Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként tényleg, még csak a citadellán vagyok, bementem C-Sechez, dumáltunk fél percet, goodbye. Visszafordulok, rányomok, rögtön ott van investigate és 622 kérdést fel lehetett tenni neki.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Azoknak mondom ÉN. 😄 Akik szerint kevésbé RPG-sebb, pediglen akkor õk játszák RPG-tlenebbül ugyebár... (bár tény, hogy a KOTOR2 ebbõl a szempontból jobb volt, de az má régen vót...)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Ezt azoknak mondd, akik panaszkodtak, hogy egyszeru es gagyi a parbeszed, mondvan nincs csak 1-2 opcio, az is hebe-hoba 😊 Nekem a vilagon semmi bajom a rendszerrel, sot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Elsõre lehet, hogy kíméljék az eksönhírókat, de ha azonnal a beszélgetés után újra szóbaállsz az NPC-vel (spaceretenyerelés), azonnal bejönnek a jó kis plusz opciók a beszégetésbe (vagy bemész hozzá oda, ahova elvonul, pl. az irodájába), pont olyan lesz, mint a régiekben. Szal. aki AKAR az RPG-zhet, aki nem, az csak a kötelezõ részt kapja és rohanhat pukkangatni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Oke, akkor ugy fogalmazok, hogy az altalanos infokra legtobbszor nem kell kulon rakerdezned mint a ME2-ben, hanem auto elmondjak/beleszovig a beszelgetesbe.

Ja igen, az a másik. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Hátõ nálam gyakran van investigate mód baloldalt és szépen hoz be azután is új kérdéseket, hogy alatta megivestigate-eltél valamit?!??! Lehet nem ugyanazzal a játékkal toljuk!?!??!? 😄DDD

koschwarz
nem tudtad, hogy attól is hárdkór egy rpg, hogy legalább 10 irányba fejleszthetsz 50 fajta skillt?<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én játékokban valahogy nem vagyok egy sci-fi rajongó (filmekben, könyvekben abszolút igen), mégpedig azért mert számomra sokkal lenyûgözõbb a valóság szimulálása, mint egy akármilyen elborult fantáziájú világ kitalálása, amit látva én csak a fejemet fogom. az ME1-et is csak azért próbáltam ki annak idején, mert megtetszett egy youtube videón a párbeszéd mûködése. aztán játszva a játékot maga a taktikai tps-es rpg-s játékmenet is megtetszett (mondjuk mindig is szerettem csapattársakat irányítani FPS-esekben, pl. swat, ghost recon, stb.).

de mire a végére értem, teljesen lenyûgözött az a döbbenetesen részletesen kialakított háttér-univerzum, én imádtam a kódexet olvasni, minden részletet megtudni. most meg már elsõsorban emiatt játszom, illetve hogy lezárhassam ezt a reaper fenyegetést, és abban bízom, hogy valami nagyon ütõs módot találtak ki az írók az elpusztíthatatlannak tartott reaperek legyõzésére, mert gondolom valami frappáns módja lesz ennek is, és én erre vagyok a leginkább kíváncsi.

Tulajdonképpen úgy fest tényleg annyi van, hogy amik régen investigate opció alatt voltak, azokat Shep magától megkérdezi most, azért van, hogy néha 2 percig megy a kérdezz-felelek, mire nyomhatsz valami reagálást te. De persze a klikkelõbajnokoknak hiányzik az, hogy õk kattinthassanak, mert attól lesz valami "hárdkórerpégé".

Why so serious?

Vraaanyek
Megmondom õszintén, nem nagyon volt kifogásolni valóm a ME2-n sem, ez a tudakolás az volt, úgyhogy én egyáltalán nem bánom, hogy nem kell ezt a külön faggatást nyüstölin, mert a háttér infók nagyon is érdekelnek, de hogy 50szer kelljen kattintgatni, hogy megtudjam õket...
a lényeg, hogy a párbeszéd rendszerrel már így látatlanban sem lesz bajom! 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

wedge31
Lehet váltani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Vilagos. En csak azt mondtam, hogy - nalam - a sztori karpotol az esetleges jatekmenetben talalhato hibak miatt. De ha nincs sztori es nem tetszik a hatter, vagy a karakterek, azok motivacio, akkor az maximum par orat el meg nalam, egy eselyt kap, de nem eroltetem.

En egy jatek kapcsan a vilagaba, a tortenetebe, az un. koritesbe "szeretek bele (meg ha ez a kifejezes tulzasnak is hat oszulo halantekkal)", es nem abba, hogy jol fut a karakter, vagy van csudajo pancelja, esetleg franko a fedezekrendszere, vagy kihasznalja a directx45-ot teljesen fullHQHDBQQ texturaival. Ezek csak extrak, ha vannak.

