22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Prof William #8847 "1-2 side mission elég proletár"
Esküszöm elsőre Proteant olvastam. :) Hiába az elvonási tünetek. -
Pares #8846 Jobban teszed, ha ignorálod. -
cdr74 #8845 Hat dobtak vmi csontot, de se az 1-hez se a fejleszteshez nem sok koze van.
Nem kell messzire menni, pl. a sentinel-t elegge szetbarmoltak. -
Nem csak az CE vásárlók fejére kakilt egy nagyot, az összes EU-s vásárló fejére.
Engem zavar, h ugyan annyit fizetek, mint az amicsi mégis később jut el hozzám.
-
Kindred Blades #8843 Ja, hogy már megint elbaszták a CE időben küldését?
Na jó, akkor én megyek játszani, majd regelem hivatalosan akkor, amikor méltóztatnak megoldani.
Nem értem, miért nem küldik ki előre, amikor... nem ez az első eset EA játékoknál, közel sem. -
Jól van, bocsánat, én meg elragadtattam magam kicsit, ez a gyűjtői késés kicsit betett... :S:@...nem értem mi a f.szt ígérget az EA, ha ennyire nem képes, de azt nem bánja, ha kifizetjük a 16K-t... -
Pares #8841 Én sem írtam szerintem spoileres dolgokat. -
Na direkt figyeltem, és ebben semmi spoiler nincs. -
Hát te hülye vagy... már a demoban is látszott, hogy az ME1 alapján fejlesztették tovább a skillfákat, és a fegyver fejlesztést. -
Porsche911 #8838 Itt vannak az eddigi értékelések a játékról:
IGN: 9.5 pont
PCGamers: 93%
Gamespot 9.0 pont
CVG: 9.4 pont
GameTrailers: 9.5 pont
Szal nem hiszem,hogy annyira rossz lett :D -
De b.ssza meg, ti meg használjátok a spoiler gombot!!!! :O :O -
Srácok aki tolja már segítsen pls. Mit kell csinálni a General Oraka küldetésénél a Citadellen?
A trollkodókból meg köszönöm nem kérek. A játék simán jobb mint a 2. rész. 9 órát játszottam eddig, de még mindig a Citadell-es küldetéseket csinálom. És pár régi ismerőssel is találkoztam már. -
cdr74 #8835 Akkor semmi sem maradt az 1-bol...:( -
Pares #8834 Egyetértek, bár én kb. 3-4 órát öltem bele, de ismét olyan érzésem van a hármas résszel kapcsolatban, hogy hatalmas lépést tettek meg a kettes részhez képest. -
cdr74 #8833 Van benned eleg troll, jut belole masnak is.:) -
BlackWolf #8832 Minden tekintetben felülmúlja az elődjét. Közel 15 órám van eddig benne izgalmas, epikus , monumentális. Nekem a storyval sincs különösebb bajom , 1-2 side mission elég proletár és rövid( leszállsz 1 bolygóra megölsz 30 cerberus katonát és lépsz , de legyen ez a legnagyobb probléma ) :D
Grafika még jobb mint volt bár az boxot már elég rendesen megviseli itt-ott , de ez a játék nálam 11/10 es aki 1 pontokat ad rá szerintem húzza a jó édes anyjába :D és még kulturált voltam. -
Pares #8831 LoL, beleolvastam a negatív kommentekbe... Van, aki ezeket komolyan veszi? 

