22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Rage47
    hol van az a program, amit én linkeltem (:D), és megmutatja a mentésed elemzése után, hogy milyen döntéseket hoztunk az előző részekben?
  • Vraaanyek
    aktiváltam a játékot BSN-en, de csak a soundtracket látom, a fegyveres dlc-ket nem...azok hogysmint alakulnak???
  • janihunk
    Magyarítás mikorra várható?
  • Porsche911
    Pedig a demoba volt.
  • orichalcos
    De van. Setup-ban kell beállítani.

Itt segítsen valaki pls. Fogalmam sincs hogy ezeknél a küldetéseknél mit kell csinálni. Tuchanka-st azt tudom, épp oda tartok de a többi...
  • Calver
    és még egy harmadik: még mindig nincs sisak elrejtő opció
  • Prof William
    A DLC nagyon tetszett. Ha soha többé meg sem szólalna az új csapattárs maga a DLC történetileg nagyon sokat adott hozzá a ME univerzumhoz. Voltak benne visszautalások és megértettünk pár dolgot amit eddig nem.

Szóval a véleményem szerint ez kivágott anyag. Legalábbis maga a küldetés részletei...
  • Paddy
    Szia!

Az én ME 2 importált karim arcát sem ismerte fel a játék...valakinek ötlete van, hogy miért lehet ez?
  • mike01010101
    Még egy negatív dolog, amin a bioware egyszerüen nem tud vagy nem akar túllépni (DA -ra is igaz): mindenki csak ácsorog, hajón, citadellán, bárhol. Nincs mozgás, vagy épphogy.
  • Lacc 88
    Amúgy ha az előző részben elpatkoltam, akkor mi a történet folytatása?

• penge96
    :DDDDDDDDD
  • Lacc 88
    Garrus elkezdett sprintelni előttem, meg kellett állnom röhögni :D Olyan volt mint valami csirke, csak a lábát kapkodta, de valami eszméletlenül :D
  • Ladykillerke
    Igen, felismeri a cd-kulcs alapján, a plusz dlc-ket bioware social networkban pedig kiváltod viszont a from ashes dlc-t csak originben engedi kiváltani bsn-ben nem, érdekes, ja igen és auto. tölt le mindent.
  • penge96
    Szerintem kapunk majd egy kódot, és azt kell aktiválni.
  • Vraaanyek
    az origin majd alapból felismeri telepítéskor, hogy gyűjtőit telepítek, és utána felajánlja a DLC-ket, vagy hogy fog működni? majd csak pénteken teszem fel!
  • RamsayBolton
    Mindegyik karinak van 4 rucija.
  • RamsayBolton
    Elvileg ez az alternate appearance pack a CE-ből.
  • JethroHUN
    Pff 85 hsz, biztos nem olvasok vissza
    A lényeg nagyon jó ez a játék, eddig jobban teszik mint az 1 v 2. Insanityn játszok hát, ennyi képesség nélkül lehetetlen lenne. Mondjuk így is durva, hogy év 30an kezdtem. Holnap megjön végre, és meglesznek a pre order fegyók, mert rám fér
    Ami szégyenletes, (eddig 5óra játék után), hogy prothean csapatársunk egy 0 semmi extra, tud lőni, van pár képessége ennyi. Remélem azért lesz vele még legalább 1 küldetés, nem csak annyi hogy megtaláljuk, aztán majd egyszer vihetem magammal ha úgy gondolja...
    A mapok, jók, teszik hogy nem csőpálya. Jók kis bejátszások küldetések előtt. Bár a párbeszédeken nagyon kúrtítottak, alig pár helyen lehet ténylegesen beleszólni(mondatot választani) Ez egy MINIMUM egy 9/10 es játék, de 10/10 én adom.

Más, egy küldiben vki segítsen, mert nem találom a célszemélyt:
    Citadel: Alien Medigel Formula (pmben vki? kösz)
  • penge96
    Nyugi van gyerekek, majd tuti jön egy patch a futáshoz. (UGYE?)
  • orichalcos
    Hm, honnan van meg neked ez a ruci? Csak mert nálam az alap van meg a fekete.
  • Calver
    pedig sprintelést egyszerű lett volna leanimálni jól, csak Tom Cruise kellett volna hozzá
  • Fpocok
    SOON

• BoneDragon
  • Evoluti0N
    És egyszerűen nem tudok megérteni hogy hagyhattak ilyen bakit benne a végső verzióban. Azt gondoltam, h csak a demo ilyen (dragon age 2 demojában is furán futott a női karakter, a végsőben már normálisan), mivel az elméletileg nem a végső buildből került elő. Ha a korábbi részekben is ilyen gázok lenne a futás animáció, akkor még érthető lenne, de így érthetetlen.
  • Fpocok
    :DD

• PiszkosFred
    Mar a demoban is furcsa volt. Sajnos a legtobb fejleszto az emberi mozgast keptelen lemodellezni, mindig furcsa a vegeredmeny. Bar megszokhato, egy ido utan fel sem tunik, de ketsegtelen, hogy "erdekes". Ennel nagyobb gond ne legyen :)
  • RamsayBolton
    A tevepata képen:

• MrDevil
    ott ráerőltettem de semmi hatása a kép ugyan úgy töredezik :(
  • orichalcos
    Driverben állítottam be én is.
  • Fpocok
    Hát ha mindegyik karakter ilyen, akkor az elég nagy baj.
  • Evoluti0N
    Pontosítok: minden karakter furán fut. Csak a lábuk mozog, a felsőtestük mozdulatlan futás közben. Azonban ebből is látszik, h milyen jó játék, h eddig ez az egyetlen és legnagyobb negatívum, amit fel tudok hozni :D
  • MrDevil
    A vsync-et sehogy nem lehet működésre bírni ?
  • Evoluti0N
    Eddig nagyon tetszik a játék, de azért lenne egy fura észrevételem. Egyes karakterek elég furán futnak és nem igazán értem az okát. A futásért felelős animátort az első két részből lecserélték vmi újoncra?
  • MinimumGame
  • N1ggA
    Nagyon nagyon köszi!!
  • Calver
    *szép magyar nevén

ha van egy kis időd, ezt nézd meg, kiválóan elmagyarázza.
  • Calver
    field of view, látószög szép nevén.

ME3-ban alapból 70°-ra van állítva, ami konzol+tv kombinációban fasza, monitoron viszont rettenetesen "szűk", sokaknál hányingert okoz.
  • mike01010101
    Field of view, ezzel a kamera távolságát lehet módosítani és a látószöget. Az én szememnek kicsit közel van a kamera alapból.
  • Calver
    velem is megoszthatnád

nálam mióta összeraktam remekül működik.
  • simon7108
    amúgy mi ez a FOV?