22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• cdr74
    robokex vajon lesz-e...
  • JethroHUN
  • CalebJoe
    Edi az új csinibaba

• JethroHUN
    OFF: Már dlc unlocker is van... mégsem várom meg a játékot.
  • MrAndree
    Ja, az user score az aztán reális... Persze értem én, haters gonna hate.
  • szricsi0917
    Sziasztok meg tudnátok mondani hogy mikor rámegyek hogy importálj az me2 mentéseimet akkor nem csinál semmit és nem tölti be a régi mentést hogy tudjam importálni
  • Higher

Egy kis ellentmondas a review siteok es a userek velemenye kozt. :) Amugy valobanhulladek a jatek, ez mar a demobol is latszott.
  • Calver
    ezt a részét tudom, csak rémlik, h nemrég olvastam valamit arról, h átviszi megszerzett fegyvereket és páncélokat, de akkor úgy néz ki nem. kár érte, csak ezért zúztam le Kasumi DLC-t LotSB helyett újra régi karakteremmel (akit importáltam).
  • DoctorStryker
    cd galaxy oldalán ki van, hogy megérkezett hozzájuk a CE
  • Fpocok

• szricsi0917
    igen ott nekem mutatja is csak mikor rámegyek hogy importálja nekem nem csinál semmit
  • Fpocok
    Elvileg dokumentumokban hagyod a második mentését és akkor new gamenél van az import.
  • szricsi0917
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogyan kell a me2 mentést átvinni a mass effect 3-ba?
  • Barnez
    Na nekem ma reggel telefonáltak az 576-tól:
    Holnap vagy csütörtökön kiszállításra kerül. Ó yeah!! :D Addig is viszlát mindenki, nem akarok major spoilerekbe ütközni. Addig is minden Shepard-nek sok sikert kívánok! :P
  • DoctorStryker
    US proxy list:
  • DoctorStryker
    Proxy beállítás:
  • RamsayBolton
    Fegyver, páncél fejlesztéseket nem vitte át, mivel grundolták a Normandy-t és kipakolták a cuccokat belőle, Shep pedig szintén szobafogságban volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amik megmaradtak azok a Normandy fejlesztések: Thanix Cannon, Silaris Armor, Cyclonic Barrier
  • evil006
    me 3 fegyverek

Szerintem valahogy előhozhatok de ha jól tudom menet közben kehet őket feloldani.
  • BalMat
    SPOILER, b+!
  • Renjike
    NEM HANNAR? :/
  • Prof William
    Gránátot hogy lehet dobni? Nem sikerül rájönnöm a nyitjára.
  • Fpocok
    ÁÁÁÁÁ!!!! :D
  • Calver
    nem hogy úgy volt, hogy save transfer átviszi a kétlábú második részben megszerzett fegyvereit és páncélját is?
    mert nálam perpill úgy tűnik, hogy semmi ilyen nem jött át...
  • BalMat
    Képzeld: Shepard .
  • Fpocok
    Még csak az első rész elején vagyok.... csak szólnék újra, hogy MINDEN, AMI SPOILER, TEGYÉTEK SPOILER MÖGÉ. Köszike
  • RamsayBolton
    Mondjuk ott én is a homlokomra csaptam, mikor a hangárban a csávó benyögte, hogy volt egy férje. XD
  • Renjike
    ez a meleg dolog engem addig nem zavar amíg egy "baráti beszélgetés" céllal odamegyek egy karakterhez és az jön ki belőle hogy meleg vagyok gyere ágyba .
  • Vraaanyek
    Honnan lehet amcsi proxyt találni?? sorry, hogy ilyen analfabéta vagyok, de az ilyen hálózati cuccokhoz sosem értettem, de szétkapok bármilyen laptopot :D höhö
  • RamsayBolton
    Ja és Joker megőrizte jól megszokott humorérzékét.
  • Calver
    figyelj, legrosszabb esetben kérsz itt valakitől registry bejegyzést, nem nagy varázslat.
    de nem kéne szerintem, hogy gondja legyen.
  • RamsayBolton
    Nos első benyomásaim.

