Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen szerintem is de jó lesz az is. Mondták többször hogy a mass effect világot még ki fogják használni máshogyan, nem lesz több Shepard.

Renjike
de szerintem sem lesz folytatásos DLC csak játék közbeni 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Piszkos  Fred
Lehet, hogy teljesen új karaktereket irányíthatunk majd, én csak ezt tudom elképzelni.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Kopiati
Háború után jön a marakodás...
Az a gond, hogy itt 95% hogy meghal Shep, (én nem szeretném😊) de volt interjú a dlc-krõl a 3. részhez, és ott, mondták, hogy egy új módon fûzik be a dlc-ket, mert a játék végén tényleg vége, nem lehet majd folytatni (dlc-k megcsinálásával.)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

jaja, nekem is meghótt...
Renjike
de itt a fõellenség hiánya lesz a probléma szerintem 😄 mert nem mindenféleképpen halna meg shep szerintem .

Renjike
igen belefûzték a történetbe hogy csodásan felélesztették 😄

Dante73
Fallout 3-nak is volt "epic" vége, mégsem zavartatták magukat a fejlesztõk, jöttek a DLC-k. Halott hõssel is tovább lehetett játszani állítólag...

http://www.freetvmaci.info/

Nekem az jutott eszembe idõközben, hogy ha a 3 valami katartikus-epic-überbrutál véget ér, akkor vajon milyen dlc-k jönnek majd utólag? Nekem a 2-nél az Arrival és a Shadow Broker tetszettek igazán. Ezek tettek hozzá érdemben a történethez, vagy bontottak ki lényegi szálat. Ha a fenti megállapítás igaz, akkor legfeljebb Kasumi típusú kiegek várhatók? (OK, az is jó volt, de igazából nem tett hozzá semmit a fõ sztorihoz.)

aha, muszáj volt dugni vele is 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

@sanya küldtem pm-et

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sir Quno Jedi
Mert nem is fából van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Meg nem mondtam volna hogy fából van, totál nem látszik rajta.

Doom 4
Aki kedvet kapott a fegyverhez: LINK

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

van hozzá jó kis mod<#vigyor5>
KhmDragonAgeThePearlkhm...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jackkel csak annyi bajom volt, hogy kopasz. Amúgy sunáznám. <#idiota>

De ha minden igaz, akkor az uccsó részben növeszt már egy csöpp fejszõrzetet, szóval a Tali, Miranda, Ashley, Jack, Kelly Fivesome is megoldható lesz ízlés szempontjából.

<#idiota><#vigyor1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

engem kicsit a dragon age-bõl morriganre emlékeztet, habár morrigannek volt egy jó kis stílusa, jacknek nem igazán, csak egy "hisztis picsa". a lényeg, hogy mindkettõ hûdekeménynek mutatja magát az elején, aztán minél többször beszélgetsz velük, rájössz, hogy igazából kis törékenyek és olyan szinten szeretethiányuk van, hogy nagyon... 😄
penge96
Én szerettem, elõbb nyírattam ki Talit mint õt....

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Doom 4
Egyszer ki kell próbálni a románcot vele, mert érdekes dolgokat lehet megtudni róla. És így már szerethetõ karakter, bár még mindig nem a kedvencem.

<#eljen>
igen olyasmi el lehet viselni.

broman191
A maga módján szerethetõ, nem az õ hibája hogy gyerekkorától elb4szták szociálisan... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

én igen
Snexi
jacket szerette egyáltalán valaki?én a halálba küldtem a végén 😄

Piszkos  Fred
Ja. Kivéve Jacket. Korrektül felépített karakter, de valahogy nem tudtam tolerálni 😄 Jacob meg próbál jófej lenni meg minden, de annyira jelentéktelenül a háttérbe szorul, hogy esélye sincs kibontakozni 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

ez jó 😄 igaz is. Én minden karaktert kedveltem és klassznak tartottam.

Tali<#law>

Úgy látom, h Garrus és Tali fanból van a legtöbb 😊
Kopiati
Ez elméletileg a játékban gránátvetõ(szerû) cucc, lehet a Kassa-Locust jobb Airsoft fegyvernek😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Doom 4
Ez tök jó, de még jobb lenne ha meg lenne csinálva Airsoftnak! <#violent>

hú de jó, nekem is kell egy 😊

Nekem is kell<#taps>

kelllllll C:
Most én látom rosszul, vagy az Omni-attack egy fefújt ököl...???.... wtf
Hrisskar
klassz videó beraktam a kedvencek közé 😊 Köszi

megnéztem, semmi újat nem mondott
Doom 4
Találtam egy jó kis fan art gyûjteményt, 0:56 nál van egy jó kis Talis rajz. Bár úgy kb. mindegyik jó.

Renjike
nem , kis lövöldözés , szúrás , meg ilyenekrõl van szó 😊 meg hogy majd a kapcsolatokat folytathatod bla bla 😄

spoileres?
Prince23

Kopiati
Az ára még vagy 20-szor fog változni úgyis.

Múltkor még "csak" 15k volt, 18-at nem adok ki játékért, akkor sem ha Mass Effect. Inkább rendelem külföldrõl.
Valószínûleg azért is volt ám ez a szavazás mert volt róla szó hogy magán a dobozon is rajta lesz a female shepard és gondolom azt teszik rá amelyik a legtöbb szavazatot kapja.

Renjike
viszont hivatalos külföldi ár 80 Dolcsi ami alig több mint 14 ezer hm... 14 körül KELL KELL KELL

Renjike
CD galaxisban elõrendelésnél 18 ezer magyar pénz majdnem a CE. PC re.

Én már szarok a z egészre csak legyen több választék karakteralkotásnál : ))))))))
Renjike
támogatom.

Kopiati
Nálam az összefogott haj miatt nem nyerõ a 3-as (kapott szavazatot, mert nem szõke😊), az 5-ös azért kapta a szavazatot, mert ki van bontva a haja, (bár szõke, emiatt nálam negatív😊) Hosszú vörös haj és Thumbs up😄