Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kettõn
Snexi
jéézusom,szerintem én egy kezemen megtudom számolni azokat a játékokat amiket 1nél többször vittem végig 😄

Doom 4
<#eljen><#wave>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Renjike
FUCK YEAH remélem fasza lesz !!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Doom 4
Frissítés!

"Frissítés (Mukridzsin által): Állitólag az Online lehetõség nem más, mint a Horda-stílusu multiplayer módot, ami a Deathmatch, a Team Deathmatch és a Capture the Flag módokat biztosan tartalmazza."

Doom 4
Jól. Mármint most tolom kb. 12x re de most van vagy 4 folyamatban lévõ játékom, azt épp melyikhez van kedvem azt tolom.

Snexi
jól értem,hogy 12x végigvitted a kettõt?😄

Palinko
emígy a 2 esnél nem csináltak poént ebbõl hogy collectors edition? 😄
Renjike
tps fedezékharcot el lehetne képzelni , skillfejlesztõs , fegyverekhez , páncélhoz cuccszerzõs 3v3 pl amit mutattak az telejsen jól jönne 1 parancsnok 2 egyén ki mit válasz soldier vanguard stb stb ..... én teljesen el tudnám képzelni ... meg pl fajt is választasz , de mindig van rajtad sisak stb stb.

Renjike
nemhiszem h ne lenne csak megemlítették a collectorsba . vagy valami + jár hozzá

Doom 4
Ezzel nem értek egyet, mert én az elsõ részt kb. 5-6x a másodikat meg 12-16 között vittem végig kb. de én biztos, hogy a single után, éjjel nappal nyüstölném a multit. Persze csak ha jó.

Meg azt is tegyük hozzá, hogy a ME trilógia a Shepard által meghozott döntésekrõl és azok következményeirõl szól - ezért, csakúgy, mint kooperatív játékmódnak, multinak sem lenne létjogosultsága. Talán max annyi, mint a Mercenaries módnak az RE széria esetében.
koschwarz
meg tegyük hozzá, az AC2 multijában mégiscsak van egy csomó egyedi ötlet, nem is beszélve az eleve középkorias-reneszánsz környezetrõl, amivel kiemelkedik a többi multiból.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egy sima multit el lehet képzelni, felépítenek néhány pályát, végülis helyszínek vannak, tereptárgyak vannak, még akár lehetne egy csomó játékmód is sima deathmeccseken kívül, lehetne kasztokat választani, xp-t szerezni, képességekre költeni, stb. csak azt mondom, hogy a mai multis piacból semmivel nem emelkedne ki. ha a mass effect univerzumot lepucoljuk a játékról, akkor egy szimpla lövöldözõs-"varázslós" multit kapnánk, semmi különös, tehát felesleges. és akik eddig is játszottak a két résszel, azokat nem ezzel fogják megfogni, akik meg eddig sem játszottak, nem hinném hogy csak az elõreláthatóan semmi különös multi miatt megvennék.

Palinko
spoiler veszély akit nem érdekel ne nézze

vidi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt mondja 3:10 után hogy "the reapers are actually working with cerberus" szerintem a kaszásokkal nem nagyon lehet dolgozni, max nekik szóval innen szedtem
Viszont egy 2-4 fõs koop mellékszál, amiben nem Shepardot irányítjuk simán beleférne. Mint például a Portal 2ben.

Why so serious?

ott megvan hozzá a sandbox környezet meg minden, itt nem tudnék elképzelni egy AC-hez hasonló multit
Ezt most honnan veszed, h a Cerberus a kaszásoknak dolgozik? <#miaz>
Palinko
ha jól tudom az assasin's creed multija azért népszerû, és ott is úgy volt, hogy 2 rész single után kapta. emígy szerintem is semmi szükség rá
koschwarz
csak azt nem tudom, hogy minek erõltetik a multiplayert. tipikusan leszarja az ember, fõleg aki az elsõ két részt is (nyilvánvalóan) a történet és az univerzum miatt szerették.
ez olyan mint a dead space 2 multija. kb. senki nem játszott vele, szerintem, legalábbis elhanyagolható...

Palinko
most nagyon fogok spoilerezni.
szal úgy van hogy a cerberus a kaszásoknak dolgozik, de akkor miért élesztettek minket újjá? vagy végül súlykolták a rejtõzõ fickót vagy mi a franc történt itt? 😄

broman191
Jogos, ezen én is elgondolkodtam hogy akkor az alap kiadással mi a helyzet. Kicsit továbbgondolva, abból kiindulva, hogy csak annyit írnak "online multi pass", egyébként még nem feltétlen kell arra gondolni hogy ME3-on belûli multira vonatkozik. Lehet készülnek valami eddig titkolt bejelentéssel, csak multis ME címmel és ahhoz való lesz a kulcs, kuponszerûen, ha majd elérhetõvé válik, akkor megkaptad ahhoz is a használati jogot ha megvetted a ME3-at. Szóval amolyan Crysis és Crysis Wars-féle, single játék és külön kiadott standalone multiplayer kapcsolatra gondolok. A Crysis Wars ugyan ingyenes volt tudtommal, de az "ME Wars" ebben az esetben nem lenne az - vagy megveszed, vagy nem kell megvenni mert van érvényes ME3-mal kapott kulcsod hozzá. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Azt írja, h online multiplayer kulcs jár a gyûjtõi verzióhoz. Ez azt jelenti, h az alapjátékhoz nem jár kulcs, hanem külön kell megvenni? Vagy mi?
Doom 4
Így érthetõ ^^

Snexi
hát elég annyi,hogy félévvel késöbb jön ki 😄 persze én ezt úgy mondom,hogy nem multiznék vele

Doom 4
De ha igazad van, akkor az azt jelenti, hogy nem megy a single rovására, mert + fél év...

