Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehezebb lett a játék mint a kettõ volt,vagy csak én érzem igy? Sokkal többet mozognak az ellenfelek, dobálják a gránátot.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

koschwarz
én a demóban csak abba a két pályába beletettem vagy 15 órát (és ez idõ alatt csak egyszer sikerült gold kampány, és csak 3 karaktert maxomltam ki). ha ezt megszorzom 3-mal, akkor az 45 óra, plusz a single is lesz annyi. nem tudom, elég is lesz nekem ennyi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
de mi baj van a default shepard arccal? 😄

(én azzal nyomattam, nekem szimpi az ürge ábrázattya)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SZEG007
ja

Multiban csak AI ellen lehet játszani?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

JethroHUN
PMben küldtem a választ a kérdésedre.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Most játszottam 2 kör multit. Ez kevés, azt hittem legalább több map lesz a teljesben. Amennyit a demoval játszottam az elég is volt. Van összesen 6 map. Ebbõl 2õt már ismerünk. Nem nagy mapok, és a singleben is benne vannak. Lehet menni most már gethek és reaper katonák ellen is. Ami egy baszott nagy pofátlanság, a storeban veheted a packokat bioware pontokért (valódi pénzért) gondolom ha úgy veszed meg akkor a drop rate is jobb... és nem kapsz órányi játék után predator piszolyokat... Számomra ez biztos hogy nem fogja megérni a 2000fts +1 map dlcket.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A Citadelеn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard VI az egyik menekültnél 😄. Állat 😄
Ashley visszajön még a csapatba? Elég egy igen vagy nem. 😊
Ugyan ez volt a bajom nekem is. A szégyen az hogy ez Xbox360-on történik, minden eredeti, és így sem tudták megcsinálni, hogy a karakterem arcát átimportálja. A ME2-ben öszerakott arcot áthozza, de az ME1 bõl (amit importált a ME2-be) már nem.
Szerencsére régebben egyszer rászántam az idõt és ME2-ben összeraktam a fõ Shepardom arcát, amit az ME1-bõl importáltam, csak hogy meglegyen. Nem gondoltam volna, hogy ME3 kezdésekor be kell ütnöm ezt a kódot.
Komolyan ez szégyen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PiszkosFred
Gibbed editorban talan megtalalhato a facekod, nem mernek ra megeskudni, de egyszer mintha menet kozben varialtam volna, es ott sikerult.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Calver
ha újrakezded második részt régi karakterrel, ME2 mentésbõl importálva, ott nem írja ki esetleg?
másik verzió: esetleg ezzel tudsz valamit varázsolni

"The trees move. Do you not see it?"

Moby
Tolja valaki Xonar karival? Olyan halk, hogy az égbe kell emelnem a hangerõt, de a dinamikát is szûkítenem kellett, hogy halljam egyáltalán a beszédet (DTS-be kódolva megy ki minden a hangrendszerre).
Van erre valami megoldás?

Adversus solem ne loquitor

Van valami módja annak, h megnézzem valahogy a facecode-ját a karakteremnek a ME2-ben? Az elsõ részbõl importáltam másodikba, a harmadikban ugye nem ismeri fel és ezért ki akarom írni a kódot. Azonban mivel a 2. résznél karakterkészítésnél ugye elfogadom az elsõ részbõl importált arcot nem mutat ki facecode-t. Szal meg lehet utána valahogy a játékon belül, vagy valami tool-lal?
De az nem csak a reloaded féle tört változatnál müködik? neki nem fog emiatt elszállni a multiplayerje, hogy eredeti játékra warez modon aktivált dlc-t?

wedge31
Igen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Milyen okosság? DLC activator progira gondolsz?
wedge31
Az alapjátékban is benne van az a dlc csak kell hozzá egy kis okosság.

Le lehet-e torrentezni a From Ashes dlc-t , úgy , hogy már megvásároltam az alapjátékot?
Udina mindig is túl ambiciózus volt.

Ez kiderült a 3. részben is.
Vezetni, de nem úgy, hogy mind a 4 tag ember. Az lehetetlen, mert akkor megszûnik létezni a Tanács.
Nekem is ez volt, és állítólag másoknak is. Egyelõre ez bug.
wedge31
Ez csak részben igaz, ha a renegade befejezésre emlékszel Udina terve az volt, hogy ezt a új tanácsot az emberi faj fogja vezetni.
Ehhez képest minden maradt a régi rendszer szerint.

Vraaanyek
a kommentedtõl még jobban várom a holnap délutánt! 😄 😄 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Köszi a választ így már világos! plusz,nektek is volt problémátok az egyedi Shepardotok arcával? vagyis a 3 nem ismeri fel a még az egyben általatok generált kódokat és egy alapértelmezettet b*szik be. Valakinek valami megoldás esetleg?
Az ME1 "renagade" befejezése (hagyod veszni az aktuális Tanácsot a Destiny Ascension-ön) egyáltalán nem az, hogy az emberek átvették az uralmat a tanács felett. Csak annyi történt, hogy ezzel a befejezéssel kevés Alliance hajó veszett oda és így kicsit nagyobb lett a hadi flottánk arányaiban a többihez képest.

