotnak. Mindenki megnézheti a képregényben. Gondolod hirtelen meggyógyult?
  • szomferi
    áhááá, értem
    és a szemszín mit számít? ha kék akkor igen, ha zöld akkor nem? vagy mi? :D
  • Bhalage
    hale es hillis <3333 atyaeg 10:30+ -liara and the smurfs! lmao
  • RamsayBolton
    Régebben volt egy vita róla itt, amit bizonyos spoilerek okán
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nevezetesen, hogy indoktrinált-e vagy sem a kedves TIM
    , vagy ellen, vagy attól függetlenül (vizuális kuriózumként) folytattunk.
  • szomferi
    most mi ez a mizéria a szemszínnél?
  • RamsayBolton
    Szerintem lehetetlen ezt megmondani (hologrammos szem színt). Zöld és kék keveréke, türkiz szerűnek hat. Majd, ha látjuk a 3-ban "élőben" is TIM-et és ott is zöld a szeme akkor.

• Pares
    Képet, mert nem hiszem.
  • szomferi
    FB-on kérdezték a bolttól hogy mit takar az az előrendelői ajándék, ha az előrendelői DLC-k, akkor a PlatinumShop-ból, ha nem, akkor vagy a KonzolokSzervizéből 8500ft-ért, vagy a CDG-ből 10-ért (a DLC miatt)
  • Optimus Prime
    Megírom ide is. Korábban volt vita az Illusive Man szemeiről, hogy a 3-ban nem lesz olyan. Most a 2-ben, a végén ugye hologramként beszél hozzánk. az egyetlen jelenet, ahol így látjuk! És ott is elveszett a szeme formája és inkább zöldnek hatott, mint kéknek. Plusz rátesz ugye a 2 szépia árnyalat képi világa.
  • kemszi2
    amíg a történet jobban érdekel,addig nem izgat
  • orichalcos
    Srácok az origines preloadnál tudja valaki hogy mennyi idővel a megjelenés előtt lehet leszedni a játékot?
  • Renjike
    hogy hogy csak holnap? honnan veszed? :D
  • szomferi
    kettőöt?
    egyébként van egy bolt, 500ft-tal drágább az alap kiadás, előrendelőknek ugyanúgy ingyenes a házhozszállítás, és jár valami "előrendelői ajándék", holnap kiderül mi is az...
  • SgtMathias
    Akkor neked pont jó lesz a Story mód a harmadik részben.
  • Tatyla
    easy meg ha már nagyon jól kifejlődtél god mod
  • kemszi2
    nem de a nehézségi szint állításával nem a kupakolás lesz nehezebb a játékban :D
  • Tatyla
    ez nem lövöldözős játék...
  • kemszi2
    nekem nincs nagy érzékem a lődözős játékokhoz :D talán mert nagyon kevéssel játszottam(pár kivételtől eltekintve mint pl Hitman halflife maxpayne).autós,stratégiai játékok mindig előnyt élveztek.
  • Tatyla
    normálon level 30-as soldier
  • kemszi2
    nekem 34 óra, ízin :D
  • Optimus Prime
    Milyen szinten? Én most fejeztem kb. ennyi idő alatt Harcore-on, igaz csak a főszálon mentem végig.
  • Tatyla
    33 óra játék után kimaxoltam a ME2-öt...
  • kemszi2
    nekem akkor is jobban esne magyarul játszani ,ha pro lennék angolból :)
  • koschwarz
    teljesen egyértelmű és egyetértek, hogy igazán jól, napi használati szinten csak úgy lehet megtanulni egy nyelvet, ha...használod. olvasol, filmet nézel, esetleg még ha mázlista vagy, beszélsz is valakivel. a célzott tanulás csak arra jó, hogy ehhez legyen valami kezdőlöket, egy alap.
  • Fpocok
    +1
  • Rage47
    pontosan, kb. így raktam le a középfokút anno, a gimiben tanultam a nyelvtant, játékokból és filmekből a szavakat és a többit
  • Vraaanyek
    Ezt nem tudom, nincs tapasztalatom velük, nekem az is elég, ami a gyűjtőiben benne van, előrendelői ajándékot nem is ígértek, így nem is várom. A marketinges a seggem kinyalta e-mailben, ezek után kiderül, hogy a valóságban hogy zajlik le az átvétel... elvileg lefixáltuk, hogy személyesen veszem át őket, minden esetre hétfőn fölhívom őket a biztonság kedvéért...
