Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ezek már elég halszem optikát adnak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Calver
4:3 90°
16:10 100°
16:9 105-110°

ezek az "általánosan elfogadott" értékek.

"The trees move. Do you not see it?"

Nekem, meg pont a default nem tetszik. Legalább is az én mentalitású Shepimnek, aki egy igazi szent. Garrus is mondta, hogy ha ennek vége szentté avatnak. De bavallom, a renegát reggfej Shepardnak illik a default arc.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Tatyla
90-es fov elég hozzá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

davidka003
22 colos 1920x1080-as monitorhoz milyen FOV-ot kéne beállítani? Meg alapból most mennyi is?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
"Most röhögni fogsz, de nekem a default shephard arc testesíti meg az igazi Shephard-ot."

Abszolút egyetértek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az változhat. Nekem is saját külsõm van. És nem géphang. Az elõzõ részekben felróható volt neki, de ebben nagyon jó lett.

Most röhögni fogsz, de nekem a default shephard arc testesíti meg az igazi Shephard-ot. Elsõ részben próbáltam saját arcot kreálni, de valahogy nem volt az igazi, amikor õ "játszotta" a fõhõst. Viszont az alap férfi shephard arcot nagyon eltalálták! Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
és gondolom az "igazi" Shepard az alap férfi külsõt képviseli, és hangja Mark Meer-féle géphang, ugye?

hát persze.

Calver
elsõ részben aláz Vanguard-dal egyetemben (fõleg mert kb a különbség annyi, h Vanguard pisztolyt használ Singularity bónusz erõvel, Adept meg AR-t), gyakorlatilag mindkét kaszt arról szól, h megtanítod az ellenfeleket repülni, aztán agyaggalambosat játszol velük <#idiota>
nagyon élvezetes a játékstílusa, na.

harmadik részben már sokat változott - bejöttek kombók, amikben Adept az isten... szóval kb úgy néz ki a harc vele, h nagy területen apró darabokban szétszórsz mindent és mindenkit. biotikus robbanások zseniálisak, és látni ahogy repkednek szanaszét az ellenfelek... mókás. nagyon. <#vigyor1>

másodikban viszont nekem annyira nem jött be - elsõ részhez képest bejött ott ugye az, h védelmeken nem mennek át biotikus erõk, viszont még nem kerültek elõ a kombók, illetve csak minimálisan... bár lehet az zavart be, h harmadik részbõl estem neki és a robbantgatásra vágytam, de biotikus dolgokat hajigáló kasztok közül ott Sentinel szimpatikusabb volt.

MerlinW
Ez tiszta, de akkor is, a soldier kaszt unalmas játékmenet ad, míg biotikusként sokkal színesebb, élvezetesebb.

[merlinw.org]

Marci0115
+1<#eljen>

Aki elárulja Wrexet, az egy szívtelen állat. Nincs bajom a kasztokkal, de Shepi csak soldier lehet, semmi más. Õ a valódi erõt képviseli és nem a hókuszpókuszt. Az infiltrator, meg egyenesen undorító kaszt Shepinek. Õ nem sunyiskodik, hanem face to face darál.<#violent><#gun><#boxer>

ez szerintem is valami csúnya bug lesz, mert én se köptem be, hanem megvédtem paragon dumával a bírák elõtt. de mégis most azt mondja, hogy számûzték, így már nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg megválasztják admirálisnak <#idiota>

#11828: az elsõ karakterem adept volt mind a 3 részben. egyértelmûen a 3-ban a legjobb, odabaszós, de a másik 2 részben se rossz. az elsõ részben egyedül az zavart, hogy csak pisztolyt lehet nála fejleszteni, de egy teljesen feltápolt pisztollyal lehetett darálni <#violent>
most a 2-t engineerrel tolom, elõtte infiltratorral voltam, ezekbõl is mindkettõ jó, de szerintem az engi ügyesebb
cataflam02

One more story

Most hogy így mondjátok, nekem az Adept teljesen kimaradt az életembõl... Az milyen az egyes részekben?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sentinel-t, Soldier-t sose szerettem. Az Adept meg egy másfajta kihívás.
Viszont a leghasznosabb kaszt az Engineer. A legélvezhetõbb: Infiltrator, Vanguard. Szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wreav-et könnyebb szívvel lehet átverni, és ajánlott is.
Wrex haver, nem verjük át és nem is ajánlott.
Calver
Infiltrator elsõ részben gyakorlatilag egy táposabb Soldier (minden értelmeset tud amit Soldier + tech képességek), késõbb változik nagyon meg a játékstílusa.
Vanguard szintúgy, elején egy páncélozott adept (fõleg ha adsz neki singularity bónusz erõt), második résztõl jön az ellenfelek arcába ugrás. btw ME2-es kiadásnak elsõre nekiesni olyan, mintha arccal mennél egy téglafalnak - csöppet bele kell tanulni a kaszt használatába, h szórakoztató legyen.

