22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• JethroHUN
    Az nálam is előfordul. Próbálkozni kell. Ha megakad a csatlakozás, akkor megnyitod az origin gamepanlet és újrapróbálod, ha sokadjára sem sikerül, akkor csatlakozz vki máshoz, esetleg indítsd újra a játékot.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt nekünk is csinálta Hexhunhoz se csatlakozni nem tudtam, se ő hozzám ugyanezért. Viszont ha más kreált, ahhoz mindketten tudtunk. (sőt hozzám amúgyis általában özönlenek public-ban, ha kreálok, de privátban is bejönnek, ha kell)
  • xerdi
    Igazából nem tudom, hogy jött össze, én csak játszottam. Importált karakterem volt, aminél az ME2-ből és az ME1-ből mindenki jött, aki jöhetett, mindenki rajongott értem, jellemzően paragon megoldásokat választottam, sokat mászkáltam a citadellában és a beszélgetésekből felszedett quest-eket szinte mind megcsináltam, a priority questeket csak akkor, ha már nem találtam felfedezhető clustereket. Egységbe forrasztottam a szabad köztársaságokat, akarom mondani galaxis civilizációit. Még vorcha csapataim is voltak meg a maradék batarian flotta, igazán nem válogattam, meg nem is érdekelt, hogy ki jön felszabadítani a Földet, csak jöjjön. Normal szintű nehézség volt beállítva.
  • BoneDragon
    Erre valaki?
  • Darun
    Feltéve hogy mer. És nem lép ki tőle azonnal bárki. Néha még hozzám is csak benéznek. De én 95%-ban host vagyok, és nem szint alapján szoktam kickelni. Egyébként meg úgy is csak azokat dobják ki akik nem Ready-znek. Én hiába próbáltam kidobatni a láma rambókat, még az sem sikerült.
  • Hoz_Hun
    Én se használok sose shotit. Kivéve a Krogan Solidernél. Ott el kell ismernem, hogy nagyon passzentos fegyver. :)
  • Sir Quno Jedi
    Aki full level 1 (és rangban is), az kreálhat maga meccset, arról nehezebb kirúgni! :DDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Azzal közel kell menni és az mindég naaaaagyon kockázatos. Krogannak jó taktika, de pl. salarian-nak, vagy quarian-nak nem... :D
  • Darun
    Eleve hülyeség valakit szint alapján megítélni. Volt már n7 300+ lvl-es társam aki bronzon simán utolsó volt és olyan is aki 27 lvl-el első. Igaz hogy ő volt az aki se kódot törni nem jött, se extractionra nem ért oda. De ettől még lehet jó játékos, max csapatba nem való. De én simán hagyom érvényesülni a full kezdő (lvl 1) karikat is. Pár hete még én is az voltam. Nem jó rögtön az elején elvenni a kedvüket a játéktól.
  • mzoli7
    Az origin-es nevet hogyan lehet kirakni hogy látszódjon itt a fórumon ?
  • koschwarz
    nekem minden játékban a shotgunok a kedvenc fegyvereim.
  • Caterpillar
    Első résztől Vanguard volt a karakter, gondoltam akkor már úgy is fejezem be, és nem bántam meg, a 2 részben a Claymore shoti biotic charge után overkill fegyver volt. :P
  • JethroHUN
    Coop játékból ne csináljatok már vérre menő lówPistike vs hájgPistike flamet... Nem cod se nem bf hogy azon verjed magad h te pró vagy.
  • Sir Quno Jedi
    Szingliben a sentinel az univerzális kaszt, mert lehet vele biotic combo-zni, van overload-ja pajzsok, gethek és turretek ellen, van tech armor-ja és jó hp/shield értékei. A teherbírása is jó, vihetsz egy jó fegyót (sőt aki mégis nagyon vágyik rá kettőt), mondjuk egy profi ar-t.
