22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• JethroHUN
    Az N7 dzseki nagyon laza. Kár hogy amit való életben árulnak mass marketen az elég ratyi.
    Ne imagesackről szúrj be képet, sose működik. Csak egy rakás jégkockabéka.
    Az Dont Touch that videó, mekkora poén,
    Mintha emlékeztetne valamire
  • kemszi2
    én meg piaci susogósba :D
  • Cef
    Jófélék, azt hiszem én N7-es bőrjakóban fogok mászkálni a Normandy-n.
  • TDC Geronimo
    Mass Effect 3 pre-orders smash targets

EA's space-age campaign has already had an astronomical effect, with pre-orders placing ‘well ahead’ of where the publisher was at the same point with Mass Effect 2.
  • Pares

+ egy némileg spoileres, valami fog történni Sheparddal:

Több kép.
  • Pares
    Mass Effect: A Conversation In Spaces

• Pares
    Don't touch that!

• Pares
    Az ember úgyse bírja ki, hogy ne nézze meg. Majd mi elintézzük azt, amivel a Bioware felhagyott... a spoilerezést...

Miért, Istenem... MIÉÉÉÉÉÉRT!!!
  • Cef
    Überspoiler, csak saját felelősségre

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A proteán szuperfegyver
  • Pares
    Hálátlan egy társaság...
  • Bhalage
    en már a ME2 COLLECTORS* editiont is viccesnek tartottam de ezek szerint a me3 collectors is vicces lesz

*- \(oOOo)/
  • Cef
    Akkor nem nézted meg a spoiler képeket az artbookból, pontosan tudjuk, hogy hogy néznek ki :D

• Sir Quno Jedi
    háak neki ez nyilván olyan, mint a resident evil, lövi a zombi rokonait! :D
  • simon7108
    elnézést,így jobb:)
  • simon7108
    hát nem tudom.
    én akárhogy is nézem ez nekem Collectornak tűnik a piros ruhában:D
    (na nem mintha tudnánk,hogy-hogy néz ki egy Protián:D)
    http://media.moddb.com/images/groups/1/3/2632/1.1.jpg
  • Sir Quno Jedi
    Oké, hogy élő szereplő, de igazán mellétehették vón a csapatát, mer ugye mégiscsak. Pl. Liarát és Garust, azok mindig vele lógnak... :DDD Vagy hamár akkor kát gruppal is tolhatnák két utcán. Nyilván a költségeket jócskán megemelte volna.
  • IJIazz
    Igen, pont azt képet a választották a 3 közül amit csak kivágtam.. a többivel azért több meló volt, mert nincs olyan kép amin a fem és male shep együtt szerepelne. De hát evvan.. :D
  • Bhalage
    szupcsi, meglesz
  • Pares
    Az az N7 Valkyrie.
  • Pares
    Szerintem nagyon jó lett.
  • Barnez
    A lényeg az, hogy jó a banner, és aktuális. :)
  • Pares
    Jó mindegy. Nem én csináltam a képet nyilvánvalóan. Jazz linkelte be az előző oldalon, bár azt hiszem már láttam ezt a képet a ME3 hivatalos oldalán.
  • Prince23
    Eredeti verzió, FULL HD

a hang mintha nem lenne HD-s. nem?
  • Bhalage
    ja fasza a kép! de ha mar komolyan a stukikrol van szo en alap ARt tettem volna shepi kezébe (vedjegy) vagy amivel a trailerben nuboskodik. (mattock?) :o
  • Vraaanyek
    Na pont egyszerre :D akkor mégis csak én értettem jól :P
  • Vraaanyek
    Őőő..lehet az én értelmező képességemmel van baj, de szerintem ténylegesen dicsérte meg a bannert, és nem ironikusan :D
  • Bhalage
    nekem is ez tetszett kúrva jó kép.
    nem kell a rinya
  • Pares
    A három kép közül ez tetszett a legtöbb embernek, ezért gondoltam, hogy ez jó lesz. Ha nem tetszik valami... akkor elmehetsz.
  • Bhalage
    fasza banner, núb stukker!
    blackwidow for pres
  • Pares
    Nem nagy meglepetés.
  • ZSOOLT2
    Úgylátom, végülis kicserélték a bannert.
  • Pares
    Írtam a moderátor topikba, hogy cseréljék le a bannert, mert hónapok óta azzal kapcsolatban is csak a nyivákolás megy, de senki nem képes semmit cselekedni (régen is a volt bannert én tetettem be...). Verjétek...
  • ZSOOLT2
    Van egy Xpadder nevű program, azzal be lehet állítani, hogy a kontroller melyik funkcióját értelmezze a számítógép valamelyik billentyűként, vagy égérmozgatásként
  • Pares
    Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de alapvetően nem azért járok ide, hogy folyamatos szőrszálhasogatást, sírást-rívást olvasgassak! Még nem is olyan rég voltak itt érdekes témák, de az eszem megáll, hogy egyesek mindenbe, szó szerint mindenben találnak hibát, semmi sem tetszik, és ebből rögtön le is vonják a következtetést, hogy bukta lesz a játék. Ez a fajta viselkedés ezerszer jobban taszít, mint bármilyen spoiler.
  • Sir Quno Jedi
    Látom nem sikerült értelmezni amit írtam. Nem a kontrolleres irányítással van gond, hanem hogy szerintük PC-n nem lehet nagykijelzőn+nagyhangfalon+fotelból tolni, hanem ez konzol privilégium. Ami kissé butuska hozzáállás. Már csak azért is, mert ha valamit lehet jobb grafikával, jobb framerate-tel és nagyobb felbontáson tolni, akkor miért ne?!

Tudod a szokásos sztereotípia még mindig él, miszerint a kisfosmonitor előtt gubbasztó görnyedt hátú pécés szenved fülessel a CS-ben... (holott ez sok-sok éve már nem igaz, főleg mióta elterjedtek az LCD TV-k)
  • Vraaanyek
    Az semmi, nekem 15,4" -> 1280 x 800...
    Milyen laptopod van?
  • JethroHUN
    Nekem 15.6"-csel kell beérnem és csak 1366*768 as felbontásban
  • vg
    Úgy imádom(behalok tőle, ha jobban tetszik) az ilyen hozzászólásaidat, amikor megmutatod nekünk alattvalóknak, hogy milyen is az igazi "élet". Me mé zavar téged, ha a srác kontrollerel szeretné irányítani a megvásárolt játékát?
  • Kindred Blades
    Ó, bizony én is remélem, hogy igazam lesz, mert el tudok képzelni egy DA2 fiaskót is, de nagyon nem akaródzik elképzelnem. :)
  • Sir Quno Jedi
    Behalok tőletek?!?! Nekem aztán van 3 méter széles spéci vásznam és kivetítőm hozzá és mindeféle konzolom ÉS pc-m, de valahogy sosem akadályozott meg a PC abban, hogy a pcs gammákat nagy kijelzőn toljam, ha éppen ahhoz volt kedvem (pl. vicces, mikor starwars-os stratégiában fél méteres csillagrombolók úszkáltak a falon :DDD)?!?! Szóval nem látok összefüggést az egér+bill. kontra kontroller téma és a nagy kijelző+nagyhangfalakon az igazi fotelből?!?!!??!?!!?? ME mé???

Összvissz azé játszom monitoron, mert a monitorom annyira űberfaszául hihetetlen kewl képet ad, hogy utána még a nagy kijelző sem tudja mindig elcsábítani az embert.