22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Caine #13878 Wow
-
Evoluti0N #13877 Az aszárik ugye mindenkivel összerakhatják és minden esetben aszári születik. A többi faj közti etyepetye sztem max csak élvezeti jellegű. Szal nem hiszem, h pl. Garrus tud csinálni női Shepard-dal egy félig ember félig turián kölköt. -
nagypite #13876 Egyébként a végén a nagy csata előtt Liara (ha ő a párod) elvisz egy mentális utazásra akkor lehet, hogy épp teherbe ejted és jönni fog a kis kék baby :D -
nagypite #13875 öööö izé :D
Én úgy tudom, hogy csak Liana tudna Shepard-nak (nő vagy férfi mindegy) gyereket szülni mivel csak DNS-re és magas szintű mentális kapcsolatra van szüksége a fizikai kontaktust csak élvezetből csinálják az asarik. -
erről jut eszembe: még az első rész környékén volt valahol egy cikk, ahol az író az Asari-kat a vírusokhoz hasonlította... nem tudja valaki hol lelhető ez most fel? google nem találja, pedig szórakoztató kis agymenés volt. -
Darun #13873 Az aszáriknál konkrétan az van említve hogy nem nézik éppen jó szemmel a tiszta vérű aszárikat. A többi fajról viszont nem nagyon van említés. Az NPC-k közötti beszélgetésből az jött le (meg ugye Sheppel kapcsolatban is) hogy az emberek bárkivel össze jöhetnek. Viszont nem tudom ebbe mennyire gondoltak bele a készítők, mert én pl kíváncsi lennék hogy néz ki egy krogan/kvarián, krogan/turián, turián/szalári, stb, gyerek. És akkor az elkorokat, volukat, stb még nem is említettem. -
fajok közti utódnemzésről egyébként volt szó játékban vagy könyvekben? (komolyan)
ha jól tudom az asari-knál bevett szokás random fajjal gondoskodni a jövőről, de a többinél van vmi említés erre vonatkozóan? -
nagypite #13871 Tali igazi arcát szerintem soha nem mutatják meg még DLC-ben sem.
Igazából a testének többi része se volt nagyon mutatva vagy volt? Én azt se tudom milyen színű a bőre. Lehet , hogy zöld...
-
Hat erdekes, de keves ujdonsag volt benne. Lenyegeben elmeseli a triolgia elkeszultenek a tortenetet, kepekkel, videokkal, sztorikkal, bemutatva a keszitoket, a studiot, kollegakat, az egyes sztori es latvany koncepciokat, azok hogy valtoztak, stb. Ami erdekes, az 1-2 jegyzet a jatek veget illetoen, de abban sincs semmi konkretum, csak egy sokat mondo "lots of speculation" felirat :) A kivagott jeleneteket mar latta mindenki a youtubeon, igy az sem volt meglepetes. Kepek nagy resze pedig az Art Bookban mar megtalalhato volt.
Ami erdekes volt nekem, az a szavazasok es azoknak az eredmenyei, hogy ki mit gondol az egyes kerdesben. Pl, ME2 Suicide Missionban volt egy lsita, hogy a jatekosoknal ki az a legtobbszor eletben maradt, es ki az, aki surun halt. Es hat furcsa volt Jacobot a biztos tulelok kozott lani. Vagy, hogy a jatekosok 79% (ha jol emlekszem) nem a default shepard arcot hasznalja, ami a ferfi Shep eseteben azt hittem, pont forditva lesz.
Erdemes atfutni repulon, buszon, metron ulve, vagy egyeb holtidoben, de nem egy nagy eresztes, a 3 dolcsis arat epp', hogy megeri. Azoknak valo inkabb, akik nem kovettek a jatek torteneseit az elmult idoben, az uj gamereketnek hasznos es erdekes lehet. -
Evoluti0N #13869 Kipróbáltam. Elméletileg mindent úgy csináltam ahogy kell, de Shepard zöld nyaka mellett össze-vissza villogó textúrák jelentek meg a játékban. Pontosabban egyes helyeken teljes pálya részek hiányoznak és más részekből kivágott darabkák töltik be a hiányzó részeket :D -
Én is azt hittem, de ha a decoy sokkal közelebb van hozzájuk, akkor is engem lőnek, ha meglátnak. -
Ez feltűnt nekem is.
De haverral játszottunk, mondtam valamit mikrofonba és kérdeztem, hogy lehet e hallani. Azt mondta igen, tökéletese minőségben.
Én átbindeltem amúgy a V betűre.
-
Darun #13866 De látod is valahol? Kapsz róla valami visszajelzést? Mert mi haverommal Bf2-n is próbáltuk, ott se ment. Pedig am tuti működik mert Skype-on meg tudok beszélni bárkivel. Bf-en ha aktiválom a mikrofont akkor felvillan egy sárga ikon. Ha beszélek zöldül, ha némulok akkor piros lesz. De itt még a menüben sem történik semmi, akármit nyomok vagy mondok. -
Nekem megy. Csak keveset beszélnek az emberek. De amúgy működik rendesen. -
Darun #13864 Ti próbáltátok már a mikrofonos kommunikációt? Mert nekem van rádugva a gépre, megnéztem a bill. kiosztást, elvileg (alap beállítás) a TAB és a B aktiválja. De én hiába nyomkodom, nem veszem észre hogy bárki is történne. A menüben néha látom hogy bevillan a társnál a hangszóró jel, némi statikus zörejt is hallok és kb ennyi. Viszont játék közben már többször is hallottam hogy csapattárs beszélt hozzánk. Kell valami külön progi? Vagy valamit be kell állítani ami nem default? -
-
Negritis #13862 valaki tudja honnan tudnék pöpec N7es dzsekit szerezni?
