Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videokat nem lehet valahogyan átlépni?
Hát megjött a játék, elmúlt a hype, most jön majd a fan hyperrage.

Azért aki egy kicsit is tudott a soro között olvasni, annak annyira nem nagy meglepetés, de attól még sajnos nagy csalódás.

pl. Nem értem, hogy egy akkora múlttal és tehetséggel rendelkezõ írót, mint Drew Karpyshyn, minek kellett kiradírozni abból a világból, amit gyakorlatilag õ teremtett. -Godolom az EA a rommábányászta a SWTOR kapcsán, mivel MMO-ban van a nagy penz. Le is lépett, pedig nem egy nagy BW játékban benne volt a keze...-

Emellé még ott van az elvárásokhoz képest -ha már a 2-ben nem csináltak semmit story szempontjából- számomra irreálisan rövid fejlesztési idõ. Ha más nem pénzt a multi is meg az új harcrendszer is vitt.

Az új könyv egy vállalhatatlan *$£Ð[* a "rajongók" felé.

A demó egy vicc volt.

A blockbusteres párpeszédek, most Tali, mi jön még...
wedge31
Szerintem jó lett a játék de nem olyan remek/epic mint beígérték és hát bõven vannak hiányérzetei az embernek de mindentõl függetlenül 9 pontot simán adnék rá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Vraaanyek
Most akkor döntsétek már el... tegnap agyon dícsérte mindenki, hogy letehetetlen, ma meg megy a fikázás ezerrel...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Palinko
körbejárni a citadelben mindenkit és nyomkodni a spacet 😊
orichalcos
Találtam egy hibát a játékban. Villog az egyik rendszerem a térképen, ami ugye azt jelenit hogy az egyik küldetésemnek a része. (mellékküldetés) Viszont a rendszer 100%-ban fel van fedezve. Na ilyenkor mit lehet csinálni?

My streams: https://beam.pro/oriic

Ájjjj, de ciki!<#lama>

Battlelog: Purga5

Ha így megy tovább az epic fail, a végén még porig égetik Edmontont az amcsi fanok.
jarlaxxe
Még csak 5 órája játszok.

Palinko
de ezt mikor látod? nekem ilyen nem volt 😞
Hát ez elég gáz. Tényleg ideje lesz elkezdenem a játékot minél elõbb, mert lassan az összes kedvem elmegy tõle 😄
jarlaxxe
JethroHUN
Ez nem lesz egy hosszú játék. Az összes mellékküldetés egy vicc, nem gondolhatták komolyan. Mindegyik ugyan az menj el A-B és scanneld a bolygókat vmi vacakért. Baromi idõrabló és értelmetlen. Meg keresgélni a rendszerekben, az me2 bolygó scannelés kicsit átdizájnolt változata... A fõ történet az biztos kevesebb mint 20 óra. Harccal együtt.
Mintha azt állították volna a multi nem megy a single rovására... francokat nem. Nagyon klassz ez a sok bejátszás, tényleg ha film lenne azt mondnán hogy oscrat neki, ez így kicsit lineáris. Mivel az volt fikázás egyik legfõbb szempontja hogy nem lehet döntéseket hozni, lehet ki a szimpatikusabb választási lehetõség. De mind1 mert úgysem jársz rosszabbul, bármeiket választod. Jó játék csak, csak na, hiába a sok új ha valamit kivettek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja demoban nekem is fura volt, hogy elején Shep 3 percig dumál Andersonnal én meg kezemmel az egéren ültem és nem értettem mi van. 😊 De ha a lényegi dolgokban én döntök, akkor túlélem.

Why so serious?

Elnézést h nem olvasok vissza egy postot sem. Nem fogadja el a kódot a game. Van valami hir errõl? Ha lentebb irjátok válaszoljatok és visszaolvasok, de most hulla vagyok, csak fel szerettem volna telepiteni! KÖszönöm!

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Van benne valami, de nekem az illúzió és bõven elég volt, vagyis mondjuk úgy, h kielégítette vágyaimat és most még ezt is elvették tõlem 😄
Meg annak, ami miatt egész nap sírok 😄
Tulajdonképpen akkor csak az illúziót vették el, mert az eddigiekben is az volt, hogy a paragon/renegade illetve a döntési szituációkon túl édesmindegy volt mit válaszolsz. Gondolom azok meg maradtak. Illetve remélem. 😊

Why so serious?

