Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
16:10 100°
16:9 105-110°
ezek az "általánosan elfogadott" értékek.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Abszolút egyetértek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
hát persze.
nagyon élvezetes a játékstílusa, na.
harmadik részben már sokat változott - bejöttek kombók, amikben Adept az isten... szóval kb úgy néz ki a harc vele, h nagy területen apró darabokban szétszórsz mindent és mindenkit. biotikus robbanások zseniálisak, és látni ahogy repkednek szanaszét az ellenfelek... mókás. nagyon. <#vigyor1>#vigyor1>
másodikban viszont nekem annyira nem jött be - elsõ részhez képest bejött ott ugye az, h védelmeken nem mennek át biotikus erõk, viszont még nem kerültek elõ a kombók, illetve csak minimálisan... bár lehet az zavart be, h harmadik részbõl estem neki és a robbantgatásra vágytam, de biotikus dolgokat hajigáló kasztok közül ott Sentinel szimpatikusabb volt.
[merlinw.org]
#11828: az elsõ karakterem adept volt mind a 3 részben. egyértelmûen a 3-ban a legjobb, odabaszós, de a másik 2 részben se rossz. az elsõ részben egyedül az zavart, hogy csak pisztolyt lehet nála fejleszteni, de egy teljesen feltápolt pisztollyal lehetett darálni <#violent>#violent>
most a 2-t engineerrel tolom, elõtte infiltratorral voltam, ezekbõl is mindkettõ jó, de szerintem az engi ügyesebb
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wrex haver, nem verjük át és nem is ajánlott.
Vanguard szintúgy, elején egy páncélozott adept (fõleg ha adsz neki singularity bónusz erõt), második résztõl jön az ellenfelek arcába ugrás. btw ME2-es kiadásnak elsõre nekiesni olyan, mintha arccal mennél egy téglafalnak - csöppet bele kell tanulni a kaszt használatába, h szórakoztató legyen.
ha Adept (mint "mágiahasználó") nem szimpatikus, Sentinel sem lesz az - mindkettõ az erõivel pusztít... és harmadik részben az Adept *nagyon* pusztít <#vigyor1>#vigyor1>
1: Wrex vagy Wreav a vezetõjük (Wrex békapárti, kolonizálni akar és követséget, Wreav bosszú háborút a Reaper-ek után)
2: Eve/Bakara életben marad-e vagy sem (ha él hatni tud a vezetõre, béke és újjáépítés felé tolja el a kroganokat)
3: Kúrálva lett-e a genophage vagy sem. (egyértelmû implikációk)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként látva a Kroganok agresszivítását, lehet nem is olyan jó meggyógyítani a Genophage-t. Ez kb. olyan szintû döntés, mint a Geth- Quarian szerintem.
- Infiltrator szimpatikus a sniper képessége miatt és lehet, hogy a 3. részben jól lehet vele hátulról omnibladdel ölni. Sajnos soldier nem a settenkedõ játékmenetet preferálja a 3. részben...<#nevetes1>#nevetes1>
- Egy játékban sem szeretem a mágiát, így az Adept nem az én classom
- Viszont Vanguard a shotgun használata miatt igencsak jó lehet + a charge képesség a 2. részben már igen szórakoztató lehet
-Engineer combat droneja igen jó lehet még.
- Soldier már ugye volt mindhárom játékban (és igen Calver igazad van, közel sem olyan OP, mint pl. a 2. részben volt. Habár én úgy vittem végig normálon, hogy a páncélokkal nem bíbelõdtem (alap páncélzat), upgradeket csak amit találtam azt használtam, fegyvereket nem fejlesztettem, adrenaline rush-t soha nem használtam. Tehát gyakorlatilag magamnak nehezítettem a játékot, de még így se sokszor halltam meg.
- Sentinel-t csak a Techarmorja teszi érdekessé számomra (1 végigjátszást majd szentelek neki valamikor).
Szóval következõ vagy vanguard (csak a 2. és 3. rész miatt) lesz, vagy infiltrator (ez a kaszt meg már elsõ rész óta izgatja a fantáziám, de ott még kíváncsi voltam az assault rifle-ökre, így maradt a soldier).
Ui.: Én egyszer sem untam a soldier-t.
De akkor gondolom nem békélnek ki a Kroganokkal és akkor egy csomó war asset-et veszt az ember. Gondolom...
Ashley-val késõbb (egy fontos küldetésen és utána) találkozol és eldöntheted, hogy a Normandy-ra visszajöjjön-e.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de igazából AR-ek eléggé dísznek vannak csak, fõleg h Paladin pisztoly kapásból elpicsázza kb az összeset <#idiota>#idiota>
amúgy egyetértek elõttem szólóval, próbáld ki valami viccesebb kaszttal - Soldier többiekhez képest rettenetesen unalmas. (plusz ahogy olvasgattam fórumokat, közel sem olyan OP mint második részben)
Ha azt mondod ez a 2. részben is már így volt dobok egy hátast. <#nevetes1>#nevetes1>
Ugye tudod, hogy bármelyik classal lehet vinni bármelyik fegyvyert? Vagy nem erre gondoltál? 😄
A másik, ami nagyon tetszett még az a Krogan Shotgun (általában 1 lövés temetés, cserébe kevés lõszer vihetõ hozzá), valamint a Geth shotgun is igen pusztító (ha már itt tartunk az asari verzió is baromira bejött, fõleg Banshee-k ellen volt hatásos).
És akkor már a Javelin mesterlövészpuskát nem is említem (ó a szétfröccsenõ cerberus katonák után maradó vérfelhõ az valami felejthetetlen <#rolleyes>#rolleyes>... Mondhatnám Priceless)
de így legalább elõtte eljönnek golyófogónak.
De mindegy végül is csak érdekes 😄
Most akkor felmentették vagy nem?Vagy felmentették de számûzték vagy félre van fordítva?
Epic slowmo vetõdéssel megmentett egy golyótol, feláldozva magát.
Szerencsére ott volt egy másik karakter egy másik helyrõl, akivel korábban találkoztam. Õ meg az õ életét mentette meg.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.