Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Felraktam a játékot a nagyképernyõs tv-re és a lányom majdnem s...e ült mikor meglátta, ez film? kérdezte.<#nevetes1>Viszont egy dolog nem tiszta.Nekem úgy rémlik, hogy a korábbi részekben harc alatt lehetett a csapattársakat pl. fedezékbe küldeni vagy elküldeni más irányba.Most nem találom ezt a lehetõséget, csak a képességeiket tudom használni.Most vagy én bénázok, vagy keverem más játékkal.Hogy van ez?
Lacoka12
hogyan lehet mass effect 2 mentést át importálni a 3-ba?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Szerintem meg egy olyan programparancs, hogy visszatérjen a játék a fõmenübe XD

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Én azt hittem, hogy a stáblista 😞
Palinko
én megteszem. a játék vége egy videó lesz
Fpocok
Azt megkeressük személyesen és szétverjük a fejét <#violent> 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

penge96
Na, azt ne...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jaka923
Valaki lesz olyan merész, hogy spoiler nélkül leírja a játék végét?<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Jaj, most jut eszembe, h hazaértem a melóból és már birok játszani. Mi a fenét keresek még itt a fórumon?! <#idiota>
Jah. Nem kellett semmit trükköznöm.
Soldiers
Srácok nektek a ME2 mentését automatikusan felismerte az importálást??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

penge96
Az exés megoldás nem jó?
khmwirágboltkhm

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fpocok
VPN-el.
Keress rá googlen.

Lacoka12
reggel hozta a futár a játékot fel telepitem erre az fogad hogy megjelenés dátum ellenõrzés hogy lehet meg kerülni?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

HIGH reputation pontal békét tudsz ktni közöttük. Itt levan irva hogy mik a feltételek hozzá, De ez erõsen spoileres, egy másik csoportal konfliktussal kapcsoaltban is
http://social.bioware.com/forum/1/topic/347/index/9629045/1

Palinko
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
passz,nekem is így sikerült fõleg hogy az elsõ részben õ volt a 2. ban meg senki. mondjuk az újságírónõt nem tudom lehet-e mikor kérdezte, hogy ott-e maradjon éjszakára mondtam ne, azt hittem akkor még ashley össze fog jönni 😄
Fpocok

sztem kell de nem nagy szám csak 1x ellenõrzi mikor elõször indítod.
Amúgy tegnap kaptam új snipert is m90 asszem.Az alinenware-nál lehetett kérni csak regelni kellett de sztem elfogyott a kulcs má.

Ez a való életben is elõfordul 😄
Marci0115
amugy meg mi alapján dõl el hogy kit lehet megfektetni? sokkal többet beszéltem ashlyvel mégis liarát huztam meg 😞

Marci0115
de egyébként nem értem hogy mi értelme volt hogy lezuhant éppen egy bolygóra a normandy 3 emberrel

Khabbas
Megjött a drágaszág. <#taps>
Kell még proxy-val bûvészkedni, vagy fel lehet telepíteni simán?

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Milyen csõbe?
Lényegtelen, jó poén 😄

penge96
Csak õ tudna bemenni az új, szûkített csõbe! xDDDD

Kiderülne, hogy a Reaperekkel vívot csata kulcsszerelõje a kutya XD
és akinek nincs meg, nem tudná végig vinni a game-t 😛

Meg gondolom megugatja a Reapereket 😄
csak sétál fel alá xd néha lescennel LOL

Amúgy jó valamire a dög?
vagy csak a szokásosat csinálja (behozza az újságot, nyáladzik, megugatja a postást,...)? 😊

penge96
xDDDDDDD

Na gyerekek asszem megdöglött a robotkutyám xDDDDDDD

Nem azt mondom, h késõbb nem így lesz (de biztos nem így lesz 😄), de az elsõ 7 órából nem ez szûrõdött le nekem 😄
Azt is mondták, hogy a döntéseinknek sokkal nagyobb súlya lesz és sokkal szerteágazóbb lesz a sztori, mivel ez az utolsó rész, és már nem kell belekalkulálniuk a döntéseinket a következõ részbe. 😄
Nekem is tetszik a játék, de nagyon... csak nem tudom. Olyan furcsa érzésem van. Pl. nem tetszik, hogy a journal és a codex össze van olvasztva, amely a journal hátrányára ment. Olyan furcsa néha számomra a játék... :/

