Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Igen, tisztán kivehetõ, hogy az Miranda. Neki van az a jellegzetes Cerberus-os ruhája és a hangja alapján is felismerhetõ...
Remélem, hogy nem csak egy mellékküldetés (illetve rövidebb ideig) tér vissza... Kár, hogy nem lesz csapattag.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kedvenc játékom zenéje a kedvenc játékomról. Fasza! <#idiota>

Ui.: The "Reapers" (aka. "we dismissed that claim") are a lie!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lolwut? tisztán kivehetõ, hogy az Miranda, mivel még meg is szólal, hogy "Shepard!"
ME1-ben és ME2-be is teljesen rendben volt (kivéve azt a pár röhögõs pillanatot, ami gyorsan mémmé változott). Arra gondoltam, hogy volt pár régebbi videó, ahol pl.: Shepard szemei észrevehetõen egyenesen elõre meredtek, nem reagáltak a körülötte lévõ dolgokra, mint ahogy kellett volna, egyszóval kicsit fura volt, de ez szerintem csak a régebbi buildnek tudható be, mivel egyik korábbi részben sem volt semmi ilyesmi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TDC Geronimo
arcmimika minden UE3as játékban gáz. Ez az engine hibája és nem a programozóké. Van ahol kevésbé gázos, van ahol nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem akarok védõszöveget írni, de úgy tudom a demó és jó néhány videó is (pl.: Vega és Shep bunyója) egy nem végleges buildbõl származtak. A demó, meg ezeknek a videóknak az elkészítése se nem 10 perc, így érthetõ ha egy olyan korai fázisából készítették õket, ahol mondjuk az arckifejezések még nem minden esetben 100%-osak...

Demóba nem lehet importálni, ha erre gondoltál.

Fpocok
Remélem nem kúrják el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Ütõs lett. Mivel kimaradtam, a spoilerek végett is épp néztem linkeljem-e. Tényleg ott van Miranda. Nem látni tisztán, csak azt, hogy nõ és ugye a ruhájának jellegzetes... mintáját/szabását.
Amúgy ez egy új FemShep model? Úgy értem a régiekben is van egy alap, mint a "rendes" Shepardbõl. Lehet végig viszem úgyis, tényleg jobb a nõi szinkron.

Az ME3 demó élménye/benyomása ugyanazt a hatást hozza,h a a 2 DLC-ivel nem játszottam? Valamint ott egy alap és belõtt esemény sorozatot fog használni, mint a2-nél? Úgy értem nem számít az 1-2ben elért, megtett dolgaink?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Prince23
Egy fejlesztõ a multiplayer támogatásról. Nem Mass Effect 3-as 😄

“Rengeteg olyan játékkal találkozhatunk a piacon, melyekrõl lerí, hogy mennyivel minõségibb programok lehettek volna abban az esetben, ha a fejlesztõiknek nem kell a többjátékos móddal veszõdniük.”

TDC Geronimo
expertzone tagok már tolják a demot boxon

some impressions:

-music is great, sounds more like me1
-graphics look great, much sharper. the new unreal 3 engine improvements really show.
-sometimes it looks a little bit cel shaded (kaiden for example)
-facial animation is mostly shit, way to stiff and lifeless
-gunplay and movement feel much better than me2.

finished the first part of the demo (second part i already off to a good start: wrex!), some more impressions:

-the game looks fucking amazing (aside from the facial animation), wow! the improvement from me2 is quite big.
-looks and feels pretty epic.
-music is fantastic.
-combat/shooting feels really good. its also harder, enemies can hit you when you are in cover.

Kopiati
Am elég menõ, ahogy reaperek ledobják a földi nagy lézeres cumót, egyik jelenetben ott csimpaszkodik 2 ilyen a nagy lábán😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Prince23
Na ez tuti siker lesz!! számmisztika powa, bolygók gegyüttálása meg minden 😄

TBTPumpa
Aki a Konzolok szevízénél rendelte elõ a játékot az is megkapja a már ismert elõrendelõi extrákat + a házhoz-szállítás ingyenes lesz!

Elõrendelõi ajándékok:
- N7 Warfare Gear (DLC felszerelés)
- M55 Argus Assault Rifle (DLC felszerelés)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3/6/12...
Mass Effect 1: 3
Mass Effect 2: 6
Mass Effect 3: 12

<#idiota><#taps>

Bárcsak lehetne!

