Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Rossz a memóriád, volt ott fedezék bõven. Megint csak hülyeséget beszélsz nyílt terepen nem lehet helyezkedni...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sir Quno Jedi
Jah még kihagytam, hogy Mako FEJLESZTÉS és felszerelhetõség is kell (feladatfüggõen tudjuk konfigurálni), ahogy hajófejlesztés is, meg a Mako-hoz kapcsolódó kifejleszthetõ skillek (pl. Tali-nak még plusz skillek is).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ennyi. Röviden, tömören a lényeg.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

nyirog
emlékeim szerint a plútó egyik holdja a charon volt maga a relé csak jégbe meg ûrkoszba volt fagyva. én nem látok ebben semmi kivetnivalót, lazán hihetõ h tényleg körbe van fagyva, annak a holdnak amúgy is asszimetrikus az alakja a valóságban is tudtommal

Sir Quno Jedi
Mako kell
Melegedõ cuccok/fegyók kellenek, végülis energiafegyók vaze
Lõszer nem kell, max. bizonyos speciális fegyótípusokba
Fedezék kell
Automata gyógyulás nem kell, ossza be az ember a medigelt
Páncélok kellenek
Személyi energiapajzsok, generátorok kellenek
Bütykölhetõ és fejlesztehetõ páncélok és fegyverek, toolok kellenek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nyirog
na nem mintha eget verõen nagy bajom lenne ezzel a mostani rendszerrel, játszok én így is meg így is tudom élvezni, én csupán arra akartam kitérni h szerintem az általam leírt dolog kicsit változatosabb akcióra ösztönöz (pörgésben talán ugyanolyan mind2 fajta megoldás) és hozzám az állt közelebb 😄

Szóval szerined annak van bármiféle tudományos alapja, hogy esetleg a Pluto mögött van egy protean tömeg relé?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

nyirog
most nem azért de ha nem lenne fedezék akkor is kéne helyezkedni, így meg csak kinézed a legkedvezõbb pontot és gyakorlatilag onnan kempelhetsz..., me 1-ben pl volt egy rész amikor a azt a nagy geth baszásos lépegetõt kellett elpusztítani, nyílt terep volt, szívtam is vele, de a lényege a folyamatos pozíció váltás és a kütyük aktív használata volt - ez azért szimpatikusabb volt mint h mindig bujkálnom kelljen

Nekem végül is tetszettek az ME2 újításai. Amit hiányoltam az a gránát dobás és a gugolás. Na meg a Mako. Hammerhead nekem nem annyira tetszett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Gyáva megoldás? komolyan... Most az a problémád, hogy a harc fedezék alapú? Nem mondod? Akkor játssz A WH: Space Marine-nal, multiba, mert az semmirõl nem szól, fut a két csapat egymással szembe, aki elõbb lõ/öt az nyer, h se taktika, se fedezék használat, a BEG nyomogatásán kívül semmi nincs abban a játékban az is igaz.

@nyirog: éppen az a gondolkodás... h jól helyezkedsz, nem wow, h állas a másikkal szembe... TPS játék, hogy legyen megoldva?

Azzal egyetértek hogy "regenerálódok mint a borg" Életszerûbb volt, mikor a medicgélt kellett használni a gyógyuláshoz. Az hogy a energia pajzs vissza tölt, az a dolga.

Az hogy van lõszer, sokkal hihetõbb, minthogy soha az életbe nem fogy el, se az aksi nem merül le. Ez megint csak gondolkodási lehetõség, hogy ne abból álljon a játék h tenyerelek a BEG-en.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
cornflakes guy erre azt mondaná, hogy de ez a reális nem pedig a berzerker üzemmód 😄D

Optimus Prime
Igen, eme stílus engem is zavar. Olyan gyáva megoldás.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nyirog
táras fegyverrel még nem volt bajom, arra elég jó magyarázatot tudtak adni amit úgymond hamar fel is dolgoztam 😄, viszont a fedezékbõl fedezékbe gears of war féle módon már idegesít nem csak ebbe, a legtöbb játékba. inkább legyek rákényszerítve h kombináljak ilyen tölténnyel olyan gránáttal meg kicsit gondolkodjak ahelyett h monoton módon fedezékbõl fedezékbe bújócskázok az ellenséggel.

