22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Vraaanyek
    Értem, az szuper lenne, mert mint írtam, nekem az összes Mass Effect esetében windows hibával kilép a configuration utility közvetlen indítás után...
  • Calver
    nem, játékon belül megy.
    nekem mióta kettő fel volt rakva, volt egy oprendszer újratelepítés, de szerintem dokumentumokon belül BioWare\Mass Effect mappában keresi mentéseket. ettől függetlenül ha ME2 configját elindítod, tutira rak registry-be is bejegyzést a játék helyéről.
  • Vraaanyek
    Most akkor itt is majd config utility-vel lehet importálni a save-et???
    van rá más mód? mert nekem több, mint valószínű, hogy a 3 esetében sem fogja megnyitni a configot!
  • MrAndree
    Ebből is látszik, hogy a metacritic user score az egy troll score. Vagy az Ea lefizette a világ összes honlapját ahol tesztelnek game-eket...
  • JethroHUN
    Ez egy igazán jó kérdés. A save reader nálam is mutatja, hogy még csak telepítve sincs az a 2. De a gibbed save editorban pedig látszik, hogy telepítve van.
  • Mimasz
    Hogy vettétek észre a DLC-k amiket nem mutatott a program a játék felismerte, hogy megcsináltátok?
  • Calver
    hát... a második rész Sentinel-jéhez képest iszonyatosan megcsapta a nerfstick.
  • Calver
    kalózöböl, de wirágboltban is emlegették.
  • Porsche911
    Jó neked,nekem csak sajna futárral megoldható.
  • Pares
    Ez hol csúnya emberek?
  • Vraaanyek
    Én már nem várok e-mailt, megdumáltam, hogy 2 után visszaszólok, és elvileg mehetek értük (CE + SE) 3-4 után! :P
  • TDC Geronimo
    IGN - 9.5/10
    Eurogamer - 10/10
    Giant Bomb - 4/5
    1up - A
    GameTrailers - 9.5/10
    Gamespot - 9/10
    4/4 - USA Today
    Game Informer - 10/10
    Rock Paper Shotgun Review
    G4TV - 5/5
    The Guardian - 5/5
    The Escapist - 4.5/5
    pittsburgh post gazette - 10/10
    EGM - 9/10
    Destructoid - 8.5
    GamerZines: 98%
    gamereactor.dk 10/10
    CVG - 9.4/10
    NowGamer - 9.2/10
    The Verge - 10/10
    Metro - 9/10
    Planet Xbox 360 - 10/10
    Xbox 360 Achievements - 96/100
    Thunderbolt games - 9/10
    Playstation LifeStyle - 10/10
    IncGamers - 9/10
    Videogamer - 8/10
    Gamesradar review - 9/10
  • Porsche911
    Én is már félóránként nézem az e-mailjeim hátha küldték már az értesítést a feladásról. :D
  • Vraaanyek
    Jaja..nekem is jár a szám, ahelyett, hogy korábban telefonáltam volna :D :D
  • Kindred Blades
    Ijesztgetik itt az embert. Azt hittem már, rosszkor csapott le rám (meglepetésszerűen) az influenza, hogy itthon kelljen gyógyulgatnom... :)
  • CalebJoe
    szóval nem mondtam hogy a grafika a lényeg csak az előző kérdésre reagáltam
  • cataflam02
    Szerintem szép lett a játék!!!
    Ez nem egy crysis 2... itt a grafika a legutolsó ami számít :)
    Baldur's Gate 2 se a grafika miatt, az egyik legjobb RPG!
  • TBTPumpa
    Rossz hozzászólásra válaszoltam... Bocsi!
  • TBTPumpa
    Mert nem fog késni... Már az Ipon-hoz is megérkezett a CE, szóval no para.

amazing - 2012-03-06 12:02
    Megjott a CE is

• CalebJoe
    hát igen néhol elég ronda lett de az összhang még mindig jó
  • H3LLBoY
    A képeket elnézve nincs benne a HD Texture Pack. Ugye azt mondták, hogy alapból benne lesz, vagy rosszul emlékszem?
  • Kindred Blades
    Azt bizony tudnám értékelni.
  • CalebJoe
    fraps:)

• Vraaanyek
    hohóó...most hívtam konzolok szervízét, ők nem tudnak késéről, elvileg délután egyszerre kapják a gyűjtőit és a simát is!
  • TVelvet
    Még mindig nem tudja senki, hogyan lehetne screenshotot csinálni? Melyik gombra van téve? : /
  • mester1987
    Hali. Én most próbáltam ki, mint első Mass Effectet, bejön; nem rossz, főleg, hogy 3 mód közül lehet választani és az újrajátszhatósági faktor is megvan 40 órában

Bár próbáltam az előző részeket nemrég, de azok nem fogtak meg. A második rész úgy emléxem nagyon monoton volt.
  • Kindred Blades
    Ezzel egyet tudok érteni. Én direkt a Day 1 DLC ingyenesssége miatt rendeltem elő a CE-t, tehát megkapom ingyen, de akkor is pofátlanságnak tartom.
  • SötétBarom
    Illetve ami kiverte a biztosítékot, az a day1 story-related dlc. Meg is érdemli az EA, remélem megbassza egy kicsit az eladásokat.
  • Vraaanyek
    Olyan ugye nem létezik, hogy amit ténylegesen előrendeltem még február elején, azt eladják??
  • Kindred Blades
    Vagy adják külföldieknek kétszáz euróért. Lesz, aki simán megveszi ennyiért.
  • SötétBarom
    Ez nekem egy originellenes 4chan szagú összehangolt lehúzóakciónak tűnik..
  • JethroHUN
    Felvásárolják ~15-18e -ért, majd 1 hét múlva tele lesz a vatera 30e ajánlatokkal.
  • Kindred Blades
    Ezek egyszerre kerülnek ki a gyárból, utánpótlás csak nagyon extrém esetben szokott lenni, ezért is volt, hogy sok bolt már kifogyott a CE előrendelésből. (Külföldön. Itt jegyzem meg, ebben is van üzleti lehetőség a nyerészkedni vágyóknak.)
  • Vraaanyek
    Nem lehet, hogy csak az utánpótlás késik, akik régen rendelték elő, azoké megjött időben???
  • Kindred Blades
    Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor azért előbb szóltak, elvileg kilencedikén kerülne a polcokra, csak ezt az ostoba, régi rendszert a legtöbb bolt elveti.
    De annál még mindig jobb, mint amikor az ME2 CE-re vártunk plusz egy hetet, mert sikerült elkúrni az artbookot. :)
  • cdr74
    Szet is lett barmolva, mert egy melee szart csinaltak belole, a skillek fele arra megy ra hogy melee over 1000.
  • JethroHUN
    Ehhez nem tudok hozzá szólni, nekem azt írta a gameshop (lehet csak automatikus email volt, mint amit a normal kiadás rendelő is kaptak) hogy már továbbították a futárszolgálathoz.
  • Vraaanyek
    Én már csak azt nem értem, hogy miért aznap derül ki a késés, amikor már eleve a polcokra kellett volna kerülnie, utolsó pillanatban??!! nem tudták tegnap-tegnapelőtt????
  • JethroHUN
    Jah biztos... aoe+stun overload... tényleg szétvan barmolva, ami még a barriert is szedi. tech armor = god mode. Elég erős kaszt, multiban is.
    Hiába próbálod, alul maradsz
  • H3LLBoY
    XD!!!