Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Felõlem jöhet MMO is nekem mind1, az ME3 legyen tisztességesen meg, és ne megjelenés után 1 évvel a DLC halommal együtt legyen "tartalmas".
Szóval toljanak rá még 3 hónapot nyugodtan😊.
Ellenpéldának rögtön ott a portal 2 aminek ugye van egy fasza single része és mellé extrának egy 3-4 órás koop ami szintén nagyon jól sikerült. Nem kell egy multit folyamatosan játszani, de igenis jó móka volt párszor végigtolni ismerõsökkel. Valami hasonló ME 3ba is bõven beleférne.
Why so serious?
Multiplayer játék akkor jó, ha folyamatosan játsszák, ha megveszik 1-2 hónap aztán semmi, az szerintem bukás és a ilyen konkurencia mellett szvsz egy RPG multiplayer eléggé rizikós.
#3814 elõzõ részek nem tudom hogy tartoznak ide, érteném a BioWare hozzáállását, ha lett volna eddig is vagy legalább a 2-ben multi. De így a semmibõl...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Biztos megéri ezt?
ez még igenis belefér😛
én már itt TDm alapú meccsekre is gondoltam (ami totál káosz lett volna), de tudtam h coop lesz ez a bizonyos multi
Why so serious?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Why so serious?
Why so serious?
A multiplayer kreálása pénzbe, idõbe, emberanyagba kerül. Utóbbiból lehet újat felvenni, elõbbi kettõbõl nem kapnak plusz forrást.
X-Y < X
Why so serious?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Én: I am the vanguard of your destruction.
Cleverbot: Are you a Reaper?
LOL
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Why so serious?
Why so serious?
Just bought the mag and there is one tiny paragraph that says: "Well, if you believe the rumours - which we certainly do - ME3 will have MP. According to various sources, there will be a batch of 3 player co-op missions that run parallel to the main story, with each player assuming the role of a single squad mate. It seems likely that this will happen, and it'll form part of EA's Online Pass system. However devs have been known to ditch MP during development in the past, if it doesn't work..."
So they just quoted the usual rumours and put the word 'multiplayer' on the cover.
Why so serious?
Why so serious?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de nem láttam még az új képregényt, nem is olvastam róla, ergo lehet hülyeséget írtam... <#circling>#circling>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”