Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudnátok segíteni ? A játék lenullázott ! átimportáltam a mentésemet, és 27-esen kezdtem, erre most level 1 vagyok, de a társak level 30-asok ! Ez mi ? Most kezdhetem elõröl ?
Szedd le a gibbed save editort
Ja mellesleg ez a kép nincs meg valakinek?ami a hátterem csak nekem a nõi verzió kéne 😊

enlightened
Sziasztok csak sgítségül írom, azoknak akik nem collectort vettek itthon, de a from ashes-t meg akarják venni hozzá, hogy originen belül nem lehet megvásárolni. A support által írt levélben azt mondják, hogy a store.origin.com oldalon kell megvenni a 800 bioware pontot és aztán azzal lehet originen belül megvenni. Elnézést kérnek és már javítják az originen belüli vásárlást.

SZEG007
lépjél be multiplayerre és jo lesz

Vraaanyek
úristen de kibeb.szottul jó ez a játék!!!!! 😛 és sokkal szebb szerintem a 2-nél!!!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

enlightened
Valaki megrendelte itt a DLC-t az originon keresztül? Mert én próbálom, de hibát ír ki állandóan a rendelés legvégén. Ettõl függetlenül egy 220 Ft-os valamilyen kezelési költséget sikerült levonniuk a kártyámról, csak a DLC-t nem tudom megvenni. Természetesen egy support címet nem találok seholsem. Az egész origin béta állapotban van, még a saját FAQ-ját se tudja behozni. Nem tudom, hogyha valami ennyire beta stádiumban van miért kell a játékot ráerõltetni. A steamen simán tudok rendelni mindig mindent, itt meg nem lehet.

MerlinW
Azért mert olcsó, és az amerikai játékosok imádják😊

[merlinw.org]

MerlinW
60

[merlinw.org]

MerlinW
Az agyad van lebutítva..😊

[merlinw.org]

Lacoka12
tud valaki segíteni ebbe a küldetésbe találtam ott egy Reaper Blackstar fegyvert de ellenség sehol tényleg újra kéne inditanom a küldetést?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

enlightened
Én megértem, hogy be kellett tenni megint a játékba valami Celebet, aki jól néz ki. Itt most Diana Allerst alakítja Jessica Chobot az IGN egyik mûsorvezetõje meg írója. De Jessica Chobot sajnos nem színész és ez elég erõsen meglátszik, a vele való beszélgetéseken, néha tényleg olyan mintha olvasná valahonnan a szöveget, ez természetes mert nem ez a munkája, de akkor miért kellett belerakni? Persze jól néz ki, meg imádják a gamerek, de valami szexi színésznõt is belerakhattak volna helyette és sokkal jobban játszaná a szerepet.

Origin restart. Reggel nekem is ez volt, de már megy
Mimasz
Skacok ilyenkor mi a teendõ:

Calver
szerintem akkor alapból RPG módban tolod, de ha benézel opciók közé, Gameplay és Narrative menükben megtalálod a beállításokat hozzá.

"The trees move. Do you not see it?"

Lacoka12
másnak is volt ilyen hogy ezen a küldetésen Turian Survivors a végén nem jött támadás pedig a végigjátszásba ezt olvastam indítsam újra a küldit?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Vraaanyek
ha ME2 mentést importálok, akkor nem lehet kiválasztani, hogy rpg módban vagy más módban legyen????

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Neked ez el van mentve wordben és néha amikor nagyon unatkozol becopyzod?

Why so serious?

enlightened
Sziasztok, ma voltam a cdgalaxisban és már elfogyott a sima kiadás :S Szerintetek lehet még valahol még kapni, vagy ugyanaz lesz mint a skyrimmel, hogy mivel nem rendeltem elõ kevés érkezett hazánkba és várnom kell 1 hónapot???

Sir Quno Jedi
Nem, ez a következõ Mass Effecthez való sztorim, amit én találtam ki! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xblades
Mennyi a max szint?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IJIazz
A végén jól jönnek majd azok a pontok és a rengeteg képességre is szükség lesz.

Fpocok
Igen.
Le van butítva a játék, ezért ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Imortáltam egy ME2 mentést a játékba a masseffectsaves.com-ról, és egybõl 30-as szinten kezdek, 59 elosztható ponttal. 😮 Ez normális? Én csak a történések miatt szándékoztam mentést használni.
JethroHUN
A prothean csapatárs pár fõküldetésben pofátlanul sokat tud dlcs karihoz képest. Most csináltam újra egy küldit vele, és teljesen más. Õ találja meg a rejtett dolgokat, amit elõzõben Shepard. Egy rakás történelmi dolgot is mond. Más a párbeszéd is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Be kell írni a kódot, origin/termékód beváltása menüpontnal.
Amúgy rossz fegyver, az Crusader shotin kívül az összes ce/pre-order fegyó.

xblades
Remélem ez nem a történet leírása volt mert számomra most ezek szerint lelõtted a végét <#szomoru2>
Bár minek kell elolvasom a forumot.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Sziasztok,

Valaki tudja, hol aktiválhatnám a játékhoz kapott két kiegészítõt (N7 Gear, M55 rifle)?

