22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    Router?? :O :D dehogyis, 9-én van megjelenés, akkortól lehet aktiválni is hivatalosan, de ha nem bírod ki addig, amit persze megértek, akkor jóval lentebb olvasva voltak megoldások erre a problémára! :)
  • JethroHUN
    Nekem nem müxik a proxy, ugyan úgy nem enged aktiválni.. majd márc.9, persze. Alternatíva? Talán a router lenne a hibás?
  • koschwarz
    monnyuk én úgy döntöttem, nekem nem kell plusz fegyó és ruha 2k-ért, inkább megvettem 8k-ért a gameshopban az alapkiadást, és a különbségből megveszem ezt a protiános dlc-t (illetve hát bioware pontokat).
  • koschwarz
    fegyvert és páncélt.
  • Tatyla
    576-ban akkor az alaphoz adnak valami dlc-t vagy se?
  • koschwarz
    (kezemben a saját kis példányom )
  • mike01010101
    Nekem nem:) lassú vagyok
  • Vraaanyek
    Ez engem is érdekelne! :)
  • JethroHUN
    Akinek már fent van orginen, az tudja hogy mit takar: N7 CE Materials? A soundtrack egyértelmű, mind2 a bónuszok alatt van.
  • Pares
    Igen. A gyűjtői változatban és a Digital Deluxe-ban benne van, az alapváltozathoz megveheted az Originről.
  • Pares
    Ez szerintem már az első részben is nyilvánvalóvá vált.
  • mike01010101
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem amit a protean mondott az jött le, (és végül is logikus) hogy a kaszások azért nem az összes szerves élőlényt irtják ki 50.000 évente. Ez a protean már ismerte az embereket, asszarikat is, az egy dolog hogy primitiv fajoknak tarotta, meg a légyzabáló hüllőembereket a szalariánokat is.
  • H3LLBoY
    Ez egy DLC-ben van benne? Basszus most ég a pofám, hogy ennyire nem vagyok képben!!! :)
  • Pares
    Bocs hogy nem tettem spoilerbe, de előttem is mindenki leírta, hogy miről van szó. Gondoltam, hogy aki ezt a topikot olvassa, az már tisztában van azzal, hogy lesz ilyen DLC.
  • H3LLBoY
    Bakker nem is hallottam róla, mondjuk igaz hogy az utóbbi egy-két hónapban semmilyen hírt meg videót nem néztem meg a játékkal kapcsolatban. Jobb az ilyesmit személyesen megtapasztalni.
  • JethroHUN
    Most jött meg nekem is. Preooder vackok kis cetlire nyomtatva.
    Akkor minden kódot originban hozzá kell adni? frissít
  • Pares
    Egy ideje nyílt titok, már kb. 1-2 hónapja nevén nevezik...
  • Pares
    Nem értem, miért tűnik nagyon kivágottnak. Mondjuk sokat még nem tudtam beszélgetni vele, most éppen ott vagyok, hogy készen áll a bevetésre, de eddig tényleg csak olyan infót mondott, ami nagyon érdekes, meg minden, de a küldetés szempontjából teljesen irreleváns, és azt is leszögezte, hogy nem tud segíteni.
  • H3LLBoY
    Mi, most lesz egy Protheán a csapatban? Basszus, amíg nem jön meg játék és nem viszem végig, addig nem jövök ebbe a topikba... Basszus!!!
  • Pares
    Bunkó? Akkorát röhögtem az asaris meg a salarianos beszólásán, hogy majd leestem a székről... Nagyon nagy arc a Protheán...
  • Milkoma
    Már tárgytalan az előző hozzászólásom. Újraindítottam a klienst és most fel ment. Hát sikerült a frászt hozni rám :)
  • Milkoma
    Sziasztok!

Egy kis segítség kellene vagy ötlet, hogy mitől is lehet az alábbi probléma.