Eleve logikus, ha a Citadel Tanács tagja az asari, turian, salarian és ember fajok, akkor a tanács tagja mindenkor a 4 faj 1-1 tagja lesz. Ha meghal a tanács így választanak új tagokat is.
MerlinW
Végeztem a játékkal (35 óra). Az utolsó 3 óra valami fantasztikus... Összességében az egész játék az volt. Profi mozi.

[merlinw.org]

penge96
Szerintem leesett nekik. 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sziasztok!
Szal elkezdtem a ME3at az elsõ és a második részt is full renegadeként kitolt Shepardemmel. Annyit nem értek az egészben hogy ugyebár a ME1 renegade befejezése az hogy az emberek át vették az uralmat a Citadel és a tanács fölött és a régi tanácstagok meghaltak. De most mikor mentem hozzájuk segítséget kérni már elõre gondolkoztam hogy hú hogy is lesz ez? Mert úgy gondoltam hogy csak emberek vannak még az élen a galaktikus közösségben. De meglepõdtem hogy bár Udina ott volt,de a 3 másik fõ faj is a tanács tagja volt. Ugyan megemlítették hogy Shepard anno mekkora köcsög volt hogy hagyta meghalni a régi tanácstagokat blabla. Szal valami nagy koponya meg tudná ezt nekem valahogy magyarázni? Elõre is köszi.
Fpocok
Sajna nem. A játék karakteremrõl beszéltem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Marci0115
biztos így néz ki 😄😄

BoneDragon
Úgy nézel ki mint shep? <#hehe>

Fpocok
Én a sephardomat alap fickóként szeretem. Így minden trailer alatt magamat látom 😄 Nem valaki mást...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem semmi. Én kedden már játszottam az eredetivel, igaz, konzolos verzió, de semmi bajom nem lett. Max annyi, hogy két napja nem térek magamhoz a karakter importálási hiba miatt! 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Sehonnan. Várjuk a csodát, hogy a Bw kijavítsa ezt a FATÁLIS hibát!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Igen, nagyon látszik a Normandyn, hogy igyekeztek dinamikussá tenni. Plusz nekem még az tetszik nagyon, hogy az egész ismét nem amolyan magán luxushajóra emlékeztet, hanem igazi katonai tengeralattjáró hangulat van benne, persze azért nem olyan szûkös. Meg az is érzõdik néhány helyen, hogy nem volt 100% befejezve a belseje, amikor a Reaperek eljöttek. Az egész játék irtózatosan kolosszális szerintem...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az egyik dolog, ami a leginkább tetszik, az a Normandy.

Az egész hajó az elõzõ 2 részhez képest, mintha élne. Mindenki mozog, reagál, rengeteget beszélgetnek egymással a karakterek, csapattársak. Még a szimpla legénységgel is. Még akár 1-1 mellékküldetés után is. Pl.: Garrus "éli-életét" a pilótafülkében, az "élményszobában", az emlékmû elõtt, a konyha pult elõtt stb.. Sok-sok apróság ez, ami külön külön nem nagy szám, de együtt iszonyat megdobja a hangulatot.
penge96
Én már nem vágom ezt, de a BioWare az elmúlt pár napban nem éppen van a szívemben...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Elvileg már a demóban is benne voltak a DLC részei. A protheán hangját abból szedték ki még februárban és tettél fel youtube-ra.
Viszont vannak priceless pillanatok a Prothean-al.

Pl.: Találkozása egy hanarral a Citadellán.
Százalékos bónuszt ad a war asset-ek értékéhez. Amik viszont ennélkül a bónusz nélkül is kimaxolhatók (elvileg).
Calver
nálam nagyjából semleges, inkább erejére írtam h meh. bár ez a csapat a nagy részére elmondható <#rolleyes>
Liara nagyon erõs és jóarc, Kaidan is táp, csak szegényke Carth Onasi-szindrómában szenved. (aka non-stop rinyálás)
mondjuk ez Adeptel, édesek a biotikus pukkanások amit össze lehet így hozni <#vigyor1>

Marci0115
mondjuk én még azon is csodálkozok hogy azt mondták fordítás szempontjából hogy kb annyi szöveg van benne mint az elsõ két rész együttvéve, na már most én pl annyit éreztem a 3. részben mintha fele annyi szöveg lenne benne mint a 2. részben

Az elõzõ kérdésem törölve menetközbe kiderült hogy aki párhuzamosan játszik a coop-al megnyílhat egy alternatív befejezés. alternatív. befejezés . Jobb Végkifejlett.coop
penge96
Elolvastam, a hangnem a kommentedre, hanem az Originre való dühömre irányult. xD Meg erre a marha sok hibára, amit a BioWare elvétett... nem volt jellemzõ rájuk.

SötétBarom
Akkor csak a RLD releasben van benne.. My bad.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Szerintem jópofa. Jók a dumái is, illetve jópofa háttérinfókat ad..

"-Is anyone injured?
-That shouldn't matter."

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

penge96
Alapból benne van? Akkor az Origin mi a rákból szedd le nekem 800 mb-t?

Calver
de még a csapattárs is... meh.
Kaidan\Liara röhögve felmossa vele a padlót.

SötétBarom
Egyetértek. A küldetés egy fos. 10 dolcsi buxában tart, megnéz youtube-on. SZERINTEM. Ami szégyen, hogy alapban benne van a játékban. (legalábbis abból gondolom, hogy a reloaded verzióra csak rá kellett tennem a enablert, és pukk, prothean)