Köszönöm!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

na megjött😊
2 kérdés.a játékhoz kapott kóddal,hogy kell majd aktiválni?úgy mint az ME2-nél a Cerberus networknál játékon belül vagy csak simán Originre?
a másik pedig,hogy kaptam 2 DLC kódot(gondolom elõrendelõi cuccok) azokat hol kell?Originen a reedem code-nál?

PSN ID:misi2mezei

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valószínûleg igen, nekem sem sikerült, pedig megcsaptam mindennel ami kéznél volt - újratöltõdnek a pajzsai ha kellõen szétkaptad.

Prince23
Amúgy ezt az Evat üldözés közben nem lehet ki iktatani? Mert gondoltam egy olyat ha kilövöm futás közbe, akkor Ashley megmenekül. De lehet hogy script, üldözéses rész. Jól gondolom-e

Na csak beindítják páran a spoiler makró nélküli spoilerhengert, asszem egy darabig megint nem lehet olvasni a topicot...

Why so serious?

MerlinW
Ajánlom megnézésre a stáblista utáni videót, máris nem olyan elkeserítõ a helyzet😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Ugyanmá. Liarának születik babája, ami tovább viszi Shepard képességeit és neki majd meg kell küzdenie a mégis visszatérõ reaper-ekkel, akik eljöttek bosszútállni RAJTA személyesen és a családján/faján, vagy valaki másokkal, akik még veszélyesebbek, vagy csak a kollektorok kezdenek megen buzgárkodni (esetleg a hanarok) stb. Lehet ezt folytatni BÕNYÁLLAL.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Meg azért ha összeolvad pl. a gépekkel (ami úgy tûnik a canon befejezés), akkor már teteme sincs, ami fellélegezzen. Egyébként meg tökmindegy, a sztorinak vége, ezt megmondták. Az más kérdés, hogy egy ilyen végkifejlet után, amiben gyakorlatilag az ME univerzum lényege tûnt el, csak prequeleket lehet csinálni, vagy fehér foltokat kitölteni (aka a 2 év, amíg Lazarus Project asztalán feküdt)

Sir Quno Jedi
Namost nygugodt szívvel kettétörheted a lemezt, csak a kódodat ne égesd el, vagy ha már felregizted originbe, akkor az origin és az emiljelszavadat, mert amúgy bármikor újra le lehet tölteni és tolni lemez nélkül is... 😄DD

MerlinW
Simán benne van a pakliban. Csak nem biztos, hogy húzás inden részben feltámasztani a fõhõst😊 Nekem egyébként kifejezetten tetszett a drámai végkifejlet. Lezárult a történet, Shep feláldozta magát a galaxisért, legenda lett, stbstb. Assassin's Creed is így zárult, ott is teljesen rendben volt a dolog. Az élet már csak ilyen😊

[merlinw.org]

De ez biztos ne bassza már meg az ég!!!

Sir Quno Jedi
Mivel ugye teli van implantokkal és mióta a cerberus összerakta az sem biztos, hogy ember... 😄

A dokinõ nyaggatott is, hogy mosmá akkó megnéz magának... 😄

MerlinW
Mindenképpen meghal, viszont van egy pár másodperces videó a játék Movies könyvtárában, amiben fellélegzik a "teteme"

[merlinw.org]

Calver
aki kicsit mélyebben belemerült a játék "finomhangolásába" (aka coalesced.bin):
valahogy Barrier vizuális effektjét ki lehet kapcsolni/át lehet állítani? használnám (+25% sebzés és 20% sebzésellenállás picivel hosszabb cooldownokért cserébe megéri, pontom meg van rá bõven), de ez a kék, el-el homályosodó massza ami körülveszi a karakteremet iszonyatosan szembántó.

JethroHUN
Másnál van olyan probléma hogy az orgin panelt sehogy nem lehet megnyitni játékon belül?

Dátumellenõrzést és Licenszet. De hivatalosan már MA van!
nem dátumellenõrzést kér?mert hivatalosan mától lehet játszani.
Ja vki mondja már meg spoilerbe aki végigtolta hogy shep meghal-e mindenképp vagy ha nem akkor mi kell hozzá hogy ne.Hallottam olyat ha a multit feltornászod akkor nem hal meg vagy vmi ilyesmi.Mert kettétöröm a lemezt ha meghal.

Üdv mindenkinek. Van egy gondom. Eredeti Me3, megpróbálom indítani, de licenszfájlt kér, ami nincs. Originen keresztül telepítettem, eredeti kulccsal. Az EA ügyfélszolgálata sem tudott erre mit mondani, kikapcsoltatták velem a tûzfalamat, hátha az fogja meg, de a gond marad. Ötlet?
Sir Quno Jedi
Utána Cortez mindig basztatja is, hogy szétbaszta a siklót... 😄DD

Prince23
James Vega komoly. egy állat 😄😄

Hogy leszedte már, akit üldöztönk, Evat XD

akkor meglesem azzal, hátha

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
Majdnem ugyanolyan kártyánk van, én a 12.2 preview-el játszottam - CCC-ben mindein default - és nem volt probléma.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
régebbi driver??? tunkolás a beállításokban a CCC-ben???

win reinstall megvolt, probléma még mindig fenn áll, nem tudom mi a franc van

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led