22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• BoneDragon
    Köszi.
    Egy kis érdekesség:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem importálunk mentést a 2. részbe akkor elvileg meghal wrex. De a 3. rész demojában viszont benne van. Ez most hogy van, vagy dupla spoiler veszély?:)
  • RamsayBolton
    Liara szobájában néha lehet fejleszteni.
  • BoneDragon
    Huh így a 2. rész után nagyon fura az egész, főleg a normandy újratervezése. Már nem is lehet fejleszteni külön a képességeket? pl: tech power
  • RamsayBolton
    Olvasva a War Asset Guide-ot
    Elég sok múlik azokon az apró vitákon, amikor eldöntheted, hogy kinek az oldalára állsz. Egyenként kicsiny +-5-10 pontokból, ha van már 20x az igencsak beleszól. Renegáttal a pragmatikus válaszok sok pontot hoznak.
  • Fpocok
    De ott legalább lehetett látni a csapattagok interakcióját. Itt meg csak állnak egymással szemben és elmondják a nyilvánvaló dolgokat.
  • RamsayBolton
    Debriefing is a standard military protocol.
  • PiszkosFred
    A ME1-ben Joker kapcsolta folyamatosan a hanguzeneteket, vagy osszeult a csipet-csapat a mainstory reszei utan. A ME2-ben szinten jottek a mailek TIM-tol, es szinten osszeult a banda a kritikusabb kvesztek utan. Most itt a ME3-ban pedig Hackett ertekelt holon keresztul. Idegesitonek nem mondanam, max lassunak. De elsore erdekes volt, gondolom sokaid vegigjatszasnal mar picit veszit a varazsabol.
  • Fpocok
  • RamsayBolton
    Egyelőre még hiányos: War Assets
  • TDC Geronimo
    hackett out
  • Fpocok
    Amúgy csak engem zavart, hogy minden küldetés után bejelentkezett a Hackett? Baromi idegesítő volt nekem.
  • RamsayBolton
    Azt kifelejtettem, hogy renegáttal ugye ME2 végén

meghagytam a Collector bázist. Szerintem az (is) tolta meg a Crucible-t (is).
  • Fenrir
    Kéne valami összefoglaló táblázat, hogy mi milyen kombinációban mennyit ad :)
  • PiszkosFred

Nem feltetlen kell Mordin halala a gyogyitashoz, eleg ha csak jol es megfelelo idoben hazudsz :) Akkor Mordin segiteni az Alliance tudosokhoz, mig a Kroganok is jonnek orommel. (mas kerdes, hogy ha tuleli a galaxis a kesobbiekben a "reaper hazibulit", akkor roppant mergesek lesznek... :D)
  • RamsayBolton
    Szóval ez alapján az az érzésem, ha nem szerepjátszol (paragon, renegát, vagy bármennyire kevert), hanem pusztán power play-el csak a War Asset-ekre mész rá, miután kiismerted őket, kihozható a 8000/4000 TMS/EMS multi nélkül. Ippeg hogy.
  • RamsayBolton
    Én még a "future for the Krogan" zenét is ide tenném.
  • RamsayBolton
    Pont ez a durva, hogy nálam nem.

Mert, (ahogy leírtam eggyel előbbi hsz-ben) többel nőt a Salarian WA, mint amennyivel a Krogan kevesebb lett..
  • RamsayBolton
    Eljutottam Londonig a renegát karimmal is. Ami az EMS-t illeti meglepődtem:

Az a durva, hogy jobb lett a War Asset pontszám, mint a full paragonnal, aki ME1 óta mindenkit megmentett (rachni, wrex, council, mindenki túlélte a suicide missiont, stb.)... Pedig ezzel a renegáttal meghalt ugye wrex, nincs rachni (ME3-ban is kinyírtam), meghalt Bakara és nem gyógyítottam meg a genophage-t (wtf!!!), nincs Destiny Ascension (bár ezt ellensúlyozzák a jobb emberi flották), Jack meghalt a suicide mission-ön szal ő is kilőve...

Számokban:
    paragonnal TMS: 7106, EMS: 3553.
    renegáttal TMS: 7137, EMS: 3568.

Ami az alcsoportokat illeti, lényeges különbség: Alien, Asari kb +100 volt paragon javára (977 vs. 864, 643 vs. 548), Alliance kicsit jobb renegáttal (1630 vs. 1677), Crucible reneggátal sokkal több (640 vs. 810), Ex Cerberus kb. egál (250 vs. 225), Krogan paragon javára (875 vs 765), Salarian renegáttal sokkal több (153 vs. 280), Turian hajszál ugyanaz (633), Quarian (790 vs 525) és Geth (515 vs. 810) összesen kb. egál (1305 vs. 1335).
  • Palinko
    szerintem is, de még ugyan ilyen jó a leaving earth és a An End Once and For All is
  • Fenrir
    Legjobb szám a soundtrack-ről:

• Fenrir
    Viszont többet buksz, mert a kroganok kevesebb pontot adnak vissza.

