Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még van fél év a megjelenésig, bõven elég idõ mindent javítani. Ki tudja lehet simán kész lettek volna decemberre is, és arra kapták az extra 3 hónapot, hogy beletoljanak pár koop missziót.

Why so serious?

Ez mind szép és jó, de már toltak a játékon, és ha ennyire sok idejük van, hogy csinálnak egy játékot a játékban, akkor miért látunk ilyen béna, "végstádiumos" omnis cuccokat.

Felõlem jöhet MMO is nekem mind1, az ME3 legyen tisztességesen meg, és ne megjelenés után 1 évvel a DLC halommal együtt legyen "tartalmas".

Szóval toljanak rá még 3 hónapot nyugodtan😊.
Igényfelmérésnek tudom elképzelni, megnézik milyen a visszhang, tulajdonképpen éles "bétateszt"
"Multiplayer játék akkor jó, ha folyamatosan játsszák"

Ellenpéldának rögtön ott a portal 2 aminek ugye van egy fasza single része és mellé extrának egy 3-4 órás koop ami szintén nagyon jól sikerült. Nem kell egy multit folyamatosan játszani, de igenis jó móka volt párszor végigtolni ismerõsökkel. Valami hasonló ME 3ba is bõven beleférne.

Why so serious?

Egyelõre inkább szedjék rendbe a közelharci omni-s támadásokat, mert vérgáz az összes kb., felfújt ököl meg ilyen állatságok, tiszta Hasbro.
Különc
De ide veszem, hiszen az SW univerzum unokatestvére valamelyest az ME és az is rengeteg játékost fog vonzani.
Multiplayer játék akkor jó, ha folyamatosan játsszák, ha megveszik 1-2 hónap aztán semmi, az szerintem bukás és a ilyen konkurencia mellett szvsz egy RPG multiplayer eléggé rizikós.

#3814 elõzõ részek nem tudom hogy tartoznak ide, érteném a BioWare hozzáállását, ha lett volna eddig is vagy legalább a 2-ben multi. De így a semmibõl...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SC 2 kieg az tuti nem lesz még, Diablo 3 meg akkor ha az istenek és a blizzard is úgy akarják. ToR meg MMO, azért azt ne vegyük már ide. Amúgy meg nem is lenne rossz egy 3 fõs koop ME 3ba. Nyilván párhuzamosan futna a fõ szállal (ami természetesen marad single), mókás lenne mondjuk zúzni egyet pár haverral a Föld ostrománál.

Why so serious?

Prince23
Szerintem mind a két rész zseniális volt. még akkor is, ha kissé leegyszerûsítették a másodikat.

Különc
Szerintem pár éve már nem mûködik ez a hozzáállás

Prince23
Meg, mert a Franchise mindent visz! elég ha csak kimondjuk: mass effect

Különc
Mire megjelenik lesz: Új CoD, Battlefield 3, Diablo 3(?), Starcraft 2 kieg(?), Dota2, SWTor

Biztos megéri ezt?

Prince23
Már az Xbox World címlapján van a Mass Effect 3, szal minden bizonnyal 3 fõs coop lesz. ez lesz a multi akkor :d

ez még igenis belefér😛

én már itt TDm alapú meccsekre is gondoltam (ami totál káosz lett volna), de tudtam h coop lesz ez a bizonyos multi

De. 5 perces single lesz, minden egyéb a multi. Olvassatok hivatalos BW fórumot, amit mûvelnek most ott a fanok azon jókat lehet röhögni.

Why so serious?

Marci0115
édes istenem csak ezt ne, remélem legalább a single rovására megy

Lesz multi a ME3-ban!

Olllálllááá! ezt el sem hiszem. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

És idõt.

Why so serious?

Több tartalom=kapnak rá több pénzt és embert.

Why so serious?

Ebben a formában rendkívüli módon igaz.
A multiplayer kreálása pénzbe, idõbe, emberanyagba kerül. Utóbbiból lehet újat felvenni, elõbbi kettõbõl nem kapnak plusz forrást.
X-Y < X
Ez ebben a formában rendkívüli módon nem igaz.

Why so serious?

Renjike
hát szerintem nagyon nem 😄 Assassin's Creed ???? 😊 Call of Duty (régiek) , Gears Of War ? , Halo , Dead Space 2 , Medal Of Honor .... u are totaly wrong 😊)))))))))

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

JethroHUN
a multi mindig a single rovására megy, vagy egyik vagy másik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Renjike
hát ha jó lesz én tolom majd 😄 el tudnák képzelni 1-2 dolgot de nem sokat. ne cifrázzák túl .

broman191
Nem változtat semmin, ha szeretnék, és nem megy a single rovására (márpedig a nyilatkozatok alapján az a legfontosabb), szívük rajta, engem úgysem érdekel a multi... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Na halljátok, szórakoztam egy kicsit a Cleverbottal, és mi jött ki? 😄
Én: I am the vanguard of your destruction.
Cleverbot: Are you a Reaper?
LOL

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Egyébként olvasgatva a BW fórumait ismét rá kellett jönnöm, hogy a bioware fanoknál rosszabb sírós szájó fürdõskurvák a világon nincsenek...

Why so serious?

Attól még lehet, titkolni dolgokat elég gyakori, hogy aztán valami eseményen felfedjék és róluk beszéljenek. Ha lesz is multi akkor is tuti, hogy nem a sztorit lehet koopban lenyomni (importálható karakterek és az ezer féle döntési lehetõség miatt ez lehetetlen lenne), szóval vagy külön lesz kompetitív multi mint a Bortherhoodban, vagy valami koop mellékszál mint a legutóbbi Splinter Cellben (akár DLCben is jöhet az utólag). Utóbbi még jó is lenne szerintem. Meg persze könnyen meglehet, hogy nem is lesz semmiféle multi. Megerõsítve még nincs semmi se, csak a külföldi netes lapok is látták az adott magazin címlapját és rögtön kikiabálták, hogy "multiplayer confirmed". Azóta már a legtöbb átírta a hírek címét rumored-ra.

