Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat igen az engem is bosszantana, legyen mar egyutt a gyujtemeny :o) latod ugyanarrol beszelunk :o)

anti hero

enlightened
Azért egy kicsit hajaz egyébként a sztori, a Dragon Age-re, jó nem sokban. Csak az alapötlet ugyanaz, hogy jönnek a reaperek (Dragon Ageben blight) és össze kell szervezni minden népet, hogy segítsenek (Dragon Age-ben törpék, elfek stb...). Rermélem, azért majd lesz csavar a sztoriban és nem a szervezésrõl fog szólni az eglsz játék.

Vraaanyek
és hadat üzentek az egész galaxisnak 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Sir Quno Jedi
Ha van eszük átálltak idõben! Ahogy szokás... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Most hogy mondod... vajon mi történhetett az SSV Budapesttel?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Szerintem a Reaperek nagyobb problémát jelentenek az országra! 😄 ez az én véleményem!

enlightened
Én kicsit sajnálom, hogy nincs steamen a 3-as rész. Mert ez az elõzõ kettõt, nekem ott van meg :S. Most valamiért az origin kezd teret hódítani magának. Jó nyilván azért mert az EA -jé az origin, de az elõzõ kettõ verziónál még sehol nem volt.

Agyad sincs kispofám, az itt a baj...

Why so serious?

koschwarz
tudtam, TUDTAM!!!! errõl is a zsidók tehetnek!

(mirõl is? hogy valaki saját jogán balfasz?)

<#sniffles>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ez szerintem nem volt burkolt... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

+1 like a dolgozo magyar nepnek!
en penteken veszem at a CEt (azert nem digit vettem, ami kenyelmesebb lett volna, mert az osszes tobbi megvan dobozzal (dragon agek, mass effectek)) es kúrvára örülök a hétvégének és a rövid jövõ hétnek!

anti hero

Különc
Végülis a politizálás és a burkolt zsidózás is jobb, mintha spoilereznétek <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Szerintem egyáltalán nem lett kevesebb investigate opció, legalábbis ahol értelme van kérdezõsködni, ott sokszor az investigate rész alatt a kör mindkét fele teli van kérdésésekkel. Ez mellé jött az, hogy most Shepard magától is egy kicsit többet beszél az átvezetõkben. Amit én észrevettem, az az, hogy a jobb oldali neutrális válaszlehetõség esett ki, amit abszolút nem sajnálok, mert a két rész alatt kb. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor választottam azt a semmitmondó középsõt.

Egyszóval a párbeszédekkel az égvilágon semmi baj nincs, sõt jobbak, mint valaha. Az összes párbeszéd nagyon dinamikus, több párbeszédben is több karakterrel beszélünk egyszerre, röviden az összhatás sokat javult az elõzõ részekhez képest.

Seth
Ez a joker hozzászólás. Nem

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
Nem megyek en sehova. Jol elek itt, van szep csaladom, hazam, kertecskem, kocsim (+par misi hitel), itt van a vallalkozasom es a munkam, jol mukodik az eredetiben megvett mostani, es korabbi ME jatek is, semmi sem indokolja, hogy elkoltozzek.

Korabban leirtak mar, hogy kell importalni jatek nelkul a ME2 menteseit, de csak a te kedvedert, belinkelem ujra:

http://www.masseffect2saves.com/import.php

Remelem az elmult X ev moslek rendszereben volt azert lehetoseged egy picit angolul tanulni, mert ez esetben pikk-pakk megoldod a problemat, es talan lenyugszol picit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

enlightened
Jaja, nekem is ez a program holnap is. Meló. Ezért ma sem engedhetem meg magamnak, hogy virrasszak, a megjelenésig, de holnap délután már tolhatom majd.

enlightened
Seth, betalált mi? 😄

PiszkosFred
De otthon elcseszni az idot jatekkal, ahelyett hogy munkat keresnel, arra van mi? Azt varhatod, hogy a rendszer segitsen rajtad, ehen fogsz halni, miutan a bank vitte a hazad. Csak szolok.

