Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok gonoszkodni, de ez a multi mód egy az egyben a COD MW3 survival módjának a Mass Effect-es átiratának tûnik.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem még mindig nem tudott meggyõzni a BioWare a sztori erõsségét illetõen. Mármint az alapszál biztosan rendben lesz, de a demóból nekem az jött le (tudom korai még spekulálni, de az utolsó dlc óta azért nem alaptalan szerintem), hogy egyre kevesebb döntési lehetõségünk lesz a beszélgetések során, sõt mintha a karakterek beszélgetésébe sem lenne nagyon beleszólásunk. Amikor az rpg elemekrõl beszélgetnek mindig inkább a fejlesztések felé terelik a szót. Szerintem nem sokat ér hogy rengeteg szövegrõl beszéltek az ME3 kapcsán, ha azt csak úgy odalökik nekünk anélkül, hogy reagálni tudnánk rá. A lövöldözõs részrõl meg az a véleményem, hogy jó hogy van, de aki az elsõ rész miatt szerette meg a Mass Effect világát annak valószínûleg teljesen másodlagos ez a tulajdonság. Lövöldözésre ott a tucatnyi fps...
Mellesleg ha jól emlékszem pont a második részben például Shepard is kaphatott olyan fejlesztéseket, amik a csontjait, az izmait és a bõrét is erõsítették. Akkor ki mondja meg, hogy a többieknek nincsenek ilyen upgrédjeik? Miranda tuti turbózva van, és Ashleyrõl is olvashattuk, hogy kapott mindenféle implantátumot...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az ûrruhákról Chris Priestly:

"We like the breathing masks as evident by them returning, ..., but they aren't going to change. There are elements in ME that are not 100% science. These are done because teh team likes the way they look or work in ME. While not 100% good science, we feel they make for good game.

So... deal with it."

Az elsõ részben sem volt minden 100%-ig tudományosan alátámasztva, alapvetõen az egész Eezo meg Mass Effect tér egy nagy humbug, ûrmágia. Szóval nem értem, hol a probléma. Éppen azt mondom, hogy az ME2 semmi új tudományos dolgot nem vezetett be, amit különösképpen alá kellett volna támasztani külön kódexbejegyzésekkel. A nagyja új kódexbejegyzés különféle fajokról, csoportokról meg helyszínekrõl szólt.
A fajok közti szexszel kapcsolatban meg annyit, hogy abszolúte nem volt specifikálva, hogyan történt meg az aktus, ráadásul Mordinnak be nem állt a szája a tanácsosztogatásban, hogy hogy lehetne lerendezni.
Szóval NEM. Az ME2 ugyan annyira alátámasztott tudományosan, mint az elõdje.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
"akár arról, hogy szó szerint bármit meg lehet farkalni, biológiai felépítéstõl függetlenül, márpedig csak a testnedvek megölnék a karaktert,"

Ezen jót nevetem. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

jarlaxxe
Nekem csak a homály jött át a hozzászólásodból...<#vigyor3>

Optimus Prime
Azt hittem érzõdik a... szarkazmusom.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
FAIL

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dehogynem.
Beszélhetünk olyan bagatell dolgokról, mint a hermetikusan záródó ûrruhák teljes igonorálása olyan területeken, ahol a levegõ bõrön át is mérgezõ, vagy akár arról, hogy szó szerint bármit meg lehet farkalni, biológiai felépítéstõl függetlenül, márpedig csak a testnedvek megölnék a karaktert, ha terminator, ha nem, és akkor apróságokat említettünk.
Ezért fantasy a második rész, míg science fiction az elsõ, Karpyshyn még figyelt a konzisztens univerzumra, amíg a felkapaszkodott képregényíró csak arra, hogy minél többet robbanjon. Azt legalább élvezhetõ módon tette, szó se róla.
De marhaság, hogy az elsõ nem volt jobban alátámasztva.
jarlaxxe
A reckoning vezeti a steames eladásokat...