Hát igen, a szélesebb tömegek... Egyébként ha tényleg az action mód miatt csorbítottak a párbeszédeken akkor egy kicsit vicces, hogy pont egy olyan játékmód miatt nyirbálták meg a játék legjobb részét amit szinte senki sem használ. Egyébként biztos vagyok benne, hogy jó játék lett, ezt a videókból is látni, csak egy kicsit szomorú, hogy pont az utolsó résznél követnek el egy ilyen oltári bakit, szinte feleslegesen.
penge96
De most nem az volt, hogy vissazjönnek az RPG elemek? Ne idegesítsetek már... xD

Én se értem, h miért kellett változtatni rajta. Demoban próbáltam a multit, de nem jött be. De legalább nem tolják bele a pofámba a single playerben, h : "JÁTSZÁL MULTIT, MERT MINDENKI MEGHAL!!!". Szal tõlem elfér a multi, max nem játszom. De azt az idõt, amit a multira fordítottak, inkább fordították volna, h rpg-sebb legyen. Nálam ugyanis egy rpg a döntési lehetõségekrõl szól, meg arról, h azt mondjon a szereplõ, amit én akarom, h mondjon, a többi dolog, stat osztás, inventory mellékes.
wedge31
Ha elfelejtjük, hogy ez egy rpg frencsájznak indult akkor nagyon jó játék ha nem tudjuk elfelejteni akkor nem annyira.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A leegyszerüsített párbeszéd rendszert és az érthetetlenül idiótára megcsinált futás animációkat leszámítva jó játék.
Palinko
de minek változtatni valamin ami jó? skyrimban sem sírok a multiért mert felesleges lenne
wedge31
Az lett.

penge96
De most összeségében, attól még kurvajó lett a játék, nem?

Kb 7 órát játszottam, ahogy lentebb is írtam és eddig így volt, nem hiszem, h késõbb változni fog a helyzet. De hát ez van, egyeszerûsítenek, amikor még nagyobb tömegekhez akarnak eljuttatni egy játékot.
Ja, nekem még a demohoz képest is nehezebbnek tûnik egy kicsivel

Ez nekem is feltûnt az elsõ pár küldetés végigjátszásából láttam. Azt hittem, hogy azért mert a játék elejébõl van és ott még nincs nagy súlya a döntéseknek. De ha ez a végig így van az egy kicsit gáz. Basszus, játszanom kéne már vele csak elszállt a gépem is meg a monitorom is egyszerre...
wedge31
Szerintem egy dologban érezhetõ a különbség a harcban.

Nem akció módban tolom. Hanem rpg-ben. Elõzõ részekbõl hozott mentéssel. Gondolom pont az Action mode bevezetése miatt van ez, h sokkal kevesebbszer választhatjuk ki, h mit mondunk, sõt amikor kiválasztjuk, akkor is sokszor lényegében ugyanazt mondjuk, csak vagy paragon, vagy renegade hangvétellel.
Prince23
Ezek engem marhára zavarnának, ha ez így van. de lehet hogy Te éppen action módban tolod nem?

ott nincsenek elvileg lehetõségek párbeszédeknél.

Jellemzõ: megmentjük a galaxist, de senki sehova nem tud utána közlekedni XD
...mondjuk csak vannak már a relékrõl is tervek, vagy esetleg a fegyver alapján lehet gyártani

Fpocok
Errõl beszélek.

Egyébként titeket is zavar, h sokszor magától szövegel Shepard ahelyett, h én választanám ki, h mit mondjon? Ráadásul legtöbbször 2 választási lehetõség van, amikor végre kiválaszthatom, h mit akarok mondani, az elõzõ részek 3 lehetõsége helyett.