Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elsõ részben, a páncélok nagy része inkább búvárruhának tûntek. Remélem a harmadik részben több páncélunk lesz, például az N7 csatapáncélhoz hasonló is legyen, amiben úgy nézünk ki, mint egy tank.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Cameronnal mi bajod van? Bár szerintem az Abadah is nagyon jó Sci-Fi volt, de elsõsorban az Aliens-rõl, a T2-rõl és a The Abyss-ról jutott az eszembe. Tud õ nagyon jó Sci-Fi-ket csinálni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kb. kétszer - másfélszer annyi fegyver lesz, mint a Mass Effect 2-ben volt, de szerintem jobb megoldás ez, mint ami az ME1-ben volt, ott elég volt valahogy beszerezni a SPECTRE fegyvereket kb. a játék közepén, utána már fölösleges volt váltani másra, max. 7.-rõl 10-es osztályú darabokra.

Páncéloknál valszeg marad az a rendszer, ami eddig is volt, de kényelmesebb, és hatékonyabb a moduláris páncél, amit át lehet alakítani, vagy átszínezni, mint azok, amik az elsõ részben voltak: Szerintem többségük elég rondák voltak, könnyû páncélból meg nagyon ritkán lehetett találni komolyabb darabokat, persze nehézpáncélból mindig volt bõven, de azt csak Soldier-ek használhatták.

Mondjuk a Colossus Armor minden változata nagyon komolyan nézett ki az ME1-ben.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Kopiati
(persze az újoncok nem N7 verziót kapnak)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
A kismillió fajta cucc, az 5-6 fegyver volt más színben, jobb stattal., itt legalább sokkal "hihetõbben" ágyazzák be, hogy 10 fegyver más stat, de lehet õket testre szabni.

Pl teljesen jól beágyazták a játék világába az N7 Valkyre fegyvert, asszem ez az Avenger váltótípusa, a Szövetségi újoncok a Valkyre-el kerülnek ki a kiképzésbõl, végül is egy 30-40 éves fegyvert váltanak le a játékba jól beleszõve.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

szóval akkor a kismillió fajtájú gépkarabély meg a többi fegyver és páncél nem lesz mint az 1. részben mi?😄
a fejlõdés jó,hogy visszatér kicsit az 1. részhez.kár,hogy az inventory nem:S

PSN ID:misi2mezei

Renjike
ezt támogatom.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kopiati
James Cameron😄 LOL Asszem megtudnánk, hogy szar dolog a Tuchankán élni, mert a bolygót tönkrettették (éljen a környezetvédelem, a forgatókönyv ha egy oldalnál hosszabb az már túl bonyolúlt...) szerencsére el is van foglalva az Avatar folytatásaival,

Én A már említett j.j. Abramset támogatnám, vagy C. Nolant, aki nemsoká felszabadul filmügyileg. Mind2en jól castingolnak új/ismeretlen színészeket, vagy elég sokat kihoznak belõlük.

J. J. Abrams elég jól megcsinálta az új Star Trek filmet, egy Mass Effect filmet is tudna rendezni.

Wolfgang Petersen? A Trója (és a Poseidon) kivételével jó filmeket csinált, valamint jövõre jön tõle a Végjáték, ami könyvben nagy kedvencem.
Fpocok
Na jó. Talán az elsõ nem volt rossz, de csak azért, mert az még nem kúrta el az univerzumot. Gyakorlatilag azért mondhatjuk jónak, mert semmi köze nem volt az eredetihez... ez szomorú 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Õ is legalább olyan rossz. Már õ is rengeteg játék franchiset baszott el.

Paul WS Anderson:
Resident Evil 1-2-3-4-5
AVP
Mortal Kombat

Uwe Boll:
A Király Nevében
Bloodrayne
Far Cry
Alone in the Dark
House of the Dead

PhantomAss
ahogy mondod, csak ne Michael Bay legyen
a sok idióta transformers után az élettõl is elmegy a kedvem

GOOBY, pls

Prince23
Úgy beszélsz mintha Uwe Boll lenne az illetõ 😄

Fpocok
Ne hogy hozzá merje tenni a mocskos kezét ehhez is, mert akkor esküszöm, kiutazok oda és levágom 😄

Prince23
Inkább paul Anderson esélyes erre a címre. Ezek túl nagy nevek már.
bár a múltkori E3-on James Cameron meglepõen támogatta a videójátékok piacát.