Why so serious?

Snexi
már többször is cáfolták a multit mégis még mindig itt tartunk,miért titkolná a bioware?

Na akkor most menjünk elébe a dolgoknak mielõtt beindul a pletykahenger. Az adott újság amire most mindenki hivatkozik csupán annyit tett, hogy összeszedte az eddigi multis pletykákat és belerakta egy ME 3 elõzetesbe, aztán kirakta a címlpajára, hogy ME 3 multiplayer hogy ezzel csapjon hírverést a lapnak. Ami be is jött mert most mindenki errõl beszél. Ettõl még persze lehet benne multi, de ugyanúgy pletyka mint mondjuk múlt héten volt. Íme:

Just bought the mag and there is one tiny paragraph that says: "Well, if you believe the rumours - which we certainly do - ME3 will have MP. According to various sources, there will be a batch of 3 player co-op missions that run parallel to the main story, with each player assuming the role of a single squad mate. It seems likely that this will happen, and it'll form part of EA's Online Pass system. However devs have been known to ditch MP during development in the past, if it doesn't work..."

So they just quoted the usual rumours and put the word 'multiplayer' on the cover.

Why so serious?

az egyik szemem sír, a másik nevet...
Prince23
Bizony jól tudja😄

Multi

Lehet, h õ az egyik fejlesztõ. <#idiota>
Ezt melyik fejlesztõtöl hallottad?

Why so serious?

Renjike
haggyuk már 😄

Jaka923
Lesz multi a játékban, amelyet DLC-ként adnak ki.

Renjike
amúgy igen akivel jót tettünk a játékban az vicces lenne ha visszaköszönne segíteni . 😄 jó lenne 😄

majd meglátjuk a 3-ban
broman191
"Depending on the choice made by the player at the end of Mass Effect 2, the Collector base is either preserved for Cerberus , or destroyed." by Mass Effect Wikia 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

most néztem youtube-on renegade ending videót és egy reaper hajót (vagy mit) néz a végén, nem ezt, amit te leírtál. a végén pedig "összevesznek" Shep és TIM, akármilyen befejezése lett a játéknak, így még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem a cerberusnak szereztük meg a 'kis terminátor' technológiáját, hanem magunknak<#idiota> és ebbõl kifolyólag fordulnak ellenünk, szóval szerintem igenis lesz ám hatása a 3-ra nézve, hogy milyen befejezést választottál a 2-ben
broman191
Valószínûleg elhanyagolhatóan mellékes eredménye lesz, semmi külön küldetés vagy hasonló nagyobb volumenû történés. Legalábbis ha a második részt nézzük, akkor az elsõ részben lévõ választások általi útelágazások nem igazán befolyásoltak semmi fontosat, amely érzékelhetõ lett volna menet közben... Persze reméljük mindez a 3. részre változik, és mindenféle eddigi fontosabb választás jár valamilyen rendesen érezhetõ következménnyel (és nem csak a duma van...). Például a rachni queen megmentése - a 2. részben igazán csak egy köszönetet kaptunk érte egy hírnökön át, ha jobban odafigyeltünk, akkor voltak fellelhetõ hírek még hogy erre-arra láttak feulbukkanó rachni-okat, de semmi konfliktus, semmi közeledés (fõleg nem küldetés), csak érezni lehetett vannak jelei az életben hagyott királynõnek és a megindult újbóli rachni terjeszkedésnek. A 3. részben remélem kapnak annyi szerepet, hogy egy amúgy is meglévõ küldetésben legalább valahol besegítenek majd a harcban...szerintem itt is fognak kifújni a választások miatti következmények játékmeneti szinten, egy-egy küldetésen kapunk valamennyi elhanyagolható segítséget. 😊

Renjike
cerberusnak foglaltad el . hogyha meghagyod . úgy van vége is hjogy a hajóik odaérkeznek és az harper nézi egy 3 D -t térképen vagy min h odaérkeznek az nagy problémát okozhat még a 3. részben 😊 kiváncsi vagyok ha valami brutál akció lesz az eredménye akkor végigviszem úgy is h megkapják a bázist 😄

1,5 éve toltam végig a 2. részt 2x egymás után, sajna ez már elég rég volt, így én sem emlékszem teljesen pontosan rá, de ilyesmi nem rémlik nekem, hogy a cerberust erõsítené (hiszen ott már magunknak szerezzük meg, nem nekik)
Ha jól emlékszem azt mondták, hogy ha meghagytad a bázist, akkor az a Cerberust fogja erõsíteni, tehát magad alatt vágtad a fát. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Soldiers
na mind 1 én úgy vittem végig hogy felrobbantottam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

szerintem nagy hatással lesz rá, hiszen ha nem pusztítottad el, akkor a saját technológiájukat fordíthatod ellenük, tehát szvsz a "100% paragon" karakter itt nem biztos, hogy teljesen jó döntés

de nem láttam még az új képregényt, nem is olvastam róla, ergo lehet hülyeséget írtam... <#circling>
Kopiati
Sehogy sem. A következõ képregény alap sztorijából ítélve, semmilyen😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hát szerintem vagy kicsit, vagy nagyon, vagy egyáltalán nem. <#idiota>
majd meglátjuk én kíváncsian várom mit alkotnak.

Soldiers
Szerintetek mennyire lesz hatással a 3. részben hogy elpusztítom e a begyûjtõk bázisát vagy sem??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

PiszkosFred
Pedig boritekolhato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kopiati
Csak NE mmo legyen...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%