Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Nagyon köszönöm!😊))

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szomferi
hiba a DLC-vel

na az aktivációt így csináld: kijelentkezel az Originbõl, innen választasz egy neked tetszõ szervert, és beírod ide: Vezérlõpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok --> Helyi hálózati beállítások gomb, pipa a proxykiszolgáló elé, bemásolod a proxy-t, leokézod, elindítod az Origint, megcsinálja a date checket (volt olyan akinek csak harmadjára futott le), ha kész akkor kiveszed a pipát a proxykiszolgáló elõl, és mehet a móka <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

wedge31
Én is nagy Tali fan vagyok tehát nagy elégtétel volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

penge96
Mert nem vágyom, hogy kell. Ha linkelsz egy leírást, vagy hsz-t akkor megcsinálom.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szomferi
miért nem aktiváltad amerikai proxy-val a játékot a "kitudjamilyen" exe használata helyett?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

jarlaxxe
Passz, én talira hajtok valahogy mindig tudtam, hogy dögös csaj lesz sisak nélkül is.

penge96
Valaki?

Nem csak miután .... eltûnt. Sehol sem találom a Citadellen.
Seth
Ez nem újdonság. Minden médiában használnak bevált stock fotókat,jeleneteket. Kicsit lustaság a Bioware részérõl, de ezért nem marasztalom el õket

PSN ID.: Beegabor

Anthrax
hol találom ,hogy milyen dlcket lehet venni játék mellé és a collector edition dlcket meglehet venni vagy csak ahoz járnak ?

Fpocok
Szerintem akinek eredetije van, az ne játsszon a tûzzel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ProGabe
az már kiderült, hogy eredetivel megy-e valahogy a tört DLC?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

cataflam02
Csak aki végig vitte !!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LoL

One more story

penge96
Nekem a Marson ha megnyitom a képességpanelt és elkezdek benne kotorászni akkor kifagy a játék. Esélyes, hogy ez a wirágboltban linkelt exe miatt van? Mert az én exém, minden patchelés után 1.01-es exe és 44 kb, ezzel szemben a linkelt az 1.0-s és 22 kb. Remélem emiatt van...

Fpocok
mint a lopott biciklit.
Bár nálam halott lesz 😄

jarlaxxe
Dugnád, mi?

Lacoka12
Bioware-mass effect3-és a save mapa

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

cataflam02
Nagy köszönet a linkért !!! Most mentéssel viszem végig a gamet 😄

One more story

Ashyleyt mikor lehet újra felszedni?
Úgy csináltad,ahogy leírtam?Úgy fel kell ismernie,én is úgy használom az importot.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem 😄😄😄😄
Shepard egy Omegai átbulizot éjszaka után, másnaposan felébred egy Hanar és egy Elcor prosti között, és kiderül, hogy a zöld ital halcinációt is okoz.
cataflam02
Csak azok nézzék meg akik már végig vitték a játékot !!!
Na végig vittem 12 óra alatt 😄😄 Igaz nem csináltam meg minden küldetést!!! Megyek végig viszem még 1x importált karival 100%-ra. Akik végig vitték megnézték a stáblista utáni jelenetet ? 😄😄: Másik kérdésem az lenne, hogy nincs olyan oldal ahol le van írva, hogy összesen hány flottát stb-t lehet összegyûjteni ?

One more story

Lacoka12
segítene valaki?

Úgy tudom hogy van olyan vége a játéknak hogy Shepard életben marad nem?
jarlaxxe
Ez csúcs, kérd meg a házigazdát, hogy tegyen egy spoilert a spoilerbe tagot a banner a alá külön neked...<#vigyor3>

Hagyjuk szerintem.Nem érdekel,én csak jót akartam.

Marci0115
én kérek elnézést hogy spoilerben írtam a játékkal kapcsolatban a játék topikjában...

Fpocok
ÉN NEM.
Aki spoiler mögé néz, az ne panaszkodjon. Mondjuk ha valami poén van mögötte, azt jelezzétek.
Ha kurvának állsz, ne csodálkozz, ha megbasznak... van a mondás is.

Csak azt elfelejted,hogy azért mindenki megnézegeti.És még ezek az infók senkinek sem hiányoznak.Na mindegy,vegyük úgy,hogy nem szóltam.

<#eljen> én is épp most mosom az agyam

Csinálj a ME3 mellé egy ME2-õt is.Onnan fogja érzékelni.Ergo,BioWare/Mass Effect 2 mellé ME3.

Origin letölti neked, vagy a bioware oldalán leszetheted (ott ahol a me2 dlcket). Egyébként wav(16bit 48khz-ben van), és ~ 700 mega.
Marci0115
azért van spoilerben... te meg írhatsz kulturáltabb módon is, arról nem tehetek hogy mások poénkodnak spoiler taggal és nincs jelentõsége

Legalább jelezd,hogy mit írsz bele a spoilerbe bazdmeg!Sokan még csak most aktiválják a játékot!

Marci0115
vagy egyenesen mész a fénybe

Sr a Collector's Edition-ben a soundtrack-ek hol érhetõek el? (vagy nincs is rajta? 😮)

Battlelog: Purga5

Palinko
mi a 3. befejezés? vagy elirányítod a reapereket az a bal választás, vagy kinyírod az a jobb oldali.
wedge31
Végére értem 26h alatt, hát a befejezés nem igazán jött be de legalább újszerüen hat, ritkán merik bevállalni az ilyen mindenki veszit endinget.
Kicsit Lost feelingem lett töle, lesz akiknek nagyon tetszeni fog és lesz akiknek nagyon nem.

Lacoka12
innen töltötem le savet bemásoltam a mass effect 3 save mapájába és nem érzékeli
innen töltötem le a save fájlt

Marci0115
amúgy nem igazán értem mi a különbség a 3 befejezés között, mi ugyis meghalunk, reaperek is , mass relay-k is felrobbannak

wedge31
Rpg.

Soldiers
Srácok ha a ME2-ben a 3/4-nél járok akkor is importálhatom a 3.-ba fontos lenne?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ha importálom a karaktert akkor melyik "mód" indul el?
rage
Egy kérdésem lenne
Eredeti Collector's Edition - From Ashes DLC-t aktiváltam , letöltöttem
Azonban a játékban amikor a letölthetó tartalmakat vizsgálja, kiírja, hogy az Online pass, s ez a From Ashes DLC nem ellenõrizhetõ, jelentkezzek be az Allaince Networking-re az accountommal.
Bejelentkeznék, de hol lehet ?
A fõmenüben ráadásu a downloadable contents menü hiányzik valamiért, miközben a manualban látható screenshot-ban ott van.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

wedge31
Van gombkiosztás, arra teszed amire neked jólesik.

Köszi, így már megy.
Ashley mikor csatlakozik hozzánk?

Eddig...

Szépen felgyógyult. Spectre lett de most eltûnt a kórházból. Vagy majd valami esemény után fog csatlakozni?

Még valami az Ashely románcal kapcsolatban...

Mirandának azt mondtam hogy még érzek valamit iránta. Akkor az Ash román ugrott vagy még lesz lehetõségem hogy õt bátorítsam?
penge96
Q és E gombokkal lehet. Asszem C-vel meg visszahívod õket.

Bemásolod a BioWare könyvtárba a ME3 mellé a ME2 mentéseket.Utána fel fogja ismerni.

penge96