Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
nemhinnem h letarolna egy reapert 😊 és Isaac sem egy hõs csak egy magányos túlélõ sok sok szerencsével 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Na meg persze a tiltott Cerberus idõgép technológiával jöhetne még Belmont, Kratos ( õ egymaga lenyom egy reapert )meg mondjuk Conan is.
Doom 4
Szép játék lenne! Tuti kipróbálnám! <#taps><#mf1><#violent>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Optimus Prime
Nekem egy állati felspécizett karakterem volt, majd minden maxxal, full paragon-zéró renegade pont, Spectre cuccok X-es. Valahogy mégse éreztem, hogy az importált karakterem olyan pöpec lenne.

Egyébként a 3-ban milyen csapatot kell összeszedni? Még nem ástam bele magam, csak viccbõl gondoltam, hogy egy istenes Reaper invázió a Galaxis ellen azért kemény dió. Szóval min olyan arcokat kell összeszedni, mint Master Chief, Isaac Clarke, az a csaj a Metroid játékokból, Gordon Freeman meg mondjuk Nomad.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ja, mintha olvastam volna valahol már ezt, rémlik valami
hát, örülök, hogy végigszenvedtem magam egyszer mindenen, talán, ha kijött a 3, majd újra nekiállok újra az elejétõl😄
Renjike
többször végig kell jáccani ugyan azzal a karakterrel . és akkor lehetsz csak ://

Egy végigjátszás alatt kb. 56os szintre lehet felvinni, legalábbis nekem annyira sikerült, pedig tényleg mindent megcsináltam és gyalog öltem le mindent és nem a Mako-val. 60ashoz kell egy második végigjátszás is ugyanazzal a karakterrel. 2ben simán el lehet érni a legmagasabb szintre egy végigjátszáson belül is.

Why so serious?

tudja már a franc😄 megcsináltam minden küldetést a ME1-ben, de mégsem lettem 60-as 😞 de most 1-2 szintbe nem halok bele.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Közel kellett lenni, mert én egyszer importáltam egy 50est és az csak 3as szintrõl indult.

Why so serious?

szerintem nem kellett ahhoz 60
Így van. Meg adott egy csomó nyersanyagot és kreditet is. Érdekes mert a 2ben nyugodtan lehetett kasztot váltani, úgy is kaptad az összes bónuszt.

Why so serious?

Az egyben lévõ karakter szintjétõl függött, ha jól emlékszem, 60-as szintû karakter importjáért ötös szinten kezdtél.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Fpocok
"- Az ME 2-bõl importált karakterednek megváltoztathatod az osztályát, de abban az esetben 1-es szintrõl kell kezdened"

Mert amúgy mennyirõl? Hogy volt a második részben... lvl3-4-5... ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doom 4

Kopiati
10:50-tõl.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Jobb lett volna egy olyan kivégzõ anim, hogy Shephard felrohan a gép karján majd pengével ledöfi a pilótát.
Doom 4
Az egy dolog, de eddig minden videóban ahol kommentálták a játékot, azt mondták, hogy ha csak az "üveget" löjük szét akkor beszállhatunk. De az sokkal logikusabb lenne, hogy ha felsettenkedünk és kinyitjuk, mert úgy minket sme tudnak kilõni az üveg mögül.

felmászol a hátán és kinyitod a kalitkát?
Lacoka12
már megint a Ea hát ez nem igaz remélem nem ugyan az lesz mint a Dragon age 2-nél

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lacoka12
magyar felírat-os lesz a játék?

Kopiati
Ki ma'n!😄 Tegnap 19 órától volt elérhetõ a Steamen. Jóféle ügyességi-logikai-türelemjáték😄 Látványos fizikával (víz-homok-láva) nagyon szép folyami delta tud kialakulni, mondja a geográfus lelkem... (off vége😊)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Doom 4
Má kijött a From Dust???

Kopiati
Bioware tv, (mondjuk én From Dustoltam közben😄 úgyhogy lemaradtan róla...)

broman191
Merre?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kopiati
18:15 elvileg livestream lesz.

