Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
(mirõl is? hogy valaki saját jogán balfasz?)
<#sniffles>#sniffles>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
en penteken veszem at a CEt (azert nem digit vettem, ami kenyelmesebb lett volna, mert az osszes tobbi megvan dobozzal (dragon agek, mass effectek)) es kúrvára örülök a hétvégének és a rövid jövõ hétnek!
anti hero
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyszóval a párbeszédekkel az égvilágon semmi baj nincs, sõt jobbak, mint valaha. Az összes párbeszéd nagyon dinamikus, több párbeszédben is több karakterrel beszélünk egyszerre, röviden az összhatás sokat javult az elõzõ részekhez képest.
Korabban leirtak mar, hogy kell importalni jatek nelkul a ME2 menteseit, de csak a te kedvedert, belinkelem ujra:
http://www.masseffect2saves.com/import.php
Remelem az elmult X ev moslek rendszereben volt azert lehetoseged egy picit angolul tanulni, mert ez esetben pikk-pakk megoldod a problemat, es talan lenyugszol picit.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A saveimport pedig mukodik, csak nem artana felfogni az agyaddal, mielott karomkodsz, hogy az importhoz kellene egy ME2 installalva is. Ha az nincs, mert a mocsok rendszer legaljan elsz, es nincs penzed ra, akkor legalabb a Dokumentumok-my games-stb mappaban hozd letre a ME2-nek megfelelo szerkezetet, es az .ini-t atirva akar mukodni is fog a dolog. User errort ne fogj a fejlesztokre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Konkrétan most segget csináltak a szájukból.
ui: anno a BF 3 már csütörtök délelõtt játszható volt, medig az is pénteki megjelenést kapott EA-tõl és az Origintól is.
mi meg cumi, nincs lokalizálás sem, ennyivel megtisztelhetnének minket, hogy legalább akkor a cseh-lengyel régióhoz tartozunk.
és ennyi a levélrõl is, mely szerint márc. 8-tól tolhatom a gamet. Az aktivációnál meg márc 9-et ír, 01:00-el.
😄
anti hero
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ami nagyon tetszik a játékban, hogy végre nem vagyunk biztonságban a fedezék mögött sem, hanem néha betalál a golyó oda is elég durván. Ez életszerûbb mint a 2-ben, ahol a rakéta se tudott megsebezni amikor közvetlenül a fedezékbe robbant.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Akár fejlécbe is mehetne.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Shotgunból van egy hiperOP, asszem a CEhez van, N7 Crusader: pontosabb mint egy félautomata sniper és annyit sebez mint egy +hosszabb csõvel annyit majdnem widow sebzés.
Zseniális.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez a sor:
"
Location=C:\users\H3X\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 2\Save\"
A me2 mentésed elérési útját kell oda írni értelem szerûen. A csinált arcot nem biztos hogy tudja majd importálni, ezért kellhet a facekey (arckód) amit karakterkreálásnál be lehet írni.
u.i: capslockot meg kapcsold ki.<#felkialtas>#felkialtas>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még nem értem végére, nem is tudom megítélni hogy hol tarthatok, mert mindig van valami óriási új fejlemény, de igazából nem mozdít elõre sokat.
Majd meglátjátok, olyan meglepetések lesznek, csak tátottam a számat. Eszembe nem jutott volna hogy olyasmi fog történni.
Csak remélni tudom hogy a EA/Bioware nem fogja komolyan venni a metacritic és hasonló oldalak troll pontozást. Nem szoktam hivatalos forumot nézni, ott nem tudom mi megy. Mert ez egy baromi jó, izgalmas játék. Talán nincs akkora szabadság, mint az 1/2 részben, hogy mész és felfedezheted a rendszereket, h hol van küldetés, hova lehet leszállni. De hiányzik ez? Már 2 rész alatt, bejártuk az egész galaxist 2x. Bõven kárpótol érte a folyamatos pörgõs játékmeneten (ha a küldetéseket csináljuk és nem untatjuk magunkat a túlzott "war asset" keresgéléssel) Tuchanka, az elég izgalmas volt, harc vége-bejátszás, én: "Nem mondják hogy itt kell végig futni?!<#merges2>#merges2>"
Ha ME rajongó vagy akkor 10/10, az hogy ennyire filmszerûen látványos az egész kárpótol a kis hiányosságok matt, sõt itt a multi, a minden igényt kielégítõ skillfa és fegyver fejlesztés. Szerintem sikerült a széria legjobb részét össze hozni.
...
<#szomoru2>#szomoru2>
"The trees move. Do you not see it?"
Mellesleg az ME frencsájz sose volt hc rpg aki ezt várta a harmadik résztõl az nem játszott egy részével se, valszeg még csak hírét se halotta.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.