Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Ez az izé csak Xboxhoz jó vagy PC-re is?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

TDC Geronimo
Leírtam elõbb. EA accodon ott a bf3 így 14én te már tolhatod a multit is míg mások csak 17én tolhatják a demo multi részét. Ez a most elérhetõ early access demo teljesen más semmi köze bf3hoz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nekem meg van PS3-ra a BF3.akkor most kapok early accesst PS3-ra?ha igen kód formájában vagy csak simán le tudom majd tölteni?mert ha kód én szívesen oda adom valakinek mivel én nem lövök le semmi poént magamnak.

PSN ID:misi2mezei

TDC Geronimo
lol thx meg is van 😄

Nem vettem meg a BF3-at, Facebookon kaptam. Van egy alkalmazás, melyet ha sikerrel teljesítek kapok Normandy-s avatar stuffot, vagy Early Acces kódot a teljes demóhoz. Én Early Acces-t kaptam.

TDC Geronimo
early access csak multihoz jár. Most úgy néz ki a dolog, hogy 14én single demo és a multi része csak akkor érhetõ el 14én, ha van bf3ad. Ha nincs, akkor 17tõl van multi. Ez a 10i early access demo csak ms expertzone tagoknak járna elvileg de voltak kulcsosztások twitteren pls.

SZEG007
te nem vetted meg a BF3-at? Ahoz alapbol jár early acces.

TDC Geronimo
Ha nem tudnád boxon beváltani szívesen fogadom 😄

Elolvastam, de idõpontot nem írtak, h mikorra kaptam, csak azt, h hogyan lehet beváltani. Am. ha jól tudom 10-14 van Early Acces, ugye?

Elfelejtettem írni --> csak a demóhoz kaptam (X360)

Kopiati
Nem írták mellé, hogy olvasd el a szöveget amit írtak mellé?😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kaptam Early Acces kódot ME3-hoz. Ezt akár már most is lehetne használni?

Kopiati
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább utána lesz a szalariánoknak szerepe, valaki elejtette egy megjegyzésben, hogy amikor megvan a genofage ellenszere, ezután a küldetés után, a Tuchankára menet felkeres a szalarián vezetõ, hogy adjunk inkább placebót a kroganoknak, és akkor mellénk áll a flottájuk, én a francokat fogom wrexet elárulni, öribari

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Optimus Prime
Lehet heavily modified ez is, a credits végén ott az Unreal copyright szöveg, szal tuti UE3. Az L.A. Noire-t meg ne keverjük egyetlen játékkal se! Az facial motion-capture-t használ!
Talán az egyik legjobb arc mimika terén a Source és ebben is a Valve játékai. Na meg talán a Crysis, bár ott minden olyan túl mívelt, spéci, high-tech.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Értem mit mondasz, velem is hasonló a helyzet. Igaz a Fallout 3-at, New Vegast, Skyrimet is "kijátszottam", tehát elvégeztem a fõ küldetés szálat, és bár az elsõ kettõ esetén fura módon nem éreztem a fokozatos érdektelenségbe fulladást, valahogy pont a Skyrimnél jelentkezett az, hogy megcsináltam az egyik csoportnak a mellékszálát, azonkívül pár mellékküldetést, utána befejeztem a fõküldetést, és annyi, egyszerûen nem láttam értelmét tovább játszani. Ott az a kibaszott nagy világ, aminek a 75%-át fel se fedeztem, de épkézláb inspiráló, valamire késztetõ küldetéssorozat nem maradt már. Ilyen szempontból én sokkal jobban szeretem a bár zárt területen játszódó, de irdatlanul jó, személyre szabható történettel megáldott játékokat, mint a Mass Effect. A Skyrim sem rossz játék, nagyon szépen kidolgozott, profi munka, csak a történet terén vannak hiányosságai.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
Miért ne müködne. A programnyelv nem magyar.

