22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #7842 Nem talált. -
Bhalage #7841 (•_•) Garrus is not the man,
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■) He's the Turian.
YEAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
lol -
ZSOOLT2 #7840 CD Galaxistól megrendelve a gyűjtői változat! 17k, jövő hét csütörtöki átvétellel egy gyalog 10 percre lévő újságostól.
576-tal már egyszer megszívtam, amikor majdnem két héttel később tudtam csak megvenni az ME2 CE-t, mint mindenki más (pedig 1 hónappal a megjelenés előtt előrendeltem).
Remélem a CDG tényleg ad hozzá előrendelői DLC-ket... -
shadowbroker -
thank you :) -
shadowbroker -
gyors kérdés : ebben a videóban 1:09 től melyik ez a misszió? -
az biztos :D -
Nem volt felesleges, mivel nagy szerepe lesz a 3-ban is, attól még, hogy nem a régi szobája lesz :P -
Ráadásul már hetek óta lehet tényleges előrendelést leadni! :P én ott rendeltem elő! -
Az a katona ahogy oktatja az újoncokat, hatalmas :DD
Mellette a turian meg állandóan ezt hajtogatja: You humans are all racist! XD -
Hát jah, az ilyen erős ágyúkkal pontosan kell lőni. "Nem szemmel bemérni, mert egyszer belerondíthatsz valakinek a napjába"
Ismerős?
-
Ha mentéssel játszol és mindenki túlélte a második rész végét, akkor találkozni fogsz velük nyugi...
De persze nekem is hiányozni fognak. Mennyivel jobb lenne az összes társsal találkozni a hajón és zúzni velük a Reaper-eket és a Cerberus katonáit. -
nekem Liara szinkronja kéne... az a nő, az valami álom
-
ááá de fognak hiányozni a 2. rész karakterei most egész megkedveltem azt a nigger Jacobot , Mirandát eddig is szerettem , Legiont imádom , Samara is jobban tetszik mint Liara , Morinth abszolút nem szimpi viszont , és még Thane-t is birom :). áhh hiányozni fognak :DD -
Prof William #7827 Majd kiderül hogy be volt avatva és egész idő alatt már a 2-ban is a szuperágyút kalibrálta. :) -
nem fogod kockáztatni az accodat, elhiheted -
Kit érdekel mit ír a cdgalaxis, VPNről hallotál már ? Bf3-at és a KoA-át is játszottam még eu megjelenés előtt! -
te nagyon a pusztulásunkat akarod :DD bár , az ötleted hogy padlót fogunk és a saját kárunk árán is ledaráljuk őket jó ötlet :) -
ZSOOLT2 #7823 Nem vagyok sokat otthon, ezért problémás nekem a futár. -
ZSOOLT2 #7822 Nem PB-n lakom, futáros kiszállítás meg bonyolult, 576-nak van boltja a közelben, CDG meg szállít ki csomagokat néhány közeli újságoshoz. -
Akkor csak kerülgesd a dátumot... Én simán ki tudok várni 2 napot (7.-én megkapom és 9.-én játszhatok), de az Origin accomat nem fogom kockáztatni ilyen butaságokkal. 2 nap már nem oszt nem szoroz. -
Konzolok szervízénél 16 000 Ft és szállítási költség sincs előrendelés esetén (persze, ha személyesen veszed át, akkor téged nem érint amúgy sem):
http://konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc -
A pilótafülkében látható Joker mellett EDI is, aki tényleg kapott egy testet! 02:35-nél
Joker épp Liara-val beszél "rádión" keresztül. EDI meg nyomkod valamilyen képernyőt.
Amúgy azért ilyen mosottak a textúrák, mert ez a Konzolos verzió. PC-s verzió picit szebb és élesebb - meg amúgyis kapni fogunk egy Nagyfelbontású Textúra csomagot a BioWare-től.
Már keverem a videókat!
Na ebben a videóban benne van Diana Allers is (Jessica Chobot - vagy ki a f@szom a hangja az IGN-től) - 02:48-nál látható:
http://www.youtube.com/watch?v=71Np_0vwpjo&feature=youtu.be&oref=http%3A%2F%2Fwww.sg.hu%2Flistazas.php3%3Fid%3D1292019728 -
Ha Diana Allers-re gondolsz ő benne van a videóban (Kelly Chambers viszont nincs benne - lehet, hogy elhullott vagy a szövetség kidobta lévén, hogy Cerberus-os).
Hanggal hallgasd végig, mondani fogja a faszikám, hogy ki hol található.
Azt is jelzi, hogy ő egy teljesen új játékot kezdett (szerintem tesztelőknek - újságíróknak nem is engedték meg, hogy előző mentéseket importáljanak) és azért üres néhány szoba. Mondja is, hogy mentéssel lehet más lesz a helyzet, de ha mégsem, akkor talán majd az érkező DLC-kként új társakat is kapunk és nekik van "előkészítve" a helyük.
