22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
MaRee #9127 Azt hittem a második részt már nem lehet felülmúni, hát tévedtem :) -
Evoluti0N #9126 Én egyébként sajnálom, h (nem nagyon spoiler): SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kelly nem maradt meg a legénységben, mert szimpatikus volt. Pedig már azon gondolkodtam,h csinálok egy olyan ME2 végigjátszást, ahol csak vele jön össze Shepard és reménykedtem, h a 3. részben lehet folyatni vele a románcot. De hát erről ennyit :D -
Prof William #9125 A bunkóságról meg...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jarvik egy igazi MASTER RACE tagja volt akik azért nem kicsit tartották magukat felsőbbrendűnek. Ehhez még hozzájön hogy a mostani "nagy fajok" mindegyikét látta állatbőrökbe öltözve hordázni, szóval nem igazán érti miért kellene tisztelni őket.
Mellesleg a DLC nekem NAGYON kivágottnak tűnt. Olyan utalások és infók voltak benne amiket bűn kihagyni a játékból.
Mellesleg a csapattársaról...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Protean társ is beszédesebb lesz a Citadellán vagy szűkszavú marad mint a hajón? -
:) -
DoctorStryker #9123 Talival valaki találkozott már? -
DoctorStryker #9122 inkább a programmal csináld meg, a trial verzió jó rá.
-
Isten ments', hogy kötekedjek, de ez viszont már szerintem elég szép spoiler kategória volt :P -
Na sikerült megcsinálni, azt az baromi nehéz küldetést. Mondjuk el kellett kötni hozzá egy Atlast...
Nem mondják h a particle rifle öntöltő, soha nem fogy ki?
Eddig nem vagyok oda Javikél, elég bunkó...
Ami nagyon tetszik, az hogy össze lehet futni a Citadellen a régi csapatársakkal, most Miranda mailezet, akar vmit... de ott volt Thane, és Kasumi is(egy küldiben segít).
Ami megint nagy ötlet, hogy a hajón nincs rendes párbeszéd a csapatársakkal, de a ha Citadelen (amikor már megnyílik az összes szint, 5 emelet) akkor különböző helyeken lesznek, pl Liara a kávázóban, és ott lehet velük dumálni. -
az engem is szokott idegesíteni :DDD amikor nem tudok abbahagyni egy játékot, lefekszem éjfél után, és ráadásul ilyenkor már amúgy is átesel a holtponton, plusz fel vagy pörögve a játék miatt, és alig tudok még el is aludni. úgyhogy nálam alapszabály lett, hogy hétköznap este 11-kor akármi van, abbahagyom :D -
5 egész órát??? az neked már drasztikusan kevés? :D én örülök meló mellett, ha 5 órát már tudok aludni :P
Na de akkor mégegyszer megkérdezem, most akkor melyik FOV javító program a legjobb??? -
Steppermotor #9117 Mi az a proxy és hogy/ hova kell beírni? -
Evoluti0N #9116 Bazze csak 5 órát aludtam ez a szar játék miatt. -
so?! - #9108 -
DoctorStryker #9114 Amikor elindítod a programot, vagy beírsz egy proxyt előtte lépj ki az originből. -
Steppermotor #9113 Más módszerről eddig nem tudtam, köszi a segítséget:) -
DoctorStryker #9112 minek crakkelsz?! írj be a proxyk közé egy amerikai free proxy címet..
vagy szedd le ez a programot..
-
Steppermotor #9111 Miért amúgy mit változtat? patchnél felülírja úgyis a crackelt exe-t nem? Milyen hátrányai vannak? -
Ladykillerke #9110 Te dolgod, jó játékot. -
Steppermotor #9109 Tudom-tudom... de már eleve felkúrta az agyam hogy az origin szarozása miatt 1 órába telt installálni, aztán már nem érdekelt semmi, játszani kellett bármi áron:) -
tényleg...most akkor melyik FOV-os cucc is működik teljesen tökéletesen??
mert kicsit elvesztettem a fonalat... :P -
Bhalage #9107 tenyleg az igazat megvallva nem akarok visszaolvasni, nehogy vmi olyasmit lassak amit nem szeretnek mielott gameelek. ezt a 3 napot kibirom, cska beleptem nullazni a szamlalot. : )
mondjuk nalam epp az swtor 2ik aranykorat eli szal ezt a par napot kibirom hetvegeig, aztan asse tudom mivel gameeljek ::D:D:DD -
Semmi extra, viszont a FOV-s linkeket lentebb nezd at, a tobbi komment spoiler vagy save import bug/kerdes. -
Ladykillerke #9105 Eredeti játékot krekelni.