ha Adept (mint "mágiahasználó") nem szimpatikus, Sentinel sem lesz az - mindkettõ az erõivel pusztít... és harmadik részben az Adept *nagyon* pusztít <#vigyor1>

Sõt az összes kombinációval 8.
Ha belegondolsz a Krogan-genophage vonalon 6 végkifejlett létezik:

3 faktor van:
1: Wrex vagy Wreav a vezetõjük (Wrex békapárti, kolonizálni akar és követséget, Wreav bosszú háborút a Reaper-ek után)
2: Eve/Bakara életben marad-e vagy sem (ha él hatni tud a vezetõre, béke és újjáépítés felé tolja el a kroganokat)
3: Kúrálva lett-e a genophage vagy sem. (egyértelmû implikációk)
Fpocok
Én mindenképpen arra mentem, hogy a genophaget meggyógyítsam. És ha ehhez az kell, hogy Mordin menjen... szegények eleget szenvedtek. Így vesztettem egy Mordinnyi assetet.

Én Vanguard és Infiltrator kasztokkal kezdtem mindegyik részt, ezt is. Vannal Biotic charge + Eviscerator/Claymore shotgun, Infivel simán csak Mantis, majd Black Widow. Ezt az új tactical cloak-hoz társuló omniblade-s orvgyilkosságot még nem is próbáltam, de most majd kifogom. <#eplus2>
Egyébként egyszerûen zseniálisnak tartom, ahogy összeáll az egész játék és már minden mindenre hat a 3. részben. Imádom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mivel a Kroganok azt hiszik, hogy meggyógyultak nem lesz belõle balhé... Egyelõre. <#nevetes1> Lényeg Krogan War Asset marad, Salariánok is boldogok (+war asset) és káposzta is meg... Vagyis Mordin is megmarad. <#smile> Persze ehhez nem szabad elkottyintani Krogan haveroknak, hogy mire kért minket a Salarián fõnökasszony.

Egyébként látva a Kroganok agresszivítását, lehet nem is olyan jó meggyógyítani a Genophage-t. Ez kb. olyan szintû döntés, mint a Geth- Quarian szerintem.

Nem egészen:

A kroganok ostobák és nem jönnek rá a rászedésre. Én most a 2. végigjátszásomban ezt tettem és semmi következménye nem volt még. Igazából az csapja le az értéküket (kb. 150-el ha jól emlékszem), ha Urdnot Bakara (aka Eve) meghal (ha a 2. részben törölted Maelon kutatásait).
Majd inkább egy trilógia végigjátszást kéne kezdeni, ahogy mondod egy érdekesebb kaszttal:

- Infiltrator szimpatikus a sniper képessége miatt és lehet, hogy a 3. részben jól lehet vele hátulról omnibladdel ölni. Sajnos soldier nem a settenkedõ játékmenetet preferálja a 3. részben...<#nevetes1>
- Egy játékban sem szeretem a mágiát, így az Adept nem az én classom
- Viszont Vanguard a shotgun használata miatt igencsak jó lehet + a charge képesség a 2. részben már igen szórakoztató lehet
-Engineer combat droneja igen jó lehet még.
- Soldier már ugye volt mindhárom játékban (és igen Calver igazad van, közel sem olyan OP, mint pl. a 2. részben volt. Habár én úgy vittem végig normálon, hogy a páncélokkal nem bíbelõdtem (alap páncélzat), upgradeket csak amit találtam azt használtam, fegyvereket nem fejlesztettem, adrenaline rush-t soha nem használtam. Tehát gyakorlatilag magamnak nehezítettem a játékot, de még így se sokszor halltam meg.
- Sentinel-t csak a Techarmorja teszi érdekessé számomra (1 végigjátszást majd szentelek neki valamikor).

Szóval következõ vagy vanguard (csak a 2. és 3. rész miatt) lesz, vagy infiltrator (ez a kaszt meg már elsõ rész óta izgatja a fantáziám, de ott még kíváncsi voltam az assault rifle-ökre, így maradt a soldier).

Ui.: Én egyszer sem untam a soldier-t.

Fpocok
Hmm...
De akkor gondolom nem békélnek ki a Kroganokkal és akkor egy csomó war asset-et veszt az ember. Gondolom...

A tegnapi Wasteland 2 kickstarter sikerrel csupa jó hír a hardcore rpg-seknek. <#smile>
Túlélheti

Mordin, ha a torony elõtti párbeszédben lebeszéled a genophage meggyógyításáról. Akkor nem megy fel kijavítani a diszperzáló rendszert és annélkül tolja szét a cuccot (ami így hatástalan). Utána megy a Crucible-re war asset-nek.