Ryder62
Azon gondolkodtam hogy a magyar játékból kiszedett mentések vajon mûködnek-e majd az angol ME3-al? Elég nagy szívás lenne ha nem mert magyar feliratos ME1 és 2 van meg. Sõt most kezdtem el a ME1-et az elejétõl hogy legyen egy tökéletes mentésem.

Ezt jó volna tudni hogy esetleg okozhat valami galibát a nyelv. <#zavart2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JethroHUN
Demo 14-én lesz, de csak 17-én lehet majd multit használni, ugye?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
akkor viszont elég szépen személyre szabott. emlékszem h még anno néztem azt is hogy milyen részletesen meg voltak csinálva a csövek, apró karcolások, tükrözõdések, stb. am arc mimikával sok bajom nincs, nekem ez bõven elég egy játékhoz, anno azt is elviseltem mikor szinte nem is mozgott a karakterek szája csak bólogattak. tény h l.a. noire-ban nagyon profin megcsinálták, de ott meg idegesített h néha ilyen túlszínészkedett pofákat vágtak, már nem hatott természetesnek, meg egyéni bajom h a rockstar graf enginje nekem nem tetszik, szerintem marhára nem olyan szép mint azt sokan állítják (ha ultrán nem is, de maxon játszottam vele, akkor már elvileg elég jó képet kell adnia 😄).

nem, ue3-as
nyirog
Még alant valki taglalta h van a bioweres játékoknak jellem vonása, ami amúgy nagyon jól mûködik ahhoz képest h zárt rendszerben történik az egész játék. Sztem a bethesda játékainak is van, mindegyik szerepjátékuk, fallout, tes, ugyanazt az alapötletet használja, kicsit pont a bioware ellentétje a nyitottságával de ez is tetszik 😊. Viszont én mindig is nagyon utáltam maikor csak egy kibaszott nagy terültetbõl állt a játék és csá, menj amerre akarsz, épkézláb tartalom nélkül (lehet rossz példa, de a fuel az ilyen volt, szép-szép, csak 2 óra után meguntam), meg maikor elveszek a térképen mert akkora az egész.

nyirog
az véletlen nem a dice saját engine? nem vagyok biztos benne h frostbite mert az kicsit máshogy néz ki. de lehet neked van igazad 😄, am annak is csinálhatnának már egy második részt elsõ nagyon tetszett, kivetni valóm nem igen akadt benne

én is nagy dilemmában vagyok, hogy most melyik karakteremmel játsszam végig a 3-at... van 5, de ebbõl 2 csaj, akik a kedvenc karaktereim. az egyik full paragon, az elsõ részt csak nagy vonalakban, a 2. részt viszont 100%-ig végigjátszottam vele és laira a szíve választottja. a másikkal az elsõ részt 99%-ra csináltam meg, a 2-t meg most tolom vele, csak õt meg kaidannel hoztam össze és rájöttem, hogy hiba volt... na de hátha a 3. részre már nem lesz olyan nyomi. <#idiota>
Renjike
remélem .)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TBTPumpa
CD Galaxis és 576 szerintem majd fog dobálni hozzá Posztereket is!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Jah egy fapadosabb kiadást, mert CE változat addigra már tuti nem lesz!
Mass Effect 2 CE változata is nagyon hamar elfogyott!
Így egy csomó extrát is kihagy vele a jóember... Persze nem kötelezõ azonnal megvenni, a lényeg, hogy eredeti jogtiszta játék legyen és ne pedig valamilyen Warez-es bugos változat.

Renjike
valahol nincs olyan ajánlat hogy posztert adnak hozzá ? egy poszterért bedobnám a DLC fegyókat :S

Marci0115
vagy lewarezolja ingyen , és fél év múlva megveszi ötezerért

Renjike
én eldöntöttem hogy kihagyom 😊 így az egész egy meglepetés lesz .. gameplayt sem néztem még belõle csak a multisat 😊

TBTPumpa
Mass Effect 3 CE 14.992 Ft az IPON-nál!
Nincs szállítási költség és a már említett elõrendelõi extrákat is hozzácsapják!
Azthiszem ennél olcsóbb és jobb ajánlat még nincs erre nézve. Innét kell elõrendelni - de csak február 28.-ig! Ezután állítják össze az elõrendeléseket, hogy március 9.-re megérkezzen a játék!