Amiga
METACRITIC - Mass Effect 3

A Metacritic userátlaga most 2,9. Ez elsõsorban a day-1 DLC-nek szól és annak a ténynek, hogy az EA támogatta a SOPA-t.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Lacoka12
nekem meg nem érzékeli a mass effect 2 mentéseket pedig be másoltam a save mapába

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesít, hogy nincs a játékban igazi harci nehézpáncél, mint az n7 defender armor? Az összes ilyen könnyû mérnököknek, meg beszivárgóknak való. A csapattársaknak, viszont k*rva jó cuccaik vannak.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Oke-oke, csak kerdeztem, hatha action mode. De akkor nem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tuti, h nem rosszat választottam, mert:
1. az Action mode-ban nincs egyáltalán választási lehetõség dumákban
2. karakter importálásnál nem lehet választani játékmódot és automatikusan rpg módban indítja
3. Mások is ugyanezt írják, mint én, akik rpg módban játszanak
4. Több, mint 100 oldalas fórum topic van a Bioware oldalán errõl

Szal nem, nem rosszat választottam 😄. Hanem egyszerûen ennyire leegyszerûsítették a játékot.
IJIazz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEEEEE... <#boxer> darabokra fogom szaggatni Kai Leng-et (aki eljutott odáig az érteni fogja)

Nekem sikerült ez a proxy dolog csak az lenne a kérdésem hogy a beígért dlc-k azok automatikusan települnek?
penge96
Kurvajó... küldetésújraindítással minden oké, mentek egyet, utána kilépek, betöltöm, és ahogy megnyomom a shiftet rá 2 mp-re fagyás. REMEK.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Köszi a választ!

Nagy kár, hogy nem merték betenni, de talán jobb így.
Micsoda kipufogó csõ<#taps><#idiota>
Szeles a kicsike még a rucija is lukas<#hehe>
Palinko
leveszik, de nem mutatja 😞

pries
igen most már láttam a linken, hogy kellett volna.
CalebJoe
Dat Ass! <#beka2>

szomferi
én sajnos belefutottam itt a spoilerbe, keress vissza a keresõvel

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Rakjátok, mert én még mindig nem tudom, hogy kell. Bemásoltam ME3 save mappába is, nem találta. ME2ben is van.
Grr. 😊

penge96
De nem, ahogy betöltöm a mentést, utána megint rögtön fagy. Ez most mi?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Meg lehet oldani, hogy a quarianok és gethek szépen, boldogan, kéz a kézben éldegéljenek.

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik végigjátszották a játékot. Látható lesz Tali, vagy valamelyik quarian maszk nélkül?
penge96
Na, egy mission restarttal sikerült megoldanom... xD

PiszkosFred
Melyik jatekmoddal jatszol? Nem lehet, hogy rosszat valasztottal?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi a választ

Battlelog: Purga5

szomferi
az a DLC-hez tartozik? mert akkor tudnak róla a "központban"

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fpocok
Jogos kritika az, nem rinya.

Parasite Eve 2, best game EVER!

penge96
Na, nekem a játék ígyis befagy a Marson... ez aztán gecijó.

szomferi
tûzfal, router? vírusirtót lõdd ki amíg próbálod megcsinálni az ellenõrzést, vagy próbálkozz még 2-3x, van olyan akinek nem adta be, csak harmadjára

Palinko
befejezés videóhoz kapcsolódik
hmm ezt nem próbáltam, de ennek mi is az értelme? mi is olyan virtuális valamikké válunk?
penge96
Mûködik, igaz, ez a proxys dolog így nem jött be, de találtam egy progit (Platinum Hide IP) ami kicserélte addig az IP-met.

Hívjatok rinyagépnek, de egyre zavaróbb ez a leegyszerûsített párbeszéd rendszer. A recept következõ: Shepard magától dumál full mondatokat, válaszol neki valaki, újból dumál full mondatokat anélkül, h kiválasztanám, h mit mondjon. Aztán a végén még mielõtt befejeznék a dumálást van egy lehetõség kérdezni valamit a beszélgetõtárstól (bal oldalon választási opció), illetve van egy paragon és egy renegade választás opció a jobb oldalon, amibõl tulajdonképpen mindkettõ ugyanaz. És szinte minden küldinél ez van. Kiakaszt.
Fpocok
Szerintem ezt ki kéne rakni banner alá, mert már annyian kérdezték az importot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

rage
Én végigcsináltam pontosan, ahogy írtad, de továbbra is sikertelen a dátum ellenõrzés sajnos...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szomferi
elvileg be kell másolni a mentéseid a Bioware/ME3/saves mappába, ha automatice nem találja, de nem mondom biztosra, mivel csak holnap lesz meg a saját példányom

horpeti
Sziasztok, fent van ME2 , benne végig vitt karikkal.
ME3nál kattintok importra, de nem talál semmit. Ez mitõl lehet?
Miután végigvittem ME2õt, újból a hajón vagyok... épp állok egy szobában. Ez zavarhatja meg, máshogy kellett volna abbahagyni?

Mi a titok? 😊 Vagy csak valamit elrontok, mert egy végigvitt karaktert az ME2ben látnia kéne és úgy engedné importálni?

Köszi

szomferi
nincs mit, szívesen <#wave>
amúgy is, akkor köszönd meg ha sikerült 😄