22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pontosan így vagyok ezzel én is. -
Cef #7561 Én már többször is próbáltam ezt a játszunk HD TV előtt témát, de valahogy nem jött be. Kényelmesnek valóban kényelmes, de valamiért sokkal jobban át tudom élni a játékot ha a monitort bámulom. -
Sforzan #7560 A megjelenéskor egyből PC-n toltam a demot, de hétvégén kipróbáltam PS3-on is. Való igaz jobban feküdt a bill+egér irányítás, de azért van egy fajta hangulata, mikor 102 centin látod az eksönt és rendes hangfalakból dübörög a hang:) -
vg #7559 Azért ez elégé ellenmondásos, hogy "ők is így gondolják". Lehet egy izmos gépen, teljes HD-ben, maximális grafikával, HDMI-en keresztül kirakva akarja egy 50-es TV-n játszani fotelből, kényelmesen, hátradőlve. Így eléggé nehéz egérrel és bill-el játszani, annak ellenére, hogy PC-n játszana. Szóval, talán tényleg illene megadni a választás lehetőségét. -
Sajnos ide nem járnak BW-és arcok talán a hivatalos fórumon érdeklödj.
Saját véleményem szerint ha már pc akkor egér+bill, valszeg ök is így gondolják. -
Cef #7557 Miért akarnál PC-hez kontrollert használni? :D -
Remélem igazad és csak hype/promó része a dolognak. Mindenki tudta, hogy eljön ez a nap, csak pl. Sovereign Eden Prime-os feltűnése után én másképp képzeltem el. Harbinger dumáitól is a hasam fogom a 2-ben.
Sovereign hangja és stílusa az 1-ben és Harbinger hangja és stílusa a 2-ben, de ami engem megmosolyogtat, az amikor átveszi egy Collector felett az irányítást. -
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy manapság, amikor minden játék kijön XBOX360-ra és minden PC-s játék támogatja az XBOX360 controller használatát PC-hez, akkor miért pont a Bioware játékok azok amikben PC-n nem lehet controllert használni? Nem nagy meló megcsinálni hogy menjen controllerrel, lévén, hogy oda kell rakni pc billentyű leütés mellé az XBOX-os gombot, amit XBOX360-ra amúgyis implementálnak.
Szóval egyszerűen nem értem, hogy egy 2 perces munkát miért nem végeznek el a PC-hez, minden játékhoz megcsinálják manapság. Keresgéltem official forumokon és nem tudtak értelmes választ adni a készítők. -
Cef #7554 Én sem vagyok teljesen megelégedve a trailerrel, tényleg szép és jól összerakott, de ha az élőszereplős bemutatókat nézzük a Halo ODST és a Halo Reach live trailere köröket ver rá. Hogy őszinte legyek egyik ME 3 trailer se nyerte el igazán a tetszésemet, teljesen átlagosak, nincs bennük semmi extra, egyedül csak a take Earth back vágott verziója emelkedik ki (a vágatlan igaz, hogy hosszabb, de valahogy nagyon össze-visszaság lett belőle). Még a launch trailerben bízom, azok általában minden játéknál ütősek szoktak lenni, szomorú lennék, ha pont a harmadik részhez nem tudnának egy igazán jó trailert összerakni. -
Kindred Blades #7553 Mi ebben a színpadias? Ez nem színpadias, hanem vérciki.
Az utolsó tényleg sikerült live action trailer a Skyrimé volt. Ez... ah, inkább maradtak volna az ME2 minőségű launch trailernél, mert az, az nagyon el volt kapva. Nem hiszem, hogy nem sikerült volna összeszedni valami olyasmit.
De hogy maga a játék teljes fényében milyen lesz, azt egy bugyuta tv-spotból elég merész dolog megítélni. Én várom a teljeset, és valószínűleg kiválóan fogok szórakozni, nem olyan jól, mint az elsővel, de még mindig remekül, sokkal jobban, mint bármely más kiadó játékaival szoktam (Portal1-2 természetsen kivétel) -
No meg a TV-ben mi fogja meg jobban az embert, aki nem tudja mirol van szo? Ha a Reaperek pusztitanak egy tokismeretlen kitalalt bolygon, vagy ha a Foldet tamadjak? Utobbit kozelebb erzi magahoz mindenki. -
Pláne, hogy eddig kézzel-lábbal védted a játékot, most meg te is ugyanúgy szeded elő a felesleges lehúzásokat.
Mindenki tudta, hogy miről fog szólni a finálé, a trailerek sem mutatnak mást! -
Már tényleg mindenért nyavajogtok? Istenem, pont ez a lényeg, hogy ne legyen minden trailer ugyolyan. És valakinek bejön ez a drámai, teátrális dolog, pl. nekem személy szerint semmi bajom nincs vele. Attól még, hogy nektek nem tetszik pár dolog nem feltétlen a BioWare esik át a ló túloldalára. No offense. -
Ez az új trailer... Itt mintha jobb minőség lenne. De akárcsak az előző: ez már túl teátrális. Nagyon átestek a ló másik oldalára a fiúk. Az 1-ben epic volt, a 2 olyan időhúzás és visszaesés, a 3 meg átmegy Holllywood-i "hú, eljött a világvége! mi lesz most velünk? de nem, ott jön! a hős, a megváltó, a messiás, az isten az egyszemélyes Rambo!". Az 1 epic volt, a 3 már teátrális. A kettő között kicsi a választó vonal és könnyű rossz felé dőlni a pallón, de... -
Barnez #7548 Szerintem meg a Reaperek simán klónoznak 1-2 Begyűjtőt, ha szükség van rá. Megvan nekik a technológiájuk, meg ők alakították át a Protheanok DNS mintáját, "megteremtve" a Begyűjtőket. Szóval itt nincs semmi logikai baki. ;) -
Őőő...nem tudom te milyen képet nézel, de hogy maximum nagyon messziről van köze a begyűjtőkhöz, az fix, pláne, hogy ebből a szempontból kár spekulálni, hisz biztosan ki van mondva már rég, hogy prothean lesz!
