22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
GazCamp3r #8967 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék elején amikor a tanács után az Udina irodájában odajön a turián tanácsos, akkor azt mondja, hogy a spectre státuszomat elvették, vagy éppen vissza adják? :S ez az egy rész, amit most nem értettem... -
Prof William #8966 Gránátot hogy lehet dobni? Mér kipróbáltam minden gombot de semmire sem reagál. -
Én is Pick Pack-ba kértem és Márc. 1-én jött, egy mail a következő szöveggel:
Tájékoztatjuk, hogy 2012.03.06. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:
Csomagazonosító vonalkód: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Átvétel kért helye: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hírlapüzlet címe: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Várható átvétel: 2012.03.08., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.
Utánvét összesen: 16990 Ft -
Innen le tudsz szedni hozzá mentést, különféle paraméterekkel -
Daniboy01 #8963 Én a Cd Galaxistól rendeltem, holnap hozza a GLS, igaz már pénteken leadtam a megrendelést. -
RamsayBolton #8962 Pontosan. -
Na most én leszek a f@sz... Ipon-ról is küldték nekem a játékot (igaz, hogy töröltettem az előrendelésem, de semmibe vették és mégis kiküldték a játékot) és a Konzolok szervize is holnapra ígéri a játékot. Azt írták, hogy az az e-mail csak egy sablonszöveg. A futárnak átadták a csomagokat, holnap pedig meg is érkezne... Fantasztikus, de tényleg. 2x is meglesz a Gyűjtői változat, csak tudnám kifizetni mindkettőt... -
Quattro88 #8960 Látom CD Galaxis-ba is megérkezett a CE,küldtek már onnan valakinek értesítőt hogy feladták-e?Mert nekem még semmi nem jött,mondjuk én Pick Pack-ba kértem. -
furgelab #8959 Igen benne van már megtaláltam, csak túl későn, mivel azt hittem nincs hozzá ezért megvettem bioware pontokon:(
így most kétszer van meg a dlc -
Daniboy01 #8958 Az előrendelői DLC csak egy puska meg egy páncél, meglszek nélküle, ha lemaradnák róla, a lényeg, hogy a From Ashes DLC benne van a gyűjtőiben ez tutibiztos! -
Azért kérdezz rá. -
Anno Ipon-nál is előrendeltem, de ott töröltem a megrendelést - legalábbis visszaírtak anno, hogy törölték. Most meg jött a mail meg az SMS, hogy holnap hozza a futár 14990 Ft-os áron... Mi a jó franc van itt?
Mert akkor lemondom a megrendelésem a Konzolokszervizénél, azt csá... -
Porsche911 #8955 Amúgy azt hol írták,hogy nem jut előrendelői DLC? Mert nem találom:S Januárba rendeltem meg és érdekelne,hogy jut-e vagy sem.Mondjuk nem nagy érvágás ha nem. -
mzoleeeex #8954 Hát én már Február elején előrendeltem , úgyhogy remélem jut a DLC-ből. Ha nem akkor nekem is ez volt az utolsó rendelés náluk -
Daniboy01 #8953 A ME2-nél még a játék elindítása elött, a launcher képernyő beállítások menű, mentések menüpontban lehetett az ME1 karaktereket importálni, sztm a ME3 esetében is így kell majd a korábbi mentéseket importálni. Még személyesen nem próbáltam, mert csak holnap érkezik meg a Collectors példányom, de már nagyon nehez bírom a várakozást! -
Meg én is így jártam... Kapják be. Addig töltöm a warezt, aztán majd egyszer megveszem a játékot, de már nem gyűjtőiben, mert arra már nem marad nekem... Fantasztikus! -