Tatyla
reckoning meg a shank 2 is ott van steamen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Optimus Prime
Steamon át már nem jön semmi, ami EA.

Reckoning
Shank 2
The sims3
Sims DLC-k
...

SZEG007
igen jön, de nem Steamen, hanem Origin-en

A demó PC-re is jön holnap? Gondolom a Steamon át.
Prince23
Amúgy öszintén, én Shepard helyében tuti vinnék magammal egy lehülõs fegyvert is, mert simán adódhat helyzet, hogy kifogy a hûtõtár, az amúgy még lõszerrel teli fegyverbõl. Olyankor azért jól jöhet egy lehülõs fegyver.
Mondjuk az zavart, hogy Jacob lojális küldijében is lehülõs fegyokkal mászkeráltak az ellenfelek, pedig már 10 éve ott vesztegeltek. Erre mondjuk én magamban úgy gondoltam, hogy Shepard nem pustán a hûtõtárat talál ilyenkor, hanem hûtõ anyagot (amivel tudja tölteni a hûtõtárat), az meg lehet náluk. Sovány vigasz, de jobb a semminél.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amúgy ez a 3-ban már default-an engedélyezve lesz, nem kell átírni az ini-t.
Mondom MOD-dal...
Van MOD hogy fel lehet venni az eldobált fegyvereket? Az komoly.. 😊 Én XBox360-on játszok így nekem erre nincs lehetõségem, de érdekes. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor meg mirõl beszélsz, azokat nem lehetett "felvenni"...

Volt csak eltunt.
Sir Quno Jedi
Naja, az ócskapiacon csak akad még régi mordály nekem való! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Eldobott fegyó soha sehol nem volt, csak random szemét, de abból több ezer.

Hat a 2-ben MOD-dal meg lehetett oldani, hogy menjen a lehûlés és a lõszer egyszerre, sõt az ellen eldobott fegyóit is fel lehetett venni.
Gondolom az olyan vérjátékosnak mint te, még akad valahol egy lehûlõs változat a feketepiacon, jól eldugva valamelyik alsó polcon.<#nyes>
Alternatívakén kuncsoroghatsz a Quarianoknál, azok úgy is minden szart eltesznek. Náluk tuti van még lehülõs fegyó.

A technológiát a Geth-ektõl nyúlták le a Citadella megtámadása után. Azért nincs még a ME1-ben. Legalább is ezt találták ki neki a fejlesztõk.

Sir Quno Jedi
Nekem aztán tök8 hogyan mûxik, lényege, hogy nem igazán kell bele skuló, hanem energia kell neki.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Miért nem? Én is annak tartom magam, de nem láttam semmi gondot a bevezetésében.

Nem értelek, hiszen minden fegyver ugyan olyan "hõcellákat" használt, azok univerzálisak voltak, csak minden fegyverrel más mennyit tudtál lõni.

Egy-két fegyvert leszámítva a Mass Effect fegyverei NEM energiafegyverek. Ugyan úgy "golyókat" lõnek ki, ám ezeket valamilyen fegyveren belüli fémkockából "vágja" ki a fegyver, amit Mass Effect Field-be csomagolva lõ ki. Ezért melegednek brutálisan a fegyverek.

Egyébként ha észrevettétek, visszatért a ME1 "túlmelegedõs" fegyverhangja. Akkor hallani, amikor "kifogy" a fegyver, nekem nagyon tetszik.

Ja szerintem is hülyeség a fedezék és a lõszer, sokkal jobb a HMVA X fegyóba bebaszni egy frictionless materialt, felvenni az überfasza páncélt, beállni a semmi közepére és lenyomni a bal egérgombot atán darálni 3 percig, ahogy az az elsõben volt. Izgalmas tényleg. 😊

Why so serious?

Ezek szerint nem olvastátok, és nem vettétek még észre a videókból, de ezentúl a hármas részben fedezéktõl függõen fedezék mögött is meg tudnak majd lõni, szóval arra is vigyázni kell, mi mögé bújsz el.