A saveimport pedig mukodik, csak nem artana felfogni az agyaddal, mielott karomkodsz, hogy az importhoz kellene egy ME2 installalva is. Ha az nincs, mert a mocsok rendszer legaljan elsz, es nincs penzed ra, akkor legalabb a Dokumentumok-my games-stb mappaban hozd letre a ME2-nek megfelelo szerkezetet, es az .ini-t atirva akar mukodni is fog a dolog. User errort ne fogj a fejlesztokre.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vraaanyek
Ne is mond 😄 holnap is jöhetek reggel 6-ra dolgozni, mint minden nap, de viszont cserébe megengedhettem magamnak a gyûjtõit 😛 és legalább délután 3-kor lépek is haza!

A sok sírva rinyálónak jelzem hogy ott az ezerszer leírt proxys módszer amivel kb. 2 perc alatt ki lehet lõni a release date checket, ha ennyire nem bírnak várni fél napot. Csak panaszkodni egyszerûbb gondolom.

Why so serious?

Seth
Ez kicsit erõs volt. Nade legalább egyel nõtt a bs hozzászólásaid száma.

PSN ID.: Beegabor

Nazgul1980
Mibõl, kenyérre nincs pénz hála a moslék cionista-kapitalista rendszernek.

enlightened
Lehet, hogy meg kéne venni a játékot 😄

Nazgul1980
De figyeljtek, több emberrõlovastam, akinek felismerte a mentéseit. Azért a kurva anyukat a bioware embereink, mert nem voltak képesek megoldani, hogy mindenféle rohadt sámán módszer nélkül berakd a mentéseidet.Anno a 2 bw aimán ártaktam az 1 mentéseit. Na, ezért szarháziak a programozók.Rohadtuk nincs kedvem arról a sok történeti szálról lemondani, amiket az elõzõ két részben én hoztm létre az õ trehányságuk miatt. Szóval addig jutok el, hogy kiírja az ebeem nevét, oké, csodás. Katt rá, ekkor be kéne adni a mentéseket, de ezután se kép se hang. Ötlrt valaki?

enlightened
Azok akik a megjelenésért aggódnak és nem bírnak nem ki fél napot, általában nem dolgozó emberek. Szóval egész nap ráérnek és nem tudnak mit kezdeni magukkal. Csak akik holnap is melóba mennek, tudnak örülni annak, hogy hétvégén tolhatják majd nyugiban éjszakába lógva.

Vraaanyek
Most már nem rohadtul mindegy?? 😄 fél nap, és mindenki játszhat hivatalosan is! örüljetek neki, hogy pont hétvégére alakult a megjelenés, és lehet tologatni nyugiban, éjszakába lógva 😄

Prince23
Ráadásul mi a cseh-lenygel, kelet-közép-európai régióhoz tartozunk. A lengyelek már játszanak vele, a cseheket nem tudom. vajon õk is tolják?

Prince23
Jelen esetünkben nem a BW a hibás, hanem az EA Origin.

Konkrétan most segget csináltak a szájukból.

ui: anno a BF 3 már csütörtök délelõtt játszható volt, medig az is pénteki megjelenést kapott EA-tõl és az Origintól is.

enlightened
Ez egyébként óriási félreértés még mindig a gamerek körében. Hogy egynek tekintik a programozókat, a kiadóval és ha valami nem jól sül el, akkor mindig egybõl a programozók a szemetek, meg a rosszak. Azt senki nem fogja fel, hogy a programozó konkrétan a legalsõ lépcsõfok, aki minden reggel bejár, és azt csinálja amire föntrõl utasítást kapott. Õk kábé szolgák, akiknek megmondják mi hogy legyen és, hogy és kihajtják a *** is belõlük és egész nap kódolnak. A döntéseket, hogy mikor van kész a játék, meg hogy bugosan teszteletlenül adják -e ki stb, nem õk hozzák, hanem a feletteseik, azok akik a legnagyobbat kaszálnak a játékon, pedig a legkevesebb erõfeszítést tették bele. Az egyszeri gamer meg ha valami rossz egybõl a programozókat veszi elõ és kezdi szidni, pedig õk aztán tényleg csak azt csinálták amire utasítva lettek.