    Egyébként lehetett egyedi eset a tiéd, főleg, hogy volt már, aki meg pont, hogy ajánlotta őket (nem a topikban)
  • Renjike
    szerintem a 2. részhez az arrival elég fontos DLC , meg igazából fasza a tartalom és a pénzét is megéri , nem olyan drága az. Azok a fegyverek meg páncélok nagyon tetszettek , főleg a Valkyre Rifle ezért azakrtam minden féle képpen előrendelni de így már nem kell , amúgy sincs rá elég pénzem :/ kölcsön kérni meg nem akartam.
  • Sir Quno Jedi
    Engem nem érdekelnek a szaros DLC-ik, meg mindenféle plusz felszerelésük, lópáncél meg kisf@szom. Felőlem trükközhetnek, nyerészkedhetnek, alakoskodhatnak. Nekem a sima teljes játék kell, letolom és élvezem. Bioware ME1-2, DA1-2, mindet kibírtam "valahogy" DLC-k nélkül, ez sem lesz másképpen. Ami nincs benne az alapjátékban, az számomra nem létezik. Ha egy könyvből direkt kihagynak pár oldalt, akkor az úgy a kész sztori, nekem úgy is megfelel, nem fogok a kitépett lapokért külön fizetni, sem megvárni őket, vagy pláne miután elolvastam a könyvet, csak azok miatt újra nekivágni.
  • Renjike
    bennük én már nem bízok ... előrendeltem 3 db ACR collectorst házhozzal posztert meg minden szart igértek hozzá m megjelenés előtt pár nappal küldtem nekik emailt hogy nehogy kiküldjék bemegyek érte , ha előző napon nem csekkolom le akkor megvettem volna helyben meg ki is küldték volna és előrendelői ajándékot csak egy kulcstartót kaptunk hozzá pedig vagy 3-4 apróságot igértek hozzá.. (PC)
  • Vraaanyek
    Konzolokszervizénél eleve tényleges rendelés volt eddig is, február elején megrendeltem a gyűjtőit és egy alap kiadást öcsémnek, ezek ténylegesen ott lesznek a nevemen a boltban a megjelenés napján! tudom, mert direkt e-maileztem erről a konzolokszervize marketingesével!
  • Renjike
    de attól még lesz :)) máshol meg nem adnak csak a szaros gyüjtőihez . patkányság , dupla annyiba kerül majdnem
  • JethroHUN
    CE kiadásban a From Ashes dlc, az csak kódként lesz majd benne? És originon kel majd letölteni? Cerberus hálózat, ami volt 2ben az itt már nem lesz. Vagy már az játékkal együtt települ?
  • TBTPumpa
    Azért ezt nem kéne tényként kezelni:
    Várhatóan lesznek ajándék DLC kódok a Mass Effect 3-hoz, a készletek erejéig, a normál és a Collectors változhathoz is. A tényleges, konkrét, márciusi rendelés leadások sorrendje fog számítani, nem az előjegyzés leadásának ideje. A készlet erejéig elérhető DLC kódok várhatóan az alábbiak lesznek: M55 Argus Assault Rifle, N7 Warfare Gear: N7 Valkyrie Rifle és N7 Defender Armor.

A várhatóan lesznek nem egyenlő azzal, hogy minden előrendelő DLC kódokat kap ajándéka!
  • Renjike
    CD galaxisnál még a sima kiadáshoz is kiírták az előrendelői DLCket.
  • Fpocok
    Amúgy én most P. karakteres DLCről beszélek, ti is, nem ?:D
  • Fpocok
    Konzolok szervize mondta, hogy 576nál adják azt is?
    Esetleg más forrás? Nem mintha nem hinném el nekik, vagy Neked... de jó lenne tőlük is hallani. Vagy lehet irok nekik akkor, mert ENGEM ÍGY ÉRDEKELNE.
  • Renjike
    páncél és fegyver DLCre gondoltam.