22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• mike01010101
    Kicsit javitani kell még rajta. Én csináltam egy módositott file-t, ha kell elküldöm pü-ben
  • samsung123
    Sziasztok

HELP: a FOV-al kapcsolatban, müxik, de mikor zummolnék jobb clickkel nem zummol? elvileg a moddal is kellene ugy irta az nfo-ban.

Mit csinálok rosszul?
  • Steppermotor
    Köszönöm a segítséget!!!!
  • Calver
    ha eredetid van, nem kell hozzá törés, elég VPN, vagy olyan exe, ami már "átment" release date check-en. wirágboltba mindjárt belinkelem.
  • Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tali megint leveszi, de ááááh.
  • kemszi2
    nekem is ez volt.kellett volna jönnie egy üdvözlő emailnek amiben jött egy kód amivel be lehet lépni,de az első regisztrációmnál nem jött semmilyen levél hiába kértem új jelszót,pedig helyesen volt beírva a címem,csináltam egy másikat azzal működött
  • Steppermotor
    Még egy kérdés: elvileg 9-ig nem lehet aktiválni...crackel ezt ki lehet kerülni?
  • penge96
    Írok privátban.
  • Steppermotor
    Próbáltam vagy 3 címen is....:)))
  • penge96
    Akkor próbálj meg újra regelni, szerintem valami nem sikerült.
  • penge96
    Azért én megnézném a helyedben az aktiválást. Ha meg nem kell, akkor kérj egy "Elfelejtettem a jelszavam"-at az e-mail-edre, mert ha mondjuk mégsem sikerült a regisztráció, akkor kifogja dobni, hogy nincs ilyen e-mail cím használatban. Másik alternatíva: az Origin szarakszik.
  • Steppermotor
    Ja és az email címemre se küldött semmit....
  • Steppermotor
    Elvileg nem kell visszaigazolni...legalábbis nem írja...regisztráció után csak belépés az origin hálózatába. azután visszalép ahol meg kell adni az emailt/id-t és jelszót. viszont nem enged belépni
  • penge96
    Hát ilyen elég nehezen lehetséges. Ha sikerült a regisztráció, mindenképp elkell fogadnia. Már nem emlékszem, de szinte biztos, hogy vissza kell igazolnod a regisztrációt az e-mail címeden amit megadtál. Ez megvolt?
  • Steppermotor
    Helló, a segítségeteket szeretném kérni. Megvettem ezt a remek játékot de telepítésnél az origin ablakát hozza be és regisztrálni kell. viszont ezek után nem fogadja el a bejelentkezéshez a megadott jelszót+nevet. És addig ugye nem is telepít. Volt valakinek ilyesmi problémája?
  • simon7108
    nekem nem hozza be a kód beírására az ablakot:S
    rámegyek és csak fehér ablak van...
  • MUSHABELLY
    Az 576 honlapján azt írják ,hogy az alapjáték verzióhoz jár dlc. Ez igaz?
  • Neton
    Nemrég hívtak, h megérkezett hozzájuk is. :)
  • MUSHABELLY
    Az 576-ban már meg lehet venni a játékot?
  • xblades
    Ez engem is érdekel, bár érdekes hogy azt nem érzékelte hogy fent van az Arrival és a Shadow Broker azt igen hogy Liaraval folytattam a romantikát,tehát a 2-höz is őt írta be.
  • TBTPumpa
    GameTrailers teszt

Benne van Miranda, Jacob és Samara is a második részt illetően.
    Miranda a Normandy-n (Shepard "szobájában" beszélget Shepardd-al érdekességképp - bár valszeg ez csak akkor lesz, ha volt vele románc az előző részben.)
  • MrDevil
    Mert az nem original EA cd kulcs volt!
  • penge96
    Én beírtam a CD kulcsot, és betette. Viszont az elsővel ez már nem működött, és MARHÁRA NEM TUDOM hogy miért...
  • simon7108
    még valami.
    be tudom valahogy varázsolni a 2. részt originbe?mert próbáltam beírni a játék kódját a termékkód beírásához,de nem hozza be....
    ha beírom bekerül a játékaim közé mintha originen vettem volna?
  • simon7108
    áá már akarom:D
    igaz még nem fejeztem be a 2. részt szal azt még el kellene intézni péntekig.
    bocs hogy itt kérdem,de a 2. részben a vitáknál mind1 kit pártolok,ha max paragonom van ki tudom békíteni bármelyiket?
  • Mimasz
    Mivel érdemi választ nem kaptam rá ezért újra megkérdezem:

Hogy vettétek észre a DLC-k amiket nem mutatott a program a játék felismerte, hogy megcsináltátok?
  • kemszi2
    az enyém a pickpackosok kezében még 2 napig :D
  • Vraaanyek
    Mindenesetre én akkor is kivárom a pénteket, ott lesz rá a hétvége, amit csak erre szántam most :P ma úgyis korán kell feküdni meló miatt, na meg egész héten, így inkább nyugodt körülmények között ülök neki péntek délután :P
  • Vraaanyek
    Juhúúúú! itt a gyűjtői a kezemben!! :P :P :P
  • kemszi2
    na az én játékom is végre megindult felém :D
  • gerey
    Nekem is a raktárban van már, szóval itt lesz csütörtökre.
  • RamsayBolton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott a turian tanácsos, ha ME2-ben visszakaptad a spectre státuszt, akkor azt mondja, hogy úgy döntöttek nem veszik el. Ha pedig ME2-ben nem kaptad vissza ezt a státuszt (default ME3), akkor most úgy döntöttek visszaadják a spectre státuszod. :)
  • Quattro88
    Pick Pack oldalán beírtam a csomagazonosítót és azt írja hogy 10 perce érkezett be a raktárba. Fehérváron lakok,de akkor így már biztos hogy Csütörtökön itt van.
  • Purga
    "Ezúton is örömmel értesítünk téged, hogy a Mass Effect 3 játékszoftverek megérkeztek hozzánk a GameShop-ba, így rendelésed a holnapi nap folyamán veheted kézhez futárunktól!

Ha esetleg holnap nem tudnád átvenni a rendelésed nem kell aggódnod, ebben az esetben egy e-mail-t kérnénk tőled ma este 6 óráig, melyben leírod a számodra megfelelő átvétel időpontját." (Ez jött 17:58-kor :D)
  • gerey
    Nem pesti pontba kérted véletlenül, mert oda mindig egy nappal előbb visznek ki mindent a CDG-ből.
  • MrDevil
    Holnap mehetek is érte, gondolom ti vidéki pick packba rendeltétek!
  • Daniboy01
    A gránát nem fegyver mint a ME1-ben volt, hanem képesség, tehát először meg kell venned a képességet, aztán beállítod egy tetszés szerinti gyorsgombra és már dobálhatod is. Nem játszottál a demo-val?
  • MrDevil
    Nekem 7.ét írtak ! De egy óra múlva kiderül mi az igazság!

"Várható átvétel: 2012.03.07., 12 óráig várhatóan megérkezik,
    ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.

Utánvét összesen: 19380 Ft"
  • gerey
    Ja olyan még nem jött, nekem sem, de volt már, hogy nem küldtek, csak később jött, hogy mehetek átvenni. Remélem azért csütörtökig odaér, mert amúgy csak hétfőn tudnám átvenni :(
  • Quattro88
    Ja az nekem is meg van csak ez is oda volt írva: "A küldemény útnak indításáról március 6-án (vagy változás esetén a feladás napján), a megszokott módon, e-mailt küldünk" csak azért kérdeztem hátha valaki már kapott.