Rendezõnek? Ridley Scott vagy James Cameron! Bár mindkettõre kicsi az esély, de jó lenne...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nyirog
azért én egy korgannak még ron perlmant is szívesen látnám. személyiségben is közel állna hozzá

Mondjuk a nem ember csapattagoknak nem tudom mennyire lenne érdemes híres színészeket berakni hisz úgyis egy nagy CGI halmaz lenne mindegyik😄 😄
JethroHUN
Nagyon jó lista! Majdnem minddel egyet értek.
Matthew Fox - Shepardnak, nem is lenne rossz, csak annyi Lost rész után nem tudom feltudná-e venni a galaxis hõse jelmezt.
Michelle Rodrigez - Ashleynek <#eljen> teli találtat, minden szerepén vmi nagyszájú tökös csajt alakított <#nevetes1>
Kiefer Sutherland - még hasonlít is Garrusra, (24 beni karaktere)
személyiségében pláne, a soha meg nem értett ügynök, aki harcol a terroristák ellen. <#nyes>
Olivia Wilde - jöhet<#eljen>
Seth Green - Jokernak megint teli találtat.

Ilyen szereposztással, és egy jó rendezõvel, csak ne Michael Bay-t, kassza siker film lenne, és nem csak ME rajongók körében.
Mondjuk a költségvetés nagyon nagy lenne. <#miaz>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kopiati
A Bioware sztorija se nem renegade, se nem paragon, szürke, isten ments, hogy a jóságos Shep parancsnok, vagy a gonosz shep legyen vásznon, inkább a szürke😊

Nem necces az, egyszerûen el kell fogadni, hogy a filmbeli Shepard az nem az a Shepard ami a játékban volt, és nem felétlenül azokat a döntéseket hozza vagy olyan jelleme van mint a játékosok saját Shepjének volt. Ezt még a játékosok nagy része is elfogadja, akik meg nem, azok olyan kevesen vannak, hogy nem foglalkoznak velük a film készítõi, teljesen jogosan.

Why so serious?

Na, ezért necces épp Shepard sztoriját megfilmesíteni, mert Shepard más, minden Shepard más, nincs egy színész, akire ráhúzható lenne a szerep. Én Jeremy Rennerrel (Renegade megközelítésbõl) vagy Tom Hardyval (ha Paragon módon közelítik a sztorit) ki lennék békülve, más meg eleve A. Jolie felé tapogatózik, mert nõstény Sheparddel játszik.
Ezekben a játékokon alapuló filmekben a a rossz, hogy nem a szinkronszínész játssza, és így a hangja sem lesz ugyanaz, ezért már megette a fene. Inkább az elsõ kapcsolati háborút kellene megfilmesíteni.

Az RPG elemek összetettsége valahol az 1. és 2. rész között van a 3. részben, összetettebb lesz, mint az ME2-ben volt.

60 lesz a szint limit, 4 helyett 6 lépésben lehet a képességeket növelni, egy-egy képesség 4. - 6. szintjén lehet választani 2 lehetõség között, mint az ME 2-ben a 4. szinten.

Ezenkívül mindegyik osztály (Soldier, Sentinel) kap 2 új képességet.

Fegyvereknek lesz lehetõség modok hozzáadására (távcsõ, hûtõ, stabilizátor, ilyesmik)

Fegyvereknél számítani fog a tömeg, de más megkötés nem lesz, elvileg sentinel-el is lehet majd pl. Assault Rifle-t használni. Viszont a nagyobb súly megnöveli a képességek újratöltõdési idejét.

Ebben a kérdésben ez egy elég korrekt kis összeállítás

Javaslatok mass effect film szerepekre

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

egyébként már tudni,hogy mi a helyzet a játék fejlõdéses részével?
gondolom már voltak videók,de én nem nézem õket a spoilerek végett.
ugye nem lesz még jobban lebutítva mint a 2-ben az 1-hez képest?
az inventory rendszerrõl ne is beszéljünk.

