22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    :D
    Oké. Igaz hogy már egyszer leírtam, de én se olvasok el minden postot. Annyiból én sem voltam vele kibékülve hogy sokféle Shep-et lehet csinálni, és akad közte olyan amelyikhez ez a vég illett volna jobban (az hogy életben marad). Mint írtam, én is örültem volna egy olyan befejezésnek ahol békésen eléldegél Talival, végtére is egy katona is emberből van, ő is vágyhat normális életre. De mivel 99% hogy valamilyen formában lesz folytatás (pl MMO) ezért a lehetséges elágazásokat minimalizálni kellett. Gondolom én. tehát még egyszer biztos ami biztos leírom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én is örültem volna egy happy end befejezésnek, de ne értem hogy ez ellen amit kaptunk, miért kell ennyire lázadni. Nem feltétlen rád gondolok, hanem azokra akik szaroznak és a BW-t ócsárolják. Szerintem egyáltalán nem lett olyan rossz, jobban is el lehetett volna cseszni. Az igaz hogy a végén én is éreztem egy kicsit hogy mint ha összecsapták volna, de végső soron akkor sem tudok teljes mértékben egyet érteni az elégedetlenkedőkkel. Igaz hogy a War pontok gyűjtése csak árnyalja "kissé" a három féle végkifejletet, de végső soron sztem elfogadható ez a megoldás is.
  • BoneDragon
    Én is örülnék neki, de swtor után nem bíznám biowarera ezt az mmo-t. :/
  • Fpocok
    Én kifejezetten örülnék neki. Imádom az ilyen scifi mmokat. Több potenciál van benne, mint egy sw mmoban.
  • PiszkosFred
    Na latod, ilyen egy normalis komment. Leirod, hogy mi nem tetszik, miert nem tetszik, es mindjart maskent hat az egesz, mint az egyszeru "szar fostalicska kep" komment, amely neha szokott jonni, mint konkret velemeny. Koszonom.
  • BoneDragon
    Én nem lepődnék meg ha ezután egy mmo lenne...
  • Fpocok
    Főleg, hogy lesz még ME játék. Ha nem is Shepardel, de mással.
    Végülis van olyan, ahol tűléli. Számomra az az egyetlen, ami megfelel. Sry, de én happi endet akarok :D
  • Evoluti0N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem meg nem kéne mindenképpen meghalnia. Szeretem a szomorú végű filmeket, könyveket, játékokat is, vagy azokat, ahol egy nagyobb cél érdekében meghal a főhős. Sőt, Mordin, Thane, Legion áldozata is bármilyen szomorú volt, tetszett a megoldás. Mindhárman szép és nemes halált haltak. Azonban elvártam volna, h ha már 3 részen keresztül mindent megtettem azért, h a lehető legjobbakat cselekedjem, akkor legyen mód arra, h Shepard megkapja a végén, amit megérdemel. Hogy éledben maradjon, letelepedjen valahol Liarával és gyártsák ezerrel a gyerekeket. Nem tudom, h hányan vannak így, de nekem igazán jól esett volna egy ilyen mézes-mázas, "amerikaias" megoldás is. Tudom, h ez nem annyira "epikus", de nekem megfelelt volna. Persze emellett lehettek volna szomorú befejezések is
  • cdr74
    Az a kép botrányosan szar, és nem a forrással van elsősorban baj, hanem az igénytelen "munkával". Egy átlag deviantart-os 3 perc alatt igényesebb munkát végzett volna, mint amit a játékban látsz.

Ha más nem tűnik fel nézd meg a kezét, 2 ujjat meg a fél kezét leárnyékolták (mert hát manapság ennyit tud a technika), nagy tenyér, semmi csukló, tiszta amorf. A többi részlet meg ehh..
  • TBTPumpa
    Van Originre beregisztrálható kulcs 5500 Ft-ért is Magyarföldről:
    http://hardverapro.hu/apro/mass_effect_3_3/hsz_1-50.html

