22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
hol van az a program, amit én linkeltem (:D), és megmutatja a mentésed elemzése után, hogy milyen döntéseket hoztunk az előző részekben? -
aktiváltam a játékot BSN-en, de csak a soundtracket látom, a fegyveres dlc-ket nem...azok hogysmint alakulnak??? -
janihunk #9045 Magyarítás mikorra várható? -
Porsche911 #9044 Pedig a demoba volt. -
De van. Setup-ban kell beállítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt segítsen valaki pls. Fogalmam sincs hogy ezeknél a küldetéseknél mit kell csinálni. Tuchanka-st azt tudom, épp oda tartok de a többi... -
és még egy harmadik: még mindig nincs sisak elrejtő opció
-
Prof William #9041 A DLC nagyon tetszett. Ha soha többé meg sem szólalna az új csapattárs maga a DLC történetileg nagyon sokat adott hozzá a ME univerzumhoz. Voltak benne visszautalások és megértettünk pár dolgot amit eddig nem.
Szóval a véleményem szerint ez kivágott anyag. Legalábbis maga a küldetés részletei... -
Paddy #9040 Szia!
Az én ME 2 importált karim arcát sem ismerte fel a játék...valakinek ötlete van, hogy miért lehet ez? -
mike01010101 #9039 Még egy negatív dolog, amin a bioware egyszerüen nem tud vagy nem akar túllépni (DA -ra is igaz): mindenki csak ácsorog, hajón, citadellán, bárhol. Nincs mozgás, vagy épphogy. -
Lacc 88 #9038 Amúgy ha az előző részben elpatkoltam, akkor mi a történet folytatása?
-
:DDDDDDDDD -
Lacc 88 #9036 Garrus elkezdett sprintelni előttem, meg kellett állnom röhögni :D Olyan volt mint valami csirke, csak a lábát kapkodta, de valami eszméletlenül :D -
Ladykillerke #9035 Igen, felismeri a cd-kulcs alapján, a plusz dlc-ket bioware social networkban pedig kiváltod viszont a from ashes dlc-t csak originben engedi kiváltani bsn-ben nem, érdekes, ja igen és auto. tölt le mindent. -
Szerintem kapunk majd egy kódot, és azt kell aktiválni. -
az origin majd alapból felismeri telepítéskor, hogy gyűjtőit telepítek, és utána felajánlja a DLC-ket, vagy hogy fog működni? majd csak pénteken teszem fel! -
RamsayBolton #9032 Mindegyik karinak van 4 rucija. -
RamsayBolton #9031 Elvileg ez az alternate appearance pack a CE-ből. -
Pff 85 hsz, biztos nem olvasok vissza 
A lényeg nagyon jó ez a játék, eddig jobban teszik mint az 1 v 2. Insanityn játszok hát, ennyi képesség nélkül lehetetlen lenne. Mondjuk így is durva, hogy év 30an kezdtem. Holnap megjön végre, és meglesznek a pre order fegyók, mert rám fér
Ami szégyenletes, (eddig 5óra játék után), hogy prothean csapatársunk egy 0 semmi extra, tud lőni, van pár képessége ennyi. Remélem azért lesz vele még legalább 1 küldetés, nem csak annyi hogy megtaláljuk, aztán majd egyszer vihetem magammal ha úgy gondolja...
A mapok, jók, teszik hogy nem csőpálya. Jók kis bejátszások küldetések előtt. Bár a párbeszédeken nagyon kúrtítottak, alig pár helyen lehet ténylegesen beleszólni(mondatot választani) Ez egy MINIMUM egy 9/10 es játék, de 10/10 én adom.
Más, egy küldiben vki segítsen, mert nem találom a célszemélyt:
Citadel: Alien Medigel Formula (pmben vki? kösz) -
Nyugi van gyerekek, majd tuti jön egy patch a futáshoz. (UGYE?) -
Hm, honnan van meg neked ez a ruci? Csak mert nálam az alap van meg a fekete. -
pedig sprintelést egyszerű lett volna leanimálni jól, csak Tom Cruise kellett volna hozzá
-
SOON
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Evoluti0N #9024 És egyszerűen nem tudok megérteni hogy hagyhattak ilyen bakit benne a végső verzióban. Azt gondoltam, h csak a demo ilyen (dragon age 2 demojában is furán futott a női karakter, a végsőben már normálisan), mivel az elméletileg nem a végső buildből került elő. Ha a korábbi részekben is ilyen gázok lenne a futás animáció, akkor még érthető lenne, de így érthetetlen. -
:DD
Mar a demoban is furcsa volt. Sajnos a legtobb fejleszto az emberi mozgast keptelen lemodellezni, mindig furcsa a vegeredmeny. Bar megszokhato, egy ido utan fel sem tunik, de ketsegtelen, hogy "erdekes". Ennel nagyobb gond ne legyen :) -
RamsayBolton #9021 A tevepata képen:
ott ráerőltettem de semmi hatása a kép ugyan úgy töredezik :( -
Driverben állítottam be én is. -
Hát ha mindegyik karakter ilyen, akkor az elég nagy baj. -
Evoluti0N #9017 Pontosítok: minden karakter furán fut. Csak a lábuk mozog, a felsőtestük mozdulatlan futás közben. Azonban ebből is látszik, h milyen jó játék, h eddig ez az egyetlen és legnagyobb negatívum, amit fel tudok hozni :D -
A vsync-et sehogy nem lehet működésre bírni ? -
Evoluti0N #9015 Eddig nagyon tetszik a játék, de azért lenne egy fura észrevételem. Egyes karakterek elég furán futnak és nem igazán értem az okát. A futásért felelős animátort az első két részből lecserélték vmi újoncra?
-
MinimumGame #9014 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nagyon nagyon köszi!! -
*szép magyar nevén
ha van egy kis időd, ezt nézd meg, kiválóan elmagyarázza. -
field of view, látószög szép nevén.
ME3-ban alapból 70°-ra van állítva, ami konzol+tv kombinációban fasza, monitoron viszont rettenetesen "szűk", sokaknál hányingert okoz. -
mike01010101 #9010 Field of view, ezzel a kamera távolságát lehet módosítani és a látószöget. Az én szememnek kicsit közel van a kamera alapból. -
velem is megoszthatnád 
nálam mióta összeraktam remekül működik. -
simon7108 #9008 amúgy mi ez a FOV?