Nekem is ezt írták... Holnap leszek szabad, át tudnám venni a csomagot. Múlt héten még azt pofázták, hogy 7.-én mindenki számára megérkezik, most meg azt írják, hogy csak 8.-án csütörtökön és nem jutott mindenkinek előrendelői DLC... Hát menjenek a picsba, ez volt az utolsó, hogy rendeltem tőlük, de mivel ezt sem tudom átvenni, így visszamegy majd hozzájuk a csomag. Így jártak... -
Gondolom a karakter ME 1-ben készült, és onnan importálták a második részbe, és onnan ide. -
furgelab #8949 Hali
Megvettem a Mass Effect 3 Collector's Edition-t, az lenne a kérdésem hogy form ashes dlc az nem jár hozzá? mer mintha lett volna erről szó, vagy összekevertem valamivel. -
mzoleeeex #8948 Na megjött az értesítő de valószínűleg csak 8.-án ér ide :( -
Milkoma #8947 De miért a ME 1-ből akartok importálni? :D Én inkább a második rész mentéseivel próbálkoznék... lehet nagyobb siker lenne -
mzoleeeex #8946 Azoktól kérdezném akik a konzolokszervízéből rendeltek, hogy kaptak-e már bármi értesítőt a játék-ról? -
MrAndree #8945 Erről hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak, hogy ME 1ből importált karakter arcát nem jól ismeri fel a játék. Gondolom patchelve lesz hamar a dolog. -
Istenem. Ti már játszotok vele, én meg várhatok még 3 azaz HÁROM napot! :( -
Na igen az a jelenet is nagyon tetszett. Plusz a köszönésük is. -
RamsayBolton #8942 Egy kérdés azokhoz, akik ME1-ben kezdett karaktert importálva kezdtek játszani:
A karakter alkotásnál felismerte az importált arcberendezést az ME3 nektek? -
RamsayBolton #8941 Az a küldetés mekkora egy állat volt. Kibaszottul megérte, hogy elolvastam 2 hete a Mass Effect: Revelations-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grissom Academy, rengeteg ismerős személlyel. Komolyan, mikor David Archer megszólalt és mellé az Overlord-ból ismert theme is, majdnem elsírtam magam. über a játék -
RamsayBolton #8940 És ha megfigyeled a fehér szerkóban (alternatív kinézet) tevepatája van. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack be is szólt neki: "sex bot" -
Már nincs meg a Me1 és 2 mentésem, de volt pár olyan döntés, amit fontosnak tartok, hogy továbbvigyem, de me2ben nem volt lehetőség new playerként változtatni. Pl. én me1ben romancoltam liarával, élve hagytam wrexet, megmentettem a councilt, me2ben minden társam megmaradt és romancoltam mással.
Ebben a részben ki lehet választani a dolgokat, vagy mindenképpen csináljam újra az me1et meg a 2t, amit most nem akarok persze -
ezt így hogy? -
Naaa, gémsop 15:30-kor igazolta vissza, hogy van már nekik me3-muk és holnap megkapom-e. Addigra úgyis mindenki végigtolja. -
Na most mi van, akkor 576-ban át lehet venni? Vagy csak 9-én? Nem bírom már vazze! -
http://hardverapro.hu/tag/sta.html -
danih? Mert ha ő az, akkor ő nem kamu. Ha más, akkor passz. -
nálam meghalt a 2. részben :( -
Hardverapron egy srác origin kódot árul 6000 forintért pár darabot pénteken , előre odaadná nekem a kódot hogy beírom és aztán utalom a pénzt szerintetek megéri? illetve mekkora a játék amit tölteni kell? :S -
Hm, ez a Jack mennyit változott. :D -
Nálam, nem látszik a kép. Csak linkét rakd be. De nehogy vmi kamu legyen
-
Inkább Tali :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár hogy élőben nem mutatja meg magát, csak ezt a képet hagyja a szobánkban : http://i43.tinypic.com/2n6zrso.jpg
Aranyos, olyan mint vmi night elf -
gameshop.hu email: megérkezett hozzájuk, futár kiszállítás csak holnap.