Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A War Room -ban azzal a Galaxy Mappal lehet valamit csinálni? Nekem mindig azt írja hogy nem elérhetõ és csak a háborús erõfeszítéseket lehet figyelemmel kísérni.

Bár még eléggé az elején vagyok...
MerlinW
Nálam HDD-n sem töltött 1 mp-et, sõt sokszor még a töltõképernyõ sem látszódott.

[merlinw.org]

pfeejjjjj bazmeg nem playeltem de mar a keptol is rosszul vagyok
nálam ma a kollektors nálan ma a kollektors sok kollektor fog meghalni multiba :o

anti hero

Sir Quno Jedi
Szvsz. mindég érdemes SSD-re tenni az aktuális játékot, amivel tolod éppen. Deus EX HR-nek is jót tett, Skyrim-nek meg pláne, de gyakorlatilag bárminek. Me3 is a Citadellán a liftben sem tölt többet sokkal, mint egy másodperc, ami nem rossz arány... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

enlightened
Nekem van SSD-m de nem arra tettem hanem az ezer éves HDD-re és teljesen jól megy, szóval, más lett itt a gond szerintem.

ja, ez inkább mikrolag, van ssd-m de nehogy már csak arról fusson rendesen

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Vraaanyek
háhhhh....ez nagyon jó 😄 shepard: "Ne haragudj Kaidan, de döntést kellett hoznom, és utálom a buzikat!"

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Az én Shepardom az elejétõl fogva átlátott Kaidan-en... Virmire-n atomot is kapott ajándékba...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sir Quno Jedi
Én 2560x1440-ben tolom és szvsz. teljes mértékben játszható. Azt nézd meg, hogy mikor akadozik, akkor tölt-e a HDD-rõl, mert ha igen, akkor jó hogy akadozik. Én SSD-re tettem és superior.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mi az istenért akad a játék az elsõ pályán? Ez így játszhatatlan, most frissítettem a catalystot, elõször azt gondoltam, hogy az a baj, de a 12.3-assal is ugyanígy akad. 1920*1080, minden beállítás default.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Úristen.. ez tényleg benne van a játékban?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

hat ez van sajnos serult 2 dvd
Tatyla
lemezt ki se vettem a dobozbol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mennyi függnek össze a mellékküldetések a 3-ba ? Gondolok itt idõrendbe tehát érdemes egybõl megcsinálni nem?

Sziasztok,a collectorst vettem meg és az van hogy a második lemez telepítésénél 96 % nál lemez olvasási hibát ir ki viszza kellett vinnem kb 15 20 nap mire leszz belole valami,mert pestre kuldik analizisre.Nem tudom másnak is volt e ilyen problémája,de külföldi forukon sokan irnak rola sajnos en is kifogtam .de digitalisan tudom jatszani
wedge31
Még jó, hogy ezt így éhgyomora néztem meg...<#ticking>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok

<#vigyor5>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Marci0115

Vraaanyek
és még 9 és fél óra az aktiválásig, és az õrjöngõ kockulásig 😄 😄

Vraaanyek
juhuuuuuuu!! én is megkaptam a plusz DLC-ket, csak nem a csomagoláson, hanem most reggel e-mailben!! 😄 😄

jóva elvileg sikerült 😄
az volt a hiba hogy megcsináltam a Mass Effect 2 mappát, viszont nem csináltam save almappát

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

select Career még megy, ki is választom a karit akivel toltam a 2ben viszont mikor az importra kattolok már nem engedi :s

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

olyan kérdésem van hogy a régebbi mentést hogy lehet elõhívni, eredeti CE-m van viszont ugye laptopról tolom mert erõsebb mint az asztalim, az asztalin csináltam a mentéseket, és átmásoltam a teljes Save mappát a mass efffect2bõl
eddig nincs siker, még próbálkozok

Hihetetlen, milyen jóra megcsinálták a csapattársakkal való interakciókat! A Citadellán minden egyes látogatáskor máshol vannak, mást csinálnak, nagyon fasza... nem beszélve a temérdek utalásról az elõzõ részekre, a csomó easter eggrõl, stb. Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, ugyan ezt eljátsszák minden küldetés után a Normandy-n is... Év játéka. Nincs kérdés e felõl...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
Aki végigjátszotta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nézze meg ezt a videót:
Mass Effect 3\BIOGame\Movies\End03_Shepard_Alive_Male.bik

és mesélje el, hogyan lehet elérni😊

[merlinw.org]

A gyûjtõihez kapott From Ashes kódot hoygan tudom beváltani az originen? Mert a bioware-nél próbáltam, de ott visszalökött. Az origin meg közli, hogy a gyûjtõiben benne van.
MerlinW
Argos Rho - Phoenix - Intai'sei

[merlinw.org]

Prince23
szánalmas 😄

Hangulatosabb az enyémnél 😄 Még mindíg görbül a szám.

Battlelog: Purga5

Palinko
ezt a postot már most megbántam

orichalcos

Nekem most már csak egyetlen egy mellékküldetésem van:

Kakliosaurus Fossils.

Mondjátok már meg hogy hol a bánatos bánatban találom a fosszíliát, mert már mindet többször felfedeztem de sehol sem találom. 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

én csak holnap délután fogom😞
mázlija van annak aki már megkapta korábban.bár nekem mind1 mert még mindig nem volt idõm befejezni a 2. részt😄
asszem nekiállok most.

