22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Telepítés és aktiválás után szerintem ez is megy offline módban, de aktiválni mégis hogy szeretnéd net nélkül? :P a lényeg, hogy aktiváláshoz mindenképp kell net! -
*Origin fent van a Battlefield 3 miatt, Battlefield 3 megy offline módban, ha ez segít valamit. -
Szoszi. Ha nincs otthon netem, de megveszem a dobozos verziót, attól még fogok tudni játszani vele online aktiváció nélkül valahogy? Még 1 hónapig nem lesz netem, költözök éppen baz... -
Érdekes, itt valaki pont az ellenkezőjét írta... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és legnagyobb bánatom, hogy a Rechni királynős sztorival szinte nem történt semmi. megint kiszabadíthatjuk és annyi. kezdem bánni, hogy nem turmixoltam le még az 1. részben :D -
Nem, bárhol lehetnek cuccok. -
Hát, csak a Citadellás mellékküldetések kitesznek vagy 10 órát:) És azokon kívül még van egy rakás:) -
mzoleeeex #9080 Egyébként scannelni csak abba a rendszerbe érdemes ahol reapert jelez?
-
Ne legyél már hülye:) Ki nem sz*rja le hogy szép-e (egyébként gyönyörű), ha egyszer zseniális a játék. ~10 óra kockulás után bátran kijelentem, hogy a trilógia legjobbja. -
ne siess, sajna rövidebb mint az előző részek :( -
Evoluti0N #9077 Nos, megvannak a játéknak a gyengeségei (mint minden más játéknak), de 6 órát lenyomtam egyhuzamban, szal ez elég sokat elmond arról, h mi a véleményem róla :D -
Purga #9076 A coalesced.bin tool-ra voltam kíváncsi, köszi szépen.
Nem találtam róla magyar leírást. -
Sith #9075 A mentés importálás mindenkinek zökkenő mentessen ment?
Nekem egyetlen kis guzmi akadt lent írta valaki hogy Shadow Broker DLc megvan Liara volt a 2. részben is a románc "szereplő" (na nekem nem)
Érdekes módon az arrival dlc-t pedig figyelembe vette (legalábbis az egyik párbeszéd alapján)
ps origin név:GuguGabor -
melyik? biotikus robbanások, vagy coalesced.bin tool, amit linkeltem?
előbbi baromi nagy sebzések bevitelére, utóbbi játék egyes beállításainak "finomhangolására". mondjuk. nézz a bannerba, FOV átpiszkáló cuccot is azzal raktam össze. -
Purga #9073 Leírnád röviden, mire jó?
-
mivel tolod?
én pont most akartam panaszkodni, h Hardcore is milyen könnyű
bár lehet csak biotikus karakterek és a robbanásaik lettek rohadtul erősek - én Adept-el meg Liara-val
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és majd Kaidan-el, ha végre magához tér (overload és reave, fuckyeah)
pillanatok alatt cafatokra tépem nonstop az ellenséget - Singularity + Warp... igencsak hatékony.
lőfegyvert szinte nem is használok.
coalesced.bin-hez meg itt van cucc -
Na most adtam fel hogy egyáltalán hardcoreon játszam... az veterannak felel meg (előző részek nehézségi szintjei szerint)? Eddig insanity mentem, nem volt gond. De ilyen iszonyat szar mapot csinálni, mint ahol tovább kéne mennem... 2 perc alatt körbe kerítenek és 3 oldalról tökéletesen belőhető. 2 atlas, legalább 3 turett és jó pár gránát. 5 perc alatt kicsinálnak mint a szart, míg elvileg tartani kellene a pozíciót... és 8 óra játék után adja ezt a küldetést... Megint ugyan az miatt megy a szívás mint a 2ben, a lőszer mennyiséget, sztorymódhoz állították be, mert ez a 4-5 tár az semmi. 4 ellenfél, jobb esetben...
Normalon kicsivel tovább bírtam. Kéne már egy coalesed.ini editor.
-
dokumentumok, bioware mappába be kell másolni a saveket és aztán felismer a kinézeten kívül minden.t -
mindenki alkalmazta a proxy-s "csalást" ezek szerint? :D -
már csak a személyiségén kellene dolgozni 
(mondjuk szerintem úgy néz ki, mint egy kacsa parókában...
de tudom, magánvélemény)
szerencsére nálam Kaidan volt a túlélő, bár az ő passzív-agresszív rinyálását is olyan hallgatni, mintha Carth-ot hallanám újra a KotOR-ból... valamiért... pont ugyanolyan hallgatni
-
evil006 #9067 A mentés importálás az hogy megy ? -
saiyanjin #9066 Ashley Williams Szép csaj még mindig :))) -
Pares #9065 Ja, és még valami: Végigjátszottam a DLC-t. És lássanak csodát, megint igazam lett... 

