22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
morzsi555 #12396 Fórumra a fanok szoktat írni, akik nem írnak azok vagy casual játékosok vagy leszarják. 50ezer igen is sok egy hivatalos fórumon. -
Undorító? Mindíg? Egyszerűen nem értem hogy miért kell temetni a játékot csak azért mert nem örömködés lett a vége. -
cdr74 #12394 Az eladásoknak kis töredéke számít igazán, akik mind3at megvették és játszották. -
cdr74 #12393 Az ember előbb megveszi, utána játsza ki a játékot, bármily meglepő... -
ahoz képest hogy milliók vették a játékot ahoz képest igen nagyon is kevés .... a nagy része teljesen elégedett és érti , méltónak tartja , csak a haterek meg a kisgyerekeknek nem tetszik :D semmi rosz nem volt benne ..... 0!!!! sőt .. iszonyat király volt .. volt pár WTF pillanat dehát most istenem .... én azért ha lehetne szeretném megélni :DD -
Atilorn #12391 A régi szép idők.
watto:Miért kell mindig ilyen undorító lekezelően írni azokról, akik esetleg happy endet szerettek volna?"Commander Shepard nem a Bundás nevű kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe". -
Majd kapnak egy epilogus DLC-t, boldogan kifizeti mindenki erte azt a par dodot, aztan jon a nagy osszeborulas, es 2-3 ev mulva ujra kifizetik a 30-40 dolcsis uj ME jatekot. Hirtelen felindulasbol mond az embert sok marhasagot, majd idovel lenyugszik mindenki. A BW sem hulye, ki kell szolgalni a hatereket is, es ki lesznek szolgalva ok is. -
nagypite #12389 -
morzsi555 #12388 Már 50 ezernél áll a szavazás, és ez csak a bioware forum. Ha neked 50 ezer csak néhány ember... -
eddig nem nagyon multiztam ,meg egy soldiert erőltettem de most játszottam egy enginerrel apám olyan élmény volt hogy csuda :D -
Chipii #12386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyasféle megvalósítás viszont lehetett volna, mint ME2-ben a suicide missionban, tehát nem kötelező érvénnyel, hanem pl. a katonai erő alapján. -
dehogynem , csak néhány ember sír .. körülbelül fele fele arányban .. -
morzsi555 #12384 Nem csak néhány ember sír, el vagy tévedve. -
cdr74 #12383 Egy makin' of ME persze, hogy jó, de ez mind olyan dolog, amiről k*ssolni kellett volna, bár lehet semmi érdemleges sem volt, ezért ezek maradtak :). -
Evoluti0N #12382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont őket vittem magammal a végén (meg szinte mindenhova máshova is az egész játék alatt). Ha ezt a halál dolgot megjátszották volna velük, akkor még jobban felforrt volna az agyvizem. :D Az más dolog, h így meg logikátlan, h a játék végén Liara kiszállt az űrhajóból. Hogy a francba került fel rá? -
Chipii #12381 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Passz, a vázlat talán véletlenül? Kiadni hivatalosan durva lenne. A készítéséről készült anyag viszont nagyon érdekes lehet, hogy miként zajlott a trilógia hátterében a munka. Ezek alapján az indoktrinációs elméletet elvethetjük, mint készítői szándék. Úgy tűnik egyszerűen ezt találták ki, és azt hitték, hogy ez egy kafa lezárás. -
cdr74 #12380 khm.. -
hehe :D:D: ezen jót nevettem. XD -
"már úgy fognak neki állni, hogy inkább nem biztos szar lesz. Jó az letöltve is. "
Ez a mondat már csak azért is vicces mert a MassEffect trilógia kifogástalan lett attól eltekintve hogy néhány ember sír mert a történet végén Commander Shepard nem a Bundás nevű kutyusával megy piknikezni a reaper roncsok tövébe. -
-
Atilorn #12376 Szóval, valóban igaz lett volna ez az elmélet. Hát reméljük, hogy a nyomásra megvalósítják. A videóban azt a részt meg jó, hogy kivágták. Egyébként nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy nekik kampec, közéjük lőtt, ráadásul Shepi is túlélte. -
Prof William #12375 Nekem ME3 végén nem azzal van bajom hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shephard meghal mert ha szépen felvezetik, ahogy tették akkor teljességgel elfogadható. Amikor már félholtan vonszolta ott magát sejtettem hogy ebből nem lesz happyend. Persze kilehetett volna hozni egy jó véget is belőle de a heroikus halállal nekem semmi bajom...
ami nagyon zavart az ez volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maga a vége ahogy semmibe vettek mindent. a ME2-végéhez hasonlóan meg lehetett volna csinálni, hogy még a véső csata közben is mindenféle döntést hozunk, pl Asari flotta támad, Quarian flotta stb... és láthattuk volna a döntéseink következményét. Az zavart hogy ha vért pisiltünk is SEMMIT sem tudunk változtatni a végén. A ME2 agyrobbantó befejezésést a ME3 még csak alulról sem tudta igazán súrolni. -
Na ezt jobb is h kivették. Ez csak olaj lett volna a tűzre.
