22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bhalage
    johat egy alacsonyfelbontasu bena kep van rola, de mondom hogy szexi kis dog ;) szal jo valasztas volt - valljuk be - rizikos :D
  • Calver

aki nem vágná
  • Darun
    Sztem nem gond ha fan artot használnak, ha jól tudom pl a Blizz is támogatja az ilyesmit.

A maga módján Wrex se csúnya, csak nem az esetem :D
  • sanya200
    ja láttam én is xD
    amúgy nem lehet valami ronda, shep nem roghant ki sikítva a kabinból mikor tali levette a maszkját.
  • Renjike
    te jó isten milyet röhögtem XD
  • sanya200
    Ja ha már megmutatják vehették volna a fáradságot hogy kitalálnak egyet mint pl liarát vagy mittomén nem pedig egy google-ös képet copy-paste módszerrel szinte.Egy ilyen max 5 perc munka annak aki ért hozzá.
  • Renjike
    szerintem ezekkel semmi baj .
  • Darun
    Nekem ez a kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v=x1AHAieJmLM
  • Fpocok
  • Fpocok
    Csak kár, hogy egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    stock képet photoshoppoltak.
    [spoiler]
    [/spoiler]
  • Atilorn
    Az, hogy fogtak google-ról egy képet, kicsit meg photoshopozták, majd elénk lökték, az elég szemétláda egy húzás volt. Csúnya, rossz Bioware!
  • Tatyla

ezt aki megálmodta :D,beteg...
  • Atilorn
    A francba! Persze buzulni lehet a játékban, de egy jó kis hármasmenetet már nem.Mondjuk a nálam történtek miatt Garrust is be kéne venni a buliba.
  • Darun
    Néztem a neten a Tali-s fan artokat, mint mondjak? Nem vagyok lenyűgözve. :(
  • Bhalage
    sziasztok,

ha mar mufflonokrol van szo:
    en Talival jottem ossze - sajnos a jatekban megint nem mutatjak az arcat viszont Shepi kap rola aegy kepet amit meg lehet nezni a kaptanyi lakosztalyon SZTEM GYONYORU :D
    like
  • PiszkosFred
    Liararol mindig Drew Barrymore jut eszembe, csak kekben. De meg a neha esetlen es csetlo-botlo, esetleg habogo mozzanatai is ra emlekeztettek vegig. Hangja nem, de az arcvonasai teljesen.
  • Darun
    Ne ferdítsd el amit írtam :P Láttam milyen hátsója van, bár nekem az is bejön hogy oldalnézetből olyan mint egy felajzott íj. Meg az a "patás" csizma se rossz amit hord. Enyhén minotarusz feelingje volt. Egyébként meg pont azért ő, mert Tali inkább sejtelmes, nem pedig kihívóan erotikus mint Miranda. (bár nekem semennyire nem az, mert ő konkrétan nem tetszik).
  • Renjike
    1. Liara , 2.Miranda,3.Ash :D
  • Darun
    Nekem pl nem az aszárikkal van gondom hanem konkrétan Liarával. Nekem az aszári kommandósok meg a Thoriános aszári (nem jut eszembe a neve, pedig pár napja jártam nála) is jobban tetszett Liara. De ez ugye egyéni ízlés dolga. Nekem pl meg se fordult a fejemben hogy Mirandával összehozzam Shep-et, mert ő abszolút antipatikus volt. Akkor már inkább Jack (of Blade). A félreértések elkerülése végett, Liarának csak az arca nem tetszett, a hangja meg a személyisége jó meg lett "csinálva". Mivel az első részben nem lehet összejönni Talival, ezért az első Shep-em őt választotta.
  • Atilorn
    Nem vonzódsz hozzá feltétlenül fizikálisan? Nem láttad még milyen hátsója van? Ennél már csak Mirandának van szebb. De akkor is Liara az istennő.
  • Atilorn
    És Liarát? Keress egy k*rva erotikus hangú csajt, tegyél a fejére egy polipot, majd öntsd nyakon kék festékkel.
  • Darun
    Én már az első részben is vele akartam összejönni, nem is értettem miért nem lehet. A renegát Shep-em meg xenofób volt, de amikor a

3. részben meghalt Tali, percekig csak néztem ki a fejemből hogy WTF? Aztán mivel csak úgy érezzük igazán a döntéseink súlyát ha viselnünk kell azok következményeit, nem töltöttem vissza. Para Shep-nek azlett vlna az álma hogy látja Tali házát.