Illetve van egy Emlékfal is a Normandián. Azok a volt csapattagok vannak felsorolva, akik elhullottak az előző részekben! Egy pillanatra látni is, hogy elég sok név van a táblán, de pontosan nem látni, hogy kik azok, mert gyorsan eltakarják a homályosításos módszerrel.
Ezért is írtam az előbb, hogy ha új játékot kezdesz, akkor valószínűleg a játék úgy veszi, hogy szinte minden csapattársad elhullott a Mass Effect 2-ben (kivétel Garrus és Tali). -
Sith #7817 Off
BF3-nál is "meg lehetett kerülni" a dátumot...
Valami olyasmi volt a dologban hogy a pld Thaiföldön 2. án jelent meg europában meg 7-én Thai Proxy megad és go -
ZSOOLT2 #7816 Szerintetek a CDG-n, vagy az 576-nál érdemes megrendelni a játékot? Mindkét helyen van előrendelésem-előjegyzésem, a CDG-nél 17k a gyűjtői PC-re, 576-nál meg 18k. -
Naja... Keddtől tényleg játszható: A játék várhatóan nem azonnal, legkésőbb 2012. március 9., pénteken lesz aktiválható a neten.
Minden EA játék rendelkezik már dátum-ellenőrzéssel. Március 9.-ig nem tudsz vele játszani, mert Európában akkor jelenik meg! Ez már 1-2 éve divat az EA-nál, úgyhogy nem értem, honnét jött az, hogy kedden már azonnal lehet játszani vele.
Origin-en kell majd aktiválnod, de március 9-ig nem fogja engedni... Battlefield 3, NFS The Run és a Kingdoms of Amalur: Reckoning játék is ilyen volt. Nem hinném, hogy ez különb lenne!
Amúgy keddig (március 6) tört verzió sem lesz, kár reménykedni!
Esetleg egy idétlen és igénytelen Origin Rip vagy CloneDVD kikerül a játékról hétvégén a warezoldalakra, de crack biztosan nem lesz... -
Cef #7814 Szerintem van benne logika, hogy nem kapták szét teljesen a gépet, a valóságban sem szokták kidobni az elfoglalt/lefoglalt hajókat, hanem besorozzák a saját flottába. Főleg, ha egy olyan csúcs-technológiájú hajóról van szó mint a Normandy. Valószínűleg csak annyira piszkáltak bele, hogy lemásolják a Cerberus technológiáját, majd a saját igényeik szerint alakították át. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy EDI-t mivel magyarázzák majd ki. Odáig oké, hogy azért hagyták meg, mert elsőszámú információi vannak a cerberusról, de jó kérdés, hogy miért nem szedték ki a hajóból. -
Ladykillerke #7813 Srácok lelehet adni a rendelést a játékra.:)))) -
simon7108 #7812 izé,arra senki nem gondolt,hogy offline lehet majd valszeg játszani?:D
tudtommal nem kell net kapcsolat a storyhoz. -
RamsayBolton #7811 Azért a "szimplán átfestették" erős túlzás. Az Alliance csak van olyan fejlett, hogy át tudja vizsgálni és kiszűrni a Cerberus bug-okat. -
BF3nál is ezt csináltam, itt is ezt fogom csinálni. Hétfőtől szabin vagyok, semmi nem állhat az utamba. :) -
Én nem néztem meg, de engem zavar, hogy az Alliance nem szedte az egészet darabokra. Hisz annyira a Cerberus ellen vannak, azon a hajón meg millió Big Brother szem és egy központi AI, ami ugye illegális.
Ehelyett szépen átfestették és mehet Alliance logó alatt! Remélem lesz rá épkézláb magyarázat. -
Cef #7808 Visszavonom amit mondtam, tényleg sokat változott a hajó, látszik, hogy az átalakítás közben kellett lelépni vele, mindenhol kilógó kábelek vannak. Szerintem nincs benne a videóban az összes karakter, az új riporter csaj is hiányzik aki az előző videóban volt. -
Keddtől meg már játszható ;) -
Cdgalaxisból már lelehet adni a végső rendelést, elvileg hétfőn érkezik nekik a boltba! -
Cef #7805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bomba, hanem ágyú :D
Csak bombaszerűre akarták megcsinálni a külsejét, de a képeken látható, hogy kék lézerszerű valamit lő ki. -
RamsayBolton #7804 Ehhez viszont nagyon kelleni fognak majd Garrus kalibrációi.
-
RamsayBolton #7803 Nyilván a demo azzal a háttértörténettel dolgozott, amiben Wrex életben maradt.