Prince23
Részlet a levélbõl:

...
Product Name: Mass Effect™ 3
Release Date: 08 March 2012
...

gerey
Az miért a fejlesztõ hibája, hogy a kiadó úgy döntött, hogy nálunk csak holnaptól lehet játszani.

Prince23
Elvileg már ma lehetne játszani me3-mal, ráadásul márc. 8-át írtak nekem emailen az EA-sek 😄 a lengyel premierhez tartozunk, és náluk ma jelent meg a agem 😄

mi meg cumi, nincs lokalizálás sem, ennyivel megtisztelhetnének minket, hogy legalább akkor a cseh-lengyel régióhoz tartozunk.

és ennyi a levélrõl is, mely szerint márc. 8-tól tolhatom a gamet. Az aktivációnál meg márc 9-et ír, 01:00-el.

enlightened
Az mióta spoiler, hogy betalál a golyó a fedezék mögé? Hát ezzel tényleg az egész játék értelmét vesztette, szerintem el se kezd, mert így nem lesz értelme végig játszanod 😄 Az meg hogy, hogy sentry turretje van az engineernek az elsõ 2 percben kiderül, amikor belépsz a squad menüpontba 😄 Nem kell feleslegesen kelteni az indulatokat.

heh en megszokasbol belepek ide, aztan elolvastam a hszed es mar lepek is ki.
😄

anti hero

Amiga
Kedves anyukátokat spoilereztek itt össze-vissza, miközben a játék hivatalosan még meg sem jelent.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

enlightened
Ja 😄 Itt azért insanityn elég sokszor ráfázok, mert ha bepirosodik a képernyõ, gyorsan lebukok a fedezék mögé pihenni. De ha soroznak 2-3an, akkor elintéz a golyó a fedezék mögött is 😄

Mint Garrusnál a tökéletes golyófogó kanapé...
enlightened
Ez a Nova baromi jó, csak kicsit olyan star warsos feelingje van, de tetszik ahogy Shepard üvölt és puszta kézzel a földbe csap és mindenki szét repül. Meg van most már stealth kill is. Pl fedezékbõl ha megnyomod az ütés gombot akkor átrántja a fedezék fölött a csávót és leszúrja. Szóval az akció mindenképp pörgõsebb lett, több a skill látványosabbak is. Mondom ez a charge + Nova kombináció, ez nagyon ütõs. De akik nem nagyon szeretnek lõni, azoknak az engineer a legjobb, csak dobálni kell a droneot meg a sentry turretet és mindenkit elintéznek.

Ami nagyon tetszik a játékban, hogy végre nem vagyunk biztonságban a fedezék mögött sem, hanem néha betalál a golyó oda is elég durván. Ez életszerûbb mint a 2-ben, ahol a rakéta se tudott megsebezni amikor közvetlenül a fedezékbe robbant.

JethroHUN
Originben hogy lehet kikapcsolni az automatikus letöltést? Minden indításnál neki áll letölteni a soundtracket és vmi CE materials-t De nem kell egyik se, ost nem egy nagy szám, pont purgatory zenéje nincs benne...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

gerey
Itt minden le van írva.
Akár fejlécbe is mehetne.

Sir Quno Jedi
Meg ugye ha csak maga a sav fájl van meg valamelyik, akkor oda még kell bele csinálni egy olyan nevû könyvtárat, amilyet az ME2 csinál karinként és abba tenni a save-et. Most cégtõl enm tudom megnéni, d eneten írják. Benne van a karakter neve pl. John, meg a szintje, az osztálya és a dátum, mindez aláhúzásokkal. Gúgliban szvsz. meg lehet keresni valamék fórumon fent vam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
A dorne az érdekes, az hogy árammal támad azt még elhiszem, de az a hologram szerû vmi honnan a szedi a rakétákat?
Shotgunból van egy hiperOP, asszem a CEhez van, N7 Crusader: pontosabb mint egy félautomata sniper és annyit sebez mint egy +hosszabb csõvel annyit majdnem widow sebzés.

enlightened
Azért elég nagy lépést tett a játék az akció felé megint. Vanguardnak ez a földbe csapás amitõl széjjel repülnek az ellenfelek. Meg engineernek is nem csak droneja, hanem a drone-t fel lehet fejleszteni hogy rakétát lõjön és mellé le lehet rakni egy sentry turretet, ami lángszórózik meg minden. Insanen tolom de eddig alig kellett lõnöm a fegyverembõl, kb a skillek szétszednek mindenkit, remélem ez változni fog. Eddig a leghatásosabb, singularity amikor szépen felszálltak biotic charge és utána 2 Nova egymás után. Kb egyszerre 5 embert hal így meg 2mp alatt, de ha valaki nem annak még oda pörkölsz a shotgunnal azt szevasz. Vanguard eléggé tömegpusztító lett.