Szerintem teljesen bele illik a képbe egy túlélő prothean :P -
simon7108 #7546 ezt jól elírtam...
Egyébként most szerintetek tényleg* akart lenni. -
simon7108 #7545 a kép alapján ami volt ez is inkább Collector aki átállt szerintem.
még ha igazi formájában lenne,de már ő is Collector volt...
Egyébként most tényleg ilyen hülye köcsög a BioWare,hogy olyan fizetős DLC-t adjon ki ami szorosan kötődik a történethez?
Egyébként meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg az Eden Prime-on lehet majd felvenni,szal nem hinném,hogy ott lenne több Protián is akikkel ne lehetne találkozni a DLC nélkül...(elvileg lesz oda egy küldetés és ott találkozunk vele ha meg van a DLC) -
Sith #7544 Nekem úgy rémlik hogy a collectorok genetikailag azonossak a protiánokkal szóval szerintem valahol itt lehet a kutya elásva -
RamsayBolton #7543 Szerintem nem rossz ez az új trailer. Lehet, hogy a CGI "szarabb", de az élő szereplők miatt realisztikusabb a támadás drasztikussága.
Amúgy engem a first day DLC-vel kapcsolatban nem az zavar, ami a többieket. Inkább az tény, hogy találkozunk élő protheánnal. Egyéni véleményem, hogy sokkal jobb volt a sztori úgy, hogy teljesen kihaltak (Vigil is megmondta, hiába a stasis pod-ok, végtelenségig azok sem működtek, amellett hogy a Reaper-ek is elég "thorough"-ok voltak). Számomra illúzió romboló egy élő protheán. Pont ezért én lehet, hogy teljesen kihagyom ezt a DLC-t. A első pár végigjátszásból biztosan. De valamikor kíváncsiságból (lore) úgyis kipróbálom majd. -
Pares #7542 Senkit nem szopatnak szarrá Te szánalmas pöcs. -
Pares #7541 Nem alattomos húzás. Így működik a játékfejlesztő biznisz. Nem nagy ügy. Az eljárásról is volt már linkelve kép, persze ezt minden rinyálós szereti figyelmen kívül hagyni. Kezd tényleg unalmas lenni ez az egész sírás, mivel úgy sem tud rajta senki sem változtatni, és azt sem tudjuk, hogy mi lesz a DLC-ben. -
Pares #7540 És mi van akkor? -
Pares #7539 Jól néz ki. Félig élőszereplős, félig CGI. Érdekes. -
nálam az Ocean Princess viszi a prímet :) -
Hát, az biztos, hogy az aláfestő zene teszi naggyá ezt a trailert...ennél jobbat nem igen találni :) -
Beágyazva:
ez csak Xbox Live verzió, azért ilyen HQ a minősége.
-
Bhalage #7535 hat a take back earth extended 1000szer jobban libaboroz foleg amikor beuszik a normandy es szetbombazza a huskokat :d
-
Egyik kedvenc trailerem, de legyunk oszintek, a TSfH zeneje az, ami igazan nagyszeruve teszi. Akarmilyen kepkockat keversz arra a zenere, az epikus lesz :) De ketsegtelen, hogy jo lenne egy ilyen hivatalos felvezeto (is). -
Most nézem, azért ez sem teljesen hd, de legalább nem kamerás. Viszont nekem továbbra sem jön be. -
Wow, ez gyors volt.Köszi. -
Bullitt #7531 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=XOLxwmmQNjA]"Hádé" is van már[/URL] -
Coolfire #7530 Csak konzolt szórtak szét?:) -
A srácok akik megtalálták a Vegasi xbox verziót, olyan versenyt indítanak mint a tombola, és kisorsolják.
http://www.youtube.com/watch?v=pgnY6GoMt8I&feature=player_embedded -
vg #7528 Állat! Filmet!!!!!! 
-
Jövő héten amúgy is jön launch trailer is szerintem. -
Cef #7526 Nem rossz, de egy Mass Effect 2 launch traileréhez hasonlónak jobban örülnék. -
Mass Effect 3 "Fight" Trailer
kamerás
http://www.youtube.com/watch?v=cypvwdX2F7U
Jövő héten normális minőségben jön.
Magáról a trailerről: Hát nekem nem jön be. -
Bhalage #7524 fészpalm a sirorivo nuboknak, kinem szarja le h proteán, cska egy dlc-s szar kis nub csapattars lesz es egy nagy nulla content jon ezzel a jatekba, nem ertem a SIRÁST*
*- pláne h meg zéró info van ezzel kapcsolatban, de hogy a sirórivó nubok azt gondolják h vmi nagyból maradnak ki ha nem veszik meg. elárulom, mivel dlc, valószinu nem. -
Ezt a dagadt faszt!
/Facepalm