Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(én azzal nyomattam, nekem szimpi az ürge ábrázattya)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerencsére régebben egyszer rászántam az idõt és ME2-ben összeraktam a fõ Shepardom arcát, amit az ME1-bõl importáltam, csak hogy meglegyen. Nem gondoltam volna, hogy ME3 kezdésekor be kell ütnöm ezt a kódot.
Komolyan ez szégyen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
másik verzió: esetleg ezzel tudsz valamit varázsolni
"The trees move. Do you not see it?"
Van erre valami megoldás?
Adversus solem ne loquitor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ehhez képest minden maradt a régi rendszer szerint.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Eleve logikus, ha a Citadel Tanács tagja az asari, turian, salarian és ember fajok, akkor a tanács tagja mindenkor a 4 faj 1-1 tagja lesz. Ha meghal a tanács így választanak új tagokat is.
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Liara nagyon erõs és jóarc, Kaidan is táp, csak szegényke Carth Onasi-szindrómában szenved. (aka non-stop rinyálás)
mondjuk ez Adeptel, édesek a biotikus pukkanások amit össze lehet így hozni <#vigyor1>#vigyor1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"-Is anyone injured?
-That shouldn't matter."
Kaidan\Liara röhögve felmossa vele a padlót.