Par ora jatek utan a parbeszedekkel nincs semmi gond. ME2-ben ket fajta parbeszed volt. A parbeszed-tarcsa bal oldlan extra infokat kaptal (nem lehetett vele semmi dontest hozni, csak hatterinfok voltak), jobb oldalon pedig a donteseid voltak, legtobb esetben 2-3. Na most a bal oldalt eltuntettek, es lenyegeben azokat az opcionalis hatterinfokat elmondjak alapbol, nem neked kell vegigkattingatni oket. Nincs ezzel gond. Szerintem.

koschwarz
kétségtelen, hogy egy jól összeválogatott csapattal azért pillanatok alatt szét lehet kapni a legtöbb ellenfelet. arra leszek kíváncsi, hogy a szinte mindenre immunis fantomok ellen hogyan teljesít majd a társaink MI-je. egy jó sztázis-képesség elkel majd ellenük.

az ME2-es mentés importálása után most is lehet kasztot váltani? (bár úgyis maradok baka)

Sir Quno Jedi
Turret, engineer, atlas stb. az volt a demóban is, de azok még ha nincsenek sokan nem is voltak nehezek. Viszont itt a hozzád szintezett genyók egész jól bírják. Majd nézek egy level 1-es indulást is, hogy ott mit tudnak.

koschwarz
...nem is beszélve az engineerrõl meg az õ kis turretjérõl.

koschwarz
hát ha a multis ellenfelek benne vannak (én a single demóját egy percig sem próbáltam, azt úgyis tudtam hogy jó lesz), márpedig miért ne lennének, akkor asszem fel kell kötni a gatyát a single-ben is, nehezebb szinteken. csak a cerberusnál a fantom, a nemesis, az atlas, de egy sima centurion is elég durva arcok.

Seth
Igen

PSN ID.: Beegabor

H3LLBoY
Basszus csak 10 óra után lehet õket elérni, addig meg megöl a kíváncsiság hogy mi a töcsöm van. Egri vagyok és tuti, hogy az itteni 576 is tele van a játékkal, csak lusták felhívni vagy e-mailt küldeni. <#merges3>

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Félreértetted, az ember játszani akar, nem pedig youtubon megnézni a végigjátszást...
Kérdés... Lehetõleg spoiler nélkül válaszoljatok rá. Igen vagy nem. 😊

Többféle befejezés van? Vagy ha törik ha szakad a galaxis meg lesz mentve? 😊
Vraaanyek
Kizárt, hogy ne lenne, én már kedden átvettem a gyûjtõit konzolok szervizénél, de tegnap sétáltam Allee 576 elõtt, és tele volt ME3-akkal, de ettõl függetlenül is rég ott kell lennie! Miért nem hívod õket???

H3LLBoY
Aki 576-ból rendelte elõ az megkapta már? Én a simát rendeltem meg, de még nem kaptam se e-mailt, és nem is telefonáltak hogy lehet érte menni.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Sir Quno Jedi
Én mondjuk importáltam egy ME2 mentést és lazán level 31-en kezdtem csapatostúl. A csapattagok kaptak 31 skill pontot, én meg 26-ot, de nekem eleve fel volt tolva jónéhény skill-em durván. Valószínû mert ugyanolyan kasztú lett a kari, mint az elõz játék végén?! Szal. rögötn szénné upgrade-elve kezdtük az elsõ küldit is. Amúgy így sem olyan könnyû, szal. ahogy néztem, ezeket a genyó ellenfeleket hozzánkszintezte egybõl. Nõttem is vagy 2-3 szintet a küldi alatt (még pluszban!!!).

Jah és a full paragonból egy része a paragon pontoknak átjött szintén, így már azzal sem nulláról kellett indulni.

A pénzt viszont keményen lenullázta, csak a Citadellán kaptam ez elsõ komolyabb pénzmagot.

Sir Quno Jedi
Mámeg hogy nem lehet Wrex-et "megmenteni"? Magyarán agyonlõtted, vagy agyonlövetted. THX! 😄

Vraaanyek
Ne viccelj! 😄 Három hete le van zsírozva a hétvége! 😛 aludni se fogok szerintem, habár most munkahelyemen lehet bekavarnak, és lehet, hogy 24. helyett most szombaton kell bejönni dolgozni, de akkor megborulok 😛 :S
Minden esetre játék telepítve, frissítések és DLC-k fent, már csak egy klikk kell holnap, és aktiválva, aztán mehet! 😄

PiszkosFred
Sose hagyatkozz senkinek se a velemenyere latatlanban, anelkul, hogy te nem tapasztaltad volna meg a dolgot, amikor lehetoseged van ra. Foleg ne egy ismeretlenere. Nyugodt szivvel kezdj bele a jatekba holnap, nem fogsz egy picit sem csalodni, mert osszessegeben istenjo es addiktiv, a hetvegere mondj le minden mas programot 😊

Én ME1-ME2 inportált karival tolom ME3-at, de mindegyiket 2x végigtoltam és Wrex-et egyszer se tudtam megmenteni sajnos ...(ugy más mondjuk nem rövid a játékidõ, ha valaki az elsõvel kezdi ...😊
Vraaanyek
Igazad van, tényleg túlreagálva fogalmaztam, pedig nem olyan drasztikus a véleményem, mint amilyennek tûnhet, mivel ismerem az elvárásaim, pontosabban, tudom, hogy nincsenek olyan nagy elvárásaim, illetve a fenébe is, akármilyen bakik is lesznek benne, itt a Mass Effect 3! 😄 Életem legjobb játékának fináléja! 😛 Egyébként mellékesen a mass effect 2-nél anno sokkal nagyobb zavargások voltak, több csalódott ember volt, engem viszont teljesen elvarázsolt! szerintem most sem lesz másképp 😊 de a brutális "ön-spoilerezést" tényleg befejezem most már 😄

wedge31
Kicsit érzékeny vagy, majdnem mindenki szerint jól sikerült a ME3, hibák persze vannak és ezt el kell fogadni, mert tökéletes játék nincs.