PSN ID:misi2mezei

Aki most kezdi el pár perc múlva, annak sok izgalmat és élményekben gazdag játékot kívánok!

Battlelog: Purga5

nem kell valakinek egy 25%-os kedvezmény kód Origin-re?
én nem fogom felhasználni mert nem vásárolok letölthetõ teljes játékokat.
egy csere esetleg érdekelne egy From Ashes DLC kódra😄

PSN ID:misi2mezei

Rage47
én lerövditíteném a harcokat, sokszor már kezd zavarni, hogy nem halad a story a hülye ellenség miatt..😄
Vraaanyek
ez nagyon érdekes, nekem is gyûjtõim van ,de teljesen simán települt, semmi fennakadás nem volt végig..csak aktiválni nem lehet még...pár percig 😄

figure85: konzolok szervizétõl rendelte meg, nem tudom, hogy õk adtak-e...otthon vannak a csomagolások a szemetesemben, de én nem leszek otthon csak vasárnap, így csak akkor tudom meg, hogy volt-e rajta

Akartam volna telepíteni a gyûjtõit, hogy amíg aktiválni lehet, addig is csináljak valamit, de állandóan az origin jön be és közli, hogy itt ezt a kódot nem tudom beváltani.
Nem lehet csak úgy simán feltenni és késõbb aktiválni?
kemszi2
igen ott volt nekem is (iponos)
és akkor hogy is kapom meg From Ashes dlc-t? automatikusan letölti majd?
Quarian - Geth konfliktusról
Meg lehet oldani, hogy csak Legion áldozza fel magát(olvastam korábban hogy valakinek mindenképpen meghalt valamelyik) nekem elég nagy reputációm volt, mert sokat mellékküldiztem(amit tudtam levittem elõtte kb.) és utasítani kell Legion-t hogy töltse fel az adatokat, majd 40%-nál paragon-renegad-el eldönteni. szerintem erre a 2-ben történek is kihatnak(Heretics-ek beolvasztása vagy sem, mondjuk az inkább Legion mellékjénél lehetett fontosabb, amikor Shepard egyedül mászkál a gethek "virtuális valóságában"
de fõleg a reputáció számíthat.
Elvileg, a csomagolásra volt ragasztva egy alig 1cm széles papircsík amin volt két kód. Ezek az elörendelöi dlck (ez függ, hogy honnan vetted, mert lehet, hoy nem adtak neked).
xblades
Érdekelne az a játék végigjátszásából a Fontos dolgok elmondása nélkül.

Van-e az eddig megismert fajokon kívül régebbi faj is a 3-ban?

A Protián-ok a Dlc nélkül is benne vannak a játékban ha nem akkor meg lehet tudni valami érdemlegeset a Protián társtól és a fajról a Dlc-ben?

A begyûjtõk bázisának megsemmisítése bele számít-e komolyabban a történetbe?

És meglátjuk-e milyenek a Quarians faj képviselõi?

A naprendszerekben lévõ szenelési minijátékban a kaszások aktivitási szintjét lehet-e csökkenteni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Vraaanyek
nekem nem rémlik más kód, csak a telepítõ és a nagy DLC kódja, mondjuk nem is néztem meg nagyon a fóliákat ...

cs1rk3
új fegyverek 😊

MerlinW
Én is importtal játszottam, insane-en, és hidd el lesznek kemény szituk a vége fele. Mondjuk ME-nek a lényege a történetvezetés, én mindig örültem, ha túljutottam a csihipuhin😊

[merlinw.org]

Amúgy nincsen már hekkelés meg ilyen dolgok, vagy csak az elején nem kell még?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

enlightened
Insanityn játszom és könnyebb lett a játék, kezdve azzal, hogy élbõl level 30ról indul a beimportált karakter amivel ki lehet maxolni 3 képességet egybõl. Én semmi nehézséget nem érzek, hamarabb halnak meg az ellenfelek. A skillek iszonyat erfõsek. Minden sokkal pustítóbb. A bitoci chargera rá lehet eresztteni még 2 novát és ha után még betolsz egy heavy melee-t akkor a biotic charge kb egybõl rechargol is és már mehetsz is neki a következõ ellennek. De az engineer is a rakétás drone-al meg a sentry turrettel. Egy szóval nagyon overpowered az összes kaszt és sokkal könnyebb lett a játék mint volt.

Semmi baj a deafult Shepard arcal, leszámítva azt, hogy eddig még egy percet sem játszottam vele. ME1-ban kb 5 éve kreáltam egy racot és 300-400 órám már biztos van benne. Ez után egy másik arc egy másik Shepardet jelentene számomra.
Szerencsére a ME2-ben lemodeleztem a Shepardom arcát (egyszer szórakozásból) így most kóddal be tudtam vinni az ME3-ba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Igen, nehezebb lett, de az nem baj. Végre van benne valami kihívás is😊

[merlinw.org]

kemszi2
végre nekem is meg van a CE
egy kérdés,mivel nem tudom csak vasárnap megnézni ,van most 4 kód/széria számom,egy ugye a sorozat szám a garancia papíron,egy a papíron van ami a páncél és a fegyverhez kell,viszont volt még két kód külsõleg a fóliára ragasztva,azok mit is adnak akkor pontosan?
Palinko
importált karakterrel nekem nem tûnt nehezebbnek.