-
Bhalage #9104 577 uj uzenet oO, no mi van
még nincs kint hivatalosan a jatek, latom a nubok nembirtak. -
jocika #9103 Köszönöm, mindenkinek. -
Sith #9102 Hivatalosan várni kell péntekig, az európai megjelenés az 9., viszont van pár alternatív fél hivatalos megoldás szerintem itt lejeb megtalálod. -
Neton #9101 Nekem pl a karakter arcát nem akarta rendesen beimportálni. Szerencsére tudom, hogy mi a kód, mert leírtam anno, úgyhogy csak copy-paste volt. -
Ladykillerke #9100 Felteszed, elindítod és kiírja hogy pénteken hajnal 1-től tolhatod. -
Én tegnap feltettem, szintén a gyűjtőit, le szedte szépen a frissítéseket meg a DLC-ket, de indítani még nem hajlandó, csak pénteken. Volt szó bizonyos proxy-s játszadozással, amivel már lehet játszani, de én inkább tartom magam a pénteki, hivatalos aktiváláshoz, mivel amúgy sincs időm játszani hétvégéig, habár már megőrülök, úgy be vagyok sózva miatta :D -
Steppermotor #9098 Elvileg 9.-ig nem lehet ezért fogtam az eredetit és megcrackeltem:) Már csak az előző mentésekkel szenvedek... -
jocika #9097 Azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor hogy van ez az aktiválás? Fel lehet telepíteni a játékot (gyűjtői) és játszani, vagy várni kell péntekig, mert csak akkor lehet teljes értékűen használni? -
Steppermotor #9096 De fel volt telepítve a 2. rész? Vagy külön voltak valahol a mentéseid? A youtube videón az importálás menünél mintha töltött volna valamit, gondolom a file-okat kereste, nekem nem csinál semmit. Mentések hiányában legalább rákérdez majd a program ez előző rész beli döntésekre(Kaidan/Ashley-n kívül)? -
Ladykillerke #9095 Azokat is be kell pötyögni BSN-be.
-
Evoluti0N #9094 Nekem nem volt semmi gondom. Sőt másolnom se kellett sehova. Egyedüli gond az volt, h nem ismerte fel a játék Shepard arcát a 2. részből és újra kellett szerkesztenem (ami sajnos nem sikerült pont olyanra, mint amilyen az első 2 részben volt :D). -
Steppermotor #9093 Nektek nem volt gondotok a mentések importálásával? Nekem nem is meri fel pedig oda másoltam ahova a readme írta. -
Nem tudja valaki, hogy a DLC Unlocker működik-e az eredetivel? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha van dlc-s szedd fel a dlc-s társat, neki van egy jó kis fegyvere, amit mindenkit megkap, és nem lesz gond a lőszerrel. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha leturmixoltad,akkor lesz helyette másik, a Reaperek által egyedileg tenyésztett királynő,akit ugyanúgy kiszabadíthatunk, szóval baromira nem számít, hogy mit csináltál az első részben -
hát nekem töltögetett ezt-azt, de én gyűjtőit vettem...leszedte kóddal a protheanos DLC-t, frissítést, meg valami patchet...nem tudom pontosan miket, 4 vagy 5 letöltést és telepítést csinált még nekem a játék telepítése után :P -
Zsír, és azt tudod esetleg hogy tölt-e valamit le Originről, vagy csak a DVD-n lévő cuccot teszi fel? Mert ha nem tölt le semmit, akkor kölcsönkérem a mobilnetet a szomszédtól aktiváláshoz...