Ashley-val késõbb (egy fontos küldetésen és utána) találkozol és eldöntheted, hogy a Normandy-ra visszajöjjön-e.
Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
harmadik részben mindenki cipelhet mindent, csak cooldown korlátozások vannak nehéz fegyvereknél, súly alapján. Soldier kaszt tud a legtöbbet cipelni, így nála vannak a legkisebbek...
de igazából AR-ek eléggé dísznek vannak csak, fõleg h Paladin pisztoly kapásból elpicsázza kb az összeset <#idiota>

amúgy egyetértek elõttem szólóval, próbáld ki valami viccesebb kaszttal - Soldier többiekhez képest rettenetesen unalmas. (plusz ahogy olvasgattam fórumokat, közel sem olyan OP mint második részben)

Fpocok
Úgy hogy most nekiugorhatsz a harmadiknak újból egy érdekesebb classal 😄

Ma is tanultam valamit. Kösz a felhomályosítást!

Fpocok
Csak a harmadikban van így. Elsõ kettõben korlátozás van, de a harmadikban már nincs 😄

ÕÕÕ....<#rolleyes> De erre gondoltam. Ez most új információ. Én minden részt soldierrel vittem. Emlékszem az elsõ részben még nem lehetett mindegyikkel minden fegyót használni.

Ha azt mondod ez a 2. részben is már így volt dobok egy hátast. <#nevetes1>

Fpocok
"Soldierrel játszottam végig a játékot (tehát az összes fajta gyilokeszköz rendelkezésemre állt)"

Ugye tudod, hogy bármelyik classal lehet vinni bármelyik fegyvyert? Vagy nem erre gondoltál? 😄

Soldierrel játszottam végig a játékot (tehát az összes fajta gyilokeszköz rendelkezésemre állt) és bizony volt 1-2 küldi, amiben csak azzal az egyszerû heavy pistollal mentem (pedig az assault rifle a soldier igazi erõssége!). Nekem is nagyon tetszett.

A másik, ami nagyon tetszett még az a Krogan Shotgun (általában 1 lövés temetés, cserébe kevés lõszer vihetõ hozzá), valamint a Geth shotgun is igen pusztító (ha már itt tartunk az asari verzió is baromira bejött, fõleg Banshee-k ellen volt hatásos).

És akkor már a Javelin mesterlövészpuskát nem is említem (ó a szétfröccsenõ cerberus katonák után maradó vérfelhõ az valami felejthetetlen <#rolleyes>... Mondhatnám Priceless)

Én sem mutattam meg a bizonyítékot, és meggyõztem az admirálisokat. A Normandyn mégis azt mondta Tali, hogy "most, hogy számûztek". Tuti, hogy egy bug, mivel semmi baj nem volt a 3-ban. Tali admirális volt. Békét kieszközöltem.

Fpocok
Ez a chargeolos pisztoly egész fasza.

Ha nem admirális TAli, akkor nem biztos, hogy menni fog.

Lehet, de mindegy a 3-ban is életbenmarad és kibékítem a getheket meg a quarikat, igaz sok értelme nincs ha a végén pusztulnak a gethek is<#idiota>
de így legalább elõtte eljönnek golyófogónak.

Fpocok
Akkor te nem úgy csináltad, ahogy én. Valamit elbabáztál.

nem mert a normadyn utána beszéltem vele és mindig ezt hadoválja , kérdeztem asszem hogy lehet-e admirális vagy mifene és arra mondja most hogy számûztek semmi esély rá.Tudom hogy shep mondja neki hogy csak viccelt de ez még ott van a vándorflotta hajóján, ezt meg már a normandy-n mondta a gépházban.
De mindegy végül is csak érdekes 😄

A harmadik lehetõség hogy nem köpöd be, a tárgyalásnál pedig hergeled a népet, hogy Tali milyen sok hõstettet hajtott végre és ezért megengedik, hogy maradjon.
Fpocok
Nekem nem számûzték. Nem mondtam el, mit csinált az apja, helyette szentbeszédet mondtam. Felmentették. Igaz, utána viccelt Shepard, hogy ha kell, visszamegy és számüzeti, de csak poénból. Lehet ez kavart meg?

Ez a 2.be hogy volt?Nem mondtam el hogy az apja kísérletezett, helyette a paragorn megoldást választottam.Szent beszéd xD.De akkor azt mondják felmentik a vádak alól,mikor meg talival beszélgetek a hajón akkor meg említi hogy "most hogy számûztek..stb, meg legion is említi hogy a számûzetést is vállalta a kedvükért."
Most akkor felmentették vagy nem?Vagy felmentették de számûzték vagy félre van fordítva?

Fpocok
Hajnalban találkoztam Shepard legnagyobb rajongójával. Nem, nem Talival.
Conraddal.
Epic slowmo vetõdéssel megmentett egy golyótol, feláldozva magát.

Szerencsére ott volt egy másik karakter egy másik helyrõl, akivel korábban találkoztam. Õ meg az õ életét mentette meg.

ProGabe
nem-nem! ha elárulod, hogy a fater kísérletei miatt haltak meg páran, akkor Tali marad a flotta tagja. ha nem mondod el, akkor azt hiszik, hogy a csaj vitt a fedélzetre egy mûködõ geth-t. újráztam az elsõ két részt, frissek az emlékek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.