Szerintem meg abszolút nem. Új kódex bejegyzésekbõl alapból kevesebb volt a kettes részben, hiszen az alapvetõ lore már meg volt alapozva, sok bejegyzés egy az egyben az elsõ részbõl volt. Ezért nem értem, honnan veszed, hogy jobban alá voltak támasztva a dolgok... marhaság.

Sir Quno Jedi
Jaja, én az új DeusEx-et is végigrambóztam, leszarom, hogy nekem szerintük sunyiznom kéne. ÉN nem vagyok olyan.

A Mass Effect 3 több RPG elemet fog tartalmazni, mint az elõzõ rész, így adva nagyszerû elegyét az akciójátékoknak és a szerepjátékoknak. 😊 Már nagyon várom... <#eljen>

Optimus Prime
Fantasztikus revolúción eset át az egész Galaxis addig a 2 évig míg Shepard halott volt.<#idiota>

A túlmelegedõs-fegyvertechnológia már több száz éves a Mass Effect világában. A második részre rájöttek, hogy hõtárolóbetéteket sokkal jobb alkalmazni: - mert magának a fegyvernek az élettartama növekedik
- sokkal hatékonyabban lehet harcolni, mert nem kell megvárni míg lehûl
- nem égeti meg a kezét a fegyver használójának.

Ezek az indokok, hogy miért lettek olyan a fegyverek, amilyenek.

Optimus Prime
Felkeresed ezt az oldalt és nyomogatod az F5-öt.<#beka2>
De komolyan véve, én se tudom. Vegyük számításba, hogy valószínû amcsi idõ szerint lesz beosztva. Hogy ott mikor van ilyen szempontból fõmûsoridõ... na azt kéne tudni.

A "táras" megoldás gátol abba, hogy a kedvenc pisztolyom és shotgunom hosszabb ideig használjam. Néznem kell a hülye vibrátorra hasonlító izéket, hogy melyik jó - eddig nem jöttem rá. A fedezékes rendszer túl stagnálóssá teheti a játékot. Én más játékban is csak neki rontok az ellenségnek, FEAR-be is. akkor is ha azt ordítják "supressor fireee!"
Amúgy rájöttem mitõl olyan arcade-os még a 2. Ugye az 1-ben álló helyzetben a kamerát 360 fokban lehetett használni Shep körül. A 2-ben fix, nem mozdul, változik semmikor, sehogy. Ezért olyan fura a járás,futás is.

A DLC-k öt és hét óra között kerültek ki általában, feltételezem, itt is ez a helyzet.
PC-n, a konzolok idõbeosztását nem ismerem.
TDC Geronimo
Na gold lett. Kevesebb, mint 1 hónap :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

cataflam02
Magyar idõ szerint holnap, hány órától lesz elérhetõ a demó ?

One more story

A lore-whoreokat zavarta, mint amilyen én is vagyok, nem sikerült épkézláb magyarázattal elõállni, hogy miért is mûködik.
Játékmenet terén egyáltalán nem volt problémás.
Semmi gond nincs a lõszerrel, de a melegedõ fegyverrel sem volt. Egyéni, hogy kinek mi jött be.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Egyik legjobb újítás a "lõszer" volt. Nem értem ez miért zavar bárkit is. Szerintem a "lõszer" töltõdés (fegyver lehûlés) az ME1-ben zavaróbb volt.

Is.

JethroHUN
Speciális alatt, nem a nehéz fegyókra gondolhatott? <#rolleyes>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Õ is azt írta, hogy a sniper-hez (speciális fegyvertípus) kelljen lõszer.

JethroHUN
Szerintem akkor is kell a lõszer. Az egyetlen dolog ami arra késztet h mozogj és ne a map végébõl csipázd az ellent robbanó lövedékes sniperbõl <#nevetes1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
ez mondjuk igaz