Szimpi karakter a protheán, meg jó a küldetés is, amiben megszerezhetjük, de azon kívül annyi hasznát vesszük, mint bármelyik másik csapattársnak. Nagyjából. Többet nem árulok el. Szóval egyáltalán NEM fontos a történet szempontjából, vagy megfordítva annyira fontos, mint bármelyik másik társunk. Persze ellát pár érdekes infóval, de ennyi. -
Tisztelt Szombati Ferenc!
Tájékoztatjuk, hogy 2012.03.06. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el ill. indítjuk el várhatóan az Ön számára:
Csomagazonosító vonalkód: xyxxyxyxy
Átvétel kért helye: Inmedio - Debrecen, Fórum
Hírlapüzlet címe: 4026 Debrecen, Csapó utca 30.
Várható átvétel: 2012.03.08., 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.
Utánvét összesen: 9890 Ft
ma este érkezett be a PP raktárba
csak azt nem tudom, ha 5-én el lehetett volna hozni a CDG-től, akkor miért csak 6-án indították útjára? -
Pares #9063 Jaja, engem eléggé meglepett, hogy ilyen szintű diverzitás van a játékban. Mármint még én sem hittem volna, hogy ennyire nem lesz monoton. Minden küldetés más, a tájak, ahol megfordulunk, brutálisan szépek, a párbeszédek is sokat fejlődtek. -
Pares #9062 Nagyon hülye vagy. Az animációk az egész játékban rendben vannak. Anderson futó animáció hagy kívánni valót maga után, de azon kívül minden rendben. Bár ha olyan hülye vagy, hogy kihagyod a hármas részt, mert hurr durr lehet szarozni valamit megint, akkor csináld, jó nagy marha vagy. Bár tudom hogy úgy sem hagyod ki, csak nagy a szád. -
Egyet kell értsek veled!!!
Hatalmas lett a játék, sokat fejlődött minden téren.
8 órát toltam bele eddig, holnap folytatás :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szépen gyűlik a flotta és a sereg is, akció, dráma, árulás minden van ami kell. -
saiyanjin #9060
Elárulom az EA játékokban volt csak eddig hivatalos magyar nyelv, esetleg a Crysis Warhead esetében magyar szinkron, de amikor beszüntették a magyarországi székhelyüket(hivatkozva arra hogy túl sok pénz fenttartani és nem éri meg) avval a lendülettel megszüntek a gyárilag magyar nyelvet hordozó gammák is.
Esetleg vmi műhelycsapat megcsinálja önmagától ami tényleg évek is lehetnek főleg egy ennyire komplex játék esetében.Manapság illik beszélni az angolt, de legalább fordítani ha másnem. -
Pares #9059 Na, ma jó alaposan kijátszottam magam vele. Nagyon állat lett. Szerintem hatalmas lépés a ketteshez képest. Minden jobb lett benne. Nem akarok regényt írni, így csak annyit mondok: szuper lett a játék, megérte várakozni! -
Vicc volt termeszetesen, nem lesz itt magyaritas a kozeljovoben. Hivatalosan, latva a hazai legalizalt warez helyzetet, leszarjak a fejunket, nem vagyunk tenyezok, hogy a lengyelek es a csehek mellett mi is honositva kapjuk. A fordito csapatnak meg ido es energia kell a munkahoz, ami nem ket perc. -
Nezd a jo oldalat, az uninstall aranylag gyorsan vegigszalad. -
Gyere. Rakd fel, én is azt tolom. Eddig kétszer vittem végig normálon, most hardon megyek. Már most csináltam egy csomó küldit, amit eddig nem :D -
De legalább ne hangoztatták volna hogy a full szebb lesz mint a demo!
Meg legalább azt dolgozták volna ki amit látunk.Az a ruházat ahogy kinéz kb paintbe különbet lehet összehozni állítom!
De mindegy is ez így vérgyenge, majd egyszer ha olyan kedvem lesz végiggörcsölöm!
Inkább felrakom 1-et újból az jobb mint ez! -
ó lábú focisták vannak benne
Igaz az Arkham City is unreal engine mégis jobban ki voltak dolgozva a karakterek a mozgás meg szinte tökéletes lett pedig nem nagy cég csinálta, a Bioware pedig elég öreg róka már a szakmában. -
mans #9053 Ezt ki mondta hogy március közepe vagy vége?az elég érdekes lenne. -
szerintem rossz képet linkeltél.
btw nem arra gondolok, h csak beszélgetések közben rejtse el, hanem h nonstop.
perpill egyetlen megoldás az, ha a kétlábú nem visel sisakot... mondjuk ezzel éppen együtt tudok élni. -
Srácok olvastam hogy most törtnél sokaknak baj van az ME2 importálással meg hogy mauálisan kell de vkinek így se jó na igen az eredetiben is lehet ien gond?? -
Ez a mozgásanimáció meg ez a grafika lol! Látszik nem erről a kettőről szól ez a game! De azét az ember elvárni visszafelé ne fejlődjünk már!
Meglehet érteni akik agyonszidják a game-et! -
janihunk #9049 Az nincs is messze. Kivárom csak úgy érdemes játszani ha értem is. -
Marcius kozepe, esetleg vege