Túl magasak voltak a elvárások és annak viszont lehetetlen megfelelni.

Vraaanyek
na, hát csak átfutottam a hsz-eket, mert kicsit lemaradtam, de már megbántam... még hozzá se kezdtem a játékhoz, de már kezdek elbizonytalanodni, amit nagyon nem akartam, mert már megtapasztaltam, hogy, lehet elfogultságomból adódóan, de általában teljesen más, pontosabban sokkal pozitívabban szoktam megélni az ilyen kétesen véleményezett játékokat... ráadásul most a kedvenc játékomról van szó, így remélem most is így lesz, mivel az eddig felsorolt elvárásokból nekem nem sok áll fenn ilyen drasztikusan...na jó, kezdem túl fogalmazni, a lényeg, hogy most már tényleg itt hagyom a topikot,amíg ki nem játszom, és nem tudom a saját tapasztalatom. A legérdekesebb, hogy tegnap délelõtt sokan írtátok, hogy ennyi és ennyi millió órátok van a játékban, és hihetetlen überbrutál k.rva jó, estére mégis elözönlötték a topikot a fujjogások, és elégedetlenségek... na mindegy, már tényleg így is szanaszét spoilereztem magam, úgyhogy legyen már holnap délutáááááán!!!

Calver
egy fontos apróság:
Grissom Academy: Emergency Evacuation küldetést mihamarabb csináljátok meg, mivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tuchanka után, és miután megtámadják Cerberus-ék Citadel-t, nos... "befejezõdik" <#szomoru2>

van még másik ilyen küldetés is? csak hogy ne bukjak megint el közel egy óra játékidõt...

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Én 35-nél járok és most kaptam megint 2 questet..😊 Fenntartom a véleményemet, miszerint a trilógia legjobbja.

[merlinw.org]

És végre a halak
kaptak haletetõ VI-t 😄
Calver
közel 70 új hsz... leegyszerûsítették flém?

"The trees move. Do you not see it?"

És ahogy jutok elõre a játékban, vannak benne olyan kis apróságok, h nyamnyamnyam 😊.
jarlaxxe
Detto.

Ja és nem tudom hogy játszották egyesek végig 20 óra alatt, 13-nál vok és még sehol se tartok 😄.
Mondjuk az általam felsorolt negatívumok ellenére mégiscsak egy jó játékról van szó. Ezt bizonyítja az is, h már lassan 2 órája érzem, h a kiszáradás szélén állok, plusz olyan álmos vagyok, h mindjárt leesek a székrõl, de nem nagyon tudok felkelni a gép elõl.
A 9417-es hsz.-emre esetleg majd valaki, aki már kijátszotta...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szándékosan csinálták. Világra hozták Talit, és vele együtt több százezer õrült Talimancert is, akik az univerzum békéjét veszélyeztetik. Ezzel a képpel végleg egyesíteni lehet õket, és egyszerre lehet õket kiírtani az univerzum színérõl...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Nézd a jó oldalát sokan azt szerették volna látni, hogy szörnyü arca van Talinak, hát nem jött be nekik.
Azért ezt nehezen fogja kimagyarázni a Bioware vagy talán sehogy.

kemszi2
remélem az nem fog gondot okozni hogy a mentéseimet a virágboltból hozom 😄
Engem sem érdekelne, ha nem Tali arcáról lenne szó, amire már az elsõ rész óta kíváncsiak vagyunk. Igazából még akkor is csak egy kis rejtett extrának, easter eggnek venném. De egy átfestett fénykép? Most komolyan. Lett volna egy sima rajz, amit egy grafikus ütött össze unalmában az ebédszünetben. Nem érdekelt volna, de ez így gáz. De mindegy, hagyjuk...
LoL... Neked is aztán megvannad a preferenciáid... no offense, de ez nem Tali Effect... <#zavart2>

jarlaxxe
Ez kép balhé tényleg nagyon ciki a BW-nek tudták és tisztában voltak vele, hogy Tali fanból rengeteg van és ez tiszta üzenet, hogy szarnak a fejünkre.
Engem személy szerint ha megkérdeztek volna mi érdekel jobban shepard sorsa vagy Tali arca egyértelmüen az utobbira szavaznék.

Ugyanígy vagyok én is. 😊

Why so serious?

A nosztalgia teszi. Nekem is kedvencem az elsõ rész, vagy inkább különleges helye van nálam a ranglistán, mert eleve az a rész egyedi abban, hogy az vezetett be a Mass Effect világába, akkor minden újdonság volt.

Nem is érdekelhetne kevésbé egy fotó az asztalról... Annyira fontos mindez a Reaper invázió közepén...