Snexi
hát,pedig szerintem a multi miatt késik fél évet

Amennyiben nem lesz a single mód kárára a multi, addig tõlem jöhet.
broman191
Eddig sem tagadták kézzel lábbal hogy lesz multi, csak még nem mutatták be. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Doom 4
Igen, nekem is volt olyan sejtésem, csak hát azért meglepõ... Na hát én kíváncsian várom a fejleményeket .<#vigyor2>

broman191
Szerintem már egy ideje nyílt titok hogy lesz valamiféle multiplayer a játékban (amennyit emlegetik, csak van alapja), ha hivatalosan nem is erõsítették meg...egyelõre. 😊

Doom 4
Én nem tudom, ki szokta nézegetni a masseffect.hu-t de kijött egy érdekes hír. Ez a kép most tényleg igaz? Csak mert akkor lesznek olyanok akik felháborodnak!

Kopiati
Kaszálna ehhez kétségem sincs(a Valve olyan mint a Blizzard, egy darab sz@rt is el tudnak adni 2 millió példányban) de amiért te olyan szívesen emlékszel a Half Life 2-re (mivel tényleg remek újítások voltak benne, a fizika játékelemmé válása, korrekt arc animáció) de egy harmadik részre mit tudnának jelenleg újítani? 3D (vanmá) mégszebb (vanmá) konzolosítás (kétségtelen lenne érte hõbörgés)

Szeretem a minõséget, csak jelenleg a mennyiség felé indult a trend, bioware 2éves ciklusokkal folytatásokat gyárt, codokat meg se említem😊

Valahol, jó az, ha nem jön el játék várva-várt folytatása, mert gyakran megerõszakolja a régi szép emlékeket...(lásd Gothic 4)

Poén, de lehet kínában, a kalózokat ismerve, már a mass effect 4 dlc-it is árustíhatják😄 nem kizárt ha egyszer arra jársz, vehetnél egy episode 4-et a Half-life hoz😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Olyan viszonylatban abszolút nincs igazad, hogy a klasszikus FPS fölött eljárt az idõ, mert ha a HL klasszikus fps, akkor nem igaz az állításod, vagy pedig nem klasszikus fps, és akkor lehet, hogy igaz, amit mondasz, csak köze nincs a Half-Lifehoz.

A Half-Life 3 még akkor is hatalmasat kaszálna, ha csak egy csöppet felturbózott HL2-t kapnánk új történettel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Belsõ nézet + fegyverek + a-ból b pontba eljutni, közben durrogtatni...
egy kis logikai feladvány, egy-két egyedi fegyver, egyedi történettõl még "klassikus" fps marad.

Fejleszthetõ fegyverek, fejlõdés, fedezék rendszer, stb. ez a trend...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Azért a Half-Life jóval több, mint holmi klasszikus FPS.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Fõleg, hogy a Steambõl sokkal több pénzük van mint bármikor máskor, és még nincs vége... hiába lesz a Mass Effect EA origin-es, majd, (BF3 mintára) Meg klasszikus fps felett eljárt az idõ...

MerlinW
Ep3 nem lesz. Valve még tavasszal jelentette ki, hogy nem készít több epizodikus részt semmihez. Ha lesz még HL, az a HL3 lesz. De még az sincs tervben.

[merlinw.org]

IhLfbWdJ-UQ

PiszkosFred
Direkt csak az eddig megjelentekbol irtam kettot, mert azokat mar lathatta es tapasztalhatta a nagyerdemu 😊, egyebkent persze, hogy a Skyrimmel kezdem a sort.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

koschwarz
skyrim...

Ott a pont..nehogy olyan legyen mint a Dragon Age 2..mert a a Myzukát felgyújtom😄
SZilaJMaGGoT
Mért kéne változtatni/újítani bármit is a mass effect-en ha az már jó úgy ahogy van? Fasznak se kellenek idétlen új feature-ök amikkel csak hazavágnák a játékélményt(lásd driver: san fransisco).

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

PiszkosFred
Azert bo masfel evvel az evtized "kezdete" utan ez meresz kijelentes, es akkor meg az eddig megjelent Witcher 2. es a FO: New Vegas-t nem is vetted szamitasba, mint esetleges, a cimre palyazo versenyzoket 😊 Bar ketsegtelen, hogy eros az eddigi felhozatal, hal'stennek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ám a fénybõl ekkor elõtûnik egy engine, egy motor...ami nem más mint az Unreal Engine 3 - a legjobban modolható engine mióta játékfejlesztés létezik...szóval lehet ezért nem tart olyan sokáig a fejlesztés...meg még egy dolog a világ adott a grafikák és a textúrák nagy része megvan, csak új sztorit kell írni! Szerintem a Mass Effectet joggal nevezhetjük az évtized RPG-nek!
broman191
Ezt senki nem is állította hogy egyenesan arányos egy játék minõsége a fejlesztési idejével. Az viszont tény hogy a játékiparban AAA címek terén eddig bárki aki nagyot alkotott, nem rövid fejlesztési idõvel tette, minimum 3 év kell nulláról indulva egy rendes cím elkészítéséhez, saját engine fejlesztésével könnyen a duplája rögtön.

Egy játékot nem a rá fordított idõ jellemez..amit az elkészítésére fordítottak, hogy egy újdonsült példát mondjak itt a Duke Nukem Forever..nem is tudom hány éve fejlesztik, nos elkészült és nem ütött nagyot..
broman191
Legalább megcáfolnád mielõtt leszólod...ez téged jellemez, nem engem.

Eszméleten micsoda butaságokat irkálsz.