This mission results in the following outcomes:
    The turians enlist as War Assets.
    Whether or not you actually cured the genophage, the krogan enlist as War Assets. However, they may be diminished in strength if Eve died. Furthermore, if you did not cure the genophage, Wrex will eventually find out, and emerge from the elevator to confront you during Priority: The Citadel III, leading to Wrex's death and a further diminishing of krogan value.
    If Wreav is the Urdnot leader, he never discovers the deception. However, he isn't able to do a very good job of holding the krogan together, leading to diminished krogan value as War Assets and as defenders of Palaven, at least according to Primarch Victus during Priority: Earth.
    If you cured the genophage, you will receive no salarian assets at this time, leaving the STG force you gained from Major Kirrahe (if you did so) as their race's only representatives. However, the events of Priority: The Citadel II--the very next mission--will give you a chance to win their respect. If you were able to spare Mordin, he will enlist as well.
    Given that the Salarian Fleets are ~150 points, and Clan Urdnot + Wrex is ~325 points, a Renegade-minded player should be aware that not curing the genophage will actually weaken your force. However, this has not yet been confirmed for all cases of failing to cure the genophage, but merely all cases of killing Mordin plus all conversation options during Priority: The Citadel III.
  • RamsayBolton
    Mordin nem sokat javít, +25 pont.
  • Fpocok
    Akkor az lesz. Minden megvolt, kivéve, hogy supportnak küldtem el őket, nem harcolni.
  • Fenrir
    Sajnos Mordin és Legion halála árán lehet maximalizálni a pontokat, mert meg kell gyógyítani a genophage-et és ki kell békíteni a geth-eket és a quarian-okat. Ha élt a rachni királynő akkor ő többet ér mint a krogan kommandó, ha nem élt hanem egy reaper-rachni hibrid van helyette akkor a krogan ad több pontot. Jack-éket pedig biotic artillery-ként kell használni mert több pont mint ha csak támogatnák a csapatokat. Kb ezekben vannak amikben lehet változtatni, a többi tök statikus.
  • Fpocok
    Szerintem nem nagyon lehet. 6800 nálam és nem tudok olyat mondani, ahol tudnék javítani. Egyedül , de minden máshol szerintem a legjobbat hoztam ki .
  • Fenrir
    Nah, ezzel a mentésemmel 7060 TMS-ig jutottam, szerintem ez vagy a maximum vagy nagyon közel van hozzá. Nincs már semmi amivel növelhetném mert már a végjáték jönne.

Jutott valaki ennél tovább?
  • TBTPumpa
    Olvasnivaló a játék végéről
  • cataflam02
    http://www.facebook.com/RetakeMassEffectHungary
  • Bhalage
    na emberek, vegigtoltam
    DÚRVA!!!!!!

nagyon tetszett (birom a szomoru befejezeseket :o)
  • Renjike
    DLC az lesz . csak nem tudni hogy multis ellenfeleket pakolnak e bele.
  • Prince23
    A reknik már akinek :D

de am kroganokat szívesen elgyepálnám. Cerberus is valamilyen szionten szövetséges volt
  • Atilorn
    Ők a szövetségeseink.
  • Prince23
    Kissé kevés a multis ellenfél típusai. Vajon lesz hozzá kegészítés, új fajjal? pl. reknik, kroganok, turiánok, stb
  • sanyiiiii
    "valami über-spécit akartak, olyat, ami még nem volt sehol"

na azért annyira nem eredeti a vége :D sőt...
  • ProGabe #12162
    olvasgatok és bazzeg, micsoda teóriák, ecsém :D

egyetlen gond van ezzel a véggel: túlspilázták a BW-s lyányok. valami über-spécit akartak, olyat, ami még nem volt sehol. ez még okés lenne, de túl művin csinálták meg olyanra, hogy megalapozzák ezeket a teóriákat

dobjunk ide egy arcot, amoda egy hangot, ez legyen ilyen színű, az meg legyen hihetetlen, majd jól megkérdőjelezik, stb.

soha nem lesz "rendes vég", mert pont az a lényeg, hogy így annyi van, ahányan végigjátszották: mindenki azt gondol, amit akar. az embereknek ez nem tetszik, nem véletlenül bukott meg anno a Kapcsolat c. rohadt jó film. ismétlem, kicsit szerintem túlspilázták, majd a köv. ME trilógia jobb lesz :D
  • sanyiiiii
    Ami a sorozatban lezárásra kerül valamennyire, az játék közben történik. De legalább választhatsz színt a videódnak. Cool stuff.

• Atilorn
    Sajnálom.Jobbulást! Azt az agyvérzéses dolgot nem gondoltam komolyan.
  • ProGabe #12159
    végigvittem, jó volt. köszönöm a Bioware-nek ezt a cseszettül jó játékot, mert ÉLMÉNY volt ez a 3 rész

na most jól elolvasom, hogy miért rossz a befejezés, nekem nem sikerült rájönni :D
  • Tatyla
    Jethro még egy ilyen mint ami a #12145-ben volt kitiltatlak a topikból!
  • falloutfan
    valaki pls segítsen , kurwára nem találok információt erről a neten sehol