SötétBarom
Rövid értékelésem némi játék után (Tuchanka után):

Zseniális.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

JethroHUN
Dokumentumok/bioware/me3/biogame/config/MassEffect3config fájl megnyitása.
Ez a sor:
"
Location=C:\users\H3X\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 2\Save\"
A me2 mentésed elérési útját kell oda írni értelem szerûen. A csinált arcot nem biztos hogy tudja majd importálni, ezért kellhet a facekey (arckód) amit karakterkreálásnál be lehet írni.

u.i: capslockot meg kapcsold ki.<#felkialtas>

JethroHUN
Tegnap este már nem volt kedvem, leírni az értékelésem. Akkor most.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még nem értem végére, nem is tudom megítélni hogy hol tarthatok, mert mindig van valami óriási új fejlemény, de igazából nem mozdít elõre sokat.
Majd meglátjátok, olyan meglepetések lesznek, csak tátottam a számat. Eszembe nem jutott volna hogy olyasmi fog történni.
Csak remélni tudom hogy a EA/Bioware nem fogja komolyan venni a metacritic és hasonló oldalak troll pontozást. Nem szoktam hivatalos forumot nézni, ott nem tudom mi megy. Mert ez egy baromi jó, izgalmas játék. Talán nincs akkora szabadság, mint az 1/2 részben, hogy mész és felfedezheted a rendszereket, h hol van küldetés, hova lehet leszállni. De hiányzik ez? Már 2 rész alatt, bejártuk az egész galaxist 2x. Bõven kárpótol érte a folyamatos pörgõs játékmeneten (ha a küldetéseket csináljuk és nem untatjuk magunkat a túlzott "war asset" keresgéléssel) Tuchanka, az elég izgalmas volt, harc vége-bejátszás, én: "Nem mondják hogy itt kell végig futni?!<#merges2>"

Ha ME rajongó vagy akkor 10/10, az hogy ennyire filmszerûen látványos az egész kárpótol a kis hiányosságok matt, sõt itt a multi, a minden igényt kielégítõ skillfa és fegyver fejlesztés. Szerintem sikerült a széria legjobb részét össze hozni.
Spoilerbe teszem, de nincs benne.

Calver
HASZNÁLD A BRUTÁLNAGY MAKRÓT IS, AKKOR BIZTOS VÁLASZOLNI FOGNAK!

...

<#szomoru2>

"The trees move. Do you not see it?"

Nazgul1980
TUDTA VALAKI A AZ ME" ES KAREKTERÉRT IMPORTÁLNI? MERT NEKEM NEM MEGY, NEM ISMERI FEL A MENTÉSEIMET! VALAKINEK SIKERÜLT? HOGY?

Sir Quno Jedi
Nem is lehet HC RPG-t várni ilyen minõség mellett. Ugye minél nagyobb költség az animálás, a level dizájn, meg a voice acting, annál kevésbé lehet rugalmasra csinálni a költségek túlzott elszállása nélkül. Meg kellett találják az ideális egyensúlyt. Ez inkább interaktív film kategória, semmint HC RPG.

wedge31
Attol kurvára nem lesz rpg-sebb egy játék, hogy órákig vagy csak egy percig beszélsz egy npc-vel.A lényeg ott volna, hogy a válaszaidnak, választásaidnak hatása legyen a storyra, na ebböl van jóval kevesebb mint az elözö részekben.
Mellesleg az ME frencsájz sose volt hc rpg aki ezt várta a harmadik résztõl az nem játszott egy részével se, valszeg még csak hírét se halotta.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.