Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az után már minden gyengébbnek tünik és valszeg az is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kotaku.com/5891242/gamers-are-now-angry-at-bioware-because-of-an-image-in-mass-effect-3
http://www.gettyimages.ca/detail/photo/hammasa-royalt%C2%ADy-free-image/123488108?Languag%C2%ADe=en-US
http://www.youtube.com/watch?v=aYOeaV0Daic&feature=youtu.be
Ez nem katasztrófa, csak gáz. Egy Mess Effect-tõl gáz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Igazán csak értelmetlen rinya és rossz hangulat keltés, amit te csinálsz, mondhatni már évek óta...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez egy jatek es nem film, mondod. Lehet. De az biztos ezek szerint, hogy velem van a baj. En mindenben a sztorit, az erdekesebb torteneseket, az apro poenokat figyelem, a karakterek viszonyait, a stilusokat, karakterfejlodeseket, stb. Amiota az eszem tudom, nalam a tortenet az, ami mindent visz. Ez vonatkozik jatekra, ez vonatkozik filmekre, konyevekre, barmire. Inkabb nezek egy francia vagy lengyel filmet egy kivalo tortenetet elmeselve, mint egy agyoneffektelt amerikai mozit, nulla mondandoval. Pl, megvettem es vegigjatszottam (nyugdijas fokozaton) a Starcraft II-t, csak azert, mert kivancsi voltam a sztorira, mi lesz Kerrigan sorsa. Ugy, hogy az ilyen realtime strategiahoz sikhulye vagyok, elbohockodok, de egy 10 eves hulyere ver, ha multizok.
Mass Effect is azert fogott meg, mert erdekesnek talaltam a karaktereket, a sztorit, a hatterszereploket, uj volt es magaval ragado. Tetszett a hajo, a legenyseg, a sztori, a konfliktusok, az ezekbol fakado interaktivitas. Hab a tortan, hogy mindez egy olyan jatekstilussal parosulva, amit szeretek (rpg). Masodik resz tortenete is kivalo volt, es bar kevesebb rpg-s elem maradt benne, mint volt egy 1-ben, de a sztori mindenert karpotolt. 2 perccel a start utan halott a foszereplo? Ilyen utoljara Steven Seagelt produkalt, valami 90es repulos-kommandos filmben, nezett is mindenki a moziban, hogy miaf..sz? A ME2 befejezese is erdekes volt, amikor a kezedben fogtad a jelentest, rajta a kozeledo Reaperek sziluettjeivel. Azatn amikor az Arrival vegen, beszelunk a Reaperrel, akkor jott, hogy a "kva anyjukat, hogy lehet ezt igy befejezni", de szerencsere megerkezett a lezaro resz, a ME3.
Csak es kizarolag a sztori erdekel itt is. Ha mindezt, ingame moviekbol osszerakva kellene mondjuk TV sorozatkent neznem, 6x45 percen keresztul, megtennem. Ha ugy adodna, siman eleg lenne nekem az, hogy valaki jatszik elottem, en meg nezem a tevet/monitort, mert egyetlen egy dolog erdekel, hogy kinek mi lesz a sorsa. Hogy mennyire gagyin fut Anderson, vagy hogy 6 helyett csak 2-3 valasztasi lehetoseg van a parbeszedeknel, vagy hogy mennyire lett eros az akcio resze - ezt meghagyom az atlaggamernek, mert engem hidegen hagy. En lenyegeben megvettem egy 3 eloadasra szolo mozijegyet (harom mentesem varja, hogy vegigjatszam), aztan ennyi.
Van jatek, amit magaert a jatekstilusert szeretek, de a Mass Effect mindig is egy interaktiv mozi volt nekem, nem jatek. Es mint tortenet, nincs benne hiba eddig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Képzeld én nem játszom azzal, ami velem egyidõs, még az ME1-re sem, ami minden hibája ellenére tudott olyat nyújtani, és reményt adni a folytatásokra nézve, amit a többi rész elásott a hátsókertbe.
