22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    steames a játék úgy regiztem át originre , de ott a régióban hun , angol stb egy bejelölhető kockán belül van.
  • ZSOOLT2
    Szerintem, ha Originbe regisztrálod az ME2 CD-kulcsod, és onnan telepíted a játékot, lesz lehetőséged angol felirattal is telepíteni.

Legalábbis, mikor regisztráltam a cd-kulcsom, választhattam több lokalizációs lehetőség közül is, volt olyan opció is, hogy magyar, angol, cseh, stb. feliratot is kérhettem, szóval nem kellett választanom angol, vagy magyar közt, az egyik opció tartalmazza mindkettőt.
  • Prof William
    Megunta a régi kontaktlencséjét.
  • Renjike
    nekem 2.ban naghyon idegesít a magyar felírat , nem tudjátok hogy lehet angolra tenni?
  • mkfdd
    tanulj meg angolul
  • BalMat
    Kíváncsi lennék, hogy a legénységünkkel mi a helyzet. Ma pl. az USÁban minimum életfogytiglant kapnának terrorizmusért/terrorizmus támogatásáért...
  • furgelab
    Ők tettek is azért, hogy legyen felirat még a játék megjelenése előtt, míg mi csak siránkoztunk, hogy nem lesz.
    Lehet ha itt is összefogott volna pár ember, akkor nálunk is meg lehetett volna csinálni azt amit a csehek végbevittek.

Szerencsére lesz hozzá felirat a masseffect.hu jóvoltából,kb 6-8 hónap múlva szerintem, ez azoknak rossz aki nem vagy nem nagyon tud angolul.
  • Fpocok
    Pedig ez van. Meg kell tanulni valami nyelvet. Nem csak ez miatt...
  • torma1
    Most ezen miért csodálkozunk. :( Magyarországon élünk. Sajnos. Majd jönnek a kommentek ,hogy tanulj meg angolul.
  • Barnez
    Cseh barátainknál lokalizációval fog megjelenni a játék. A legérdekesebb az egészben, hogy egy játék áruház fordította le! Nálunk az 576, vagy CD Galaxis miért nem csinál ilyet?
    Irigylem a cseheket...

Forrás
  • MerlinW
    "Mass Effect 3 EA Origin Key is expected to be released 5th March 2012.
    IntKeys Current Pre-Order price with bonuses: $44.90
    Every pre order of Mass Effect 3 will get a Bonus key for Battlefield Bad
    Company 2 right after payment is cleared!"