Azt hiszem hibernáltatom magam márciusig 😄
orichalcos
EZt a képet meglátta asszony, kérdezi hogy mit akarsz csinálni te valentin napon????

My streams: https://beam.pro/oriic

<#szeret><#wow1><#szeret> AKAROOOOOOOM!!!4!négy

Remélem Miranda csapattárs lesz...

Kopiati
és Miranda, meg Jákob is😊 és a többiek😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

TDC Geronimo
ja és nem tudom feltûnt e, de miranda is benne van a videóban egy villanás erejéig <3

TDC Geronimo
na itt jó

TDC Geronimo
ahh... ha ezek ilyenek milyen lesz a launch trailer? 😄 Nem tudom ME2 launch trailerjét lehet-e még ûberelni..

TDC Geronimo
Na mai adag videó.

Femshep videó

Nem engedte videó linkel berakni valamiért.

orichalcos
Ez valszeg csak nekem új, de rohadt jó lett:

SPOILER VESZÉLY!

Mass Effect 3: Without Warning Trailer (fan-made trailer)

Keddre meg vettem ki szabit. 😄 XD

Kopiati
BioWare már feltette a netre FemShep videót, csak privát😊 k*cs*g*k

Kopiati
Gondolom lehet CoD hatás de egyik jelenetben mi vagyunk a ChopperGunner😊 akkor itt is lehetünk "tankban" gunner, meg a Geth tankról is lõ Shep, semmi különleges, eddig amúgy is el volt hanyagolva a szövetségi "hadsereg" gépparkja, legalábbis én hiányoltam a szárazföldi jármûveket, mert azért nem csak gyalogság egy hadsereg😊

Teljesen úgy emlékszem, hogy olvastam valamikor a múltban, valami oldalon, hogy újra lesz benne. Ha nem is az alap játékban de DLC formátumban tuti lesz.
Szerintem csak valamelyik átvezetõben mutatnak egy Mako-t, elég valószínûtlen, hogy vezetni is lehetne majd a játékban.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Verjétek Makósok. <#hehe>

Na vajon mi az ott a háttérben?

<#hehe>

Kopiati
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a geth lábán ez a CB logót formázza, Normandy Cerberus verzió tetején is ilyen fél forma volt anno.

Kopiati
Közben arra gondoltam, nem hallgattatok Shep bácsira...ezért megszívjátok! Geth Pow4! Egyébként amikor Shep gethekre lõ, egy két képen, mintha Cerberus Gethek lennének, mert olyan a festésük

orichalcos
Tessék kikockázni a videókat, vannak benne nagyon állat dolgok.

SPOILER
Pl:
Geth vs Quarian flotta ûrharca

Kopiati
Úristen ennyi videót egy nap kiadni.... ezek beteg állatok😄 fõleg ilyen OMG minõségben😊 Kínzááááás😊 még pont egy hónap 😞 Jól elfogok szöszölni a fegyver modolással😊
Kai Leng elég szép upgrade-et kapott, tiszta terminátor
Szerencsére nem kicsit lesz csonkolós a játék😊 yes😊

Fpocok

Úgy megveszem elsõ nap, hogy csak na
Elvileg 6kért lesz kulcs. Juppi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A videók alapján ez olyan mértékben EPIC lesz, hogy elfüstöl az agyunk játék közben!

Neee!!! Neeeeeeeee!!! NEEEEEEEEEEEEE!!! NEM BÍROM KI! <#falbav><#duma>

Doom 4
Adrenalin pumping gameplay.... Ja tényleg, fõleg hogy még nem én játszok!!!<#guluszem1>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Pontosan, de am ez is UE 3 csak egy fejlesztett verziója már nem?

TDC Geronimo
Nem CGI, de 3 db 580as kártyán futott a demo és ilyen minõségben játékba még nagyon sokáig nem fogjuk látni, mert rettenetesen sok idõ elkészíteni.

Prince23
Szép CGI 😊

TDC Geronimo
ez már a nextgen enginejük lesz nem a 3

Doom 4
OFF
Nem tom láttad-e már, hogy mire képes valóban az UE3<#mf1>

Akra
A Bulletstorm is kegyetlen szép volt. De úgy látom ME3 lesz a legszebb ezentúl <#worship>

Prince23
Nem is beszélve a Batman AC-ról, jelenleg az a legszebb UE 3.0-ás játék.