Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Az tényleg poén volt... a vákuum kitépte volna a szemét, meg még mást is <#eplus2> de ne remélt, így fog kinézni a "sisakjuk" <#gonosz3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
A geth colossus az fehér, talán hoztak magukkal párat. Még biztos voltak eretnekek.

Optimus Prime
Épp wallpapaer után néztem a honlapon, de csak a galériát találtam. És megláttam ezt. Reméltem kijavítják ezt a marhaságot.
Aki nem érti. Az a maszk az ûrruha, az 1-ben volt mindenkinek rendes páncél-ûrruha kombinációja és casual viselete. De röhej, mikor a Collector hajóba Miranda kilép a kis szûk rucijában, meg a kivágott dekoltázsával egy ilyen vacakkal az arcán. tudom a Birodalom visszavág-ban is durva volt, de ott egy "izé" belsejében voltak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

orichalcos
Ha megnézitek a trailerket abban nem fehérek a lépegetõk, szóval tuti hgoy nem azok. (lásd pl a bannerban a lépegetõt)

My streams: https://beam.pro/oriic

Doom 4
Igen, nekem is ez volt a tippem. <#eljen>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kopiati
Errõl már beszéltem, ezek azok a kaszások akik a földön lézerezik a jónépet, a kis kicsi lépegetõk, a videókban ezek lövik le a kis srác gépét, meg a zúzó a tuchankán ezzel küzd. Csak itt épp viszik õket😊 kis cukik hogy csimpszkodhatnak😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

orichalcos
Tippre Geth hajók.

ProGabe
hatezeré'? hol?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Doom 4
alsón*

Doom 4
A femshep trailerben fel tûnt valami. A bal alsó mik azok a fehérek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JethroHUN
<#taps>Pontosan.

Vraaanyek
Hát... nekem egy évben egyszer belefér ennyi pénz, nem szokásom havonta venni a játékokat, de ez az évtized, de megkockáztatom életem legjobb játéka, úgyhogy kéthavi fizuból félreteszem rá 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

az "is" lemaradt
biztos letöltõs, g2play-en szoktak lenni ilyen akciók
Renjike
6K ?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fpocok
Hát én megnéztem, mi van a collectorsban, nem láttam semmi érdekeset. Én simán megveszem a normál verziót 6kért megjelenés napján. A többi nem érdekel. Fene se fog ennyi pénzt kiadni érte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vraaanyek
Én már nem szórakozom, megrendeltem konzolszerviz.hu-ról egy ezressel drágábban, de legalább ott még lehet rendelni belõle! 😛

Doom 4
Most ezt egy "n" betû miatt?<#confused>

orichalcos
Csak a multi részét.

Optimus Prime
Eddig úgy hittem a nem BF3 tulajok az egész demót csak 17-tõl tolhatják.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mimasz
"#5541 Mass Effect 3 CE 14.992 Ft az IPON-nál!
Nincs szállítási költség és a már említett elõrendelõi extrákat is hozzácsapják!
Azthiszem ennél olcsóbb és jobb ajánlat még nincs erre nézve. Innét kell elõrendelni - de csak február 28.-ig! Ezután állítják össze az elõrendeléseket, hogy március 9.-re megérkezzen a játék!"

El is fogyott már? :/

BoneDragon
Én belenéztem egy kicsit de...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az átvezetõ videóban nagyon darabos volt a mozgás. :/ Mondjuk attól még király lesz, már nagyon várom!!!!4

cataflam02
Na ez az, én is így tudtam! Azért köszi az infót. 😄

One more story

orichalcos
Na akkor még egyszer.

Demó jön kedden. A single részt mindenki végigtolhatja, a multi részt csak azok játszhatják keddtõl, akiknek az accountján van egy Battlefield 3 játék. A többiek 3 nappal késõbb azaz 17.-én tolhatják a demoban a multit.

cataflam02
Nem kedden jön a pc-s demó is ? 😄 mert ha nem, kicsit ideges leszek!!!