Tehát Intkeys-es előrendelés esetén ajándék Bad Company 2-őt kap mindenki.
  • Sir Quno Jedi
    Sazislehet, hogy valamiféle powerarmorban feszítettek azok a proteánok, vagy mi. Ne feledjük, a régi űrruhákban is érdekesen festenek az emberek, azok alapján semmelyik idegen faj sem tudna felismerni minket.
  • jarlaxxe
    Ja, 10 euróért...
  • Kindred Blades
    Ezért is mondtam, hogy a sziluettjüket láttuk. De annak a fiziológiája nem vág egybe az új prothean képpel. Erősen kétlem, a víziók mibenlétét tekintve (miszerint a saját pusztulásukról szóló figyelmeztetés), hogy az előző civilizációra utalna.
    De ez tényleg apróság. Végső soron nem számít semmit.
  • PiszkosFred
    Ha van Isten az egben, akkor a BW-nel valaki rarak erre a szerencsetlenre egy napszemuveget a day0 patchben :)
  • Pares
    Korábban linkeltem egy képet a VA trailerből, azon igaz, hogy csak hologramon keresztül, de tisztán látni, hogy nem ME2 mintás a szeme, és a színe is más, természetesebbnek tűnt.
  • Pares
    Ahhoz ő nem ért hozzá, csak Ben-en keresztül érintkezett vele, szóval ő nem indoktrinált, legalábbis szerintem. Max. kapott egy kis ízelítőt.
  • pries
    A Mass Effect: Evolution-ben pont TIM origin storyja van amiben kiderül miért ilyen a szeme/hozzáállása a dolgokhoz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jack Harper + Reaper Indoctronation Device = szépszemű TIM (legalábbis emlékeim szerint)
  • IJIazz
    Hát nem tudom.. inkább türkiznek tűnik, de nem olyan mint az ME2-ben az ziher.
  • Pares
    Just sayin'. Fogalmam nincs, hogy miért van ilyen szeme, de ILYEN szeme van, csak egy megfigyelés.
  • Bhalage
    Ali a NŐ
  • Bhalage
    ezt mar olvastam korabban is, ebbol milyen messzemeo kovetkeztetest lehet levonni? :o mar szamomra ez kb semmit nem jelent, 2. reszben is elkonyveltem vmi jo draga/menő implantnak ozt csá
  • Pares
    3:33-nál ha megnézitek látni, hogy TIM-nek nem kék, hanem zöld a szeme itt is.
  • mkfdd
    "-Liara and the smurfs!
    -Liara and the sm... Come on, maaaan!"
    ez aranyos volt :D
  • Pares
    Az ME1-es vízióban alig látni valamit. És az a valami is lehetett akár egy utalás az előttük lévő civilizációra, hogy őket is a Reaperek pusztították el, ahogy mi azt most a Protheánokkal tesszük.
  • Optimus Prime
    Talán azért nyomták bele a Collectorokat az ME2 egy újabb, bővített vízió keretében. Egyedül abban més, mint az 1-ben, hogy látni a Collectorokat/Protheanokat is. Azok a szobrok furák, én megkövesedett Protheanokmak is véltem, nem tudom miért, de én annyira arra asszociáltam, hogy ők/azok azok. Egyébként az ME1-es vízió annyira elvont és szürreális, hogy nem tudom mit akar vele mondani az egész.
  • Kindred Blades
    A víziókban viszont egész pontosan láttuk őket, pontosabban a sziluettjüket, és nem, azzal nem fér össze a mostani külső.
    Végső soron apróság, ténylegesen nem tolták az arcunkba, hogyan festenek, nem egy olyan bugyuta designváltás, mint amin a DA2 átesett, de hiába magyarázzák, nem így kellene festeniük.
  • Cef
    Nem, szó sem volt róla sehol sem hogy proteánok ezt csak onnan lehetett feltételezni, hogy egy proteán bolygón voltak a szobrok. Ezért hitte azt mindenki, hogy ők azok, pedig nem, a protik egy kihalt civilizáció maradványain létesítettek titkos kutatóbázist, a szobrok is a bolygó eredeti lakóihoz tartoznak, ezt a Bioware is megerősítette és a kódexben is szerepel.
  • simon7108
    na látod,ezt nem láttam:D
    most már érthető a hasonlóság.
    ugyan úgy néznek ki mint a Collectorok csak keskenyebb a fejük:D
    azt hittem,hogy nagyobb változáson estek át.
  • Tatyla
    láttam valahol egy ilyen kicsi földgömbös új háttérképet de nem találom sehol...
  • RamsayBolton
  • RamsayBolton
    Hát még nem játszottam a játékkal, ezért nem tudom előre mi lesz benne. Viszont az előző 2 részben egyértelmű utalás volt rá, hogy ezek a proteánok és a mass effect wiki-n is ez van.
  • Pares
    Gondoltam a demót az ide írók többsége játszotta. A ruhák meg nem spoileresek, azokról régóta lehet tudni.
  • Bhalage
    mi ez a spoilerezes bassszki, gyorsan atporgettem, nem neztme oda oO
  • orichalcos
    Épp írni akartam, első részben is van róla szó hogy kik ők, meg a második részben is egyik bolygóleírásnál.

Bannar jó lett. :)
  • Tatyla
    jó a banner.
  • Pares
    Ebben csak az a kár, hogy ezek nem Protheánok, amint azt magából a Prothyval való beszélgetésből majd megtudod a játékban. Addig legyen elég ennyi.
  • RamsayBolton
    Ebben csak az a kár, hogy az első és második részben totál máshogy néztek ki a proteánok...

• Pares
    Nekem megjelenítette a képeket.
  • Mimasz
    Fórum háttérnek? (saját készítés)