Optimus Prime
Meg nem volt táras fegyver és fedezékbe vonulok oszt regenerálódok, mint a Borg. Túl arcade-os lett a játékmenet. Remélem a 3-ba ezt javították.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nyirog
egyetértek, elsõben jobban alá voltak támasztva a dolgok tudományosan

Sci-fi az elsõ volt.
Ez, az említett oknál fogva, már inkább fantasy. Ûrhajókkal.
Doom 4
Okés...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Optimus Prime
Nálam is dettó, a TRON-nak 8800 kéne, ahogy Brink, Crysis 2, Hard Reset. Nálam ezek is mennek.

Vraaanyek
Sõt, a vicc az egészben, hogy olyan játékok, melyeknek a gépigénye messze lehagyta az én konfigom, és a SystemRequirementsLab szerint köze nem volt hozzá, még azok is mentek általában legalább közepes grafikán!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Az UE3-as engine tökéletesen optimalizálható, a mass effect-eknél jóval magasabb grafikai színvonalú UE3-as játékok is gyönyörûen futnak nálam, pedig csak 8600GT 512-m van! A Mass Effect 2 is fullon ment, a 3 pedig néhány plusz fény és shader efekten, valamint a kicsivel élesebb textúrákon kívül nem lett (hálisten') különbözõ a ME2 grafikájához képest. Szerintem bõven menni fog ez is!

orichalcos
Nem egészen. Bárki szerezhetett korai kulcsot. Prohardveren is 3an szereztek, facebook-on egy kis játékot lehetett végigtolni és kapott az ember utána 3 kulcsot. Nem csak az elitek, hanem bárki.

My streams: https://beam.pro/oriic

Tails
Itt az új mentésem a mass effect 3 hoz :

Kép

Council meghalt az elsõ részben, emberi council.
Rachni úgyszint
Akit ki lehetett nyirni az elsõ részben azt kinyirtam, kivéve Wrex õ valamiért túlélte.
Összes földönkívüli meghalt a 2-ik részben, véletlenül kasumi is 😄
Odaadtam a bázist a TIM-nek.

Doom 4
De Légiót, de neki meg nem kell külön... 😊

BoneDragon
<#worship>

Örülhetsz, mert most részben visszatérnek a "páncélok". Ash, Kaidan, Vega, Shepard, Garrus, mind páncélban fognak szaladgálni. Liarának is enyhült a pizsama fétise. Tali ugyan úgy néz ki, mint az elõzõ két részben. Miranda, Samara és Jacob ugyan úgy néznek ki, mint az elõzõ részben, de közülök Miranda kapott jó páncélt, gondolom a többiek sem egy ruciban rohangásznak majd. És ott van Wrex is. A többieket még nem láttuk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egy kérdés.nézegettem a gépigényt és pont megfelel a gépem neki.
tehát tökéletesen egyezik az ajánlottal a gépem.a VGA még jobb is mert az ajánlott egy 9800GT 512 mb nekem meg 9800GT 1 GB van.
egy valami nem stimmel csak.az OP rendszer végett a ram,mivel Win7 végett az ajánlott 4 Gb de nekem csak 2 van(ami XP-nél még jó volna).
szerintetek menni fog maxon?a 2. rész ment tökéletesen.

PSN ID:misi2mezei

nekem is valahogy jobban tetszett az ME1-ben,hogy a csapat tagoknak is volt páncéljuk.itt ugyan abban jönnek küldetésre amiben a hajón vannak...
valami olyasmi elment volna mint az 1-ben ami Ash-nek volt.

