22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
semmi sem gáz benne .... kezdetleges , kitörölt jelenet. -
Chipii #12435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az indoktrinációs videó alapján pont ez történik, TIM az fertőzött, Anderson az ellenálló rész, Shepard magával vitatkozik -
RamsayBolton #12434 Igen.
-
RamsayBolton #12433 Ez se kutya:
-
RAMyMamy #12432 mintha elcorok szinkronizálták volna
-
én is ezt tudtam csak elfogadni -
Corten #12430 Shepin Cerberus ruha, no problem. Videó odab*sz
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legutóbbi - általam elfogadott - teória szerint Anderson nincs is ott, csak Shep kicsi fejében:) -
RamsayBolton #12428 
-
Chipii #12427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is van, és sajnos elég darkos jövőt képzeltem el ezzel a befejezéssel:D
A történetek meg persze, erről szólt az egész, egy fantasztikus világot építettek fel, benépesítették tartalommal. Fajokat érintő kérdések vonulnak végig az egészen, pont ezért lett volna jó megtudni, hogy mi a "hivatalos álláspont". Végül is sikerült e valamit elérnünk "azon kívül", hogy megmentettük a reaperektől a galaxist?:) -
nem volt az 1 nap ... pár óra .. bőven elég. -
RamsayBolton #12425 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fallout szerű (1-2 rész) epilógus tényleg lehetett volna. Viszont nekem van fantáziám (ezzel nem azt mondom, hogy neked nincs
) és el tudom képzelni, hogy mit csinálnak pl. a Kroganok, miután Bakara él/hal, sterilek-e még stb.
A 3 ME játék, bár végig a Reaper-ek ciklusaira épít, valójában több tucat külön álló történet. Ezek a történetek nagy részt már az első (pl: rachni) vagy második részben (pl: loyalty mission-ök) kezdődtek és a 3. részben befejeződnek, még a Londoni végjáték előtt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát biztos hogy nem két perc telt el shep emlékezet vesztése után , szeritnem pár óra elég mondjuk 2 , a földi ostrom elbukott . a csatatod tagjait felkapta a normandy , mindenki vissza . o Crucible ott marathat úgy sincs senki már mindenkit szétkaptak . és végül nem így lett .... körülbelül ez történhetett -
Evoluti0N #12423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel az egy nap telt el feltevéssel az a probléma, h Anderson mit csinált addig az egy napig? Vagy ő is pont annyira időre lett kiütve mint Shepard? Max 1-2 perc különbséggel? Eléggé valószínűtlen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az lett volna a legalja ha a citadelles dologgal ( nem jut eszembe a neve ) flawless victoryt toltak volna reaperek ellen, hiszen első 2 rész arról szól hogy a reaperek ellen nincs ismert ffegyver, szinte sebezhetetlenek a 3. részben meg hopika mégis van egy jó hogy megtaláltuk, rakjuk össze. -
De pont ez a lenyeg. Hogy a befejezes csak akkor necces, ha ismerjuk a jelenetek idovonalat. De erre csak kovetkeztethetunk egyelore, pont eleg, ha csak egy nappal hosszabb barmelyik, mar van egy kiskapu. -
Chipii #12420 Annyi lyuk van ott, hogy akár több DLC is belefér az ájulás utáni részbe:) -
RAMyMamy #12419 

-
Még jó hogy arra a linkre senki sem a hivatalos fórumot böngészve bukkant rá hanem mindenhova teleszórták a panaszkodók. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyertek is , shep is alig élte túl , a földön mindenkit szétkaptak , űrben sem maradhatott sokmindenki , mert amikor Harbingerék jöttek lefele ott az űrben nem sok csatát láttál csak 1-2 reaper volt ott meg akik jötek le . -
Mi van akkor...