  • Darun
    A ME1-ben ciki shotival husk-ra lőni, mert ugye azok közelharci fegyverek, viszont a husk ha meghal, ilyen energiarobbanást csinál, és ha egyszerre 3-4 husk is meghal, az azonnali karakter halál. Volt benne részem párszor.
  • Hoz_Hun
    Felejtsd el ezt a 2 fegyver dolgot. Ha valaki nem power-re gyúr, akkor jobb ha van nála 2 fegyó. Sniper, vagy shoti mellé még beférhet egy smg vagy pisztoly pl a solidereknél. Persze, ha Adept futkorászik tökig fegyverben az gáááz. De önmagában az hogy valakinél két fegyver van kasztfüggő.
    Azzal egyetértek, hogy aki épp kezdő az ne Silver-re menjen. Azért van a Bronz. Azt viszont utálom mikor Bronzról akarnak kitenni valakit mert alacsony szintű.
  • Sir Quno Jedi
    Shotikat soha egyik ME-ben sem használtam, mert én képtelen vagyok vele bárkit is leölni (a hászkokat leszámítva).
  • Caterpillar
    Igen arra, én miután megkaptam single-ben csak azt használtam, meg a Black widow -t... Nem is kellett más fegyver. Tegyük hozzá Vanguard karakterrel, tehát volt biotic támogatás is a fegyver mellé bőven.
  • koschwarz
    krogan sentinelem kedvenc fegyverei: mattock és disciplin.
  • Sir Quno Jedi
    A raptorra gondolsz? Szingliben használtam eleget, de multiban valahogy gyenge. A Mattock-kal jobban lehet írtani, pedig ar.

Sőt az ar-eknek kisebb a szkóp zoomja (már ha teszel rá szkópot) így zommal közelebbre is hatékony, nem mászik ki az ellenfél a körből.
  • Hoz_Hun
    Szerintem 7. Wave előt akárcsak egy rakétát is ellőni fölösleges. Ha az előtt szükség van rá akkor az utolsó körök mindeképpen szópósak. :)
  • Darun
    Bennem csak mint lehetőség merült fel. Mióta kilockoltam a Widow-t, azóta szinte csak azzal megyek. Tegnap kipróbáltam a X-es Mantis-t egy küldi erejéig, de úgy döntöttem hogy felejtős. Nekem eleve nem jönnek be az smg-k, igaz hogy nem is játszok olyan mappon/kaszttal ami rá lenne szorulva. Néha ugyan kifogy a Widow (ezer évente egyszer) de akkor sincs igazán időm fegyvert váltani. Szóval csak az elvi lehetőségét vetettük fel, értelmét én személy szerint most még nem látom.
  • koschwarz
    én mindig csak egyet viszek, kivéve a krogan sentinelnél, ahol nem fejlesztettem az incinarate powert, így nem is kellett törődnöm a cooldown-nal. és azért érdemes volt váltogatni, kör elején assault vagy sniper fegyó az érkező enemikre, aztán mikor forróbb lett a helyzet, akkor shoti (meg MEELEEEEEEEE FOR TUCSANKA!!!! AAAARRRGGHHHH!!!!) :D
  • Caterpillar
    M-13 esetleg alternatívának nem jó?
  • Sir Quno Jedi
    Ezér jó pl. a Mattock, mert az majdnem sniper, mégis ar és lehet zárt helyen is hatékonyan harcolni vele.
  • Sir Quno Jedi
    Node felmerül, hogy MINEK két fegyó??? Idő sincs sokszor cserélni. Ami hiányosságd avn skillből (pl. nem tudsz pajzsot szedni stb.), azt kell pótolni a jó fegyóválasztással és modolással. Nem kell két fegyó általában. Igaz egy sniper mindig beférne második fegyónak, de ahhoz még a sniper 30%-os súlycsökkentő skillel is túl nehezek.
  • sanyiiiii
    "smg-nél van külön "ultralight anyag" upgrade is." ami nem működik :D a fegyver képernyőn úgy írja a %ot mintha működne de nem csökken a cooldown.
