Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"We like the breathing masks as evident by them returning, ..., but they aren't going to change. There are elements in ME that are not 100% science. These are done because teh team likes the way they look or work in ME. While not 100% good science, we feel they make for good game.
So... deal with it."
Az elsõ részben sem volt minden 100%-ig tudományosan alátámasztva, alapvetõen az egész Eezo meg Mass Effect tér egy nagy humbug, ûrmágia. Szóval nem értem, hol a probléma. Éppen azt mondom, hogy az ME2 semmi új tudományos dolgot nem vezetett be, amit különösképpen alá kellett volna támasztani külön kódexbejegyzésekkel. A nagyja új kódexbejegyzés különféle fajokról, csoportokról meg helyszínekrõl szólt.
A fajok közti szexszel kapcsolatban meg annyit, hogy abszolúte nem volt specifikálva, hogyan történt meg az aktus, ráadásul Mordinnak be nem állt a szája a tanácsosztogatásban, hogy hogy lehetne lerendezni.
Szóval NEM. Az ME2 ugyan annyira alátámasztott tudományosan, mint az elõdje.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezen jót nevetem. XD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Beszélhetünk olyan bagatell dolgokról, mint a hermetikusan záródó ûrruhák teljes igonorálása olyan területeken, ahol a levegõ bõrön át is mérgezõ, vagy akár arról, hogy szó szerint bármit meg lehet farkalni, biológiai felépítéstõl függetlenül, márpedig csak a testnedvek megölnék a karaktert, ha terminator, ha nem, és akkor apróságokat említettünk.
Ezért fantasy a második rész, míg science fiction az elsõ, Karpyshyn még figyelt a konzisztens univerzumra, amíg a felkapaszkodott képregényíró csak arra, hogy minél többet robbanjon. Azt legalább élvezhetõ módon tette, szó se róla.
De marhaság, hogy az elsõ nem volt jobban alátámasztva.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Reckoning
Shank 2
The sims3
Sims DLC-k
...
Mondjuk az zavart, hogy Jacob lojális küldijében is lehülõs fegyokkal mászkeráltak az ellenfelek, pedig már 10 éve ott vesztegeltek. Erre mondjuk én magamban úgy gondoltam, hogy Shepard nem pustán a hûtõtárat talál ilyenkor, hanem hûtõ anyagot (amivel tudja tölteni a hûtõtárat), az meg lehet náluk. Sovány vigasz, de jobb a semminél.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Alternatívakén kuncsoroghatsz a Quarianoknál, azok úgy is minden szart eltesznek. Náluk tuti van még lehülõs fegyó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként ha észrevettétek, visszatért a ME1 "túlmelegedõs" fegyverhangja. Akkor hallani, amikor "kifogy" a fegyver, nekem nagyon tetszik.
Why so serious?
- sokkal hatékonyabban lehet harcolni, mert nem kell megvárni míg lehûl
- nem égeti meg a kezét a fegyver használójának.
Ezek az indokok, hogy miért lettek olyan a fegyverek, amilyenek.
De komolyan véve, én se tudom. Vegyük számításba, hogy valószínû amcsi idõ szerint lesz beosztva. Hogy ott mikor van ilyen szempontból fõmûsoridõ... na azt kéne tudni.
A "táras" megoldás gátol abba, hogy a kedvenc pisztolyom és shotgunom hosszabb ideig használjam. Néznem kell a hülye vibrátorra hasonlító izéket, hogy melyik jó - eddig nem jöttem rá. A fedezékes rendszer túl stagnálóssá teheti a játékot. Én más játékban is csak neki rontok az ellenségnek, FEAR-be is. akkor is ha azt ordítják "supressor fireee!"
Amúgy rájöttem mitõl olyan arcade-os még a 2. Ugye az 1-ben álló helyzetben a kamerát 360 fokban lehetett használni Shep körül. A 2-ben fix, nem mozdul, változik semmikor, sehogy. Ezért olyan fura a járás,futás is.
PC-n, a konzolok idõbeosztását nem ismerem.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Játékmenet terén egyáltalán nem volt problémás.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!