Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Baromi jó játékot, és az egész trilógiát sikerült elbaszni ezzel a befejezéssel (Mind a "Tizenhat kölünbözõ"-vel. A miérteket már elmondták elõttem.
További jó játékot.
😞
- Copy all files to your Mass Effect 3/Binaries/Win32 directory
Lehet rendszergazdaként kell bemásolni? Nekem máshogy nem is engedi.
Mellesleg a 2-höz is kell lennie ilyen cuccoknak, pl., de tuti van még ezen kívül más verzió\típus is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
bemásoltam, nem történt semmi :S
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
Ha már van multi legyen már megcsinálva jól. 😊
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Ilyenrõl nem tudtok ?hogy lesz-e vagy hasonló?Meg is venném, ez a multi se rossz csak ez az egy darab játékmód, hát hamar rá lehet unni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
Click any of the sub headings under the "3D settings" tab.
Then on your tool bar select "3d settings" you will see an option for "show PhysX indicator" make sure there is no tick next to it, this will stop the message from displaying. "
szósz
Amúgy örülök, hogy végre Mordin is
vajon miért van physx-cpu felirat folyamatosan játék közben a bal felsõ sarokban?nem jövök rá-láma kérdés sorry
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezeket a gyíkokat meg annyira felpofoznám egyszer 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”