Hát alapból már a 2-ben gyak. katapultálták a BW-s nagyágyú írót, aki megalkotta az ME-t -irány az MMO, azóta már nem is dolgozik náluk-. A zeneszerzõ is kuka. A 2 lentebb adta jócskán a történetmesélést, amit azzal magyaráztak, hogy csak felvezetõ a 3-ra, majd ott aztán így meg úgy, most meg már csak egy mozi jut. Az uccsó könyv egy borzalom, plusz a képregények tömkelege. Jött a multi, új harcrendszer, gay romance stb. Prot. DLC. Twitter is csak a hype-ra volt jó. Casey nem tudta összetartani ezt az egészet, ez van.
Semmi konkrétumot ne mondjatok, csak nagyjából százalékot. Köszi.
Why so serious?
Ha nem játszottál a játékkal, akkor honnan veszed, hogy milyenek a párbeszédek? Informatív kérdésekbõl/válaszokból ugyan annyi van, mint régen.
Elkezdtek valamit, fejezzék is be tisztességgel, vagy ne etessék a népet, és legyen egy szolid, de vállalható verzió. De, hogy megy a vetítés miközben folyamatosan csonkolják az "rpg" élményt olyan banális megoldásokkal, hogy a dupla facepalm se elég... Nem várt senki teljesíthetetlen dolgokat, de az igénytelenség és a lusta, kapkodós megoldások azért érthetõ, hogy betesznek nem egy embernek.
A vége is lehetne 35 fajta, a karakterek utóéletét is felvzolhatnák, mivel nincs tovább.
A fejlesztési idõ igen is irreális. Textúrák ugyan azok? Akkor elég szar lehet mondjuk Palaven-en cerberus ládák mögé bújni. Vagy tán a karakterek nem kaptak új design-t, stb... Most rengeteg egyedi tartalmat kellett volna gyártani, ne legyen 2 egyforma küldetés, párbeszéd stb. Ez igen is sok idõ, mire kikristályosodik a dolog, és le is lesz gyártva. Attól, hogy a motor meg a fejl.környezet adott, még nem 3 perc egy pályát összerakni. Most pedig több mindent kellett volna gyártani, mint az elõzõ 2 részben együtt.
A multi meg egyéb mellékvágányok viszik a pénzt, ami korlátos, tök8, hogy más csapat csinálta, elvette más helyrõl a pénzt. A harcrendszerhez kell igazitani a pályadesign-t stb.
Bár én csak a "teljes DLC-s" DA-val jatszottam, de messze több és jobb tartalom volt abban, mint pl. az ME2-ben. Lehetett volna vmi sokkal maradandóbbat alkotni, mint egy sima blockbuster bay film.
Hetvegen kiderul, addig csak par oram van ra, de teljesen mindegy mi lesz, vegre elmondhatom, hogy veget ert a sztori, a kor bezarult 😊 Ha nem valami iszonyat cliffhanger, ami miatt anyazni fogom a BW-t, akkor mindegy mi a vege, elfogadom. (van erre harom kulonfele mentesem, az elso, mindenfele trukk es elore gondolkodas nelkulit kezdtem el, az az igazi, a tobbit majd nyaron)
Csináltam egy videót az említett bugról:
http://www.youtube.com/watch?v=RVQQnbmIpk4&feature=youtu.be
My streams: https://beam.pro/oriic
azért nem volna nehéz bármennyire is kicsike részletnél is használni azt a gombot mert lehet,hogy az adott személynek aki írja nem nagy dolog,de aki nem nézett róla semmi a bejelentés óta annak minden kis aprócska dolog meglepetéssel bírhat😄
na meg így,hogy ott virít tényleg nem lenne olyan nehéz megnyomni....
szerintem egy ideig az olyan HSZ-eknél ahol bármi kapcsolódik a játékhoz story szempontjából vagy játékmenetben Spoilert kéne nyomni.legalább a hivatalos megjelenésig azaz péntekig.
PSN ID:misi2mezei
Örüljünk hogy játszhatunk a játékával és nem juttat minket a Collectorok sorsára... 😊
Rovid fejlesztes valahol realis, ugyanaz a motor, a texturak nagy resze, nem kellett hozza tobb ido, mint egy nagyobb DLC-hez. Van par ujdonsag, arra eleg volt egy-masfel ev. A multit egy kulonallo csapat fejlesztette, a tobbiek csak a scripteket es a storyboardot raktak ossze.