PSN ID:misi2mezei

Kopiati
Alapból nekem sem fér bele, csak egy GI Joe-s promókép után, már nem tûnik olyan "wrestler" kalibernek (felpumpálva mint állat...) inkább egy szolidabb. Mondjuk én még Tom Hardynak örülnék, amúgy is felkapott lett mostanság, és jó is.

broman191
Nekem semmi gondom vele mint színésszel, de Shepard szerepére alkalmatlan, az én Shepard képembe nem fér bele... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nyirog
egyetértek, mondjuk nekem még statham is megfordult a fejemben 😄DD

Hogy mi? Kizárt dolog. Shep szerepére 1000 másik, sokkal tehetségesebb színészt lehet találni. Nehogy már egy nyomorult wrestlerrel játszassák el ezt a szerepet, mer lefejelem a falat.

<#falbav>

Kopiati
Ti mit szólnátok, ha egy ME filmben Dwayne "The Rock" Johnson lenne Shep? Sztem útóbbi idõkben jó irányba halad a csávó, A Doom nevû szégyen óta.

Doom 4
A hivatalos bioware forumon van olyan topic, hogy kérni lehet, hogy milyen Shepardokat csináljanak?

Mármint, Facecode kéne 😄 Ja és persze még csak a 2. részhez XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Nem úgy volt eredetileg, hogy a demó 14-én jön, és aki megvette a Battlefield 3-at, annak a multi része már aznap elérhetõ lesz? A többiek pedig 17-én multizhatnak?

Renjike
"ó hír azoknak, akik letöltik majd ugyan a Mass Effect 3 február tizenhetedikén érkezõ demóját Xbox 360-on. de nem rendelkeznek Gold elõfizetéssel: a Microsoft a játék megjelenéséig (azaz nagyjából három hétig) tartó ingyenes Gold hozzáférést biztosít a demóverzió mellé.

Miért jó hír? Mert a demó single / multiplayer hibrid lesz, két egyjátékos missziót, és két multiplayer pályát tartalmaz majd - utóbbiak esetén jön majd jól a Gold az amúgy Free státuszban lubickolóknak. "

Forrás gamer365 , én a szingli demóhoz úgy sem nyúltam volna hozzá.

JethroHUN
De neked marha muszáj volt még hozzászólni. Egyáltalán nem az volt a lényege h steames nem steames annak amit írtam. DE mint ügyeletes okostojásoknak azonnal le kell rá csapni.

Minekutána marhaságot írtál, járt az oltás. Ha én írok marhaságot, nekem is jár. Az internet már csak ilyen.
Prince23
De játékon belül lesz achievement rendszer. szal 😄

Vraaanyek
Van egy olyan érzésem, hogy a galaxis térkép ezúttal a második részben lévõnél is interaktívabb lesz!!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Renjike
így volt 😊

JethroHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Doom 4
Nem hiszem, azt már rég leszögezték, hogy mindenki használhat minden fegyvert (feltéve ha megszerezted már elõtte, vagy amit alapból kapsz) de csak 3-at viehtsz magaddal, kivéve a katona mert, az minden tipúsbol tud 1-et. Asszem így volt.

Ja és köszi a választ!

Renjike
nem steames lesz a játék.... acsi Xboxon van , meg PS3on trófea

JethroHUN
Jelentése:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menekülj el egy Reaper elõl a galaxis térképen

60 a max szint singleben de csak 20 multiban? <#fejvakaras>
Nehogy megint legyenek fegyver skillek!!! Az egy óriási tökön rúgás lenne mindenkinek, nem csak azoknak aki sírtak bio forumok h butított az me2, alig van skill stb. 3. rész, nehogy ne tudjon shepard egy puskával célozni...

JethroHUN
Hát aki csak ezért játszik, hogy kapjon kis csini medálokat a steam profiljára... <#wow3>

Lehet, hogy egy mini játék lesz a galaxis térképen belül.

Doom 4
Ez érdekes... Azt meg tudjátok mondani, hogy pontosan mit jelent, nehogy félre értsem...

Prince23
Céltudatosan már meglehetne csinálni elsõre a ME 3 sztoriját, így az acsik alapján

Mass Effect 3 Achievementek

Enyhe spoilerek lehetnek benne, de helyszíneket, neveket, vagy bármi konkrétumot nem említ meg a lista a történetbõl.

Doom 4
Én megcsináltam! Minél kevesebb dolgot csinálja meg, csak a fõsztorit, a csapattagokkal ne beszélgess, és ne legyenek fejlesztések. Ja igen, és mielõtt átmentek az Omega-4 relén csinálj meg egy küldetést, ne rögtön! Úgy tuti lesz a "siker".