...ha a Harbinger tamadasa (csapat halott, Shep kabultan a foldon) es a magahoz terese kozott mondjuk nem 2 perc telik el, hanem egy nap? Mi van, ha a csapat, a flotta, latva hogy elbukott a dolog elhuzott a picsaba a foldrol, ahol a Reaper flotta tartozkodik? Igy visszaernek a Quarian-Gethek is, a Turianok, Aszarik, Kroganok is a sajat teruleteikre? Es mikozben a Foldet mindenki leirta, akkor magahoz ter Shep, es felrobbantja a dolgokat? Es mi van, ha Jokert pont ezert kerul bele egy ilyen energiahullamba, mert o is lelepett a csapat megmaradt tagjaival? Oke, furcsa lenne, mert a csapat annyira ragaszkodott vegig Shephez, hogy biztos odament volna valaki, elhozni a hullajat (foleg Liara vagy Garrus), de mi van, ha erre nem volt ido, mert villamgyorsan kellett evakualni mindent?
Van benne logikai baki, a vegen a Normandy-s jelenet nagyon zavaro es hibas, a kilepo tarsakat is ki kellett volna vagni, de nem tudhatjuk, hogy kerultek oda, lehet hiba, lehet tudatos, de meg nem elmeselt tortenet.
Van benne hiba (pl Shepen nalam az ebredes utan jelentek meg csak az arcon a serulesek nyomai, amit a ME2-ben kozmetikaztam a hajon, a ME3-ban pedig sose lattam), de pont ez az a befejezes, ahol az ember gondolkodik, mert nincs minden a szajaba ragva. Meghagyva a lehetoseget barmire. -
RamsayBolton #12415 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A flotta (sword) csak időhúzásra van. Minél nagyobb, annál több időt húz ki, hogy a földi egységek (hammer) bejussanak a Citadel-re. Amúgy totál esélytelen, mint ahogy kifejtették többször is a játékban, hogy konvencionális eszközökkel nem lehet a Reaper-eket legyőzni. 1-2 capital ship-et meg lehet nyomorítani, de több ezret nem. -
morzsi555 #12414 Te meg azt nem érted, hogy 50e rengeteg. Egy játéknak csak néhány 10ezer, jobb esetben nénány 100ezer fanja van , és ezekből csak négány száz az aki fel is megy a hivatalos fórumra írogatni. A többi aki megvette az casual játékos, látta a reklámot, hogy milyen fasza játék, hetente leül játszik vele néhány órát, a többség végig se játsza.
Mindegy, szerencsére az számít, hogy a hivatalos fórumon mit írnak, gondolnak az emeberek és nem pedig az sg fórumos vélemények. -
Ez mondjuk jogos. -
creditet kapsz , store ban ládát kell venni ott kapsz cuccokat -
Hát ha van 3 akkor már nyertek. -
Chipii #12410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég lett volna valami Epilógus, ahol a fontosabb történéseket leírják, hogy melyik fajjal és melyik csapattárssal mi történik. Ennyi kellett volna, semmi több. Enélkül a legrosszabbat feltételezi az ember, a galaktikus "kőkorszakot":) -
multiról kérdeznék:
mikortól kapok jobb fegyvereket, hányas szintöl választható a lockolt karakterek? -
RamsayBolton #12408 Meg az anyád Wreav...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok féle reaper van , Sovereign a legnagyobbakhoz tartozott , nemhiszem hogy olyan istenkirály reaperből sok lenne , és amúgy is a végén nem látod hogy a flottával mi lett . nemhiszem hogy sok maradt volna belőle. -
sir , you just got a point! -
Mellesleg már az első részben is elővetítik hogy nem lesz valami kellemes dolog a végső ütközet gyanis Sovereign legyőzéséhez is egy eggyesített flotta kellett. Akkor mit kezdeneket egy egész reaper sereggel?
-
RamsayBolton #12404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha belegondolunk abszolút logikus befejezés, hogy a ciklusok beszüntetéséhez a relé rendszernek mennie kell. Hiszen az egész Reaper-ek által indukált túlfejlődés alapjai. Kicsit hasonló a szituáció, mint amikor Mordin mondta, hogy űrutazáshoz juttatták a kroganokat, amikor még nem voltak rá érettek. Nem maguktól jöttek rá, hanem eléjük tették. Ahogy a Reaper-ek is a reléket "elénk tették". Sovereign jól kifejti még az első részben (pl: you exist because we allow it, you end because we demand it")
A quarianok nem mind jöttek a csatába. A civil lakosság nagy része Rannoch-on maradt építkezni.