@PiszkosFred: kétlem, majd ha kijön vmi új játékuk valamikor, az emberek (akik vették az ME3at pl) már úgy fognak neki állni, hogy inkább nem biztos szar lesz. Jó az letöltve is. -
Na megtaláltam.
Ezen nagyon jót nevettem, amikor nekem is beadta :DD
[spoiler] -
Remélem lesznek akkora marhák, hogy ha lesz befejezés DLC akkor, ezt a kivágott jelenetet beleteszik... Mert lusták lesznek újat csinálni. -
cdr74 #12371 Komolyan a trilógia lezárását az utolsó hónapokra kell hagyni, és egy "szalvétáspapírra" vetni... -
cdr74 #12370 Nem értem miért engedték ezeket ki, még ha fizetős appként akkor is... ez epic fail, tényleg magukra akarják robbantani az egész boltot?
Nem lep meg, hogy ment a fejetlenség, de azért ez már túlzás, főleg egy 3. részhez.
De hát tudom én, már a 2 alatt elkezdték a 3-at csinálni én naiv... -
Chipii #12369 Videó is van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Majd idovel lenyugszik mindenki, es dalolva megy a kovetkezo jatekukert a boltba. Most meg friss a dolog, de a harag elszall idovel, nem hiaba mondjak, hogy az ido minden sebet begyogyit. -
Úgy van... amatőr bagázs... ügyesek nagyon az íróik...és fejlesztők sem lehetnek sokkal jobbak. "technikai okok miatt" persze... lustaság volt az az ok? leszarták az egészet magasról... Meg volt a jó csavaros ötlet, erre "a-a ez túl bonyolult, inkább csapjuk össze, jó az"
SWtor és da2 színvonal lesz a mérce. Szerintem ez az egész ME3 balhé, olyan fekete pont amit sose tudnak majd ki törölni. -
maybe -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát , lehet hogy ezt mondják , mert még nincs ellőve minden kártyájuk és ezért van ennyi megválaszolatlan kérdés illetve a végén a beszélgetés "one more story" eléggé nagy nyomot hagy... -
Chipii #12364 Pár érdekes háttérinfó a megjelenés előttről meg egy vázlat a befejezésről. Van pár érdekes dolog benne... -
Remek.
Csak... remek. -
Akkor csak simán elbaszták, Szép! -
Ulthane #12361 Felejtsétek el az indoktrinációs elméletet! -
nagypite #12360 Minden Mass Effect alien emberi. Két láb két kar egy fej kb egy méret... már itt a Földön is a majmokon kívül egy élőlény se hasonlít ennyire ránk ezek az idegenek meg más bolygókon fejlődtek teljesen más körülmények közt... Ha tudományosan nézzük kb csak a Hanar faj alien (nem emberi) a Mass Effect-ben -
Darun #12359 Ebben tökéletesen igazad van. Én sem szarozom le a többi képet, de nem olyan könnyű megfogni azt hogy mi az ami miatt visszatetszést kelt bennem. Talán az hogy ha ránézek, rögtön az az érzésem van hogy egy emberből "rajzolták" át, és ez engem nagyon zavar. Mondhatnám azt is hogy emberi/férfi szemmel nézve túl "szép". Végül is egy idegen nőről beszélünk, nem kell hogy feltétlen egyezzen a két faj ízlése. Lehet hogy a kvariánok más alapján ítélik a szépséget. Sőt, nagyon remélem hogy így van. Tali viselkedéséhez amúgy is egy visszafogottabban "szép" nőt/idegent tudnék elképzelni. Mert neki ilyen a személyisége. Pocsék vagyok rajzból, nem vetemednék arra hogy megpróbáljam őt lerajzolni. De ha meglátok egy képet, meg tudom mondani mennyire tudom elképzelni hogy tényleg ő az. Tényleg diplomatikusabb lett volna ha nem derül ki hogy hogy néz ki, de biztos a rajongók felől nagy volt a nyomás. ilyen megoldás született. Én továbbra is azt tartom hogy mindenki a kedve szerint képzeljen magának egy Talit a védőruha alá. -
Hat a franchise eleg sokat er, tuti hogy ok csinaljak, es nem adjak el, vagy ha igen, akkor az kva sokba fog kerulni valamelyik nagyobb kiadonak. Addig majd megtanulja a BW a dolgokat az SWToR pozitiv es negativ tapasztalataibol. -
cdr74 #12357 Mondjuk alapból elvi hibás a feladat, hogy egy emberből radíroznak quariant...