-Sajnos rögtön csalódással indult a játék, mert az ME1-ME2-t végigtotl karakterem importálásánál az arcberendezést nem ismerte fel a ME3. Így újra meg kellett csinálni kb-ra.
    -Ezt leszámítva totál más volt a párbeszéd Andersonnal még a legelején, mint a demo-ban. Gondolom az előtörténetem miatt.
    -A grafika megjavult a demohoz képest, a sötét árnyékolt arcok eltűntek.
    -Az RPG-s elemekkel sokat el lehet pepecselni (fegyver modok, vásárlás, skillek, beszélgetések). Eddig kb. 8 tiszta órám van a játékban. Ennek több, mint felét pepecseléssel töltöttem: war asset, codex olvasás, párbeszédek, ténfergés a Citadellán (minden sarokba benéztem, dumáltam, vásároltam), bámészkodás Palaven-en, stb.
    -A Normandy kibaszott jól néz ki, hiába SR2, a belső fények, személyzet miatt ME1-es Normandy-ra jobban hajaz.
    -Érezhető, hogy 1-2 dologgal csak azért találkoztam, mert importált karakterrel játszom.
    Ez spoiler lesz (igaz nem a főszálból)!!!
    Máris találkoztam régi karakterekkel, mellékküldetés formában, a Spectre irodában kapott hivatalos levél, van akivel meglepetés szerűen. Konkrét példa: egy side questben kiderült mi volt a Kasumi Keiji greyboxban, és Thane is irt egy levelet álnéven. Ahol most abbahagytam és tetszik az az Aria T'loak féle mellékküldetés: elég sokoldalú, változatos (ME szinten nagyon is) beszélgetős küldi. Viszont én úgy látom, hogy csak 6 csapattárs lesz összesen (a társ választó menüben ez már az elején kimatekozható).
  • Kindred Blades
    Azért ha a konzolokszervize küld valakinek értesítőt, hogy futárnál van a csomag, legyen szíves megosztani - valamilyen oknál fogva soha nem kapom meg tőlük az értesítőket, csak a csomagot, és nem szívesen hagyok készpénzt most itthon, mert... mindegy, a lényeg az, hogy aznap akarok felvenni, amikor érkezik az okosság.
    Eredetileg bementem volna érte, de most mégsem megoldható.
  • MrDevil
    galaxisban még mindig semmi híre a CE-nek, 576 ban és a Iponban már van!
  • JethroHUN
    Suliba görcsölök, de mindjárt megunom és lépek haza. Még le is kell tölteni
  • Vraaanyek
    Na mi?! :D mindenki játszik már megint, csak én dolgozom? :D :D :D
  • JethroHUN
    Miből van több? Női vagy férfi "szuper" hősökből? Nekem valahogy nem illik bele a világ megmentésbe, az hogy csini csajszi rohan és lezúz mindenkit.

Ha a ME3ról lehet rosszat mondani, szerintem csak és kizárólag ebbe a "bele erőltetett" 21 századi divat buzisz@rság miatt lehet. Lehet kötekedni, hogy már benne volt 1részben femshep-liar, de az nem ugyan az mint John Shepard, a galaxis megmentője tolja Garrust!!!
  • MrAndree
    Meg női Shep kell és problem solved. :)
  • MrAndree
    Bocsi, de szvsz szánalmas alak az aki 0-ra pontoz egy játékot mert van benne gay romance...
  • JethroHUN
    Vissza térve egy kicsit a metacritic felhasználó reviewkra... valljuk be buzi Garrus az azért erősen veri a biztosítékot. Ha olyanra lesz megcsinálva a szövege mint Zevran(DA:O) v Anders(DA2), egy világ fog összeomlani bennem és biztos uninstal lesz, vagy 2ben meg kell majd halnia, hajdani egyik kedvenc npc-mnek
  • TDC Geronimo
    day 1 DLC miatt.