-
Pares #8830 Ha trollkodni jöttél, akkor mehetsz is máshova, mert itt nem kapsz kaját. -
Pares #8829 Hát majd ha játszani fogod, meglátod, hogy nem 1/10-es a játék. De ez egyébként sem az első játék, amivel ezt eljátszák a metacriticen. Még ez nem is olyan vészes. A Metacriticet majd a hónap végén lesz érdemes nézni, amikor a normális emberek többsége végigjátszotta, és több review is készült. -
cdr74 #8828 Teged meg ide be...:) -
Azért kedves az EA-től, hogy pont azokra nem figyel rohadtul oda, akik majd' kétszer annyit fizetnek a játékukért...no comment.. -
cdr74 #8826 Abban a "0"-ban benne van az ME1 es az ME2, anelkul biztos lenne x pont, de igy sokal lehuzobb. -
Ó, igen. :D -
én szeretném, ha igazad lenne, hidd el. :) -
Pares #8823 Na nagyszerű. Már megint kiengedtek? -
Pares #8822 Hát nem tudom, Te mit nézel, de ott van, hogy:
Critic Reviews:
Positive: 5
Mixed: 0
Negative: 0
User Reviews:
Positive: 15
Mixed: 3
Negative: 98
Na most akinek megvan a játék, és tetszik neki, az valószínűleg játszik vele, és nem ilyen szarságokat irogál, másrészt az internetet simán találsz 1000+ trollt, akik csak arra várnak, hogy egy vadonat új játékot lehúzzanak, mellesleg lásd a kritikusok értékélését. Kérdés? -
cdr74 #8821 HOLD ON FOR THE IMPACT, PARES IS BACK!!! -
Prof William #8820 Ha a City Interactive ( Asylium stúdió csak játékcégben ) szxjai 3-4 -et kapnak akkor elég nehéz elképzelni hogy ME3 0-t kap. -
Pares #8819 Ide minden hülye regisztrálhat, és mindenki annyiszor értékelhet, ahányszor akar, és ahogy akar. Ennyire hiteles... -
én nem tudom megítélni, hogy igazat írnak-e pl. a hatalmas sztori-béli hibákról, mert nem játszottam vele még, de úgy vettem észre, hogy elég egységesek a fikák. ELVILEG, akik írják a review-kat, mind játszanak vele. -
Pares #8817 Semmi alapja nincs. Nem tudom mi a faszról beszélnek ezen a szar oldalon, de eddig Palavennél járok, és rohadt jó, szerintem minden tekintetben jobb lett, mint a második rész. Az átvezetők, a párbeszédek mind sokkal kiforrottabb formát mutatnak. -
Akkor is trollkodás, ugyan már 10/0-s értékelések... 1 soros rage reviewk. -
Prof William #8815 Ezért ez a kérdésem hogy aki játszik vele az mit gondol. Van alapja a lehúzásnak vagy trollkodás? -
cdr74 #8814 Hat joparan nem azon "sirnak"... "Where did it all go so wrong? It's as if Michael Bay created this game in just how lame the story ended. Didn't help that there were 2 stars from Jersey Shore in it either. Audio and music were pretty good for the most part, but there was nothing as cool as M2 playing at the end of ME1. I'd recommend people just youtube the ending and save themselves the agony. I'd also suggest you start praying that if they start a Mass Effect MMO (the universe is really quite good for this) that they hand it to a different company as TOR got boring fast." -
helytálló lenne, ha lenne olyan 10 nagyon negatív review. de több mint 100 van. nem tudom elképzelni, hogy ennyi troll van.
Prof William: boxon már sokan játszanak vele napok óta. -
Prof William #8812 Aki már játszik vele annak mi a véleménye? -
MrAndree #8811 Trollok azok te. Fele azon sír, hogy van multi, másik fele a day one DLC-n, többi meg azon, hogy van gay romance. Meg ilyenek kamu indokok. -
Ugyan már, mindjárt regelek, és leoltom az a sok trollt... Alig játszottak vele, dobozosokat még ki sem szállították, még amicsiban se.
Baaazd, késik a CE -.-"
EA
-
Valaki felrakna egy sreenshotot soldier skilljeiről? Nem akarok most azért 2x új játékot kezdeni hogy megnézzem. Már nem emlékszem demoból.
Ha haza érek töltöm le, csak érnék már haza
@Calver: olyan exet meg honnan szedjek?
Más, vajon a warezből lehet majd origit csinálni? Exe csere, cd key beírása. Ha ma nem jön meg biztos felteszem a törtet
-
pfffffffffff
Metacritic User Score: 1.9/10
Elképesztő módon lehúzzák. Elolvastam egy pár review-t, azt írják, hogy szörnyű lett a játék, amit csak lehetett elrontották, pl. nem számítanak a korábbi döntéseink. "Az évtized csalódása" - írja valaki. Hát nagyon sajnálom, gondoltam, hogy nem lesz az igazi, de erre nem számítottam. :(