A krogan civilizáció sem mind1, hogy épül újjá Tuchanka-n. Él-e Bakara, kikúráltad-e a genophage-t. -
ha te nem lennél köztük akkor te se írnál ilyet . :D és ki nem szarja le hogy ilyen nem volt még .. ez épp azért különleges ! Nincs happy ending .. hát én iszonyat örültem neki ! untam a sok szar sablonfilmet meg játékot ahol mindig csak jó történik meg a vége pozitív .. végre egy olyan ahol ezt én alakítom és választom meg . és ha olyan döntést hozok igen is patkoljon el a személy , ha meg nem akkor meg súlyos károkat okozzon a dolog ...
ilyen hatalmas leigázós támadásnak jó vége nagyon nem lehet ... az meg hogy 3 vége van igen is korrekt nem lehet 90000 felé a játék külömben ha új rész lenne akkor megint egyszerűsíteni kéne , tiszta ME2 csapattárs mizéria , tanultak belőle a srácok , csak gondjuk volt belőle , hát most nem is lett ennyire szerteágazó ... amúgy az 1-2 résznek sem volt annyira sokféle végeredménye .. csapattárs halálokon kívül -
Ha kiadnak egy új befejezés DLC-t azért fognak hupákolni az emberek hogyháthogy hogy merik ezt megteni hogy már egy játék befejezéséért is fizetni kell. -
Az emberek osszefognak valamiert, amiert ujabb par ezer forintot fognak legombolni roluk, hat gratula :))
- Dragam, hogy all rajtam ez a ruha?
- Nem tetszik a szine.
- Ooo, ne maaaar...
- Gyonyoru szivem, isteni a szine.
Most az jobb lesz, ha kiadnak egy ujabb befejezest, amirol mindenki tudja, hogy nem ez volt tervezve, es csak egy kozmatika, es kis tuzolto dolog, lenyegeben egy hazugsag a hatereknek. Es mindezt meg penzert is? Es akkor meg a jatekos van felhaborodva a forumon, hogy a prothean DLC-ert penzt kernek :D -
RamsayBolton #12400 Érdekes, most, hogy a 2. karakterrel is befejeztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a Normandy-ból megint a románcolt karakter szállt ki: most femsheppel ez Garrus volt (korábban Tali). A pusztítás befejezésnél pedig megint Javik volt a 3., a másik kettőnél meg EDI (Joker ugye alap mindenhol)...
Gondolom, ha nincs románc, vagy nem aktív csapattaggal van a románc, akkor ad be random npc-t a végén. -
Chipii #12399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem az a baja senkinek, hogy Shepard meghal, kb ezt várta mindenki, hanem hogy a galaxist olyan szinten döntötte romba mindegyik befejezés, hogy kb az összes játékbeli tetted semmissé lett. Visszaszerezted a Quarianoknak a bolygóját? De jó, mert sose jutnak haza, ott ragadtak a Naprendszerben:) Kibékítetted őket a geth-ekkel? Meggyógyítottad a kroganokat? Lényegtelen, kukába ment minden.
Azért ezek olyan szinten demoralizáló dolgok annak, aki tényleg beleélte magát a sorozatba, hogy nem kell csodálkozni a reakciókon. -
.. nem érted látom .. lehet magas ez..
akik megvették csak 50000 kis sutyerák sír érte a BW fórumon. több millióan kussolnak . adnak a rajongókra .. kapunk egy kicsit tovább vitt szálat a haterek megnyugszanak , az elégedett bagázs meg örül neki . A 2. rész végén is volt olyan hogy Shep elpatkol , azért sem sírt senki itt meg olyanból van kevesebb ahol túléli és?? ?
Me2 halott karakterrel sem folytathattad a 3.részt. meg gondolom aki megveszi nem egyszer játsza végig a játékot! -
Ezt most ne próbáld meg lekicsinyíteni... mármint, hogy mennyi embernek nem tetszik. Mikor volt utoljára ekkora összefogás egy másik végért? Mikor? Mondj 3at, vagy csak 1et, ahol ilyen volt.