22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Plagiumrol szo sincs, fizettek erte, es a creditsben a vegen ott a forrasmegjeloles.
Inkabb arrol van szo, hogy az utolso utani pillanatba raktak bele Tali arcat, es surgette oket az ido. A jelentet scriptelni nem nagy melo, de arra mar nem volt ido, hogy Tali arcat lemodellezzek, erzelmekkel es mindennel. Hiaba van concept art rola, mindezt meg is kell valositani. Nem nagy melo, de ha nincs ra idod, akkor a legkisebb munka is gyilkos tud lenni. Ezert maradtak egy koztes megoldasnal, valaki emlekezett ra a stabbol, hogy latott egy fizetos es ujrafelhasznalhato kepet anno egy csinos lanyrol, majd azt megvettek, es beraktak texturanak egy digitalis kepkeretre, es meg is van oldva. Nem lustasag, inkabb a kesoi dontes es az utana kovetkezo kapkodas es idohiany ami miatt ez kialakult. Szerintem. -
hát legalább -
plágium? mi van???? :D
ez egy stock-kép, aminek kifizette a használati jogát az EA/Bioware, egy grafikus meg átdolgozta egy kicsit. én is nap, mint nap csinálok ilyet, ha van megfelelő kép és nem kell fotózni. olcsóbb, jóval olcsóbb
megint ez a lustaság dolog. az a bajotok, hogy csak a végeredményt látjuk. lehet, hogy készültek rajzok, festmények is, de ezt ítélték a legjobbnak - hasamra csapok - 5 különböző verzió közül
tudom én, hogy sokaknak ez nagy dolog. rengeteg elképzelés volt Tali arcáról és vannak tényleg jó fan-artok is, de ez van, ezt kell elfogadni, így néz ki Tali a készítők szerint -
Tali arca a játék legnagyobb rejtélye. Sokkal nagyobb tisztelettel kellett volna kezelni. Igenis üljön le egy grafikus, adjon neki egy vagy mennyi napot és rajzoljon valami nagyon szépet. Ne a netről keressen. -
Randommal még a reaper is nehéz silveren, többi okés, de Cerberussal csinálhatnának valamit, az még goldos is gyenge -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg az mit csináljon Kei Lenggel akinek csak sima rohampuskája van? Nekem nincs olyan impulzus fegyverem és csak flash granedem van... hozzám hasonlók beszopják? -
most az átdolgozásról volt szó nem arról hogy mit kapok , adok érte. -
Cef #12309 Azért van egy kis különbség, hogy átveszek valamiből dolgokat, ötleteket, motívumokat amik jók, átdolgozom őket, esetleg még javítok is rajta egy kicsit. Vagy fogok egy képet, átfestem és kész. Ez egy elég lusta és igénytelen megoldás. Már éppen-hogy súrolja a plágium kategóriát. Komoly munkák esetén szólni kell érte. Ne egy középiskolából indulj ki. Egy nulla beadandónál jó hogy nem figyelik, hiszen magasról leszarja még a tanár is. Még egyetemen se nagyon érdekli a tanárok többségét. De ahol igazi tétje van, mint például, egy szakdolgozatnál, meghúznak ha észreveszik (kivéve ha te vagy Schmitt Pál). Itt pedig még fizetni is kell a tartalomért. Ha ingyen lenne nem lenne gond, de azért érthető ha az emberek elvárnak valamit a pénzükért. -
Darun #12308 Az szép! Nekem az este egyetlen sikeres ezüst sem jött össze. Legkésőbb a 10.-nél folyton bebuktuk. :( -
látom értesz hozzá... -
Valami biztos lesz, ami a vége után fog játszani... [spoiler]különben nem lett volna benne a normandys jelenet, ahogy lezuhan. -
Full extractionnel -
-
Gold Reaper -
Darun #12302 Most hogy megnéztem azt a három ending videót, kezdek megbékélni a gondolattal hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shep-nek mindenképpen meg kell "halnia". És hogy miért? Akár jó volt, akár rossz, gyakorlatilag végiglőtte az egész galaxist. A békéhez harcolni kell, mint mondtam, én is elképzeltem hogy a végén Shep Talival éldegél békésen valahol (pl. Tali bolygóján) de az nem lenne igazán epic. Persze az is benne van, ha mindent túlélt eddig és megmentette az egész galaxist, miért pont a végén haljon meg? Én abszolút nem vagyok elégedetlen a végével, inkább attól félek, ha eredetileg az is volt a BW terve hogy DLC formában adnak ki majd egy "igazi" endinget. akkor a sok nyálverés után már úgy fog tűnni hogy csak azért csinálták hogy a háborgók is elégedettek lehessenek. Holott tényleg zseniális húzás lehetett volna. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a lövésbe hal bele..... ha hasbalőnek te sem halsz meg abban a pillanatban :D -
mindenki ezt csinálja ... minden játék készítő cég minden .. PL ott a Darksiders az a játék az egész össze van lopkodva , más játékokból , és kajálod? hát ! ha te nem akkor a többiek igen , kivételek mindig vannak .