Megbízható a srác, már vásároltam tőle - igaz nem Mass Effect 3-at, hanem NFS The Run játékot 990 Ft-ért!
  • SZEG007
    jo nektek, én még mindig arra várok hogy a multiplayer bugot kijavitsák, és viszakapjam a cuccaimat
  • ratgab
    Hol és mennyiért?
  • BoneDragon
    Van olcsóbban is. Le is csapok rá. :)
  • MerlinW
    Itt 6K
  • Fpocok
    hardveraprón 6k ért dobálják az alapot.
  • ratgab
    Attól függ neked mi számít olcsónak.
  • BoneDragon
    Hol lehet a játékhoz olcsón cd kulcsot venni?
  • RAMyMamy
    rámhoztad a szívbajt :D
  • Fpocok
    Pedig érdemes :D
  • Atilorn
    Szerintem is k*rva jó az első. Csak a szemének kéne olyannak lennie, amilyen átlátszódik a maszk mögött. Kellőképpen idegen, mégis szép. Az asarik is elsőre ijesztőnek hatottak nekem a fejnyúlványuk, és a fülüregük miatt. Most azonban annál jobban tetszenek.
  • Botond #12337
    Nem voltam itthon 4 napig, 796 új üzenet, asszem nem olvasok vissza. :)
  • Atilorn
    Én speciel akkor tapsikoltam volna, ha face-to face belenyomták volna a képembe a csinos pofiját a Rannoch-on. Magával a kinézetével a kis gondom, hogy a haj nem illik oda. Ha már az asarik kaptak poliphajat, a quarianoknak is el tudtam volna képzelni valami hasonlót. De akár olyat is, mint a predatoroknak van.
    Ja, és tudom mi van a párizsiban, mégis szeretem.Pl kármin=tetű.
  • Cef
    Szerintem az első néz ki a legjobban. A másodiktól kiráz a hideg :D
  • mkfdd
  • Cef
    A kulisszák mögött ez tényleg így működik, de sajnos az életben senkit sem a készítés folyamata érdekel, hanem a végeredmény. És ha a termék minőségével valami baj van akkor bizony megy a reklamálás. Így is úgy is a készítők hibáztak, vagy egy későn meghozott döntés miatt, vagy egy rossz elképzelés miatt. Nem akarok gyűlölködőnek tűnni, mert őszintén szólva értem a készítők célját Tali fényképével, meg annyira nem érintett meg a kép-botrány, de ne a rajongókat hibáztassuk amiért fel vannak háborodva.
  • PiszkosFred
    Az a vicc, hogy ha nem derul ki, honnan a kep, akkor te is tapsolsz, hogy "jajdejo, pont igy kepzeltem el". Kiderult, es abban a pillanatban atvalt az orom csalodott duhbe. Mert nem a keppel van a baja senkinek sem, hanem a forrassal.

A parizer/parizsit is szereti az ember, amig egyszer utana nem nez, mibol keszul :)

Most akkor mi a baj, a kep forrasa, vagyis hogy nem egyedi munka, vagy ahogy Tali abrazoljak a kepen, mert harom szemunek es ket orrunak kepzelted?
  • Darun
    Nekem az túl "emberi" (mármint a második). Am már néztem én is, de nm igazán jött be, Mivel a ruhán keresztül is "patásdémonnak" néz ki, az első még poén is lenne. De én maradok a másiknál.
  • Anthrax
    Soldier az amivel pont nem játszok ,így nem tudok nyilatkozni :D
  • Darun
    Jó, én mezei soldier vagyok, nekem még a sima trooperekbe is ki kell táraznom. ;)
  • Anthrax
    Én infiltratorral megyek ,GP pajzs nélkül 2 lövés, Atlas 3 ,de gethnél a hunterek a szopatósak
  • ProGabe #12327
    én ezzel is kiegyeztem volna:

http://nebezial.deviantart.com/art/my-wife-s-tali-zorah-redesign-in-3d-290554560?offset=30

meg ugye itt van EZ, ami talán a legelfogadottabb fan-art
  • Marci0115
  • Atilorn
    Persze mindent meg lehet magyarázni. De ez akkor is pofán rúgás volt a rajongóknak. És ezen nincs mit szépíteni.
  • morzsi555
    Ha normális lett volna a befejezés, akkor most senkit nem érdekelne Tali arca :D. Szerintem csak poénnak szánták a képet, de ilyen szar befejezés mellett nagyon nem jó poénkodni.
  • PiszkosFred
    Profi jatekkeszitoknek kisujjaban van a szakma. De ha nincs idod, akkor jon a kapkodas, hiaba vagy profi, az ido kegyetlen ellenfel. Ha a vezetok a megjelenes elott 2 hettel beleszolnak ("tegyetek bele Tali arcat"), es uj helyzet all elo, az barmilyen egyszerunek is tunhet, az ido szoritasa miatt a megvalositas nehez. Ekkor jon a kompromisszumos megoldas, jelen esetben a hirhedt kep.
  • Darun
    http://gamerant.com/mass-effect-3-art-robk-80760/tali-zorah-portrait-mass-effect-3/

Nekem még mindig ez a kedvenc.
  • Cef
    Én is tudom, hogy a fotóért fizettek jogdíjat, de akkor is igénytelenség. Akár direkt volt így akár időhiány miatt döntöttek így ez egy igénytelen, összecsapott megoldás.
  • Darun
    Valaki mintha írta volna hogy a Atlas sokkal nehezebb a GP-nél. Mármint megölni. Sztem a három fő egység közül pont az Atlas a leg gyengébb. Mellesleg az este én se voltam formában, kb 1 óra után sikerült visszazökkennem, annyira visszaszoktam a ME1-es irányításhoz. Ráadásul én is elég bénán nyomom.
  • Palinko
    azért érdekes hogy semmi sem nagy meló, de azért mégis elég sokan kellenek egy játék elkészítéséhez :D
  • ProGabe #12318
    azért azt hozzáteszem, hogy a végén tényleg érződik a kapkodás. ha megint eltolják fél évvel, akkor nem lettek volna ilyen gondok. sajnos ez nem a Blizzard :(

rossz dolog a várakozás, de látjuk mi a vége, ha - többek között - a rajongói nyomás miatt nem akkor jön ki az anyag, amikor készen van
  • PiszkosFred
    Marmint, Tali arcat nem akartak mutatni az utolso hetig, akkor ezt megvaltoztattak, es mar nem volt ido, csak erre a megoldasra, ha nem akartak csuszni a megjelenessel - marpedig ezt a felso vezetes nem nezi jo szemmel. Ha lesz kieg, es lesz benne Tali, le lesz modellezve az arca, minden, biztos vagyok benne.