Kopiati
Ne feledd az áttörhetetlen, nem jelenti, hogy Shepard álló😊 Elvégre a öngyilok küldetést is túlélte, meg feltámadt halottaiból😊

Doom 4
Azt én is néztem, de arra még jobban kiváncsi vagyok, hogy a hivatalos masseffect.com-on N7 Ops-ba azt írták, hogy áttörhetetlen az "üveg", így nem tudom, hogy szállhatunk bele, ill. ha már benne vagyunk, akkor mi is csinálhatunk-e olyat amit Liarával csinált.

Kopiati
Nekem a vágási baki tûnt, fel, hogy az Atlas Érkezése egy másik pálya felülnézetre történik, (ami eddig a bemutató videókban volt) az Interakcióban annyira, furi, ha így kitöri Liara derekát, ott már az omnigél sem segíthet😊 esetleg az omnitool, a lángolos közelharci ütés az adja😊 De egyébként többre számítottam ennél a videónál... valami hangulatos CGI vidi....

Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de az elsõre semmitmondó videón (ami valszeg valamelyest in-game is) nekem az tûnt fel legjobban, hogy az ellenség ezentúl képes közvetlenül is érintkezésbe lépni velünk. Arra a pillanatra gondolok, amikor Liarát felemelte az Altas. Kíváncsi vagyok, hogy még milyen újítások lesznek benne, én speciel örömmel fogadom az olyan változtatásokat, amik az elõzõ játék egysíkú játékmenetét színesítik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

durván nézz ki 😊 Jó kis videók jaj de játszanék vele. Majd lehet egy év múlva a jó kis új gépen 😄

Doom 4

Kopiati

Lacoka12
ez király már nagyon várom

Doom 4
Na ez nagyon jó! Ez már tetszik! <#eljen>

penge96
Ha valaki alapjáraton nem tud írni, akkor hiába magyarázod neki... nekem is abból áll a fél életem, hogy linkelgetem a muszáj.hu-t

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szabii98
Ez csak EA Sajtókonferencia volt.

I met God. She's black

Renjike
nem 17. tõl van gamescom?

Kopiati
Jó semmitmondó volt😊

szabii98

I met God. She's black

machinarium
<#eljen>

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

nem voltam benne biztos, hogy kell-e a pont, mert egyszer valaki kioktatott, hogy nem kell, de akkor õ sem jól mondta. de végre mostmár megtudtam az igaSSágot😄
Renjike
vagy még párhuzamos sem . xd , vagy esetleg valami 2-3 között történt 2 ben nem látott hõskkel vagy valami . ilyesmi.

Nem lesz benne sztori koop, nem is értem miért feltételezi bárki, hogy bármiféle esély van rá. Ha lesz benne bármilyen koop akkor az tuti külön lesz, egy rövid párhuzamos sztoriszál, ahol irányítatok mondjuk 3 katonát vagy ilyesmi.

Why so serious?

Avenger
A host gondolom mindig Shepard-el lenne. És lehetne látni melyik választási lehetõségre vitték a kurzort a többiek, mint ahogy például a rettenet gagyi, de kooperatívban élvezhetõ DnD daggerdale-ben 😊 De mondjuk tényleg fura lenne 2 koop. mentes rész után a harmadikba belerakni. Mondjuk legalább egy elkönyvelhetõ újítás máris adná magát 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Renjike
mint*

Renjike
1 fõszereplõ van de sokan jobban szeretik a mellékszereplõket ment Shepet.

koschwarz
szeritnem a story-központúsághoz nincs köze a co-op-nak, inkább a sorozat eddigi játékmenete kissé furcsává tenné a dolgot. pl. a beszélgetéseknél ki választ? meg pl. akkor már 3-as co-opnak kellene lennie, mivel 1-2 kivétellel shep-pel mindig +2-en nyomulnak.
nekem speciel nem hiányzik, bár biztos élvezetes lehet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"