One more story

Vraaanyek
Meglehetõsen figyelemmel követem az eseményeket, ügyelve arra, hogy ne spoilerezzem szanaszét magam!😛 lehet elkerülte a figyelmem az kérdésem tárgyával kapcsolatos infó, de lesz PC-s demo a megjelenés elõtt, vagy csak mesedobozosok kapnak ízelítõt M-9 elõtt????

Fpocok
Sosem spoilereznék el semmit. Erre nagyon érzékeny vagyok én is 😄

Erre mondják "magyarul", h successive troll is successive <#idiota>
Ja és ennyit arról, h nem fogok idejárni 😄
Fpocok
<#idiota>
sry 😄

Fpocok
Sry... de NEM TUDTAM KIHAGYNI. Foggalmam sincs, mi van a videóban, mert nem néztem meg. Csak hülyülök... 😄

Heil! A mai faszbúkos csetnyelvtanos világban ideje rendet tenni!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TBTPumpa
Nem is hal meg semmilyen csaj, a demóban pedig végképp...
Kell itt rémhíreket terjeszteni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
azzal az alkalmazással vagy avatar kódot vagy demo kódot kapsz .. én demót kaptam amit pont nem akartam :S valaki csere? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Azt hiszem nem fogok idejárni, amíg végig nem játszom a 3. részt...
CharrDen

"Ich möchte SPIELEN..."

Nem tudom melyik csajról van szó, de kösz...
Persze, kezdjétek a spoilerözönt már egy hónappal a megjelenés elõtt. Nehéz is az a spoiler makró...

Why so serious?

Doom 4
Játszani akarok, MOST!
I want to play, NOW!
Ich möchte spiele, JETZT!

ki?!
Fpocok
LOL... meghal a csaj? Kedvenc karakterem volt pedig baszki.

TBTPumpa
Csak saját felelõsségre! Erõsen Spoileres!

Illusive Man-rõl egy kép az Artbookból!

Nem nézem meg, nem nézem meg, akkor se nézem meg! ÁÁÁÁÁ <#idiota>
TBTPumpa
A végleges demóváltozat végigjátszása Xbox-on!

Ez már nem a decemberben kiszivárgott béta verzió, hanem a kedden megjelenõ demót sikerült kilopni XBox-ra...

már bocsánatot kértem sajnálom
Sziasztok! Sajnos nagyon rég jártam erre... de itt az ideje bepótolni a mulasztást! Mégpedig egy projekttel, nevezetesen az ME3 fordításával. Ahogy a régi szép idõkben Mike-ot segítve megcsináltuk a DLC-k fordítását, ugyanúgy tervben van az ME3 is. Azonban tekintettel arra, hogy egy egész játék lefordítása lényegesen nagyobb idõt és odafigyelést igényel, továbbá nem beszélve arról, hogy nem szeretnénk, ha a játékosoknak többféle fordításból kelljen választaniuk, így felkerestük a masseffect.hu részérõl Blastot, és megbeszéltük, hogy együtt fogunk dolgozni a fordításon, hogy minél elõbb egy minõségi magyarítást kapjon az ME3.

Ha jól emlékszem, korábban már Tehasut jelezte, hogy részt venne a fordítási munkálatokban, és Sanya is a tesztelésben... úgyhogy most keresek önkénteseket, akik nem sajnálják a szabadidejüket arra, hogy segítsenek a fordításban (fordító, lektor, tesztelõ, stb). Úgyhogy, akit érdekel a dolog, küldjön egy privit és megbeszéljük a dolgokat 😊

Fontos, hogy csak azok jelentkezését várjuk, akik eléggé kitartóak és nem fognak félúton lemorzsolódni! Csak azért nem várunk jelentkezõket, hogy idõ elõtt egy félkész magyarítással kipróbálhassa a játékot 😊

Nem szeretnénk nagyon nagy létszámú csapatot, a minõség elõtérbe kerül a mennyiséggel! Várom válaszotok 😊

Hogy egy ökör troll vagy? Remélem most belaktál és visszamész a barlangodba.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hello viszajötem és igazatok volt sajnálom
Ma még egyszer megnéztem a trailereket... Hát lehetne ennél epikusabb?

Csak Xbox-hoz jó, sajnos...