Ti kipróbáljátok a demót? Én erõsen gondolkozom azon, h kihagyom.
Sejtem, hogy miért nyújtottak ilyen kis betekintést a salarian politikába... Gondolom a Surkesh küldetés, ami a demóban is benne van, nem csak "úgy" lesz, hogy egyenesen odamegyünk...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A videó jó, de ez a csávó mekkora FAIL már... jaaaj.

Magyarán pontosan ugyan az, mint ami az E3-on volt...

TDC Geronimo
Itt megy HD stream most demóból. Hát anyám mekkora lesz :o

jelenjen már meg😄
hát nem igaz,hogy ennyit kell rá várni...
most azon gondolkodom,hogy melyik mentésemet használjam majd.
mert még a 2. rész megjelenése elõtt vittem végig az 1. részt majd azzal a 2-õt.Most meg megint teljesen újat viszek.
ha jól emlékszem annyi a különbség jelenleg a 2 között,hogy az elsõ részben a régi mentésben Liaravan jöttem össze, a mostaniban meg Ash-el.
De szerintem a mostanit fogom folytatni.

PSN ID:misi2mezei

Kopiati
Mai Alliance News: (politikai élet a szalariánoknál, megosztottság)

TALAT, SUR’KESH – Dalatrass Linron, the queen bee of Sur’Kesh’s wealthiest bloodline, has retained bloodline leadership by a narrow margin.

In an extended speech given last night to the homeworld and colonies, the dalatrass primarily addressed her constituent clans, duchies, and corporations, lauding growth she secured for salarian businesses and taking shots at the rival Narra bloodline.

Afterward, pledges of loyalty or statements of no-confidence were factored into the weighted electoral system that the Linron bloodline uses to determine leadership.

Dalatrass Narra called Linron to congratulate her on her victory. But insiders say the Linron rivals are to be watched.

“In salarian politics, ‘I love you’ means ‘you’re going to die,’ and ‘you’re going to die’ means ‘I love you,’” one Linron staffer said.

“Linron’s influence over the Salarian Union is undeniable, but the Narra are dangerous. They don’t even recognize Talat as the planetary capital.”

The source added: “If their dalatrass gambles right, she could get the loyalty of the STG, which is key in any coup.”

In other words, it’s just another day on Sur’Kesh.

“The Token Mammal,” Pietro Pagano’s blog on salarian culture, is uploaded weekly from Sur’Kesh.

Kopiati
Elsõ küldi, és a Krogan nõstény összeszedése a szalariánoktól (wrex+mordin)

Optimus Prime
Mint a 2-ben is? Fogadok, a James Vega-s recruit lesz.<#idiota>

Prince23
Akkor nem szóltam...

TDC Geronimo
Mitõl ne lenne köze. A legelsõ küldetés van benne meg a közepe tájékáról egy.

Optimus Prime
Azért a Mirror's Edge-ben elég jó. Meg...

Prince23
A demónak semmi köze - állítólag - a sztorihoz. Bár ki tudja... csak egy iránymutató.

Mondjuk az a Lineage-es Geth sárkány elég érdekes nah..😊
JTAG lol, biztos meg debuggolni kell😊.
Spoiler! Spoiler! Spoiler! <#idiota>

orichalcos
Mass Effect 3 Demo JTAG XBOX360-XPG

Dejó. 😞

Aki spoilerezni mer, azt megkeresem, és...

My streams: https://beam.pro/oriic

Neked mindig van valami bajod. Olyan nevetséges vagy, mint a többi hivatásos utáló a BSN-en.

Én azért reménykedtem, hogy legalább 1 rövid szerep erejéig berakják. De, az eddigi videókon ilyen kamu, szar dömperek voltak. Ilyen hozzáállás után csak jóra számítok 😊. thx BW