meg hogyha tegyük fel , mivel suliba járok a saját példámat hozom fel , könyvet kell olvasni és olvasónaplót írni . elolvasom a könyvet és még vagy jó pár olvasónaplót és azok szerint írom meg a saját szövegemmel .... olcsó megoldás , de szól érte bárki is? nem ..... hát itt sem kéne .. -
sanyiiiii #12299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anderson "megmentése" annyi hogy nem TIM lövi le hanem kép perccel később hal meg, tehát már "megmentetted" -
"annyit lopok össze innen-onnan, amennyit csak lehet. mert egy jó művész mindig másol, aztán hozzáteszi "saját magát". itt is megvolt ez."
bmeg. NO KOMMENT -
igen a végével , nem pörgetnék , mert össze vissza irkáltok és darabokban van az egész... -
jó az jó az de semmivel sem jobb mint az eredeti .. de tényleg hangulatos :) -
miért, mit kellett volna csinálniuk? külön fotózás? vagy rajz? valószínű mindkettő esetében ugyanez a végeredmény
ez már tényleg olyan szőrszálhasogatás, hogy csak azok kötnek bele, akik még csak hasonló kreatív folyamatban sem vettek részt. én is grafikus vagyok, annyit lopok össze innen-onnan, amennyit csak lehet. mert egy jó művész mindig másol, aztán hozzáteszi "saját magát". itt is megvolt ez.
akkor lenne jogos a felháborodás, ha nem lenne PS-elve sem a cucc. nem arról van ám szó, hogy szóltak Bobby-nak, ugyan szedjen má' egy képet és PS-elje meg egy kicsit. gondolom volt egy megbeszélés hogyan nézzen ki, talán több verzió is készült
"lustaság". eszem-f*szom megáll :D -
#12277 valaki? -
Mármint a végével? Csak mert ezerszer le lett írva, pörgess vissza. -
fejtsd ki légyszives spoilerben nekem vagy privátban mi nem tetszett benne , és teljesen fejtsd ki ! és mindenki más akinek nem tetszett . egyben ne szórványokban :) köszönöm. -
Atilorn #12291 Nem az a baj, hogy túl emberi, nem is az, hogy valakiről mintázták. Az a baj, hogy lustaságból fogtak egy képet és át photoshopozták. -
Epp irni akartam, hogy a szinfalak mogott a Harbinger all igy is, ugy is :) -
RAMyMamy #12289 tárgytalan, meg is találtam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"If you haven't completed the suicide mission yet, then the Collector General will be the hologram. If you have completed the suicide mission, you will talk to Harbinger directly. Either way, you are still talking to Harbinger." -
RAMyMamy #12288 kis off, mert ME2-vel kapcsolatos, de az mitől lehet, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végigtoltam 2x az arrival dlc-t és egyszer a végén ez a prothean izébizé volt:
aztán meg Harbinger:
bug lenne? -
Hát ez nagyon beteg!!! -
mkfdd #12286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
WTF? :D
-
Azta rohadt itt mekkorát néztem, azt hittem ledőlök a székről!!! XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ezt nem (sem) értem, miért baj. Miranda is a színésznő után lett másolva, ha jól tudom Liara is valami ausztrál modell arcát kapta. ő meg egy ismeretlen modellét
a másik oldalról megközelítve: gondolom sokaknak az nem tetszik, hogy túl emberi. ha nem így lenne, akkor meg az eberek másik felének lenne vele gondja -
Masodik reszben az elkorok altal szinpadra vitt Hamlet se volt semmi :) -
mkfdd #12281 Halálos fegyver hanarral és elcorral a főszerepben. Ahhoz már kellett alkohol hogy ekkora baromságot kitaláljanak :D
-
Chipii #12280 Hangulatos alternatív befejezések, ha már a hivatalos olyan lett, amilyen:)
-
Atilorn #12279 Én egy percig sem gondoltam, hogy egy ilyen segghez egy bűnronda fejet párosítanak.
-
Atilorn #12278 Ennél az esetnél, teljesen igaz, hogy itt a fejesztőkre borult az abszolút lustaság. Mondták is, hogy Tali arca problémát mindíg kerülgették, és nekik sem volt fogalmuk, hogyan is néz ki. Én teljesen fel voltam készülve arra, hogy nem mutatják meg, a fantáziánkra bízzák. De ez a húzás? legalább egy kicsit megerőltethették volna magukat. Szomorú. Sebaj, én úgy veszem, hogy ez a kép nem is létezik, mivel nállam Shepi nem Talit fúrta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anderson-t hogyan lehet megmenteni? Hiába dumáltam bele TiM-et az öngyilkosságba, mégis meghalt a végén Anderson a lövés miatt.