  • Darun
    Én tegnap valahogy kihoztam egy sniper/smg/heavy pistol-t 150% körüli recharge-ra. o.O

Egyébként meg egyszer már írtam hogy smg/pisztoly simán meg lehet a 200.
  • Darun
    Azt a kevés játékélményt is elvennéd tőlünk amit egy bronzos first blood ad néha? Milyen kis önző vagy :P
  • koschwarz
    (mellesleg simán lehet 2 fegyvert vinni és gyakorlatilag 200%-os bónuszt kapni (mondjuk egy avenger és egy shuriken), csak jól kell fejleszteni a képességeket - ahol csak a weight capacityit meg a fa végén a fegyver súlycsökkentőt kell fejleszteni. smg-nél van külön "ultralight anyag" upgrade is.)
  • Darun
    Én is szeretném, de pont mindig elé lövik be a smoke-ot :/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnapelőtt a TIM bázisán sikerült kiszednem az Atlas-ból a pilótát. Pedig ő is benne volt a füstben és csak "vaktában" lőttem egyet. Ez ilyen noobok szerencséje volt :D
  • Bhalage
    ha nem SWTORoznek minden este esku osszeraknek mar egy csapatot, hogy most mi a faszert ilyen nagy a szam :o
  • Sir Quno Jedi
    Neeem én magamtól is lövök, mer szeretem látni ahogy hullik a zatlasz. :D
  • Sir Quno Jedi
    Node a veteránok pont hogy a killre mennek és egy noob kezdő ezt nem tudja tőlük elhalászni, de ágyútölteléknek azért pont jó. :DDD
  • Darun
    Te azért vagy noob mert egyből lősz (lőnél) ha szólnak! Ezért nincs raksid! :P Ott van még 3 másik ember, ha te nem tudsz, lőjenek ők. Ne csak neked fogyjon már a rakéta! :D
  • Bhalage
    amikor azt latom hgoy N4 level4 xy 2 db lvl1 fegyoval akkor ne jelentkezzen mar be senki silverre, mert csak visszatartja a "veteranokat" akik haladni szeretnenek, nem az ujraelesztest gyakorolni
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy mindenkinek más a játékstílusa. Én kempelős/kivárós/messziről írtós vagyok, keresek(nék) egy jó pozíciót és azt bevédjük, amíg jönnek/odaérnek, megtizedeljük őket. Aztán ha gáz a helyzet, hátra, másik pozíció és azt is tartjuk jó ideig. Valóságban is ez az életszerűbb, nyilván ha egy életed lenne, senki sem rohanna előre gyaksizni az ellenfél csapatának kellős közepébe, mert gyorsan teli lenne az össze hullazsák. :D
  • Bhalage
    mi van pocok melyik allitassal nem ertesz egyet ?
    :o

amugy poennak tettem be, de latom az igazi NOOBok magukra vettek (gyk : te, a tobbiek sztem nem NOOBok hanem lelkes jatekosok :D)
  • Bullitt
    Szóval véletlen se merészeljen egy kezdő játékos multira felmászni? Kb. ezt mondtad ezzel. :D
    Bírom ezt a noobolást, mintha mindenki egyből veteránnak születne...
  • Darun
    Szóval, Dragon-nal megpróbáltunk egy privát összehozni. csináltunk pályát, csatlakozás, el is kezd tölteni, de a Joining képernyőnél befagy. A bal felső sarokban egy darabig pörög a Communication, aztán csak a Joining marad, a háttérben látszik a főmenü, de 2 perc után se lép be. A beállítások között sem találtam olyat ami kizárná a csatlakozást. Valaki tudja esetleg hogy ez mitől lehet? (tudom, aki origin keresztül nem tud csatlakozni egy ismerőshöz az is noob, de hát nekem ez a génjeimben van, nincs mit tenni)