mer a pulcsi ami ME.hu-n van nem az igazi
valami tavaszira gondoltam pl az N7 Woven bejön, de a Vintage se néz ki rosszul
nyílván úgy kéne hogy itthonról beszerezhető lehetőleg minimális shipping költség -
Elég nagy balfaszság. -
Használd a decoy-t, elég sokszor bejön. -
Most én is feltoltam a salarian engineer-emet is. Még csak 14-es, de már egész hatékony. Igaz, ha lerohannak, akkro nekem lőttek, mert se hp-m, se pajzsom normális és az incisor sniper puska nem ilyen helyzetekre van. Viszont ha tudok helyezkedni, akkor szépen lehet aratni azért ezzel is, de csak csapatban hatékony igazán -
Negritis #13858 sehogy :D -
Hogy lehet multiba a skilleket mozgatni action baron? -
Hát nem mer presztízs klasszot is ad újra a gecó. Nekem többször is beadja ugyanazokat, de nem ám 1x. Meg spectre csomagban alap humán kari... áááá...
Nagyon nem éri meg. -
Negritis #13855 ugyanaz a skillbar mint singlebe, csak épp a spec ammo nem skill hanem equipment -
Btw egy 20-as szintű karakternek miért csak 7 skillje van a skillbaron? Mi a nyolcadik? Mert nálam minden karakternél a 4-es üres. -
Közben megtaláltam. -
RAMyMamy #13852 ezt a "final hours of mass effect 3" bigyót megnézte valaki? volt benne valami érdekes?
baromi hosszú, nincs kedvem most végignyálazni -
ZSOOLT2 #13851 Mass Effect 3 Ending generator
16 különböző végződés van benne, egész jók. -
Arról nincs valami infó, hogy melyik dobozból mi eshet? Eddig csak spectre-ket nyitogattam, de alig volt benne fegyver és vagy 4 class is hiányzik még. Ráadásul AR-hez egyáltalán nincs fegyverkiegészítőm.
Mondjuk van cserébe egy Carnifex II-őm már, salarian engineer-rel nem is kell második fegyver mellé. -
mzoli7 #13849 -
Hátha már mindent unlockoltál és már csak az marad.
Akkor, utána :D -
Hoz_Hun #13847 Nekem van Paheston és a Mattock is (ez utobbi már II), Widow meg egy raklap egyéb, de a rogahdt Quarian Engineer nem akar esni a ládákból. Pedig csak Spectre ládákat nyitok. Tegnap is kinyitottam 4-et aztán ilyen szar fegyverkiegészítők voltak benne aranyban. Meg állandóan lőszer utánpótlás kit esik....áááááá. Abból már több mint 100 db van mert sose használom. Akkor már jöjjön medigel abból csak 38 db van.
Mikor lesz már Quarian Engineer-em????? -
Prof William #13846 Nekem ebből a 5-ös fájt a legjobban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az összeszedett flottákat meg mindent ilyen ME2-es suicide misson szerűen kellett volna felhasználni ahol kátjuk hogy ha pl rosszul/jól döntünk akkor a flotta egy része oda/megmarad, hullanak az emberek vagy nem... Ha meg vesztünk akkor pl. heroikus, szomorú zenére pusztul a flotta és a reparek győznek. DE A REAPEREK NEM GYŐZHETTEK! Ha megszakadtunk sem láthattuk hogy mi lett volna ha elcsesszük.
Engem ez zavart a legjobban. A videó készítője lényegre tapintott.
Na és persze az hogy egy Dragon Age szerű ha csak szöveges levezetést is de kötelezőnek éreztem volna. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom mi baja az embereknek, me2-ben csak két színű robbanás volt, me3-ban már 3
-
SaGa Jr #13844 Semmi eget rengető hatása nincs a játékmenetre hogy meghagytad vagy durrantottad a bázist a második rész végén.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha meghagyod, akkor a Cerberus bázisán nem a szétcsapott reaper szíve hanem az agya lesz használva a Cerberus által (mellesleg az agy ér több War Asset pontot nem a szív, de ez talán 20 pontos differencia).
Pár helyütt az utalások/kódex bejegyzések/diskurzusok során olvasható/hallható szövegelések változnak, ami szerint nem kukáztak a roncsok közül technológiát (ez lenne ha robbantasz), hanem begyűjtöttek (ez lesz ha csak elfoglaltad a bázis) a Cerberus ügynökei és csapatai, de akár durran akár nem a végeredmény ugyanaz. Ugyanazon ellenfelek jönnek, ugyanazon mennyiségben. -
Aki nem tud angolul, az amúgy sem érti a történetet, hogy mi a rossz benne.
No offense. -
vg #13842 Jaja. Gondoltam pár napja, hogy csinálok hozzá feliratot, de nem látom sok értelmét. -
Igen, nagyon jó videó. Már többször linkeltem. -
vg #13840 Érdemes megnézni ezt a videót, jókat lehet rajta röhögni. 13:32-nél a legjobb. :)
-
Prof William #13839 A collector bázis meghagyásának van valami következménye a játékban?
Esetleg egy kicsit erősebb a Cerberus? Bár ezt nem hiszem.