    Megjött a játék és telepíteném a from ashes dlc-t, de mindig megáll a letöltés 65-75% körül. És mikor újraindítanám, akkor kezdi előröl. Nem tudjátok, hogy ez mitől van? Haveromnak egyből felment, szóval biztos nem a megjelenési dátummal van gond.
    Ez eléggé idegesítő és elszomorító... DLC kóddal nem hiszem, hogy gond lenne, mert akkor nem is fogadta volna el az origin.
    Totál tanácstalan vagyok.
  • samsung123
    tökéletesen működő FOV (zommolással) fórumtásuntól, köszönettel.
  • Calver
    nem progi, csak coalesced.bin-ben pár módosítás, és a bannerban lévő.
  • wedge31
    Mikor majd elérhető lesz több szint is a citadelen akkor tudod megkeresni.
    Thane sincs ott elsőre a korházban csak később.
  • Seth
    Nekem sajna nem maradt életben a 2. részben(fenn is van az elhalálozottak listáján az emlékfalon). Azt onnan vettem,hogy ő van az új csaj helyett, hogy néztem justintv-n játszani egy illetőt és éppen a normandy térképét nézte és ott ugye fel van tűntetve minden karakter pozíciója, na és ott volt a Kelly is. Aztán lehet csak ideiglenes
  • Evoluti0N
    Még csak egyszer jártam Citadelen, akkor nem volt ott. Gondolom itt is úgy van, mint a korábbi részekben, h bizonyos küldik teljesítése után újabb emberek és küldetések jelennek meg a Citadelen. Ja és egyébként Mass Effect wikin rákerestem, h "Kelly Mass Effect 3" és belefutottam egy jó nagy rohadt spoilerbe, többet se csinálok ilyent :D
  • wedge31
    Kerested már a citadelen? majd elmeséli miért nem akar veled maradni...
  • Evoluti0N
    Nálam életben maradt, mégis az új csaj van o.O. Lehet, h nem elég, h életben marad, hanem nyomulni is kell rá a 2. részben, h a 3.-ban benne legyen :D
  • wedge31
    Nálam életben maradt de mégis új csaj lett az adjutánsom. Kellyvel viszont találkoztam a citadelen.
  • Seth
    Kelly van, ha a 2. rész végén életben maradt, azaz időben kimentetted a kapszulából a Collector bázison. Ha meghalt,akkor ez az új csaj van helyette
  • BalMat
    Most hozta a futár (CDG-től rendeltem), délután izzítom is a játékot!
  • Vraaanyek
    ohh....csak a szemem szúrta ki :D thx! :)
  • Seth
    biztos EDI tesztelgeti a funkcióit :)
  • Marci0115
    nah bazz légio helyett véletlen talit meg a flottáját öltem meg :(, utána meg legio is meghalt, nah szép
  • mike01010101
    elküldtem pü-ben
  • DoctorStryker
    Vicces amikor EDi " össze akar jönni" Joker-rel és tőled kér tanácsot , a citadellan próbál viccelődni, párszor Shepnek elált a lélegzete
  • mike01010101
    Én sajnos régi mentés nélkül, alap beállításokkal kezdtem el és pár dolog nem úgy van ahogy én megcsináltam anno.
  • Vraaanyek
    Váááá....nem tudom hogy bírom ki péntek délutánig!!! :S:S
    Ráadásul most még ki találják nekem , hogy 16-át nem 24-én szombaton dolgozzuk le cégnél, hanem most szombaton, de akkor meg is őrülök!
    csak bírnám ki, hogy nem olvasom folyton a tetves spoilereket mindenhol :D
    Na mégegyszer...egyszer talán sikerül:P -> tehát...MELYIK "FOV" PROGI MŰKÖDIK TÖKÉLETESEN? :D
  • mike01010101
    Azt az elégetett megőrült tudósnő testét a hajón tartják az AI mag teremben és fekszik az ágyon mintha hulla lenne de pislog. Érdekes bug.