PSN ID:misi2mezei

valóban olyan*
Ha azt nézzük akkor ez az egész mass effect dolog olyan, mint az ûrmágia, aminek az element zero a mannája.
És különben is: Mass Effect Fields. Ûrmágia. Deal with it.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mi az hogy hardcore sci-fi? Már elõttem is írták, hogy teljes vákuumban sose járkálunk. Mellesleg tudományos tény, hogy az emberi test akár 5 percet is kibír az ûrben védõruha nélkül. Igen, az hogy kapásból jéggé fagysz, egy jó nagy hallivúdi bullshit. Máskülönben mint írtam, az ME2-ben széleskörû dizájn változásokat vezettek be: mivel megszûnt létezni a 3 darab, de 5000 fajta képpen újraszínezett páncél, és helyette jóval kevesebb, de mindenkinek teljesen egyedi páncélt/gumiruhát kapott (amelyekrõl nem tudjuk, valójában milyen összetételûek, de mivel Sci-Fi, ezért feltételezhetjük, hogy akár valamilyen ultraszuper nanotechnológiás akár mik is lehetnek), amelyekhez egy szkafandersisak nem nagyon illett volna.

Optimus Prime
biztos azoknak jár, akiknek Bill Gates-es avatarjuk van.

Visszatérve a szkanfander témára, az 1-ben mindenkinek volt rendes armorja, sisakkal meg minden. Ash külön szexi volt úgy. Az is igaz, hogy a legtöbb esetben nem az ûrbe vagy level 1 hazard bolygóra megyünk, de akkor is is vicces, hogy Shep a bazi nagy acél armorban feszít, majd totál fém sisakban a többiek meg csak egy altatómaszkot csapnak fel. 😄
És hagyjuk a blablát, ez hardcore sci-fi.

Kopiati
vazz, látod háttérben a napot, mivel f*sztudja milyen fémbõl van a szürkés-kék lépegetõ, azon megcsillan a fény, és tádám. Nem kell behalózni, hogy fehér. Vagy a másik lábán meg ugyan az a cucc van, és azon nem csillan meg semmi. Alakja is teljesen kaszás-lépegetõ...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

SZEG007
van early accses, és Xboxon van earlier than early accses😄

Doom 4
Van a boxosoknak egy "elit" része aminek nem tudom mi a neve. Õk 1-2 napja meg kapták a demot (a sima goldosok nem, csak õk) és valaki volt olyan kedves hogy felrakta torrentre! PC-re majd kedden jön!

ezt a demó dolgot most csak én nem értem vagy mivan? van demó? vagy szóljatok ha csak én vagyok hülye...
Baccátok má' meg! Akarom azt a demót én is! WÁÁÁ!

Vraaanyek
Végig nyomtátok a demot??????????? mégis hogyan???

orichalcos
Pontosan, mondják is a játékban hogy ritka a levegõ.

My streams: https://beam.pro/oriic

Én is most nyomtam végig, állat volt.
TDC Geronimo
Mikor demóban ez a zene megszólal meg amilyen körülmények között az... Epic játék lesz. Demot letoltam vagy 4* már 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Teljes mértékben egyetértek az elõzõ hozzászólással. A második részben a Begyûjtõk hajóján is csak szegényes volt a légkör. Vákuumhoz köze nem volt.

Seth
Az szerintem csak egy oxigénmaszk, kevesebb a levegõ abban a légkörben,de nem halálos. A hegymászók sem szkafanderben mennek fel a Mount Everest-re 😄

PSN ID.: Beegabor

Igen, teljesen megalapozott az a felvetés, hogy ezt "javítani" fogják... Nincs azzal semmi baj. Sci-Fi, és kész. Olyan csoda, mint bármelyik másik ûrmágia a játékban. Van körülöttük Mass Effect tér nos kész. Különben is Liara és Miranda nindzsa ruhájához egy bazi nagy szkafander nem nagyon illett volna...

Fpocok
Azért csak okosan, még a végén csalódni fogsz 😄 Amúgy bassza meg ea... most a trilógia egyik része a steamen, a vége meg az originen? Bekaphatják.
Amúgy meg épp gépet akarok fejleszteni, de ezt a keveset rá tudom szánni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mint eddig, túl kék...
Doom 4
Mé, mi bajod vele? <#vigyor4>

Liara még mindig borzalmasan néz ki
Doom 4
Sci-Fi, Azaz tudományos-fikció (vagy mi). Mesének elmegy, de amúgy igen, nekem is meglepõ volt a 2-ben az említett rész....