Akár testközelből is, bár nem feltétlen fizikailag vonzódom hozzá, inkább úgy mondanám hogy nekem Tali képviseli a játékban A nő-t.
  • Renjike
    törd el a lábát , gipszeld furcsán , adj rá egy Darth Vader maszkot :D
  • Atilorn
    Én maradok a kék gyönyörűségnél. Egyébként minden elképzelhető. A Bioware-től minden kitelik. Kíváncsian várom.
  • PiszkosFred
    Ha az segit a hangjan, oke :)
  • sanya200
    meg vágja le 2 újját nem?
    xDDDDDDDDDD
  • PiszkosFred
    Fogj egy ukran holgyemenyt, adj neki egy hang torzitot, es kerd meg, hogy beszeljen angolul :)
  • sanya200
    testközelből mi?
  • Darun
    Én inkább Tali hangját hallgatnám közelről.
  • Fpocok
    Mert így viccesebb?
  • Renjike
    amúgy , csak én vagyok az aki imádja a reaperek hangját? élőben közelről úgy hallgatnék egyet :D mondjuk biztos összerezelném magam :D
  • Palinko
    marauder shieldsnél miért kezeli mindenki úgy mintha a shields a vezetékneve lenne és nem csak a pajzs állapotát mutatná? :D
  • Renjike
    építenek kettőt , egyiket elhelyezik a másikat elküldik beállítják jön a 3. továbbküldiok a 2.on , elhelyezik stb... valahogy ekezet le kelett tenni első alkalommal is :)
  • sanya200
    persze mivel hiába építenek egyet, meg minden rendszerbe kéne építeni, vagy legalábbis a szomszédos rendszerekbe.És ahhoz oda is kéne menni vhogy csak egyik rendszerből a másikba az út ki tudja hány évig tartana és az még csak az út, akkor még el se kezdték építeni plusz nyersanyag is kéne, mert sztem nem mindenhol található meg.Szal azt is oda kéne vinni.
  • PiszkosFred
    Az egesz galaxis osszefogott a Crui...akarmi megepitese miatt, ugy, hogy volt hozza konkret osi terv, ami alapjan dolgozhattak. Nem vagyok benne biztos, hogy a MRelay halozat es a Citadella ujjaepitesehez adott minden terv, vagy felszereles, leven, hogy ezt meg a Reaperek-et is epito nepek epitettek, mint csali/csapda a ciklusokhoz.

De ketsegtelen, hogy nem nullarol kell kezdeni, adatok, tapasztalatok es az elpusztitott reaperekbol nyert nyersanyagok alapjan valamit lehet kezdeni. De a full ujjaepites picit lehetetlennek tunik, vagy ha meg is tortenik, az sok szaz evet venne igenybe.

Majd kiderul.
  • RAMyMamy
    is, 3-4 fórumot nézegetek folyamatosan. ha találok valami faSSágot, akkor megosztom
  • Renjike
    arra azér tkiváncsi lennék , hogy Diana Allers vagy ki az a riporter csajszi , mit csinált a normandy fedélzetén csata közben? :D rágta a körmét , esetleg egy kroganról mintázott nagy rezgő kütyüvel nyugtatta magát joker székében ... :D
  • sanya200
    xDDD ezeket keresed egész nap? LOL
  • RAMyMamy
    Liara
  • mkfdd
    Biowarenek még marauder shields-et is sikerült megszerettetnie velünk pedig alig pár másodpercig szerepelt csak. Nem hiszem hogy gondjuk lenne egy újabb főhős kitalálásával :D